Ny podd: Högerhippiesar på Söder lanserar reklambyrå

I ett nytt avsnitt av podcasten Tankar från framtiden (inspelat 16/10) pratar Eddie (Mohamed Omar) med Magnus Fermin som är musikproducent, kompositör och grafisk formgivare. Tillsammans med Jonas W.E. Andersson driver han nu reklambyrån Etablissemanget – releasefesten ägde rum i september i år. Andersson har varit lärare i grafisk design på Konstfack. Han berättar om sina erfarenheter av den vänstervridna miljön i ett tidigare avsnitt i Tankar från framtiden: ”Kulturetablissemanget inifrån” (9/4 2018).

Reklambyrån Etablissemanget är partipolitiskt obunden, dess värdegrund beskrivs som ”konservativ och humanistisk” med ”stor kärlek till Sverige och svensk kultur”. Jonas och Magnus, som båda bor på Södermalm i Stockholm, kallar sig skämtsamt för ”högerhippiesar”.

Lyssna på avsnittet i spelaren nedan: