Bitte Assarmo: Det är fegisar som hatar vita män

Bitte AssarmoNär en partiledare för ett av riksdagspartierna kränker hälften av landets befolkning genom att använda deras kön och hudfärg som ett skällsord inser man att något är riktigt sjukt i det svenska samhället, se denna tweet.

Annie Lööf är inte den första politikern i Sverige att spy infantilt och omotiverat hat över just vita män. Hon lär inte vara den sista heller, eftersom hatet mot de vita männen numera är i det närmaste obligatoriskt för dem som vistas i de politiska finrummen och på de stora massmediala plattformarna. För några år sen konstaterade till exempel den S-märkta Veronica Palm att ”vita män är otrevligast på cykelbanorna” i ett försök att få likes och hjärtan från likasinnade på Twitter. Och det fick hon så klart. De som vågar stå upp för det goda mot det onda (de vita männen) är ju sååå modiga!

Som om det alls krävs något mod för att sitta och rabbla samma strunt som tusen och en andra pk-marinerade fjortisar i alla åldrar i den politiska korrekthetens frontlinje. Allt som krävs är brist på bildning i kombination med en tillräckligt utpräglad flockmentalitet.

Men att hatet mot en folkgrupp blivit vedertaget i politiskt korrekta kretsar innebär inte att det är försvarbart. En politiker som generaliserar så grovt som Annie Lööf nu senast borde, om inte avsättas från sin post, så åtminstone sättas i karantän ett tag tills hon lär sig vanligt folkvett.

Detta lär naturligtvis inte ske, och det av flera skäl. Ett är att en allt större mängd av dessa flockmänniskor vill in i de politiska och massmediala finrummen, och hat mot vita män ger en gräddfil dit. Ett annat är helt enkelt rädsla. De som ger sig in i debatten på de vita männens sida riskerar uthängning och svartmålning och tillskrivs alla tänkbara och otänkbara nedsättande epitet. Det innebär att även många av de vita männen själva sällar sig till manshatarskaran och förnedrar sig själva på alla upptänkliga vis för att visa hur otroligt fantastiska de är.

Nu är majoriteten av de ”vita män” som kränks och hatas relativt vuxna och de flesta av dem tar kränkningarna med jämnmod. Men en och annan reagerar förstås, och dristar sig kanske rentav att kommentera. Då skrivs det sida upp och sida ner om hur de vita männen inte bara är svin rent allmänt utan dessutom är HATARE. Att det var manshatarna själva som utlöste kommentarerna låtsas de inte om, för det passar inte in i deras självbild. Istället åker den obligatoriska offerkoftan på, och TV-soffan står redo när de goda kvinnorna (och männen) ska gråta ut offentligt om de onda vita männen som är så dumma mot dem.

Jo tjena. Om alla de män som ständigt kränks av Annie Lööf och hennes likar skulle bli förbannade på allvar, så skulle de fjuttiga kommentarer som nu skrivs på sociala medier likna en liten bris.

Den enda anledningen till att dessa människor kan fortsätta spy ur sig detta onyanserade hat mot vita män utan allvarligare konsekvenser än några tweets är nämligen att vita män generellt sett inte är några svin. Majoriteten av dem är tvärtom sympatiska och rätt ödmjuka människor som arbetar, betalar skatt, tar hand om familjen och på alla sätt och vis är en tillgång för samhället. Och de tappar inte fattningen bara för att en drös gaphalsar med för mycket tid och för lite bildning smutskastar dem.

Det här vet Annie Lööf. Det vet alla andra – män som kvinnor – som tillhör den politiskt korrekta manshatararmén också. Och det är därför de fortsätter kräkas hat just över den här gruppen. Det är nämligen fegisar som hatar vita män. Fegisar som vet att de sitter trygga trots sina ständiga övertramp, eftersom en överväldigande majoritet av de vita männen är ansvarsfulla och vuxna nog att fortsätta arbeta, betala skatt och bidra till samhället, trots de ständiga kränkningarna, eftersom det är så de uppfostrats av tidigare generationer vita män.

