Gästskribent ROBIN ERIKSSON: Italiens invandrare begår så mycket brott att de får La Cosa Nostra att likna katolska nunnor 

Italien är kanske världens bästa land. Italien är bra på mat, kläder, religion, romantik, arkitektur, natur, bilar, musik, konst, familjer och väder. Men Italien har problem. Stereotypen är att om du är italienare så har du nio syskon och 100 kusiner. Så har det alltid varit i det katolska Italien. Italien har två tredjedelar av Sveriges yta och sex gånger så stor befolkning. 68-revolutionen har sargat Italien. 68-revolutionen gick ut på att krossa kristendomen och traditionella värden. När en civilisation tappar tron på religion och Gud dör den civilisationen ut och försvinner från jordens yta (enligt journalisten Jurij Bezmenov som flydde från Sovjetunionen). I dagens Italien får folk ett barn per familj. Landets befolkning blir äldre och minskar.  

Liberaler tycker ej att Italien ska gå tillbaka till traditionella värden trots att detta fungerade bra i tusentals år. Liberaler har den briljanta idén att Italien ska importera folk från Mellanöstern och Afrika för att ersätta italienarna som får för få barn. Liberaler tror att båtmigranter från Mellanöstern och Afrika kommer bli nya Luciano Pavarotti, Andrea Bocelli och nya påvar (Italien har producerat 217 av 266 påvar).  

Nu har resultatet kommit för hur den liberala politiken med ersättningsmigration fungerar i Italien. Invandrarna begår så mycket brott att de får La Cosa Nostra att likna katolska nunnor. I åldersgruppen 14 – 24 år utgör invandrare 10 procent av befolkningen och de producerar 50 procent av stölder, 48 procent av rån, 48 procent av sexuellt våld och 40 procent av överfall (enligt Italiens SCB).  

I åldersgruppen 18 – 24 år producerar invandrare 56 procent av sexuellt våld, 53 procent av rån, 52 procent av stölder, 44 procent av misshandel och 90 procent av brott som involverar exploatering av prostitution. I denna åldersgrupp är 11 procent invandrare.  

År 1990 var 3 procent av de kriminella i Italien invandrare, jämfört med 24 procent idag.  

Vi snackar om riktiga invandrare i denna artikel. Siffrorna för ”invandrares” kriminalitet skulle vara mycket högre om vi inkluderade personer födda i Italien med invandrarbakgrund.  

I Italien finns det nationalistiska partiet Lega. I EU-valet år 2019 blev de största parti med 34 procent av rösterna. De dominerar i alla regioner förutom Syditalien. Då deras partiledare Matteo Salvini är med i tv brukar han skrika ”Sätt afrikanerna på första bästa plan och kör hem dem till Afrika!” och ”Afrika hör inte hemma i Italien!” Detta leder till busvisslingar och applåder från vanliga italienare i publiken som klär sig i kostym och klänning. I Italien vågar överklassen och medelklassen säga vad de tycker.  

Lega vill ha en konservativ invandringspolitik och gå tillbaka till kristna värden.  

Nu har ett parti som är mer nationalistiskt än Lega blivit största parti i opinionsmätningar. Detta parti heter Italiens bröder. Deras partiledare Giorgia Meloni brukar säga att hon är för fosterlandet, Gud och familjen. Silvio Berlusconis parti Forza Italia får SD och KD att likna Feministiskt initiativ. Socialdemokraterna i Italien är ultrakonservativa jämfört med SD och KD.    

I Italien finns det hopp om att kunna vända utvecklingen då en stor del av folket stödjer den enda lösningen på Europas problem: nej till massinvandring plus en återgång till traditionella värden.  

Vissa liberaler som läser mina artiklar säger att de har en vision om ett framtida Sverige där invandrarna utvisas men svenskarna behöver ej få några barn utan framtidens Sverige ska vara ett land fyllt av åldringar som har robotar som tar hand om dem. Jag tror ej på den idén.  

Jag vet att Lega har rätt medicin för Europas problem. Om de väl tar makten (tillsammans med Italiens bröder och Forza Italia) räcker det ej med återvandring utan de måste pulvrisera 68-rörelsen och göra katolska värden med äktenskap och barn till det nya normala igen.  

Robin Eriksson är en funktionshindrad och kristen man. Den som vill kan swisha en gåva till 0760836744. 

Gästskribent