Ny podd: En vänster utan flum

PODCAST I ett nytt avsnitt av podden Tankar från framtiden (inspelat 10/1) pratar Eddie (Mohamed Omar) med Nils Littorin. Nils satt fram tills i december förra året i styrelsen för Kommunistiska Partiet i Malmö. Partiet, som fortfarande är marxist-leninistiskt, kallade sig tidigare Kommunistiska Partiet Marxist-Leninisterna (revolutionärerna), vilket förkortades KPML(r). I poddavsnittet berättar Nils om sina skäl för att lämna partiet och starta ett nytt lokalt parti med namnet Malmölistan. Han menar att dagens vänster har blivit en del av eliten och ägnar sig åt flum i stället för att lyssna på vanligt folk. Kommunistiska Partiet har allt mer anpassat sig till denna flummiga elitvänster. Det nya partiet vill avskaffa mångkulturalismen och stoppa massinvandringen.

Den 19 december 2019 publicerade Det Goda Samhället Nils Littorins intervju med sociologen Göran Adamson om dennes bok Svensk mångfaldspolitik – En kritik från vänster. Malmölistan hoppas på att ta sig in i kommunfullmäktige år 2022.

Lyssna på avsnittet i spelaren nedan: