Gästskribent ROBIN ERIKSSON: Socialdemokraterna vill återvandra ukrainska flyktingar

Jag såg ett program på Riks som handlade om att Socialdemokraterna vill återvandra ukrainare. Det ligger ekonomi bakom för Sverige har ej råd att ta emot hur många flyktingar som helst, men man kan undra varför det är så viktigt att återvandra just ukrainare. Jag tycker det verkar som rasism mot européer, kristofobi och som att S ej vill ha en massa kristna ukrainare i Sverige som i framtiden ska bli svenska medborgare och rösta konservativt och nationalistiskt. I Ukraina skulle SD och KD vara ultraliberala.

Ludvig Aspling (SD) säger att redan idag förekommer det att Migrationsverket skickar tillbaka folk till Somalia och Afghanistan. Han säger att det finns inget krig i Somalia där stora arméer skjuter på varandra, alltså går det att återvandra somalier och afghaner bara den politiska viljan finns.

Norska SCB har räknat ut att varje somalier kostar 9,5 miljoner SEK. Pakistanier kostar 5,4 miljoner SEK. Antagligen är afghaner dyrare än pakistanier då Afghanistan är mer islamistiskt och teknologiskt underutvecklat. Pakistan är ett modernt och västerländskt land jämfört med Afghanistan. Fyra av tio afghaner stödjer självmordsbombningar. Tre av fyra afghaner är för hedersmord. Det är märkligt att det ska bo en massa afghanska män i Sverige trots att männen i Afghanistan får bestämma över kvinnorna och smaska på de finaste köttbitarna medan kvinnorna får äta resterna.

Ludvig Aspling säger att svenska staten kan betala ut upp till 40 000 kronor per familj som vill återvandra. I Afghanistan har medianpersonen 7000 kronor i förmögenhet. Haiti är världens fattigaste land med 2000 kronor per person. Somalia finns ej ens med i den ligan så somalier är nog ännu fattigare än haitier. Alltså blir en afghan eller somalier som får 40 000 kronor och en enkelbiljett hem en del av den ekonomiska eliten i hemlandet.

Vissa säger att Socialdemokraterna har varit för den stora invandringen från Mellanöstern och Afrika för att de vill ha fattiga människor som röstar på dem. Det sägs också att den nya generationen moderater med Fredrik Reinfeldt, och hans mer liberale vapendragare Ulf Kristersson, i spetsen har varit för denna invandring för att krossa välfärdsstaten så folk tvingas försörja sig själva. Det sägs att i utsatta områden röstar cirka 85 procent av folk på rödgröna partier. Det skulle vara katastrofalt för Socialdemokraterna om alla invandrare som får socialbidrag återvandrade och slutade rösta på dem.

Jag vill slå ett slag för återvandring inte bara av sexiga ukrainskor utan även av män från Mellanöstern och Afrika som har begått brott eller som har fått socialbidrag i år efter år trots att de är pigga och friska. Den ultimata ironin är att vissa invandrare från Mellanöstern och Afrika inte jobbar men är tillräckligt friska för att orka kasta sten på polisen och på svenskar som går ut med hunden.

Robin Eriksson är en funktionshindrad och kristen man. Den som vill kan swisha en gåva till 0760836744.