Det är det som gör Annie Lööf och hennes likar till extra stora hycklare. Och som gör de vita männen extra hedervärda.

63 reaktioner på ”Bitte Assarmo: Det är fegisar som hatar vita män

 1. malinkim skriver:

  De som säger sig hylla jämställdhet och antirasism är också de som ondgör sig över påstådda defekter hos medelålders vita män. Kön, ålder och hudfärg blir en viktig diskrimineringsgrund när det passar den egna agendan. Kommer dessa människor någonsin att reflektera över sin bristande logik? Förstår de att de, genom att blåsa upp fördomar baserade på hudfärg, ålder och kön, banar väg för ett samhälle där människor grupperar sig och avskyr varandra av just dessa skäl?

  Gillad av 2 personer

   • Weasel skriver:

    @ Niklas R

    Väldigt mycket kan och ska man anklaga Annie Lööf för men inte för att vara socialist.
    Hennes politiska förebild är Ayn Rand , och Ayn är definitivt inte socialist.
    Det är inte Annie heller. Hon stöder förvisso en socialistisk regering , men det gör hon endast eftersom hon hatar nationalism.

    Och hennes fientlighet mot ”vita män” beror på att hon är globalist, rasist och sexist . Inte på att hon är socialist.
    Faktum är att Annies enda goda egenskap är att hon inte är socialist.
    Rätt ska vara rätt… 🙂

    Gillad av 3 personer

   • Niklas R skriver:

    Tja, med tanke på att centern är en bit till vänster om mitten och partiets inställning till oliktänkande så är hon faktiskt, tekniskt sett, fascist.
    Men eftersom jag är konservativ så ser jag alla till vänster om mitten som socialister, och därmed per definition idioter.
    En nyans av idioti (fascism kontra socialism) är irrelevant i den övergripande frågan.

    Gillad av 1 person

  • Hilding Bengtsson skriver:

   För att fortsatt kunna härska!

   Det kan enbart ske,
   genom att genom Identitetspolitik splittra!

   Det är den bakomliggande Agendan,
   hos vårt (S)tatsbärande parti!

   Gilla

  • Johan skriver:

   Det här är aktivister som knappast representerar den stora majoriteten av befolkningen. Men de är högljudda. Identitetspolitik är för den som inte klarar eller orkar ta reda på vad man har för person framför sig. Applåd för alla kloka och goda kvinnor och män därute.

   Gillad av 1 person

   • bejji skriver:

    MEN – enligt SVT:s ValU vid senaste valet i september förra året, röstade 9 av 10 svenska kvinnor på 7-klöverpartierna. Och enligt den senaste undersökningen från MUCF häromdagen är unga svenska kvinnor mer positivt inställda till invandring nu i år än 2013.

    Gillad av 2 personer

 2. svenne skriver:

  ”Nu är majoriteten av de ”vita män” som kränks och hatas relativt vuxna och de flesta av dem tar kränkningarna med jämnmod.”

  Det är ju också så att man tar åt sig på olika sätt beroende på vem som kommer med en synpunkt och vad det handlar om. En del människor – för min del handlar det både om sådana i mitt närområde och allmänt kända personer som t.ex. politiker – ignorerar jag fullständigt oberoende av vilka invektiv som de hasplar ur sig, eller vilka åsikter de framför, medan andras tyckande kan jag lyssna på och fundera kring.

  Vad skribenter som t.ex. Anders Lindberg (AB), ”Annie Lööf och hennes likar”, Henrik Arnstad och dylika figurer hasplar ur sig är mig fullständigt likgiltigt därför att många gånger så är det så korkat att det på grund av sin orimlighet knappast skapar en adrenalinrusning. Det är till nytta för blodtrycket om man silar bort uttalanden från vissa debattörer, och för min del tillhör bl.a. ”manshatarna” denna grupp.

