Att ta det röda pillret

Mohamed Omar

För många har det varit känt länge, ja, faktiskt en självklarhet: att invandrare är överrepresenterade i våldtäktsstatistiken. Och då menar man inte Jean från Frankrike eller Hermann från Tyskland. Det handlar framför allt om män med utomeuropeisk bakgrund i Afrika och Mellanöstern.

Etablissemanget och dess medier har inte velat att det här ska komma upp till ytan. Det skulle ju kunna göra deras mångkulturella utopi mindre attraktiv. Men sådant här går inte att dölja. Vad folk ser med egna ögonen betyder mer än vackra fraser. Och allt fler öppnar ögonen för att titta.

Det kallas ibland för ”att vakna” och ibland för ”att ta det röda pillret”. Vad man gör är att man skaffar sig kunskapen och modet att sätta det korrekta före det politiskt korrekta, eller ännu hellre: att helt slänga pk-flosklerna i soptunnan.

Metaforen om det röda pillret kommer från filmen Matrix (1999). När hackern Neo tar det röda pillret upptäcker han att han lever i en overklig värld, matrixen. Jag tror att Uppdrag gransknings program om våldtäkter har fått många som ännu sov att vakna och genomskåda den matrix-värld som etablissemangsmedia har skapat genom agandadrivna mörkningar och vinklingar.

Numera delas små röda piller ut även av mainstreammedierna. SVT:s Uppdrag granskning (22/8) har gått igenom alla fällande domar under de senaste fem åren (2012-2017). Det handlar om 843 personer som dömts för våldtäkt och försök till våldtäkt vid samtliga tingsrätter i Sverige. I programmet visar man svart på vitt att invandrare är grovt överrepresenterade, särskilt tydligt är det när det gäller gruppvåldtäkter och överfallsvåldtäkter. Och då är inte våldtäktsmän som är födda i Sverige men har invandrarbakgrund medräknade.

När Expressen (20/3) granskade gruppvåldtäkterna (20/3) kom de fram till samma sak. Av 43 dömda gruppvåldtäktsmän 2016 och 2017 var hela 42 vara första eller andra generationens invandrare. Vad den 43:e hade för bakgrund är okänt. Det behöver inte vara en svenne. Hur som helst: 98 procent av de dömda gruppvåldtäktsmännen hade bekräftad invandrarbakgrund.

Det är kultur, säger man. Men är det verkligen så? Det finns väl ingen kultur där det är ok att våldta? Nej, om man inte räknar våldtäkt inom äktenskapet förstås – i stora delar av världen är det ok. Jag tror att det handlar om mångkultur, snarare än om våldtäktsmännens kultur. För om man tittar på till exempel afghanska invandrarmän, som är mycket överrepresenterade i våldtäktsstatistiken, så är det inte afghanska invandrarkvinnor som de våldtar. Offren är ”etniska svenskar”, eller ”gammelsvenskar” om du vill.

Därför tror jag att det är just mötet mellan två olika kulturer som kan förklara det här. Du har en kultur präglad av islam och hederskultur där en ”fin flicka” inte sjunger och dansar, i vissa fall inte ens cyklar, och klär sig ”anständigt”. Och så har du en kultur som den svenska där kvinnor är väldigt självständiga och vänskapliga och kollegiala relationer mellan könen är normala.

Det uppstår, tror jag, en in- och -utgruppsmoral där det är okej att göra saker mot ”de andra” som man inte gör mot ”de egna”. Denna skillnad förstärks sannolikt av den traditionella, islamiska uppfattningen som delar in människor i trogna och icke-trogna, ”kuffar”.

Jag rekommenderar att man lyssnar på podden Amerikanska nyhetsanalyser nr 333 (12/2 2017). I detta avsnitt, som har rubriken ”Svenska no go-zoner”, intervjuar poddaren Ronie Berggren kriminalinspektör Thomas Persson, som ger sin bild av vad situationen i Stockholms invandrartäta förorter. Strax efter 23.20 minuter in avsnittet säger Persson:

”En kvinna i sjal med icke-svenskt utseende, om hon går från tunnelbanan till hemmet, hon riskerar inte att bli utsatt för någonting alls egentligen.”

