Tar det aldrig slut?

Mohamed Omar

De brutala jihadattackerna mot västvärlden avlöser varandra. Den 3 juni gick tre jihadister till attack i London. De körde först över människor på gatan, hoppade sedan ur sin bil och stack ner folk med kniv medan de skrek något om Allah.

Det var bara drygt tio dagar sedan Salman Abedi, son till flyktingar från Libyen, attackerade en konsert i Manchester. Hans familj hade fått asyl i Storbritannien eftersom de som islamister motsatte sig Khadaffis styre. Ett exempel på att alla flyktingar inte är snälla.

Efter den senaste jihadattacken är det många som frågar: ”Tar det aldrig slut?” En insikt sprider sig på sociala medier: Detta är inte en tillfällig förkylning som går över av sig självt. Nej, det är en cancer som måste botas.

Det går inte att fortsätta som vanligt och hoppas att jihadisterna ska vakna en morgon som nya, bättre människor. Det kommer inte att ta slut, förrän vi avslutar det.

”Vi får inte låta hatet vinna” är en fras man får höra efter varje jihadattack. Men det är det vi gör, vi låter jihadisternas hat mot väst vinna när vi sitter med armarna i kors.

Här är ett antal saker vi kan göra för att avsluta jihadismen:

Internera jihadisterna. Alla som stridit för jihadgrupper i Syrien, Irak eller andra länder bör låsas in på obestämd tid. Guantanamo var inte en så dålig idé. De som har dubbelt medborgarskap bör fråntas sitt medborgarskap och skickas tillbaka till sina hemländer – oavsett konsekvenserna.

Övervaka moskéer och andra miljöer där islamister och jihadister rör sig. Använd lagen om hets mot folkgrupp för att gripa dem som sprider hat mot svenskar och andra icke-muslimer. Det bör vara olagligt att vara medlem i jihadgrupper och att stödja dem på minsta sätt.

Förbjud utländsk finansiering av islamiska verksamheter i Sverige. Diktaturen Qatar, som stödjer jihadister i Syrien, byggde nyligen en megamoské i Malmö. Sådant får inte ske. Där läggs den ideologiska grunden till jihadismen.

Den svenska regeringen bör samarbeta med regeringar i islamiska länder där jihadister från vårt land är verksamma. Vi bör se till att de dödas där innan de kan återvända. Så gör Frankrike och Storbritannien.

Utöver detta finns det mer långsiktiga politiska åtgärder som måste till för att kunna hejda islams expansion i Sverige. För även om det finns hyggliga muslimer, så innebär massinvandringen från islamiska länder och den islamiska missionen att Sverige förändras i snabb takt så att det blir mer likt islamvärlden. Det finns hyggliga människor i Afghanistan också, men hur många av oss vill leva i Afghanistan?

Massinvandringen till Europa leder inte till att islamvärlden blir bättre, tvärtom leder den till att vi flyttar problemen som gör islamvärlden dålig till Europa. När det börjar smälla i Berlin, London och Stockholm varje vecka, kanske varje dag, vad var det då för mening att söka skydd här?

Massinvandringen från islamiska länder måste upphöra. Hur det ska gå till vet jag inte. Ett allmänt asylstopp vore det bästa. Och stopp för anhöriginvandring. Genom insatser i närområdet hjälper vi betydligt fler flyktingar för mindre pengar.

Sverige och svenskarna behöver ett nytt självförtroende. Mångkulturen bör kastas i soptunnan och ersättas med assimilation. Det bör skrivas in i grundlagen att svensk kultur är norm i Sverige och överordnad alla andra kulturer. Det innebär att staten ska ha ett särskilt ansvar att bevara och främja svensk kultur. Inga bidrag till etniska föreningar, inget hemspråk, ingen tolkhjälp, ingen anpassning till andra kulturer i skolan eller sjukvården med mera. De nationella minoriteterna är undantagna.

Migrationsverket bör ställa om från sin nuvarande uppgift att behandla asylansökningar till att fokusera på repatriering. Invandrare ska få hjälp att återvända och bidrag för att etablera sig i sina hemländer. Detta kan också ses som en del av u-landsbiståndet då det gynnar dessa länders utveckling.

Jihadismen är en följd av massinvandringen från islamiska länder till Europa. Om vi inte vidtar åtgärder som för att hejda islamiseringen kommer situationen att fortsätta förvärras. Vi har haft fred i Västeuropa sedan andra världskrigets slut. Om krig utbryter, jag skriver om för det går fortfarande att hindra, blir det sannolikt inte ett krig mellan europeiska stater utan ett inbördeskrig mellan staterna och inhemska grupper av jihadister. Tänk Jugoslavien på 90-talet.

64 reaktioner på ”Tar det aldrig slut?