  Gillad av 8 personer

  • Axel skriver:

   Vad jag förstår, så tycker Annie Lööf att hon är politisk, PK myndig. Med den övertygelsen och vitemanshat, är det nog dags att hon byter ut sin vita man. Hon är ju en gudinna av rang, med sina 10 000 afganska lärjungar att välja bland.
   Alltid hittar hon någon lämplig att para sig med. Blir spännande att se vad tvitter media (den, sk sanna median rapporterar)

   Gillad av 2 personer

   • Hilding Bengtsson skriver:

    Annie är närmast en samhällsfara!
    Oborstad ouppfostrad o har gett Stefan möjlighet att fortsätta regera!

    Dags för C att byta ut denna bortskämda fjortis!

    Hon borde istället skärskåda stt eget parti bruna förflutna,
    istället för att kleta det på andra!

    Gillad av 8 personer

 3. Laggar skriver:

  Ett dylikt uttalande formar en grupp ”vita män”, och denna grupp trodde inte att den existerade som grupp i motsättning till något annat. ”De andra” blir en egen grupp, som då vi vita män har att ha på avstånd, en grupp som vi inte skall ha med i vår stora gemenskap av medborgare. Det slår tillbaka mot dem som bildar denna grupp. Varför skall vi då bry oss om denna beskrivning av oss, vi får ty oss till dem som inte omfattar denna beskrivning, dvs alla hjärtliga och trevliga kvinnor som då framträder som något annat än dessa ”hatare”. Följden blir att dessa ”femikvinnor” får hålla på med vad de vill, vi behöver inte ta dem på allvar, det är de som förklarat oss eländiga. Inte visste jag att vi har dylika egenskaper som gör oss passé.

  Gillad av 1 person

 4. Benjamin Dhover skriver:

  Det är samma med literatur, teater, konst och andra kulturyttringar. Det anses fortfarande ”modigt” att häckla vita män, kristendom, svensk kultur osv. trots att det är det absolut säkraste som finns. Det kostar absolut ingenting, och ger garanterat lysande recensioner trots medioker konst, skrivande eller vad det nu är. Men föreslå att någon av de ”modiga” avantgardisterna dristar sig att häckla muslimer och islam med ens en tiondel av det förakt vi vita män får, och tuffheten försvinner spårlöst. Men detta döljs effektivt genom att vifta med rasist-flaggan och skrika sig hesa länge nog att dränka frågan. Fast vi vet varför: De är livrädda.

  Gillad av 11 personer

 5. Aurora skriver:

  Nu vet alla att Annie Lööf hatar vita män. Inbegriper det hennes egen man? Hon hävdar att hon står upp för mångfald. Så länge den inte är vit man då. När ska dessa maktens hycklare få erfara verkligheten?

  Gillad av 10 personer

  • uppstigersolen skriver:

   Min tanke också. Men så gör inte vi. Vita män. Men jag tror på Karma. En dag så kommer hämnden. Hur och när vet jag inte men när den drabbar Annie så ska jag korka upp den fina champagne som jag ständigt har på kylning för speciella situationer.

   Gillad av 5 personer

 6. Dnakramas skriver:

  Bra Bitte, men känner du inte att du vill börja lägga pusslet, se mönstret? Jag tycker du bör engagera dig i argumentet, jag upplever att du skriver som om du lägger ett vanligt pussel där bilden finns på omslaget, istället så är det ett svårare pussel eftersom det just är FEL bild på omslaget. Det är som de pussel där man skall lägga det som personerna i pusslet ser, har du provat det? Släng omslaget.

  Gillad av 10 personer

 7. Aha skriver:

  Bra rutet. Etablissemanget smutskastning av den vita mannen, samhällets stöttepelare är verkligen anmärkningsvärd. Deras loppbett i den vite mannens hud blir alltmer besvärande.

