Soheila Fors om hur feministerna sviker

I detta avsnitt av podden Antikalifen, som spelades in lördag den 6 januari, pratar jag med Soheila Fors. Hon är författare och föreläsare. I januari 2014 gav hon ut en självbiografi, Kärleken blev mitt vapen, där hon berättar om sitt liv. Soheila kommer från den kurdiska delen av Iran.

År 2016 kom boken Bakom varje fönster bor ett hjärta, som handlar om kvinnorna och barnen i Sverige som lever under hedersförtryck. Soheila har självt upplevt hedersförtrycket och hjälper nu andra kvinnor.

Soheila lämnade inte bara hederskulturen, hon lämnade också islam och blev kristen. Enligt profeten Muhammed måste den som lämnas islam dödas. Tyvärr finns det fundamentalister som tar Muhammeds ord på stort allvar. Soheila lever under dödshot.

Vi har religionsfrihet för alla i teorin, men i praktiken är det nästan omöjligt för vissa muslimer att ta sig ur islam. Man kan förlora sin familj, blir hotad och stötas ut ur sin grupp. Livet ödeläggs.

Den 8 september 2015 skrev Soheila en artikel på Det Goda Samhället: ”För våldtagna kvinnor i Mellanöstern tar kriget aldrig slut”.

Hon förklarar hur våldtäkter används som ett vapen i krig: ”syftet är att injaga fruktan och knäcka motståndet används våldtäkter som ett vapen”.

Hon skriver:

”Där det i botten av konflikten finns en etnisk nedvärdering ses kvinnorna av det andra folkslaget som undermänskliga.”

I gruppvåldtäkterna i Sverige känner Soheila igen samma mönster. Hon ser att det finns ett förakt mot etniskt svenska kvinnor.

Krigsvåldtäkter definieras av Förenta nationerna (FN) som ”en taktik i krig för att förödmjuka, dominera, injaga fruktan hos, sprida och/eller med tvång flytta civila medlemmar av samhället eller etnisk grupp.”

Men rasismen mot etniska svenskar får ingen uppmärksamhet. Gruppvåldtäkterna diskuteras inte på djupet inom det svenska etablissemanget. Man försöker inte förstå vad som ligger bakom.

I Soheilas hemland Iran pågår protester mot den islamiska regimen. Kvinnor kastar sina slöjor. Men feministerna i Sverige, som påstår sig bry sig om kvinnors situation, är tysta. De verkar tycka att så kallad ”islamofobi” är ett större problem än islamism.

I Sverige, berättar Soheila, möter hon motstånd från de som egentligen borde vara hennes allierade. Svenska feminister, utan hennes erfarenheter av islam och hedersförtryck, försöker sabotera hennes föreläsningar och tysta henne genom etiketter som ”islamofob” och ”rasist”.

Klicka här för att gilla Antikalifens sida på Facebook!

20 reaktioner på ”Soheila Fors om hur feministerna sviker

 1. Frank skriver:

  Så är det, dom största rasister är utlänningar själva, och gärna mot varandra tyvärr så börjar det sprids det även här nu.

  Gilla

  • Moab skriver:

   Jag menar med min kommentar att alla de invandrare som vi tycker vara så kloka, vad gör de här? Varför har de, eller deras förmodade kloka föräldrar inte spridit sin klokskap i Kurdistan, eller i Irak eller i Syrien, eller något annat land? Jag kan inte veta detta men gissar att de var en försvinnande minoritet, majoriteten är dysfunktionell, och är så i Sverige, så för varje klok kurd så har vi kanske 10 kriminella terrorister och motsvarande för alla andra länder som vi inte ser. Därför är den relevanta frågan: vad gör de här? Och den relevanta åtgärden är repatriering, klokskap eller inte.

   Gillad av 6 personer

   • Özz Nguyễn skriver:

    Den som är någonting annat än svensk är inte svensk.

    Den som är någonting annat bör hålla sig någon annanstans.

    Den som är kurd bör hålla sig i ”Kurdistan”.

    Soheila Fors är ”kurd” och ordförande för WKO – World Kurdish Organisation.

    Gillad av 1 person

 2. MartinA skriver:

  Våldtäkt är två olika brott. Dels finns ingruppsvåldtäkten som begås av män som är så misslyckade att de försöker fuska sig förbi deras brist på status så att säga, beteendet är lätt att förstå evolutionärt. Det vanliga straffet för detta är hårt eftersom det skadar gruppen på alla sätt.

  Utgruppsvåldtäkten däremot är både accepterad och i viss mån uppskattad och begås av normala män. Eftersom den sprider gruppens gener till granngruppen, den uppfyller livets syfte på ett nästan pastishartat sätt. Den bestraffas endast om den grupp som den riktat mot riskerar att skada den egna gruppen. Det är därför kollektiv bestraffning är legio i normala mänskliga grupper.