 1. malmobon skriver:

  Det var många bra förslag. Långsiktigt bör skolor sätta fokus på vad som står i Koranen och andra tillhörande skrifter. Denna process måste börja i tidig ålder (runt 9 års åldern).
  Det är genom barn vi kan påverka vilken diskriminerande ideologi deras föräldrar tillber.
  Skolor skall inte ge efter för ideologiska kläder och mat. Ej heller undanta elever från att inte
  använda sportklädsel vid gymnastiklektioner. Inga huvudbonader i skolan.
  Inför skoluniform. Mobiltelefoner skall inte förekomma under skoltiden.
  INGEN HALALMAT I SKOLOR.
  För att få uppehållstillstånd skall det finnas krav på språktest.
  Muslimska kvinnor måste komma ut i arbetslivet och inte fungera som äggkläckningsmaskiner.
  Bort med flerbarnstillägg.
  I Malmö jobbar SD för ett utökat återvändarstöd. Lägg ner AF och inför privata bostadsförmedlingar som hjälper de som vill återvända med bygga upp sitt liv i hemländer samt deras infrastruktur. Vi har många svenska företag som är duktiga på detta. Skanska bl.a.
  PEAB harr en privat skola i Malmö som dem kan lära sig från grunden.
  Malmö har hamn och industrimark vid dessa hamnar som borde kunna utnyttjas till att bygga modulhus som även är energisnåla. Solceller.
  Låt invandrare få arbeta med detta, så ser dem hur man kan bygga billigt för att sedan bygga upp egna fabriker i sina hemländer. Lär dem odla mat som passar in i deras klimat.
  Vattenförsörjning. I Israel pågår projekt hur man använder dagg vatten och ta till vara på detta.

  Totalstopp för alla moskébyggen. Bort med alla källarmoskéer i bostadsområden.

  Gillad av 3 people

 2. Gunilla skriver:

  Vi kan bara ställa vårt hopp till andra länders kamp mot denna ondska. Läs Westerholms krönika i Ledarsidorna idag där han beskriver hur ‘Gardell-sfären’ med vänster-tentakler på Upsala universitet och Bjereld-sfären med vänster-tentakler (tillika ordförande i sossarnas Tro o Solidaritet och Ship to Gaza profil) på sossestyrda Segerstedtinstitutet som tillhör Gbg universitet driver egna agendor i sina positioner som ‘experter’ i kampen mot våldsam extremism där dessa snarare drivs av intresse att mörka den islamistiska och istället jaga nazistiska hjärnspöken.

  Gillad av 1 person

  • JAN BENGTSSON skriver:

   Bjereld o Gardell måste sparkas ut vid ett Regeringsskifte,
   från Allah maktpositioner i vårt samhälle!

   (S)nacka om att nära ormar vid sin barm!

   Rensa upp både i Uppsala o Göteborgs Universitet!
   Nya krafter behövs där, för att rädda Sverige!

   En SD ledd Regering med Jimmie som Statsminister.
   M Omar som Kulturminister
   Hanif Bali som Assimilationsminister
   Johan Westerholm som Utrikesminister

   Vilket Dream Team att bygga på!
   Då fanns det hopp för Sverige)

   Gilla

   • JAN BENGTSSON skriver:

    Hortensia!
    Gärna det, men rent av ännu bättre som Skolminister!
    Tyvärr ligger väl åldern Patrik i fatet…

    Merit Wager, gärna som chef för Migrationsverket?

    Gilla

   • elina skriver:

    Det är faktiskt dags att bilda en kommande Regering som man kan presentera när valkampen börjar i höst. Den bör vara bred och ha de som kan sitt område bäst och inte bara SDare, ( jag vet ju inte vad de tidigare föreslagna här röstar). En kvalitetsregering man presenterar i god tid och vad de vill åstadkomma på sitt område.

    Så folk får rösta på det eller alternativ som blåser dem som vanligt.

    Gilla

 3. Eva Danielsson skriver:

  Jag skulle önska att alla läste detta och tvingade politikerna att genomföra dina förslag.
  Ett stopp för asylmottagande och anhöriginvandring under lång tid framåt är då den viktigaste förutsättningen för att kunna lyckas med åtgärderna att mota jihadism och islams infiltration av det svenska samhället. Och förstås kräva assimilation av dem som redan beviljats att få stanna här.

  Islam är oförenligt med ett modernt demokratiskt samhälle med individuella fri-och rättigheter.

  Din text är en suverän sammanfattning av läget och vad som behöver göras. Tack!

