MOHAMED OMAR: I Sverige är den så kallade ”antirasismen” ett större problem än rasismen

Bilan Osman är en professionell så kallad ”antirasistisk” opinionsbildare som arbetar på skattefinansierade Expo. Hon blev nyligen (14/11 2020) intervjuad i Dagens Nyheter om den svenska rasismen.

Dagens Nyheters redaktion verkar uppfatta den svenska rasismen som ett stort problem eftersom man ger denna antirasist stort utrymme att prata om det.

Sverige har inte hämtat hit människor mot deras vilja för att plåga dem. De har själva valt att komma hit. Hur kan det komma sig att så många ”rasifierade” människor vill invandra till det rasistiska helvetet Sverige?

Flyktingarna som kommer hit har passerat flera säkra länder vägen. De valde att stanna just i vårt land. För vår vackra natur?

Bilan säger att Sverige ”ligger efter” i förståelsen av rasism. Vilka länder jämför hon med? Hur ser det ut med förståelsen av rasism i till exempel arabiska länder?

I Sverige är den så kallade ”antirasismen” ett större problem än rasismen. Vi är så antirasistiska att vi har skadat vårt eget land. Vi har inte vågat prata på riktigt om problemen med massinvandring på grund av rädsla för att kallas rasist.

Rasism hör till det fulaste och hemskaste som finns i Sverige. Ingen vill bli kallad rasist.

Och det utnyttjas av folk som vill tysta debatter om vissa saker.

Men Bilan tycker vi ska ha mer antirasistisk paranoia. Mer rädsla som leder till självcensur och snäva gränser för vad man kan prata om.

Den antirasistiska paranoian har hjälpt islamismen med sin antisemitism att spridas i Sverige. Och invandrarrelaterad gängkriminalitet. Och förnedringsrån, misshandel och våldtäkter riktade mot ”gammelsvenskar”.

Här är ett nytt exempel. En flicka tvingas kyssa misshandlarens fötter och säga ”Jag är en stolt hund”.

Hur ofta händer det att ”gammelsvenska” gäng misshandlar svarta på detta sätt?

”När jag pratar om grupper i en antirasistisk kontext så gör jag det väldigt ofta utifrån någon slags maktkritik”, säger Bilan.

Det verkar som att hon vill att icke-vita ska ha mer makt. Aha, det betyder alltså att hon vill att den mörkhyade poddaren Ronie Berggren, som gillar Jimmie Åkesson och Donald Trump, ska få mer makt och inflytande?

Nej, tror inte det. Hon säger icke-vita, men hon menar snarare sig själv och sina åsiktskompisar.

I intervjun berättar hon om hur illa omtyckt hon är. Hon tror att det beror på hennes hudfärg. Jag tror snarare att det beror på hennes idéer.

Det är tråkigt att Bilan ska ha behöva utstå hat. Vi är många som blir hatade i Sverige. Jag blir hatad av muslimska fundamentalister för att jag lämnat islam. Den självständige journalisten Joakim Lamotte blir hatad och mordhotad för att han uppmärksammar invandrarrelaterad brottslighet.

Jag väntar på att Dagens Nyheter ska intervjua Lamotte.

Tidigare har den så kallade ”antirasisten” Bilan Osman uttryckt sig så här på Facebook:

”För var dag som går så pallar jag inte med vita människor.”

Det finns många länder i Afrika med svart majoritetsbefolkning som Bilan skulle kunna bosätta sig i om hon inte ”pallar” att leva med besvärliga vitingar omkring sig. Kanske Somalia? Hon har somaliskt ursprung och kan kanske språket.

Jag har dock svårt att tro att hon i Somalia skulle kunna få bidrag och priser för att bekämpa somaliernas rasism.

Det finns ingen marknad för antirasism i Somalia.

Klicka här för att gilla min sida på Facebook. Om du uppskattar det jag gör kan du donera genom att swisha till 0760078008 (Eddie)

Mohamed Omar