  Tänk om den vite mannen tröttnar på
  mobbarnas invektiv och börjar organisera sig? Det blir förstås utan velourmännen.
  Att de börjar tillgodose sina egna intressen och lämnar Annie Lööf och andra bakom sig?

  Inte för att jag vet hur det skulle gå till men det finns en viss lockelse i tanken.

  Gillad av 5 personer

 8. cmmk10 skriver:

  ”eftersom det är så de uppfostrats av tidigare generationer vita män.”

  Nja, många av oss har även haft förmånen att uppfostrats av strävsamma, korrekta och uppoffrande kvinnor. Far är en bra förebild, men mor präglar gossen mer.

  Jag är uppriktigt orolig för att dagens unga kvinnor skapar traumatiserade gossebarn.

  Gillad av 4 personer

  • Hans Högqvist skriver:

   Dagens PK kvinnor skapar redan traumatiserade pojkar. En kvinna i bekantskapskretsen klär sin 5 åring i flickkläder trotts pojkens och pappans protester, dessutom tar hon pojken till dagis klädd så till dagispersonalens förtjusning. Arma pojke! Arma land!!!

   Gillad av 5 personer

  • Benjamin Dhover skriver:

   Jag är rädd att gossarnas dagliga möten med arabgänget i skolan är mer traumatiserande. Daglig förnedring, som dessutom filmas och läggs upp på nätet, skapar nog mer ångest än en stollig mamma.

   Gillad av 2 personer

 9. Tini van der Poll skriver:

  Fantastiskt bra artikel.
  Men varför går det inte att dela artiklar från ”Det goda samhället” på FB numera?

  Gilla

   • Matte skriver:

    Nåja, du kan möjligen kalla det för en utbildning (vilket inte bör förväxlas med bildning), som i det här fallet syftar till att reglerna ska följas i världens främsta clown-nation. *Honk honk!*

    Gillad av 2 personer

 10. Sven skriver:

  Vita män har byggt upp och vidmakthåller samhällena i Västvärlden dit alla människor önskar komma för att leva.
  Globalisterna som kontrollerar all MSM vill bli av med de vita männen för det är de som har förmågan att genomskåda deras onda avsikter och stoppa dem om de bestämmer sig för detta.
  Därav detta ständiga tjat från Annie Lööv och hennes likar som har sålt sig till Globalisterna och deras vision om framtiden.

  Gillad av 5 personer

   • Hans Högqvist skriver:

    Menar du att vita män är globalister? Majoriteten av globalisterna förefaller vara vita kvinnor som jag uppfattar det.
    Globalismen lär ha grundats av John D. Rockefeller Sr tidigt på 1900 talet då förmögenheten, grundad i olja, ledde till att verksamhetsområdet vidgades till andra nya, lönsamma storföretag.
    ”Konkurrens är av ondo” lär ha varit valspråket så världsherravälde över olja och andra produkter var målet. En världsregering styrd av de rikaste familjerna i världen är målet och UN var ett stort steg. EU ett mindre. Enligt de som har studerat detta, bland annat Lars Bern. antropocene.se

    Gilla

 11. Hortensia skriver:

  ”Den enda anledningen till att dessa människor kan fortsätta spy ur sig detta onyanserade hat mot vita män utan allvarligare konsekvenser än några tweets är nämligen att vita män generellt inte är några svin. Majoriteten av dem är tvärtom sympatiska och rätt ödmjuka människor som arbetar, betalar skatt, tar hand om familjen och på alla sätt och vis är en tillgång för samhället. Och de tappar inte fattningen bara för att en drös gaphalsar med för mycket tid och för lite bildning smutskastar dem.”

  Exakt så, Bitte, men ”man saknar inte kon (eller den vite, laktostolerante gentlemannen) förrän (stuta)båset är tomt”… och då lär ju även de vithudsallergiska feminazisterna inse vad de har gjort, när deras egen hud bankats gul och blå och sorgfälligt dolts under svarta tygsjok.