Kriminalinspektören fortsätter sedan att förklara att en kvinna med ”svenskt utseende” löper större risk att bli ”antastade”. Kvinnor med sjal är alltså fredade. Dessutom, konstaterar han, rör sig dessa kvinnor och flickor knappt ute på kvällarna – för det är ”inte ok”.

Två konvertiter till islam, Pernilla Ouis och Anne Sofie Roald, publicerade 2003 boken Muslim i Sverige. Bägge har sedermera lämnat islam. Men de var akademiskt skolade muslimer när de arbetade med boken, vilket gav dem en unik inblick i muslimska miljöer i förening med ett kritiskt resonerande forskarperspektiv. På flera ställen tar de upp muslimernas syn på svenskar.

Många muslimer, förklarar de båda författarna, ”definierar sig utifrån den icke-muslimske västerlänningen”. De nämner sedan en händelse som ett ”typexempel” på hur vad de kallar ”västofobi” kan se ut:

”På en muslimsk fest i invandrarförorten Rosengård (Malmö) i februari 2003, talade en man om vad den muslimska högtiden Eid al-Adha står för. Han förklarade att på den muslimska högtiden samlas muslimer för att dyrka Gud medan ’svenskarna’ under sina religiösa högtider ’dricker’, och är ’otrogna’ och lever ett allmänt utsvävande liv.”

En viktig aspekt av det västofobiska synsättet bland muslimer, menar de två forskarna, är sexualiteten:

”Svenskar ses som sexuellt dekadenta, de kan ha sex med vem som helst inklusive sina familjemedlemmar och folk går halvnakna på gatan. Detta är vanföreställningar som inte bygger på egna erfarenheter, utan på fördomar som har sitt ursprung i tolkningen av det som visas i media. Få muslimer verkar känna till de svenska koderna och att de flesta svenskar har en moral i sitt sexuella beteende.”

För sjutton år sedan delade fyra Rinkebykillar med sig av sin syn på svenska tjejer. Reportaget, ”Det kan hända den snällaste kille”, publicerades i Dagens Nyheter den 11 februari 2000:

”Men det är inte lika fel att våldta en svensk tjej som att våldta en arabisk tjej”, säger Hamid. ”Den svenska tjejen får ju massor av hjälp efteråt, och hon har nog redan knullat. Men arabtjejen får problem med sin familj. För henne är det en stor skam att bli våldtagen. Det är viktigt att hon har kvar oskulden när hon gifter sig.”

”En tjej som går ut på kvällen utan någon kille som kan skydda henne får skylla sig själv”, fortsätter Hamid, ”särskilt om hon är full.”

Det är egentligen inte så stor skillnad mellan vad Rinkebykillarna säger till Dagens Nyheter och vad som sägs av vissa imamer i Sverige. I en föreläsning med rubriken ”Kvinnan i islam” säger imamen Muadh Zamzam att flickor måste täcka sig för att inte väcka männens lust. Och männen måste vakta på sina kvinnor.

“Inte vem som helst ska titta på våra kvinnor. Jag blir arg om jag ser att någon tittar på min fru. Jag vill inte att någon ska titta på min fru, på min mamma, min syster. Det är så muslimer ska vara.”

Så jämför imamen kvinnor med choklad. De som är insvepta i papper ska man ta, de som ligger utan förpackning tar flugorna.

Dessa imamer, även om de inte uppmanar till sextrakasserier och våldtäkter, underblåser föraktet för västerländska kvinnor. Du har ”våra kvinnor” som är rena och fina och du har ”deras kvinnor” som är orena, oanständiga och dåliga. De muslimska kvinnorna kallas också ”systrar” för att betona att de är värda en särskild respekt, att de hör till oss.

I det feministiskt styrda Sverige känner sig alltfler kvinnor och flickor otrygga. Och det på grund av en ansvarslös invandringspolitik. Den självklara slutsatsen är att våldtäkterna ökar eftersom vi har en massinvandring av män som tillhör just de grupper som är överrepresenterade vid våldtäkter, alltså de kommer från Mellanöstern och Afrika.

Det som sker är att kulturen i Sverige, vårt sätt att leva, anpassar sig efter värderingarna i islamvärlden. Kvinnor är rädda för att gå ut ensamma. Kvinnor vågar inte uppträda på vissa sätt av rädsla för att uppfattas som ”dåliga”. När volymen människor från segregerade, islamiska samhällen, ökar, blir också Sverige mer likt dessa samhällen. När allt fler kvinnor faller offer för sexuellt våld sprider sig oron och man kommer att undvika att gå ut ensam, särskilt på natten och särskilt i ”mångkulturella” och ”berikade” delar av staden.

