Gästskribent ROBIN ERIKSSON: Sjuklövern har orsakat skjutningarna 

Jag känner ej så många i staden där jag bor. Men den senaste tiden har alla jag känner haft skjutningar utanför sin bostad. Dessa personer bor i lägenheter i rika områden. Folk skjuter ej i luften för att fira sina bröllop heller. De skjuter sina kulor in i människor. Nu börjar politikerna säga att de ska lösa problemen med skjutningar och bombdåd. Exempelvis är det vad Moderaterna och Socialdemokraterna brukar tala om.

När Ulf Kristersson och Fredrik Reinfeldt krigade om vem som skulle bli ordförande i ungmoderaterna på 90-talet var Reinfeldt den konservativa kandidaten och Kristersson den liberala kandidaten. Reinfeldt förespråkade trygghet och sa att man måste kunna vara svag och snubbla och få hjälp av staten. Kristersson försvarade ett skrotande av de generella välfärdssystemen. Kristersson sa ”Sverige ska ha så öppna gränser som över huvud taget är möjligt” och ”Problemet är faktiskt att människor söker sig från förtryck, från krig och från tortyr och från död i många fall”. Sverigedemokraterna har varnat för vad som händer i dagens Sverige sedan 80-talet. Ändå tänker bara 20 procent av svenskarna rösta på dem. Om svenskarna var vettiga skulle alla sjuklöverpartier ligga under fyra procent i mätningarna. Sverigedemokraterna är som killen som säger att du kanske inte ska stoppa in din hand i krokodilens mun. Medan alla andra partier har stoppat in sin hand i krokodilens mun och blivit bitna. Ändå vill 80 procent av svenskarna rösta på politikerna som bara har en hand.  

Politikerna i Sverige har det verkligen bra. De kan ta världens tryggaste land och göra det till Europas farligaste land (på vissa listor är Kosovo eller Ukraina farligare) och de blir mångmiljonärer på kuppen. I min stad bor politikerna i de dyraste villorna i de svenskaste områdena. Nu säger politikerna att de ska lösa problemen som de själva har skapat. Sveriges politiker är som någon som misshandlar sin modellflickvän så hon blir ful som stryk. Sedan säger de att bara du stannar kvar hos mig kommer jag att utbilda mig till plastikkirurg så jag kan operera dig så du blir snygg igen. Nyligen talade jag med en spanjorska. Då hon fick veta att jag kom från Sverige sa hon direkt ”Jag har hört att de flesta i Sverige är invandrare och att Sverige har flest våldtäkter i världen. Jag förstår inte hur svenskarna kan vara så dumma”. Det är så Sverige är känt utomlands nuförtiden. De flesta människor har en tydlig bild av olika länder som är rätt sann men överdriven.   

Socialdemokraterna säger att de fick ta över efter Moderaterna som tog emot väldigt många invandrare (men de valde ej att minska asylinvandringen till noll personer per år). Moderaterna skyller på att Socialdemokraterna har orsakat problemen (många som skjuter, bombar och misshandlar idag togs emot av Moderaterna år 2006 – 2014). En åttaåring kan förstå att om ett land tar emot väldigt många unga män från världens mest våldsamma och jihadistiska länder kommer landet i fråga att bli farligt och producera många IS-krigare och Adidaskrigare (när Adidaskrigarna har jobbat upp sig brukar de bli Guccikrigare). Problemen som finns i dagens Sverige fanns även år 2000. Men då drabbades främst fattiga svenskar av dessa problem. Nu har de unga männen från världens mest våldsamma länder blivit så många att även rika människor och folk i mindre städer vaknar om natten och hör skjutningarna och de ser hur utländska män sitter i parken och säljer knark. Man ska ej skylla på något särskilt parti utan både det röda och blåa blocket har skapat dagens situation i Sverige med regelbundna skjutningar och bombdåd.  

Det är tveksamt om ens Bolsonaro eller Duterte skulle kunna lösa Sveriges problem. Förut brukade jag tänka att Kent Ekeroth var lite väl hård när han brukade säga att politikerna har blod på sina händer. Vad tycker ni läsare? Var han för hård eller hade han rätt?   

Robin Eriksson är en funktionshindrad och kristen man. Den som vill kan swisha en gåva till 0760836744. 

Gästskribent