STEVEN JÖRSÄTER: Klimatpropaganda från EU

”Frihet, fred och energioberoende”. Så lyder budskapet på denna sida. Detta är en ren, naiv vänsterpropaganda som dessutom är uppenbart lögnaktig. Här står exempelvis : ”Så låt oss tillsammans se till att vi har ren och förnybar energi – producerad i Europa.”

Tyskland, Europas största och mäktigaste land, som i praktiken bestämmer i EU har under mycket lång tid bedrivit den exakt motsatta politiken och har gjort sig ofattbart sårbart, något som också har drabbat Sverige hårt. Hur ser planen ut för Tyskland framöver? Jag ser inga tecken på att landet har någon kursändring i sikte förutom att de under galgen återgår till kolkraft, vilket i sig är bra, men det stämmer inte alls med dessa floskler.

Istället är risken stor att svenska politiker och allmänheten förförs av detta som kommer att leda till vårt fördärv.

Även övriga budskap är falska. Där står: ”Att värna demokratin, ekonomin och vårt fredliga och oberoende EU”.  

Demokratin och fredligheten är akut hotat av den enorma migration som pågår till världsdelen. Tydligast ser vi effekterna i vårt eget land där grova brott och maffiastrukturer hela tiden växer sig starkare. På sikt kanske också den europeiska identiteten är hotad. Vi ser ingen politik i EU som tydligt pekar ut en ny riktning. Klimatpolitiken hotar att bli den slutliga spiken i ekonomikistan.

EU har kommit att bli det största hotet mot en förnuftig svensk politik.

Steven Jörsäter