BIRGITTA SPARF: Happy Eid!

Vill ni se närmast extatisk salighet och lycka kan ni titta på vår statsministers varma hälsning till muslimerna, där hon önskar dem Glad Eid, eller nåt.

Alltså, hon är verkligen upptänd! Här ligger Maranatafrälsta fanatiker och tungomålstalande Livets Ordare i lä. Hon formligen lyser av glädje och belåten självgodhet!

Större salighet än den att få lyckönska anhängarna till den totalitära, fruktansvärda och kvinnoförtryckande politiska ideologin islam finns inte för en svensk kvinnlig socialdemokratisk statsminister. Eftersom det troligen innebär fler röster till socialdemokraterna.

Jag försöker sätta mig in i hur hon tänker:

”Det kanske inte räcker med att ge hundratals miljarder i bidrag till deras försörjning och till deras församlingar och studieförbund så att de får möjlighet att fortsätta motverka integration och assimilering.

Man borde nog lägga ut en riktigt krypande, inställsam, sliskig, honungslen, krälande, smilande och fjäskig film också. Och önska dem Glad Eid, eller vad de nu håller på med. För att vara på den säkra sidan. Det går de säkert på!”

Min kommentar till henne blir:

– Vet du vad, statsministern! Det är inte du som fintar muslimerna, det är de som totalt har överlistat dig och dina kollegor!

– Jag hoppas verkligen att du behåller ditt belåtna och självgoda flin och ser lika salig ut den dag du och alla dina feministiska ministrar blir tvungna att ta på er hijab och återvända till köksregionerna.

Happy Eid – som vi säger i Sverige!

Birgitta Sparf