  Gillad av 3 people

 4. Sidonie Jansson skriver:

  Det låter som ett bra program som skulle kunna styra båten Sverige på rätt kurs igen, men det krävs att kaptenen inte bara har idéer. Landet håller på sjunka i våldsam fart djupt in i en indoktrinering av barn från dagisålder om att de inte har en svensk kultur, att svenska värderingar och även demokrati kan förhandlas och nedvärderas för att bli anpassade till islamiska värden under namnet ”allas lika värde”. Vuxna män från islamiska länder får räknas som barn om de söker asyl och bara säger att de är barn och får då svenska ”mammor”, men åker sedan till sina hemländer och hämtar hit fru och barn. Detta är bara ett exempel på hur lättlurad vår humanitärstormakt är. Små flickor har gifts bort till äldre män, tusentals könsstympas. Kvinnor lever i förryck i ett flertal förorter. Rädslan för att ”rasism” sprids, fortsätter att tvinga svenskar att anpassa sig till islam krav av alla sorter.
  Om vi ska ”avsluta jihadismen” får vi sätta igång redan nu. Forma en stark grupp som väcker allmänhetens slöhet och förmå dem att gå ut och massdemonstrera och kräva att vi vill ha en förändring. Vi måste visa att vi älskar Sverige och inte det islam anpassade Sverige. Vad har hänt med den positiva passion som fick svenska folket att demonstrera förr, mot kärnkraft eller annat som vi upplevde som hot? Idag formas det många grupper på Facebook. Det räcker inte. Låt oss komma samman och börja kräva våra egna rättigheter istället och vara beslutsamma och kloka när vi röstar nästa gång.

  Gillad av 3 people

 5. Johan Löfgren skriver:

  Tyvärr är det bara en början vi ser på eländet. Våra globalistiska politiker bryr sig inte på riktigt, och ska vi stävja islam är det just de styrande som akut måste ersättas med fungerande tänkare och aktörer. Nuvarande regering är handfallen, går på kärleksfestivaler, lullar med polisen och låter gränserna vara öppna för allt och alla (läs Allah).

  Gillad av 5 people

 6. m. engvall skriver:

  Tusen tack för allt klartext. Detta är precis den medicin som behövs för att vi skall komma på fötter igen och återta vårt land och dess utveckling! tack tack tack Omar det du gör är så välbehövligt!

  Gillad av 5 people

 7. JAN BENGTSSON skriver:

  Klarspråk som har behövts länge!

  ASSIMILERING NU.

  Tvärstopp för asylinvandring o flyktingrelaterad anhöriginvandring!

  ENBART kompetens/arbetskraftsinvandring,
  men även relationsinvandring till länge etablerade svenskar!

  Slopad MÅNgkultur en självklarhet, om vi vill överleva!

  Finansieringsstopp från utlandet till nya Moskébyggen mm.
  Heller ingen tvättning av oljepengar till dessa syften!

  Enbart predikan på svenska!
  Ett sådant incitament till att lära sig svenska måste vi Allah gånger ha.
  Övervaka budskapet som sprids!
  Vid hatpredikningar, så RIV stället!

  Det räcker nog med ETT ENDA statuerat exempel för att budskapet skall gå fram)

  INGA ”religösa friskolor”, utan svenskspråkig undervisning

  Slopad hemspråksundervisning o slopade statsbidrag till etniska föreningar,
  givetvis även på Landstings o Kommunnivå!

  ALLA bidragsstödda föreningar skall vara öppna för ALLA!
  Behöver vi påminna om principen A L V…

  Gillad av 2 people

  • Drutten skriver:

   Stoppa/pausa utfärdandet av nya medborgarskap. Uppehållstillstånd skall inte med nästintill automatik ge rätt till medborgarskap efter ett antal år. Det finns fortfarande handlingsutrymme inför riksdagsvalet 2018 och striktare regler för medborgarskap kan då tillämpas på de invandrare som kom hösten 2015 och några år dessförinnan. Villkora redan beviljade uppehållstillstånd med att personen förbinder sig att återvända när tillräcklig fred utbrutit i hemlandet (uppehållstillstånd ”tills vidare” och inte ”permanent”). Kräv som motprestation för uppehållstillstånd att personen gör allt för att på laglig väg försörja sig själv och att han (sällan hon) förkovrar sig för att efter återvändandet bli en tillgång i återuppbyggnaden av sitt krigshärjade hemland (det går att arbeta och studera samtidigt). Det är inte en mänsklig rättighet att bo i Sverige. Alla länder är inte perfekta att bo i, men det är inte svenskarnas ansvar att åtgärda brister i världens alla länder.

   Gilla

 8. malmoperspektiv skriver:

  En lysande analys och ett av de konkretaste och bästa åtgärdsprogram som sett dagens ljus i detta land! Det borde vara en självklar del av varje seriöst partis program inför valet 2018.