  Gillad av 4 personer

 12. Jari Norvanto skriver:

  ”Fegisar som vet att de sitter trygga trots sina ständiga övertramp, eftersom en överväldigande majoritet av de vita männen är ansvarsfulla och vuxna nog att fortsätta arbeta, betala skatt och bidra till samhället, trots de ständiga kränkningarna, eftersom det är så de uppfostrats av tidigare generationer vita män.”

  Är det så ansvarsfullt, egentligen? Förr eller senare måste man göra halt och skaka av sig lössen.

  Gillad av 12 personer

  • Benjamin Dhover skriver:

   Tyvärr måste vi bida vår tid. Om motreaktionen kommer för tidigt kallas det dödsknarkarnazism och gör bara saker etter värre.

   Gilla

 13. Hortensia skriver:

  ”Det råder en allt mer obehaglig fixering vid hudfärg i den humanistiska stormakten Sverige. En av dem som går i spetsen för vithudshatet, nämligen den moderna varianten av hudfärgsrasism, är Centerpartiets ledare Annie Lööf, vars förakt för hennes egna vita bröder tycks oändligt. ”

  http://katerinamagasin.se/annie-loofs-sverige-no-country-white-men/

  Jag håller med Katerina Janouch om att Annie Lööfs förakt för svenska män tycks oändligt, men Centerföreståndarinnans förstånd förefaller däremot närmast ofattbart begränsat.

  Gillad av 7 personer

  • Jari Norvanto skriver:

   Vet du vad? Håll i dig nu… Håller du i dig? Det är OK att vara vit. Det är till och med OK att vara vit man. Sicken uppvärdering.

   Gilla

 14. Lennart Bengtsson skriver:

  Vem bryr sig om Annie Lööf och dagens underliga Centerparti. Det var bättre förr, Hedlund var ändå trevlig och underhållande. Han ville se ett pärlband av kärnkraftverk längs Norrlandskusten.

  Gillad av 6 personer

  • Thomas Ek skriver:

   Då har du gått miste om nåt.
   Men finska sjuksköterskor är nog trots allt häftigast.
   Det borde du pröva.

   Gilla

 15. Hasse skriver:

  Annie & Co behöver inte vara oroliga, för vi vita män kommer mer och mer att försvinna i framtiden. Dessutom riskerar vi att bli svaga och oansvariga på grund av genusvetenskap och andra kulturmarxistiska yttringar. Vita mäns testosteronnivå har förresten redan hunnit sjunka betydligt bara på några decennier.

  Vi kommer att till 70–80 procent ersättas av män från Mellanöstern och Nordafrika, som enligt olika statistiska undersökningar har en enorm överrepresentation när det gäller grövre våldtäkter och stor överrepresentation när det gäller andra våldsbrott – även efter att man tagit hänsyn till socio-ekonomiska faktorer (https://www.dagbladet.no/nyheter/sjokktallene-som-ikke-publiseres-i-norge/70845000).

  Lustigt nog bor många av dessa vitmanshatande politiker och journalister i områden som består av minst 45 procent vita män.

  Gillad av 6 personer

 16. lenam skriver:

  Det är typiskt svenskar…. en inledande nedvärderande kommentar som genast får gillande applåder. Svenskar är tråkiga och inskränkta. Vem tar sig den rätten?
  Jag kanske skulle köra den varianten själv………Det är typiskt svenskar, svenska kärringar, att se ner på sitt eget folk och den manliga delen av befolkningen.

  Gillad av 3 personer

 17. Björn skriver:

  En annan det brinner i huvudet på, är den kvinnliga ”krönikör” på Aftonbladet, som ondgjorde sig över och förlöjligade alla ”vita män” på landsbygden, som protesterar genom att skriva under ”Bensinuppropet 2.0”! Nu har det visat sig att det är mest kvinnor som skriver/skrivit under…..