Den 6 januari i år (2018) intervjuade jag Soheila Fors på min podd Tankar från framtiden. Hon har kurdisk bakgrund och växte upp som muslim. Men hon har lämnat islam. För det har hon blivit dödshotad. I vårt samtal jämförde hon gruppvåldtäkterna med krigsvåldtäkterna i som sker i områden som härjas av våldsamma etniska konflikter. Gruppvåldtäkterna diskuteras dock inte på djupet inom det svenska etablissemanget. Man försöker inte förstå vad som ligger bakom.

För att stävja den negativa utvecklingen måste man helt enkelt göra invandringspolitiken mer ansvarsfull och långsiktig, och framför allt, även ta hänsyn till de egna medborgarnas trygghet och välfärd. Detta bör faktiskt komma före alla andra hänsyn för svenska, folkvalda politiker. Vi måste sansa oss och inse att vi kommer aldrig att kunna rädda världen, men vi kan mycket väl förstöra vårt land i vår dåraktiga strävan att göra det.

Du kan mumla om ”socioekonomiska faktorer” och fortsätta leva i matrixen eller så kan du ta det röda pillret och vakna upp i den verkliga världen. Det kan smaka beskt.

Klicka här för att gilla min sida på Facebook. Du kan stödja mitt arbete genom att swisha till 0760078008 (Eddie Råbock).

47 reaktioner på ”Att ta det röda pillret

 1. LJ skriver:

  Tror mycket du skriver stämmer.

  Undrar ändå om det inte finns en evolutionär förklaringsvariabel också. I vissa delar av världen har våldtäkt och total brist på empati ”outgroups” varit en mer lyckosam strategi för att föra vidare sina gener till nästa generation.

  Endast en hypotes, utan stöd.

  Skulle dock gärna se forskning på detta, men lär inte ske, i alla fall inte i Sverige.

  Gillad av 1 person

 2. Bo Svensson skriver:

  ”För att stävja den negativa utvecklingen måste man helt enkelt göra invandringspolitiken mer ansvarsfull och långsiktig”

  Nej, – stävja den negativa utvecklingen kräver en målmedveten repatrieringspolitik. – Ansvarsfulla och långsiktigt hållbara regler för migration måste lyda under samma logik som rättsordning generellt: Att det skall löna sig bättre att göra rätt än fel.

  När ett folk lyckas skapa fred och välstånd genom sin flit och kompetens, skall detta vara ett recept för en ljus framtid och inte ett recept för att trängas undan av lycksökare och när ett folk inte klarar av att ordna fred och välstånd hemmavid eller skaffar omotiverat rikligt med avkomma, skall detta inte motivera någon rättighet att vinna terräng på andra mera förtjäntas bekostnad.

  Gillad av 7 personer

  • Bo Svensson skriver:

   Enkelt globalt regelverk för migration: Krav på ekonomisk garant som villkor för rörelsefrihet.

   Alla kostnader resenären inte klarar själv, lastas på garanten och försäkringskostnaden blir beroende av risknivån.

   Gillad av 2 personer

 3. Jan Andersson skriver:

  Vi har inget egentligt ansvar för folk i andra länder, mer än för tillfällig humanitär hjälp i akuta krigssituationer (asyl). Det är inte vi som har skapat deras elände, ändå har vi i decennier varit på plats i många länder för att hjälpa till med sjukvård och andra grundläggande samhällsaktiviteter. Många svenskar jobbar varje dag med detta fortfarande.

  De som kommer hit för att söka jobb har kommit fel; vi har inga lediga jobb, vårt samhälle är långtgående anpassat bara för oss som bor här.

  Vi är också ett mycket litet land på jorden, med globalt sett små resurser och vi stör ingen annan heller med våra aktiviteter.

  Så de flesta påståenden om oss och våra möjligheter är faktiskt helt fel. Ett Sverige med islam som den största maktfaktorn är också helt fel eftersom landet då inte kan fungera längre. Tyvärr har nedmonteringen redan börjat; varje dag kommer nya tecken för den som är uppmärksam.