  Gillad av 3 people

 9. Moab skriver:

  Fler måste dödas innan insikterna sjunker in och indoktrineringens slöja lyfts. Omar själv är ett exempel, han uttrycker sig redan på annat vis, om än trevande. Ledarsidorna likaså, och en del andra, men i grunden är positionen densamma, man vill inte äventyra sin egen goda position och sätter upp längre och längre listor på åtgärder där det ”onda” kan identifieras (efteråt). Omar och andra har nått til självklarhetens listor, samma sak med islamkritiker som Douglas Murray etc. Se där en ond muslim som vill döda oss, han skall i fängelse eller hindras att återvända. Fängelserna är idag en av de bästa ställena för rekrytering till jihadism.
  Man skriver om självklarhetens listor och reflekterar inte över att man lever i ett samhälle där inte ens självklara åtgärder kan genomföras, Quatar en en välkänd finansär av terror, när man kör på yttre ringvägen så ser man en gigantisk moske, finasierad av just Quatar, nära just den kyrka där min mamma konfirmerade sig för över 60 år sedan.

  Varför gäller debatten nu självklara åtgärder, när småflickor sprängs ihjäl? Det är för att hatiska vänsteråsikter har infekterat folks sinnen och helt dominerar alla agendasättande institutioner, politik, media, forskning. Rena landsförrädare får pengar för forskning om extremism, Mattias Gardell som det bästa exemplet. I denna situation så är det meningslöst att kämpa för självklara åtgärder, ett helt etablissemang sitter på sin bak och håller emot, även när småflickor sprängs eller krossas under lastbilar. De säger det inte öppet men man kan höra vad de säger ändå: fler skall dö, vår position är ointagbar. Detta är det enda som för debatten framåt att fler dör, så att fler och fler tar små små steg fram till den logiska kanten där man trängs och ingen hoppar, alla kommer till sist att stå med tårna precis över denna kant: det är viktigare för mig att känna mig god än att inta den enda positionen som skyddar oss: alla muslimer är ett problem, för vi kan inte skilja dem åt, goda från onda, och muslimerna vill inte leva som vi. Varenda kvinna med slöja är bränsle till terror, för att hon säger att hon hellre vill ha mer islam än mindre.

  Så folk kommer närmare och närmare denna linje, denna kant, men omsorgen om sig själv väger tyngre än de döda, så de döda måste bli så många att dessa intressen sammanfaller, egenintresset och den logiska positionen. Det är tydligt att tillräckligt många inte dött, det är också tydligt att det blir fler, och fler. Tonårsflickor idag, vad skall dessa ondskans lakejer hitta på nästa gång? Ett dagis? Ändrar ni er då?

  Jag var på ett publikt evenemang med mina barn igår, instängd. Jag började tänka på om något hänt då, plötsligt så vaknar en helt annan del av hjärnan, och jag satt och tänkte på hur man kunde beväpna sig, eftersom att fly ut var nästan omöjligt. Ibland känns det som det underliggande kollektiva omedvetna syftet med vänsterns subversion av vårt samhälle och vänsterliberalernas rationalisering av densamma, islamisternas och muslimernas attacker på vårt samhälle, de kriminella gnälliga förortsbornas attacker, genusgalningar och feminister, alla dessa attacker verkar omedvetet vara riktade mot att den ledarfigur som har skapat det samhälle som nu snart hela världen lever i, den vite mannen, ledaren, skall resa sig och kollektivt säga, nu är det nog, och grundlägga nästa sekels ursäkt för all ondska, genom att ta död på mängder av människor, långt mer effektivt än de fega muslimerna som mördar småflickor.

  Genom er goda position så väcker ni de värsta bland oss, och våra värsta instinkter. Ni tror att Trump är ond, det värsta?

  Gillad av 6 people

 10. oppti skriver:

  Ofta är det besvikna barn fån invandrare som ser sina föräldrar misslyckas och själv inte lyckas i skolan.
  Vi ser det dagligen i våra förorter där bilar brinner.
  Vi kommer att få se det överallt så länge vi inte inser att det inte är humant att släppa in människor till landet men inte till arbetsmarknaden.
  Vi får införa jobb som kan utföras av analfabeter eller gränsvakter med rätt att avvisa!

  Gillad av 2 people

  • Göran skriver:

   I dessa områden med många invandrare är det en kultur att man inte ska lyckas eller får lyckas. Allt är Sverige och svenskarnas fel. Jag känner flera invandrare som har ”lyckats” och receptet var att flytta från denna kultur. De säger att det var som att komma till ett annat land.

   Det är samma sak med de svarta i USA. De går omkring och skyller på andra i stället för att ställa frågan om det inte är dem själva det hänger på. Och sluta lyssna på vänsterfolk, för de håller med om att det är andras fel. Vänsterfolk lever själva i samma kultur och ställer aldrig frågan vilket ansvar de själva har för sitt eget liv. All vänsterideologi går ut på att någon annan ska göra det, inte en själv.

