Gästskribent ROBIN ERIKSSON: Skåningar är klipska

En dag kom jag till gymmet klockan 18.50 och jag skulle motionera till 19.50. När jag kom in var det total anarki. Jag tränar ej på ett gettogym utan det ligger långt från stadens problemområden. Det finns mest svenskar på gymmet och en del fridfulla migranter. Då jag kom in på gymmet stod en svenska och en polska och försökte kasta ut fyra somaliska pojkar som var cirka 15 år.

Somalierna gapade och skrek. När de gick kastade de överkroppen en halvmeter åt höger och sedan en halvmeter åt vänster för att se balla ut. De såg ej riktigt kloka ut. Det var ytterst hetsig stämning så jag gick halvvägs bakom disken och gömde mig så somalierna skulle kunna gå ut genom porten. Kvinnorna (som jobbade på gymmet) sa åt dem att de är förskräckligt högljudda och att de aldrig ska komma tillbaka igen. Det var ljuvlig Pachelbelmusik i mina hörselorgan för jag uppskattar när utåtagerande människor straffas.  

Jag var en halvmeter från utlänningarna och trodde att de skulle flyga på mig när som helst. De var helt vilda. När jag såg filmen ”The Wild One” fick man se när Marlon Brando och ett motorcykelgäng härjade på en bar. Somalierna var mycket bråkigare trots att motorcykelgänget var berusat och somalierna var nyktra.  

Kvinnorna höll sina nävar mot somaliernas ryggar och försökte trycka ut dem ur gymmet. Då kutade en somalier in i gymmet och vrålade att det fanns två till där inne som han skulle hämta. Sedan kom det två till som blev utkastade. Alla som tränade på gymmet höll sig så långt bort som möjligt trots att de var muskelberg.  

Det där var nog den mest hotfulla situationen jag har observerat det senaste året, förutom den gången jag såg några blådårar som vevade mot varandra med rör på stan.  

De mest svenska städerna av Sveriges storstäder är Sundsvall och Umeå. I dessa städer finns många socialdemokrater. Men dessa socialdemokrater vill ej importera så många migranter till sina kommuner.  

Två av de städer som har flest invandrare är de skånska storstäderna Malmö och Helsingborg. Lite förenklat kan man säga att i Skåne är du antingen en invandrare som röstar på sjuklövern eller så är du en svensk som röstar på Sverigedemokraterna. Skåningar har mycket erfarenheter av invandring och därför röstar de på Sverigedemokraterna.  

Norrlänningar har ej så mycket kunskaper om invandring och därför röstar de på sjuklövern och ofta Socialdemokraterna.  

Skåningar är ej lika fegsinta som andra svenskar. Redan på 80-talet hade de fått nog av invandring och ville sätta stopp. Men folk i resten av Sverige tyckte skåningarna var imbecilla bondlurkar och ondskefulla rashatare. Förmodligen är skåningarna klyftigare än andra svenskar eftersom de bor närmare nationer som Danmark och Polen där de har mer klarsynta attityder om invandring.  

Om politikerna hade lyssnat på skåningarna som varnade om invandringen på 80-talet hade Sverige idag kunnat vara lyckoriket på jorden. Men politikerna dömde ut skåningarna, polackerna och danskarna och därför bombas och skjuts det i dagens Sverige till höger och vänster.  

Jag skrattar åt tanken att Ebba, Ulf eller Magdalena skulle kunna lösa Sveriges problem. Bara en sådan som Jair Messias Bolsonaro och den brasilianska militärpolisen skulle kunna lösa Sveriges problem men i Sverige ses de som högerextremister, rasister och otäckingar. 

De flesta svenskar är sanslöst lättduperade. Rödingar tror att fler fritidsgårdar och hoppborgar kommer leda till färre skjutningar. Blåa nyliberaler tror att lägre skatter, lägre socialbidrag och HBTQ-målade parkbänkar kommer leda till färre bombningar. Det är så makalöst dumt.   

Om du ska vara trygg i dagens Sverige måste du köpa en villa på Lidingö för 20 miljoner kronor medan du i Polen kan hyra en lägenhet för 2000 kronor i månaden och leva ett harmoniskt liv. Jag tycker det är osolidariskt och orättvist att bara sådana som Fredrik Reinfeldt kan vara trygga i dagens Sverige. Som vanlig undersåte (som ska punga ut och tiga) kan du råka ut för våld när som helst.  

Robin Eriksson är en funktionshindrad och kristen man. Den som vill kan swisha en gåva till 0760836744. 

Gästskribent