  Gillad av 3 personer

 18. Niklas R skriver:

  När jag läste kom jag att tänka på att vi svenskar borde göra en skatterevolt.
  Alla företag ska fråga sina anställda om de anser att politikers hat mot vita svenskar är ok eller inte. De som säger nej, dessa arbetares skatter och socialaavgifter håller företaget inne med tills dess att politikerna, en efter en, går ut i TV och innerligt ber det svenska folket om ursäkt för hur de uttrycker sig om oss.
  Först när detta skett kommer företagen att släppa de innestående skatterna.
  Jag skulle gissa på att Sverige blir bankrutt på lite drygt tre månader om inte de vita männens skatter betalas in.

  Gillad av 4 personer

 19. Johan skriver:

  Detta är en manifestation av AL att Allas Lika Värde bara gäller ibland och är en gummiparagraf. Likaså att hon tycker hets mot folkgrupp är ok ibland och att demokrati är ett retoriskt slagträ som hon egentligen har väldigt lite till övers för. Detta säger mer om Lööf än om vita män och gör det väldigt svårt att ta hennes uttalanden på allvar.
  Allas lika värde och skyldigheter måste gälla även i handling och inte överlåta till gatans parlament att vara både åklagare och domare.

  Gilla

 20. Weasel skriver:

  Så…om jag skriver nedsättande och generaliserande om ”svarta kvinnor” blir jag polisanmäld av näthatsgranskaren.
  Om en partiledare skriver nedsättande om ”vita män” blir hon betraktad som en god antirasist som ”står upp för alla människors lika värde” .

  Jag tror faktiskt inte att det handlar om medvetet hyckleri. Jag tror att PK- sekten verkligen är så imbecilla att dom inte ens förstår sin egen dubbelmoral.

  Gillad av 5 personer

 21. UlfH skriver:

  Det existerar en anonym makt som vill härska genom att söndra civilsamhället.. Rasismen mot vita män är ett sätt, dock genuint obegåvat. Ett annat är kasinon som tömmer spelarens bankkonto snabbt och effektivt, som dock skapar arbetstillfällen hos bland annat kronofogden, inkassoföretagen, psykvården, socialvården med flera instanser..
  .

  Gillad av 2 personer

 22. lookslikeanangel skriver:

  It’s raining men

  Ja, det gör det. För vissa kvinnor….
  Inte för alla.
  Då måste man vara lite lojal och säga; Jag hatar män!!
  Då kan alla kvinnor som inte blir lika uppvaktade
  lajva att dom är såå trötta på alla vita (gärna tolvtaggade) män
  plus patriarkal struktur – som sen (eureka!) – skapar för-tjänster
  åt just dig. Halleluja!

  Men, omvärlden värderar Sverige lägre och lägre
  – se bara på den rasande kronkursen.

  Till pumparna istället.

  Gilla

 23. Magnus Ström skriver:

  Bohr, Einstein och Newton blott tre namn å de hvite männens lista i fysiken. Huru många namn finnas å ”feministernas” lista? Gauss, Fermat och Euler blott tre namn å de hvite mathematikernas lista. Huru många namn finnas å feministernas lista? Bach, Haydn och van Beethoven; hvad vilja ”feministerna” sätta upp mot dem? Negertrummor kanske? (hvilket de mycket väl skulle kunna göra, påstående att all musik skulle vara lika mycket värd) De största författarna: hvite män. Bildhuggarne: hvite män. Målarna: hvite män. Arkitekterna: hvite män. Filosoferna: hvite män. Huru stor del af uppfinningarna hafva hvite män till fader? Hvad hafva feminsterna skapat? Hvite män åkte till Månen. Hvad hafver sektledarinnan för centern åstadkommit? Intet. En samhällsbelastning med underlägsenhetskomplexfrustration, som öfver tid hafver öfvergått i rent hat, är hon. Jag vet också af erfarenhet, att slika existenser gömma sig i tigande och tystnad, om någon ställer dem till svars. Förakt, gengäldshat och bekämpning förtjäna de; det skola de ock få. Nu och allt framgent.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.