   Gillad av 3 people

  • Drutten skriver:

   Om grabbarna upplever att brudarna curlas in i glashiss som tar dem upp till de högra samhällshöjderna så återstår för en stor del av dessa grabbar att göra det som de historiskt sett varit väldigt bra på, nämligen att bråka, slåss och kriga. Det gäller inte minst grabbar med invandrarbakgrund.

   Gillad av 1 person

  • 77711n skriver:

   Precis – vad gör man med människor som kommit som saknar intellektuella resurser att tillgodogöra sig den grundläggande skolning som behövs i vårt land?

   Vi kan inte backa bandet hundra år och återskapa jobb som inte behövs. Det enda rätta är att få dessa människor att återvända till hemländerna där deras fysiska krafter bättre behövs för återuppbyggnader.

   Gillad av 1 person

 11. uppstigersolen skriver:

  Ett enda av riksdagens åtta partier håller med dig. De andra vill fortsätta som förut. Är det någon som begriper hur förnuftiga människor kan rösta på de andra sju? Så länge majoriteten av svenskar envisas med att rösta på asylvurmarna så kommer eländet att eskalera. Kan man dra slutsatsen att majoriteten av svenskarna inte är förnuftiga?

  Gillad av 3 people

  • Göran skriver:

   Det som förvånar mig är att folk röstar överhuvud taget på politiker. I dag med Internet och alla oändliga möjligheter som finns att bilda sig, borde i stort alla vid det här laget ha insett att det största problem vi har är politiker.

   Gilla

 12. Yvonne Rosenthal skriver:

  Snälla Mohamed,
  Skicka kopior av detta inlägg till regeringen, till varje enskild riksdagsledamot , till varje enskild ledarskribent på större dagstidningar, ansvariga chefer Aktuellt, Agenda och TV 4 och till samtliga politiska sekreterarna och samtliga partiledarna. Be också att de som medverkat i DGS TV samt Ledarna.se sprider detta till kontakter. Detta är första gången jag för min del sett ett förslag hur man kan agera. Det är en bra början. Jag hjälper gärna till även om jag är usel på att använda dator.

  Gillad av 5 people

 13. Hans Wachtmeister skriver:

  Tack Muhammed för att du lär oss förstå vilka krafter som är i rörelse.
  Kan bara notera att Saudarabien, Förenade Arabemiraten, Egypten och Bahrein för tre timmar sedan bröt de diplomatiska förbindelserna med Qatar. De anklagar Qatar för att aktivt stödja terrorgrupper och kastar ut alla Qatars diplomater från resp land.
  Grattis Malmö stad för att Ni aktivt stöder terrorismen, genom att tillåta byggandet av ett Qatarfinansierat moskébygge. Jag hoppas att Ni har koll på vad som sägs inom moskéns stängda dörrar.

  Gillad av 5 people

  • JAN BENGTSSON skriver:

   I Malmö skulle det byggas ett ”Islamiskt Kulturcenter”,
   vilket man hade tillstånd till,
   men det finns inget tillstånd för en Moské!

   Mao är det ett gigantiskt svartbygge,
   som direkt borde RIVAS!!!

   Gilla

   • BosseJ skriver:

    Intressant! Rimligen borde myndigheterna kräva att ALLA islamiska inriktningar får tillträde, tex Shia och Sufi för att få fortsatt byggnadslov!

    Gilla

 14. Janne skriver:

  Rösta SD kommande val,är det som vanliga medborgare kan göra.

  Sedan är det ju svårt att skilja de hyggliga muslimerna från de elaka.

  Många muslimer radikaliseras i Sverige och därmed blir det omöjligt att avgöra vilka som blir framtida jihadister.

  Ett permanent asylstopp och ett muslimfritt Sverige är nog den enda hållbara lösningen.

  Hjälp på plats i flyktingarnas hemländers närhet verkar också vara det mest humanitära och dessutom mest kostnadseffektivt.

  Att locka hit så kallade flyktingar,oftast unga stridsdugliga unga män,är nog den sämsta flyktingpolitik som finns att välja på.

  De unga männen behövs för att skydda de försvarslösa anhöriga som lämnades kvar i deras hemländer och de asylsökare som har en god utbildning behövs för att bygga upp landet de flydde ifrån.

  Gillad av 6 people

 15. Jan Norberg skriver:

  Mohammed hade behövts som en tydlig motvikt vid den nyss genomförda internationella migrationskonferensen i Estoril, Portugal.

  Det är alldeles uppenbart att Sverige och EU som en helhet behöver konkretisera ett tydligt åtgärdsprogram hur man kan reducera den extrema jihadismens härjningar runtom i världen.

  Mohammeds uppmaning blir, som jag tolkar den, att gräva där vi står, att det inte blir någon enkel process förefaller ju tydligt då man tittar på vad han föreslår.

