BIRGITTA SPARF: Islamisering pågår

Svenska kyrkan har tillsammans med vår statliga radio och television under en lång rad år ägnat sig åt att propagera för islam, genom att normalisera denna för Sverige och västerlandet destruktiva, farliga och helt främmande religion och totalitära politiska ideologi. Vilket den uppmärksamme lyssnaren och tittaren har noterat.

Morgonandakten i P1 har sedan många år en klar favorit bland muslimerna, Sema Ekinci. När jag imorse hörde henne igen, för vilken gång i ordningen vet jag inte, ville jag ta reda på lite mer om henne. Hon presenteras i P1 enbart med att hon ”utgår från sin muslimska tro”.

Enligt Wikipedia är hon sedan 2016 vice ordförande för Islamakademin i Malmö, vars ordförande är imamen Salahuddin Barakat. Från Wikipedia:

”Den 7 oktober 2020 publicerade Salahuddin Barakat kontroversiella inlägg på sin personliga Facebooksida. Där riktade han bland annat stark kritik mot Frankrikes president Emmanuel Macron. I inläggen skev Barakat att Frankrike är en ‘islamofob skurkstat’ som lever på att ‘suga ut blodet på de svaga i världen’. Macron är, menade Barakat, ‘en skurkaktig fjant’ och att det enda som är värre än Macron är de ‘araber och muslimer som ser honom som någon slags räddare eller beskyddare’. Inläggen togs senare bort.”

Barakat och Ekinci gick redan i april 2016 islamisternas ärenden, då de i den då aktuella debatten försvarade Mehmet Kaplan (MP), som fick lämna sin ministerpost efter samröre med Grå vargarna, samt Yasri Khan (också MP), som fick lämna riksdagen då han vägrade att ta kvinnor i hand vid hälsning. Detta skedde i en rad debattartiklar i SvD .

De propagerade i sina artiklar starkt för inkludering av muslimer i de högsta beslutsfattande politiska församlingarna i Sverige. Vilket förtydligades genom förtäckta men ändå klara och tydliga hot. I vilka de bland annat hänvisar till den omstridde professor Masoud Kamali, som sedermera 2019 fick lämna Mittuniversitetet på grund av aggressivt beteende och allvarliga hot mot universitetsledningen:

”Många forskare har fastställt att en bidragande faktor till radikalisering bland ungdomar är att de upplever sig marginaliserade. När en person känner sig oförmögen att bidra till förändring i sitt samhälle genom demokratiska medel är steget inte långt bort från radikalisering.”

Underförstått; om vi inte låter muslimska ungdomar och muslimska unga vuxna vara med och styra Sverige, i enlighet med sina muslimska ideal och idéer, så blir de jihadister och ansluter sig till IS.

Samtidigt som de försvarade Kaplan och Khan angrep de bland annat Gulan Avci (L) med orden:

”Vad sänder det för signaler till den muslimska ungdomen när en muslimsk politiker utesluts på grund av religiöst förankrade handlingar? Vad sänder det för signaler när vissa politiker utesluts för samröre med högerextrema rörelser med antisemitiska förtecken, när samtidigt andra politiker obehindrat flörtar med högerextrema islamofober?”

Riksdagsledamot Ludvig Aspling (SD), ställde i november 2020 en fråga till socialminister Lena Hallengren (S) angående lämpligheten att underorganisationer till Islamakademin uppbär stora statliga mångmiljonbidrag. De hade under 2017 från Allmänna Arvsfonden fått 12,5 miljoner kronor för att motverka muslimsk extremism. Aspling undrade, i eleganta formuleringar:

”Arvsfonden var av allt att döma fullt medveten om Islamakademins partnerskap och hade också, om man hade brytt sig om att googla imamens namn, kunnat se att han tidigare till exempel har förespråkat dödstraff för personer som vill lämna islam.

Jag vill därför fråga statsrådet dels om hon håller med imamen om att islam är oförenligt med sekulär, västerländsk demokrati och att Macrons agerande är ett angrepp på islam och muslimer i allmänhet, dels om hon ser en risk med att staten anlitar en person som försvarar våldsbejakande extremism för att motverka just våldsbejakande extremism.”

Det finns många mycket kunniga och bra författare som skriver om islamiseringen av Sverige genom muslimska organisationer, som till exempel Johan Westerholm och Sameh Egyptson. Jag har inte mer att tillägga i ämnet, men hade ändå tänkt att skriva om Sema Ekinci. Och såg att den ultimata texten om henne redan var skriven.

Mohamed Omar på Det Goda Samhället skrev den texten redan i oktober 2016. Omar är den som, i mitt tycke, bäst kan förklara islam så att vi ”vanliga svenskar” förstår. Alltså såna som jag. Som ex-muslim kan han religionen utan och innan och förstår dess företrädares egentliga syften och faktiska maktambitioner.

Jag rekommenderar varmt läsning av Omars text. Den säger mycket om vilka starka muslimska krafter som är i rörelse i Sverige idag. Islamiseringen fortgår, med statliga mångmiljonbidrag som stöd och med oförminskad styrka.

Birgitta Sparf