Pedofiler försöker ta sig in i Priderörelsen

När Pride ägde rum i Amsterdam i Nederländerna tidigare i somras försökte pedofiler i organisationen Kinderbevrijdingsfront dela ut flygblad till åskådarna. Reaktionerna blev mycket starka och polisen omhändertog alla flygblad de kunde hitta.

Kinderbevrijdingsfront, som kan översättas med Barnens befrielsefront, propagerar för pedofilers rättigheter, och har länge försökt slå sig in i Priderörelsen. Men där är det nobben.

-De här människorna är inte en del av Pride. Vi vill inte bli förknippade med det här, sa en talesperson för Pride Amsterdam.

19 reaktioner på ”Pedofiler försöker ta sig in i Priderörelsen

 1. Mitt vykort skriver:

  De med vänsterpersonlighet äter sig själv till sist, Clintons flög skytteltrafik till pedofilön, och deras bästa presidentkandidat är Creepy Joe som pussar småflickor på munnen när kameran är på. Vad gör han när den är av?

  Vänster är en orm som äter sig själv till sist, synd bara att vi andra dras med i fallet. En lösning kunde vara att världen delades, vänster på ena stället och höger på andra.

  För ett gott skratt sök på creepy Clinton

  Gillad av 10 personer

 2. miketheviking skriver:

  Ja, mycket ska man tåla.
  Men är det inte så att det redan finns dömda pedofiler i den svenska Priderörelsen?
  Är ju bara en tidsfråga innan den sexuella dragningen också blir rumsren.
  De kan ju börja hävda att myndigheterna ser mellan fingrarna på barnäktenskap (14-åringar försvinner ju idag efter sommarloven från svenska skolor) inom vissa kulturer.

  Idag sker ju det ofattbara att ej myndiga barn tillsammans med en ”myndighetsperson” kan fatta beslut om stympning av underlivet och en massiv hormonbehandling under namn av könskorrigering. Det sjukaste är väl ändå när man bara göra halva s.k. korrigeringar så att det är upplagt för total förvirring, både för omgivningen och det växande – ännu ej fullt utvecklade – barnet. Att som förälder då tvingas titta på från sargen måste vara en mardröm.

  Gillad av 4 personer

 3. Aurora skriver:

  Det verkar ha visat sig att flera personer bakom Pride i Stockholm är dömda för pedofili. Erfarenhet visar att homosexuella ofta söker yngre personer av samma kön. Kanske för att en ung person ofta är nyfikna, inte har utvecklat sin egen sexualitet och lätt kan omvändas till homosexualitet. En ung person är ju s.k lammkött för en pedofil också. Medicinsk forskning har också visat att homosexuella visar starkare könsdrift än normalfallet. Varför festivaltåget sista Pride-dagen måste vara en uppvisning i maximal vulgaritet och smaklöshet är också ett frågetecken. Hbtqs rättigheten kan uppnås på bättre sätt. Årets slogan var Love is love. Javisst. CUF vill, framgick i nylig media, släppa alla sexuella relationer fria; månggifte, kusingifte, barngifte, djursex. Vet inte hur de ställer sig till nekrofili.

  Gillad av 10 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.