  Allra först måste dock samtliga våra politiker våga göra en ordentlig pudel och erkänna att det tyvärr inte räcker med att vända andra kinden till, hur långt man skall gå och i vilken takt blir snarast det som måste diskuteras.

  Att många mer sekulariserade muslimer kommer att bli klämda är ett ”offer” som man måste acceptera, för vad är alternativet till att västvärlden nu omhändertar sina tillkortakommanden??

  Efter att ha refererat Estoril konferensen under dagarna tre så inser man att den politiskt korrekta ansatsen lämnar en hel del i övrigt att önska om man på allvar vill försvara västvärldens civilisation och de värderingar vi byggt vårt samhälle på.

  Mohammeds åsikter och förslag börjar alltmer kvalificera honom för en plats i den politiska församling som per definition sitter på den lagstiftande makten, dvs i Riksdagen. Vilket parti denne väljer eller blir vald till är av mer akademiskt intresse, nu måste vi gå från ord till handling.

  http://newsvoice.se/2017/05/29/estoril-konferensen-usa-massmigrationen/

  http://newsvoice.se/2017/05/31/estoril-massmigration-invasion/

  http://newsvoice.se/2017/06/01/estoril-konferensen-islamistiska-extremismen/

  Gillad av 3 people

 16. Jan Ahlström skriver:

  Tack Mohamed, ta med denna text och sätt den i knät på ansvariga ministrar och politiker.
  Det måste till en radikal förändring nu om inte detta multikultiexperiment fullständigt ska bryta ner, och för alltid förändra/förstöra, vårt land.

  Jag läste på ”magasinetparagraf.se” ett inlägg som behandlade skolavslutningar och muslimers förhållande till att besöka kyrkor, vore intressant att få din kommentar där.

  Önskar dig ett soligt å varmt Nationaldagsfirande i morgon!
  Janne A

  Gillad av 1 person

 17. Lennart Bengtsson skriver:

  Innan det svenska etablissemanget tar till sig dessa handlingens ord räcker det nog inte med de terrorattacker vi hittills haft, säkert behövs det så där ytterligare ett tusentals oskyldiga offer i Västeuropa inklusive Sverige. Därefter, kanske också i samband med förestående val, såvida det inte kommer att inställas med hänvisning till ett förväntat skarpt läge, kommer ett långsamt uppvaknande att ske.
  Svenska folket kan inte hoppas på ett snabb ändring. Människorna bakom PK-ismen kommer inte att ge efter i första taget. Det blir snarare att jämföra med kommunismens fall i Sovjet och Östeuropa som började för 28 år sedan.

  Gilla

 18. cmmk10 skriver:

  Vi hade en journalist, på TV4-nyheterna igår, som såg den muslimska terrorn som en trend. Då vänsterterrorn på 70-talet och den följande högerterrorn på 80-talet (har inget direkt minne av någon högerterrorism, men han vet säkert vad han talar om) på gick över av sig själv, så kommer också denna terrorism att självdö (sic!).

  Så det var bara att fortsätta med kärleksmanifestationer och acceptera mördandet. Alternativet skulle tydligen innebära ett outhärdligt samhälle.

  Att tänka tanken, att ett land utan muhammedaner och någorlunda homogen befolkning skulle kunna vara ett alternativ förekommer uppenbarligen inte.

  Gillad av 1 person

 19. Bengt Lönnberg skriver:

  Bäste Mohamed,
  Bland det bästa som skrivits på DGS!
  Jag tycker att dina lysande förslag bör tillställas ledande PK-folk inom politiken och media. De beskriver gärningarna som oacceptabla och fördömer dem men har själva inga konkreta idéer om hur samhällen i väst ska skydda sig. Vi har ju tyvärr dessa ondskefulla människor mitt bland oss.
  Vi kan bara hoppas på ett sakta men säkert uppvaknande bland PK-folket.

  Gillad av 5 people

  • Göran skriver:

   PK-folket ansluter sig själva till ondskefulla ideologier. Något uppvaknande från deras sida kommer aldrig att ske. De kommer att göra sig själva till offer och skylla på alla som inte är vänster. De kommer att angripa och försöka utrota all svensk historia och traditioner. De kommer ständigt hitta nya mål att angripa. Till slut kommer varje person i Sverige bli ett randomiserat mål för PK-folket.

   Gilla

 20. Bo Svensson skriver:

  När en byggnad rasar ihop med hundratals dödsoffer som resultat, letar man upp någon skyldig att straffa men det finns ju inga rimliga straff som motsvarar förlusterna och därför blir det inte heller tillräckliga incitament för att rätt beakta säkerheten.

  Rätta ordningen är ju krav på försäkring och att mäta människoliv i pengar. – Då blir alla angelägna om att platsa i lågriskklientelet för att få låga försäkringskostnader och garanterna blir tillräckligt motiverade för att hålla koll på sina klienter.