  Gillad av 7 personer

  • Jan Molin skriver:

   Vi har inte något ansvar alls för andra länder. Men, de flesta svenskar anser nog att om det krisar i våra nordiska grannländer hjälper vi dem gärna. Men hjälpen i sådana fall skall vara privat organiserad, ej statlig med skattepengar, vilka enkom ska gå till våra egna områden folket väljer. För de flesta: vård, skola och omsorg.
   SIDA måste läggas ned helt och hållet! Det är, anser jag, en slags omvänd rasism i att vi ska ”hjälpa” andra länder till bättre liv. Först och främst för att det inte går, de pengar vi ger dessa hamnar utan undantag i ländernas översta skikts egna fickor. För det andra, och det är rasismen, med pengarna talar vi om för dem att de inte klarar själva att lyfta sitt land. För det tredje bör vi berätta vår egna långa kamp som fört oss dit vi var i slutet på 50-talet och tom mitten av sextiotalet. Det var en målinriktad kamp som tog omkring 100 år och som drevs främst av den tidigare socialdemokratin och likaså liberalerna.
   Sedan tog nya generationer över som ville frälsa världen med våra skattepengar: man införde mångkulturen i Sverige! Vilket mångkulturellt land man hade som förlaga vet jag inte. Men det var Palmes socialdemokrater som fick med sig de övriga partierna på ett nytt projekt 1975 i Sverige, det vill säga landsförräderiet fick sin start och pågår än idag med full styrka. I en sann demokrati skall ju åsikter brytas mot varandra, men i denna fråga är detta tabu! När till slut ett motstånd mot invandringen och mångkulturen kom 1988 i form av bildandet av SD, så börjades detta parti hatas och hotas och kallas odemokratiskt. Åsiktskorridoren bildades: tyck, skriv och säg vad du vill inom denna ram.

   Gillad av 7 personer

 4. UlfH skriver:

  För att få en tydligare bild av konsekvenserna av invandringen måste medierna och politikerna ge civilsamhället en tydlig bild av invandrarnas bostadssituation.Vi har ju faktiskt i många år haft bostadsbrist i vårt land, samtidigt som mängder av fattiga invandrare fått uppehållstillstånd. Min uppfattning är att ingen integration kommer fungera om invandrarna inte har en fungerande bostadssituation. Alltså, hur bor invandrarna idag!

  Gilla

  • Hovs_hällar skriver:

   Ulf H — Bostadssituation? Ja i dessa förorter är man trångbodda, generellt sett. Däremot har lägenheterna modern standard. Så vad är problemet?

   Problemet är inte det materiella, utan hur människorna fungerar mentalt, ex-vis att det finns en påtaglig rasism riktad mot oss etniska svenskar. Eller tror du att det begås överfallsvåldtäkter därför att de här människorna är trångbodda??

   Jag vet inte om ens Sarnecki tror på den hypotesen.

   Gillad av 2 personer

   • UlfH skriver:

    Jo, extrem trångboddhet skapar alla möjliga sociala, mänskliga, mentala problem, och dessutom är det en grogrund för kriminalitet.
    Jag tror nämligen att dagens invandring inte är anpassad till tillgången på bostäder, och det är (ännu) ett sakförhållande man man mörkar.

    Gilla

   • Hovs_hällar skriver:

    Ulf H … ”alla möjliga… problem”
    Källa på det? Och hur definierar du ”extrem” ?

    Jo förresten, förr i tiden i det trångbodda Sverige, där 10 personer kunde bo i en etta, hade vi enorma problem med gruppvåldtäkter och med kriminella
    gäng som mördade varandra! Ursäkta, jag är visst lite glömsk… 🙂

    Gillad av 2 personer

  • Aurora skriver:

   De saknar inte bostäder utan har förtur framför svenska sökande. En ljugande afghan ska så snart han ’fyller 18’ år förses med bostad medan vuxna svenska söner och döttrar tvingas bo hemma. Månggiftesfamiljer erhåller flera bostäder varefter de hyr ut svart medan alla tränger ihop sig en lägenhet. Ingen brist alltså utan mer inkomst utöver alla bidrag då mannen ofta är imam som ska försörjas samt fruarna inte ’får’ arbeta av kulturella, -traditionella,-religiösa skäl. Och för den invandrade förturserhållna hyresgästen krävs ingen inkomst utan kommungaranti (dvs skattebetalarna) står för risken för utebliven hyra medan svenska unga krävs på bevis för minst 3 ggr hyran i nettoinkomst.