  Möjligen skulle vi kunna prata om en #metoo våldtäkt också men den anses bara vara våldtäkt i ett onormal mänsklig grupp. Eftersom att män med hög status tar för sig av kvinnor som inte är gifta och har valt att vara i deras sällskap är vad vi skulle förvänta oss i normala mänskliga grupper.

  Gillad av 4 personer

  • Lars Åhlin skriver:

   Det verkar mycket rimligt, det du skriver. Finns det någon forskning som stöder idén? Konsekvensen, om idén håller, är ju att arbete på att förhindra våldtäkter blir väldigt annorlunda, beroende på om det gäller män som förgriper sig på ”egna” kvinnor (t o m sin äkta hälft ibland), kontra överfallsvåldtäkter, kanske i grupp, begångna mot ”fienden”.

   I ett land som har ambitionen att vara en rättsstat, med lika rättigheter och skyldigheter för alla sina medborgare, går det ju dock inte att döma (varken moraliskt eller juridiskt) utifrån in- och utgrupper. I båda fallen måste förövaren/förövarna spåras upp och dömas hårt.

   Gillad av 1 person

   • Fredrik Östman skriver:

    Vad gör de här? Varför finns fienden inom murarna? Varför har vi en femte kolonn? I en rättsstat är detta aldrig ett problem, eftersom en rättsstat aldrig släpper in fienden. Aldrig. Sverige är ingen rättsstat.

    Gillad av 4 personer

   • MartinA skriver:

    Som alla mina andra åsikter så kommer den här ifrån att läsa historia och jämföra med sin samtid. Och hålla en medvetenhet om hur evolutionen fungerar i bakhuvudet medan man gör dessa två andra saker.

    Gilla

   • MartinA skriver:

    För övrigt är jag naturligtvis av motsatt åsikt om åtgärd än vad du har. Jag tycker att vi svenskar måste lära oss av våra nya landsmäns kulturer eftersom jag anser dem vara normala och att vår kultur är trasig och abnorm.

    Gilla

   • Fredrik Östman skriver:

    Martin A. re evolutionen: Det är tråkigt att du har en så negativ attityd till Jordan B. Peterson, för det är evolutionspsykologer som han och Gad Saad som kommer att lägga grunden för en ny, antisocialistisk samhällslära: på psykologien bygger sociologin, sedan statskunskapen, kriminologien o.s.v., allting evolutionärt och sociobiologiskt. Det är som när astronomien ersatte astrologien, när vetenskap ersatte skrock och amsagor. De postmoderna nazifeministerna hjälper oss med att komplett omöjligförklara de gamla irrlärorna.

    Han är inte politiker, det är sant.

    Gilla

 3. Guy Fredlund skriver:

  OMG, vad intressant hennes berättelse är!
  Hela mänskligheten sitter i samma båt. Oavsett religiös kultur har vi samma väg att gå genom och efter det kroppsliga livet. Att här i tiden upptäcka kärlekens väg är det största som kan hända en människa. Kommer osökt tänka på texten i jazzballaden ”Nature Boy”.

  Gilla

 4. Lennart Bengtsson skriver:

  Tyvärr har i dag begreppen feminism och hyckleri blivit så nära associerade att de nästan blivit synonymer. Det är tragiskt eftersom det finns faktiska orättvisor som är kopplade till kön liksom ännu mer till ursprung och hudfärg.

  Gillad av 2 personer

 5. Harry Johnson skriver:

  Håller med att feministerna sviker de kvinnor som inte tillhör deras privilegierad grupp. De lever i en skyddad bubbla och vill inte bli störda av hedersmord och sådant som är svårt. De vill stå med ett ben hos vita svenska kvinnor och samtidigt ha ett ben i hederskulturen för att inte stöta sig och bli kallade rasister.
  Hade gängvåldtäkterna begåtts av vita män med hakkors tatuerat i pannan, så hade feministerna med lätthet engagerat sig i problemet och framstått som ”goda” utan att behöva stöta sig med någon, förutom nazisterna förstås.

  Gillad av 1 person

 6. Hortensia skriver:

  Söt flicka, Eddie, men den skamliga kulten kring löjligt lättkränkta och sanslöst sexfixerade klanmedlemmars ”heder” hör inte hemma i Sverige. Alls.

  De berörda som, oavsett kön, vill engagera sig överhuvudtaget i eländet måste förmås att göra det någon annanstans, förslagsvis i MENA-regionen.

  Jag är inte feminist. Jag är ingen svikare. Jag är svensk – och jag är fullkomligt utled på vettlöst våldsamma, helt importerade problembeteenden.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.