  Sätter vi måttet på människovärdet för högt, blir det omotiverat ängsligt och dyrt att bedriva verksamhet. – Nog är tillräckligt.

  Krav på försäkring finns ju redan i välordnade länder för trafiken och i arbetsmiljön m m men skulle ju också innebära en lösning på problemet terrorism och faktiskt kriminalitet generellt.

  Med krav på ekonomisk garant som villkor för rörelsefrihet, skapas de rätta incitamenten för att distansera sig maximalt från allt som gör att man kan hamna i kategorin högriskklientel och ge en för höga försäkringskostnader.

  Generellt skattefinansierat grundbidrag till ens försäkringskostnader man kan bjudas på, saboterar inte dessa goda incitament.

  Gilla

 21. Svensk av födsel och ohejdad vana skriver:

  Snacka om rundgång!!!
  Kom någon gång till saken med VAD /VEM du tycker ska älskas, och VARFÖR??!!! Det tycks vara helt omöjligt för dig att ge ett vettigt svar på den frågan, annat än luddigt och obegripligt svammel.

  Gilla

  • spoudaiosaner skriver:

   Och om min mormor hade pedaler, då var hon en cykel – hör du anonyme svarare. Jag vet inte vad du gör i Sverige, om du bor här. Sådana som du är en fara för muslimernas rykte. Ty det finns också hederliga muslimer, såsom Mohamed Omar

   Gilla

   • JAN BENGTSSON skriver:

    FD tack!
    Han var inte ens Muslim av födsel o ohejdad vana!
    En sökare som kom till insikt!

    Gilla

  • Svensk av födsel och ohejdad vana skriver:

   Kommentaren av mig ovan har hamnat fel!! Den var ett svar på en kommentar i ett helt annat inlägg, och trots att jag bad redaktionen att flytta den, så hamnade den alltså ändå här på fel ställe. Bortse från den, och ber om ursäkt för mitt slarv!

   Gilla

 22. phnordin skriver:

  Väl skrivet Mohamed! Varför kan inte fler ansvariga ta bladet från munnen och och förklara det uppenbara. Endast de som accepterar västliga demokratiska värderingar kan komma till Sverige (inom rimlig mängd), men låt ingen tvinga på oss eller favorisera främmande kulturer och värderingar.

  Gilla

 23. ptn skriver:

  Tack Mohammed Omar för dina rättframma åsikter, flera som du skulle kunna öppna ögonen på svenskarna och framförallt politiker att inse verkligheten.

  Gilla

 24. Ulf45 skriver:

  Det är bråda tider att redan nu avlöva Riksdagen innan valhösten 2018, med siktet särskilt inställt på Löfven, Lööf och Lövin

  Gilla

  • JAN BENGTSSON skriver:

   Därom är nog många eniga!

   Nu groomas Annie av Bilderbergarna, för att göras till Statsminister…
   Vi har non ej råd med fler ”nyttiga idioter” som styr Sverige?
   Jag är inte troende, men ber nästan till Gud att de misslyckas!!!

   Gilla

 25. rudmark skriver:

  Sista IS-anhängaren fick vi släppa fri för att det inte fanns plats för förvaring, och skicka hem honom kunde innebära risker för personen ifråga………
  Det här kommer inte att gå, 80.000 är kvar f.f. Ygeman!

  Gilla

 26. Asta skriver:

  Noonie Darwish är en egyptisk-amerikansk författare och människorättsaktivist, uppvuxen som och som konverterat till kristendomen.

  – Väst tror att terror är något som islamiska jihadister påtvingar ickemuslimer. Och det är det. Men terror är också mekanismen för att garantera följsamhet inom islam. Under islamisk lag blir jihadister som inte utför jihad dödade. Terror håller kvar jihadister på sin mission, vilket får vanliga muslimer att lyda sharialag, skriver hon på sajten Gatestone.

  Målet att förändra Väst
  Jihadister lockas med belöningar i paradiset och ära för familjen, och om man inte följer lagen väntar hårda straff, som att dödas på bestialiska sätt. Denna doktrin “belöningar och straff” (pleasure and pain) Targhib wal Tarhib, har nu flyttat till väst och målet är att förändra den västerländska humanistiska kulturen, hävdar hon.

  – Den ska ersätta respekt för mänskliga rättigheter, omtanke om sin nästa och värderingar av frihet och fred, med värderingar av terror, tyranni och skräck.

  https://samtiden.nu/2017/06/nonie-darwish-det-nya-normala-del-av-islamisk-doktrin-som-nu-overtas-av-vast/

  Gillad av 1 person

 27. 77711n skriver:

  Mycket bra förslag. Det enda som jag vill tillägga är att det samtidigt med förslagen ska föras kontinuerliga samtal om islam och varför invandrande muslimer tycker att det är angeläget att tala om för omvärlden att de tror på Allah och hans profet Mohammed som står för våld och underkastelse istället för kristna föreställningar om fria val och förlåtelse. Vi måste kunna föra grundläggande och ifrågasättande samtal om värderingar med muslimer av bl a det slag som Brother Rashid för.