   Gillad av 6 personer

   • Fredrik Östman skriver:

    Ja, fy fan, men samtidigt en fantastisk potential. En drivhusplanta klarar sig inte när den sätts på friland, och ju hårdare den är driven, desto känsligare är den. När man avskaffar orättfärdiga subventioneringar av de okonotrollerat massinvandrade kommer kan en stor verkan följa på en liten åtgärd.

    Gilla

 5. Aurora skriver:

  Undrar mycket över Sarneckis bevekelsegrunder för att konstant vägra att undersöka om orsakerna till utomeuropeiska mäns massiva överrepresentation i våldtäkter samt hans ständigt märkliga försvar av männen (hans ’förklaring’) att det alltid skulle bero på (den svenska) alkoholkulturen. Verkar väldigt svenskrasistiskt. Samtidigt är det märkligt hur tyst den svenska manskåren är kring det som drabbar så många svenska kvinnor. Klart är att då svenska kvinnor alltmer tvingas anpassa sig till risk för våldtäkt, spott och spe samt shariapoliser så har denna kvinnofientliga kultur vunnit. Är djupt orolig för våra döttrar, systrar och små barnbarn i det framtida Sverige.

  Gillad av 6 personer

   • Ix. The army on The march skriver:

    Kanske det, men Lamotte har garanterat röstat på ett våldtäktsförespråkande parti i hela sitt liv, och säkerligen att göra det igen. En hycklare,

    Gilla

  • Ix. The army on The march skriver:

   Han är som japanen som levde på en ö i 30 år och inte visste att kriget tagit slut. I Sarneckis fall så är det ju så att han är spion och påverkansagent för DDR.

   Gillad av 3 personer

  • Göran Holmström skriver:

   Jag tror att dom svenska männen som med fog kan kalla sig män tiger och hoppas att ens familj ska klara sig från våldet som våra politiker ordnat fram. Vetskapen att polisen inte sköter sitt jobb utan daltar med buset och straffar Svensson hårt för minsta felskär.
   Men och här finns det riktigt farliga i det som händer av oss alla. Bland svenska män så finns det en hel del som kommer ta lagen i sina egna händer om det drabbar ens familj.
   Och det lär börja ske så fort några stycken gör det sedan brister dammarna och ännu fler kommer tillämpa direkt hämnd.
   Det är politikernas fel att det blivit på detta vis, till det så alla blåögda aktivister som lever i ett godhetsrus.

   Gilla

 6. Ix. The army on The march skriver:

  Jag skriver aldrig här vad jag egentligen tycker, och vilka åtgärder jag egentligen vill se, det räcker kanske med att konstatera att filmen The Matrix är mycket träffande, för den värld Neo vaknar upp till är trist och hård och ALLA är engagerade i kriget mot The Matrix. Det är trist, fult, hårt och våldsamt. Men krig är det, men det är slående att nästan alla som skall gälla för insiktsfulla i svensk debatt inte har insett detta, de har inte tagit det röda pillret, de tror de kan få ha kakan kvar, och äta den.

  Jag har alltid tyckt att om man ger sig in i leken så får man leken tåla, jag diskuterade en gång med en tidigare chef för en del av det japanska kärnforskningsinstitut som skall se till att Japan kan bli en kärnvapenmakt på tre månader om USA drar tillbaks paraplyet, vi diskuterade Hiroshima, han blev inte glad när jag ansåg att man måste tåla leken man själv påbörjat. På samma sätt är det för mig nu, de åtgärder jag vill se är mycket mera långtgående än någonsin det våld som gästerna påfört svenskarna. Det finns inget politiskt parti som representerar min åsikt, men det kommer kanske, jag är van.

  Gillad av 8 personer

   • Gunnar Karlén skriver:

    Nej, ”vi” är inte överens. Ni har fel. Jag kan inte tänka mig att ”gästerna” kommer att avstå från att bemöta de tänkta åtgärderna med motåtgärder, som kan vara ännu värre. Således blir det allmän oreda, för att uttrycka det mycket milt. Det kan vara vi själva som blir de slutliga förlorarna. Om vi ens överlever. Det krävs något annat än våld för att lösa landets problem. En etapp på den vägen kan vara att rösta på ”lämpligt sätt” i valet på söndag.

    Gilla

 7. Leif Nilsson skriver:

  Utmärkt JM! Men när du skriver: ”Därför tror jag att det är just mötet mellan två olika kulturer som kan förklara det här”, borde du för tydligheten skull istället skriva: ”när islamsk kultur möter vår kultur”.
  Invandrare från buddhistiska kulturer är ju generellt sett underrepresenterade i brottsstatistiken. Vad jag minns från mina rättssociologiska studier, gäller det också sexualbrotten.

  Gillad av 3 personer

 8. brrr skriver:

  Lite OT: Jag studsar varje gång jag hör/läser ord som ”slöja”, ”sjal”, ”huckle” o.s.v.
  En hijab är en hijab och innebörden är något helt annat än ovanstående ord. Hijab är en hel värld av normer, värderingar, signaler o.s.v., som inte motsvarar något annat.

  Gillad av 2 personer

 9. MartinA skriver:

  Jag litar betydligt mer på privatpersonen P Jonssons undersökning av alla domar i sexualbrott åren 2012-2017.

  https://pjjonasson.wordpress.com/2017/10/23/ny-undersokning-om-utlanningar-och-sexualbrott/
  https://samnytt.se/genomgang-av-domar-i-sexbrottmal-visar-utlanningar-grovt-overrepresenterade-i-sexualbrott/

  Gammelmedias undersökningar kom som en reaktion på P Jonssons arbete, i ett försök att ta tillbaka berättelsen. Så att de kan massera och förvanska den som de vill.

  Gillad av 4 personer

  • Ix. The army on The march skriver:

   Jo precis, det är lögner på lögner, jag är helt övertygad om allt från polisens metoder, till hur domstolar dömer till BRÅs datarensningsmetoder alla pekar i samma riktning, för att minska överrepresentationen. Det är inte rimligt att tro att alla dessa inte agerar efter Sveriges nya oskrivna lagar, alla inom etablissemanget gör det. Agendan. Agerar man inte efter agendan så är ens karriär död. Det är så många effekter, ta bara den att kvinnor inte ens anmäler, dels för att det är rädda för repressalier (från allt från förövarna och deras kusiner, till rektorer och kuratorer som tvingar våldtagna tjejer att gå i samma klass som förövare) till att många så klart ser att anmäla som meningslöst. 7300 anmälda våldtäkter per år över 5 år som Uppdrag Granskning behandlande blir minst 30,000 anmälda våldtäkter, och 843 dömda! Betänk alla som inte anmäler osv.. , vi har en nationell skandal på quisling-nivå. Sedan så masseras kategorierna så att en stor grupp skall fås att verka som varande svenskar, som när man jämför afghanerna som var den näst vanligaste nationaliteten efter ”svenskar”. Jag gissar att den verkliga överrepresentationen är en faktor 100-1000 för vissa grupper.

   En sak man skulle kunna göra är att jämföra etniciteten på de som misstänks och jämföra med hur många som sedan döms i olika grupper.

   Gillad av 5 personer

 10. Lars-Olof Svensson skriver:

  Men vad ska man göra? Problemet finns, här och nu. Hur vill vi att Ronna, Rosengård, Araby och Gottsunda ska se ut om 20 år? Och hur ser prognosen ut? Jag tror tyvärr inte mycket kommer ha hänt till det bättre. Det kommer se lika dant ut fast värre. Fler moskéer finansierade av Turkiet och Saudi, fler imamer som predikar salafism och mer pengar till Ibn Rushd för att bara nämna en organisation som vill bevara liv&leverne a la mellanöstern – i det land som är nr 2 i välden vad gäller FOU per capita. Årets valrörelse visar att inget kommer att hända. DÖ är visserligen formellt död, men det parti som tidigt såg problemen är paria eller kastlöst. De andra partierna vill rädda världen och klimatet (genom höjda skatter, vad annars). Det måste kännas väldigt betydelsefullt och tungt, nästan lite bibliskt. Nej, Sverige som nation har inte tagit något rött piller. Det hindrar landets sjuksköterskor i msm oss från att ta.