  Gilla

 28. Rikard skriver:

  Hej.

  Det tar slut när Europa och Sverige rensats från muslimer av alla slag, oavsett var de är födda eller varför de är här.

  Alternativet är att det tar slut när de europeiska folken mördats, tvångskonverterats och fördrivits.

  Peka gärna på ett enda tillfälle i islams vedervärdiga historia där den fredligt samexisterat utan att det sedermera övergått i blodbad och förtryck väl antalet muslimer är stort nog.

  Peka gärna ut ett enda tillfälle där man på fredlig väg får islam och muslimer att utan våld underordna sig ett lands lag.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Gilla

 29. rombens skriver:

  Omar,
  Om det blir krig? Vill hävda att det redan är krig. För visst är det väl så att om en nation/kalifat förklarar krig mot en annan nation eller grupp av nationer, så är det krig. En nation kan aldrig säga nej tack om man får en krigsförklaring.

  Islamismens företrädare har förklarat krig mot oss. Vi är således i krig. Visst kan vi fälla upp våra paraplyer och låtsas att det regnar, men vi är i krig.

  Gillad av 1 person

 30. Ulla L skriver:

  Bra förslag med ett undantag; det ska inte gå att resa hit och få en summa pengar av skattebetalarna för att resa tillbaka till hemlandet. Det är ett dåligt förslag.

  Gilla

 31. Hanna skriver:

  Ingen kan i framtiden säga att de inte visste eller var naiva efter all kunskap som sprids med dina texter. Exempelvis att MP var infilterat av islamister. Jag hoppas att så många som möjligt väljer SD 2018.

  Gilla

 32. Svensk av födsel och ohejdad vana skriver:

  JÄTTEBRA FÖRSLAG, MOHAMED!!! Precis vad som verkligen skulle behövas för att vända utvecklingen.
  Problemet är ju nu bara att vi har en regering som inte har förstånd att begripa detta, alternativt inte har intresse av att begripa detta, utan snarast motarbetar allt i denna helt oerhört nödvändiga riktning.
  Därför måste vi använda VÅR makt – våra röstsedlar – 2018 och se till att vi får makthavare som HAR dessa åtgärder på agendan.
  Den blåögda, trögfattade och naiva svenskens skygglappar måste bort, med alla tänkbara medel, och alla måste fatta vad som står på spel INNAN valet!!!
  TACK igen, Mohamed – det är så skönt att det finns kloka och kunniga människor som du som kämpar för att upplysa om detta! Din betydelse är enorm!

  Gillad av 1 person

 33. Anders F skriver:

  Efter Mohammad Omars begåvade inlägg och alla kloka kommentarer känns det nästan överflödigt att komma med ytterligare synpunkter. Vad som är det stora problemet med islam är naturligtvis att det inte bara är en religion, utan även en politisk ideologi med en ambition att reglera samhällslivet i detalj. Konflikterna inom islam är på intet sätt en ny företeelse och diskrimineringen av religiösa och etniska minoriteter, såsom judar, kristna och andra grupper har pågått i hundratals år och varierat i våldsamhet. Man kan faktiskt med skäl fråga sig var alla minoritetsfolk från den muslimska världen idag har tagit vägen. Det rör sig om kristna grupper och t.ex. yazidier med flera. Ett annat problem som har visat sig överallt i världen är hur svåra att integrera muslimer är i olika länder med en annan kultur. Det är problem med muslimer i Västeuropa, Ryssland, Kina, Indien och Sydostasien i övrigt. Det är möjligt att de gamla sovjetrepublikerna Azerbajdzjan och t.ex. Kazakstan har lyckats bättre, eftersom samhällslivet präglades av den sekulära politik som med viss kraft och på gott och ont fördes inom Sovjetunionen. Tyvärr är nog problemen med muslimerna i Europa mycket svåra att lösa.
  Jag vill minnas att Winston Churchill vid ett tillfälle varnade européerna för att släppa in muslimer i Europa, vilket skulle kunna medföra att Europa utvecklingsmässigt skulle kunna pressas tillbaka till medeltiden. Framtiden får visa om han hade rätt.

  Gilla

  • JAN BENGTSSON skriver:

   De borde föredra sand o värme!
   Boken är skriven för denna kontext!

   Tält är ingen lämplig klädsel i vårt solfattiga land…
   Kanske döljer mer än det skyddar här?
   Med tanke på all bar hud MAN får se…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.