  Gillad av 2 personer

  • Lars-Erik Eriksson skriver:

   Eftersom våra kära lagstiftare är så inställda på att bedriva experiment:
   Varför inte dra ner på försörjningsstöd o skära i bidragsfloran tills våra utanförskapsområden blott får ut vad de bidrar med i form av inbetalda avgifter o skatter?
   Låt oss vara generösa och säga att härifrån får varje kommun klara sig bäst själv, d.v.s. Malmö måste dra ner på sina utgifter med 5 miljarder kronor.
   Kommer Rosengård & Seved & Fosie att utvecklas till blomstrande bostadsområden i rikets 3:e största stad eller blir det favelor av dem?
   Hur skall Jerzy och hans trogna aktivistkolleger hos BRÅ turnera siffrorna på brott då?
   Vad säger Annie get your mascara och hur tacklar nu blir jag förbannad på riktigt en sådan spännande utveckling?

   Gillad av 4 personer

 11. Matts Ekman skriver:

  Invandrarverket har naturligtvis stor del i eländet. Unga män kommer hit, placeras i asylmottagning, har inget att göra än att hänga med gäng. De kommer till ett land långt borta hemifrån. Ingen släkting har en susning om vad de hittar på, ingen patriark som har stenkoll på dem. Så gängen har full frihet. Och detta utan att invandrarverkets tjänstemän överhuvudtaget upplyst dem om vad som gäller i Sverige om bl a vår kvinnosyn/kvinnofrid och de straff som gäller inkl utvisning. Vi har oss själva att skylla för slappheten i mottsgandet. Det är befrövligt!

  Gilla

 12. Marita Andersson skriver:

  ”Vi måste sansa oss och inse att vi kommer aldrig att kunna rädda världen, men vi kan mycket väl förstöra vårt land i vår dåraktiga strävan att göra det”
  Sverige är redan förstört och det är ytterst tveksamt om det går att vända den här utvecklingen. De hårdhandskar som skulle behövas tror jag inte går att uppbringa i tillräcklig volym i dagens Sverige där de viktiga frågorna är genusanpassad läroplan för dagis, prideflaggor och annat trams. Igår mässade P1 om den nya läroplanen och huruvida man skulle ta ifrån pojkar bilar osv. Nej det var inte på det viset, det handlade mer om att se till att pojkar gavs förutsättningar att kunna leka med dockor om de ville….
  Dit fortsätter föräldrarna att lämna sina barn, herre min skapare! hade det varit när mina barn var små hade jag läxat upp fröknarna om att det inte är deras uppgift att indoktrinera mina barn, det gör jag bäst själv! I ett Sverige där man i decennier har lämnat in sina barn till den här typen av indoktrinering mer eller mindre frivilligt kan man inte förvänta sig att hitta några hårdhandskar.

  Gillad av 4 personer

  • Ix. The army on The march skriver:

   Jo precis, jag hörde GW uttala sig om att det egentligen fanns nog med poliser för att stävja gängkriminaliteten, men han får då inge följdfrågor om varför detta inte görs, och säger det heller inte själv, GWa jobb är att gjuta olja på vågorna för Svensson i några år till så att nog med invandrare kan ges rösträtt för att en gång för alla stänga ute vanliga svenskars politiska åsikt. Det är bara några år kvar, sedan är det försent. Det blir kanske förbjudet att lämna landet med en enda krona.

   Gillad av 1 person

 13. Björn skriver:

  En viktig aspekt på det här med det sjukt stora antalet våldtäkter utförda av ”mörkhyade”, är att en potentiellt ännu större andel, faktiskt aldrig blir av! Pga att de flesta kvinnor av ren självbevarelsedrift, totalt förändrat sitt ”beteendemönster”! Deras trygghet och ”frihetskänsla”, har ju berövats dem nästan helt och hållet, sen massinvasionen tog fart på allvar!

  Gillad av 1 person

  • Ix. The army on The march skriver:

   Exakt, min dotter är nu gammal nog att ta bussen till simhallen eller gå på stranden själv, men det är uteslutet, i simhallen hänger ensamkommande gäng, och på stranden araber från Malmö.

   Gillad av 1 person

 14. Mikael Steinwall skriver:

  Jag har tagit det röda pillret, men upptäckt att det finns biverkningar. För mycket fakta om sakernas tillstånd kan ge humörsvängningar och nedstämdhet.

  Gillad av 1 person

 15. Göran Holmström skriver:

  Ursäkta det grova språket. Men det enda pillret som skulle hjälpa det sargade Sverige, är ett jätte lavemang där alla Pk och aktivister spolades ut omgående.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.