Feminister prioriterar massinvandringen före kvinnorna

Mohamed Omar

Feministiskt Initiativ (FI) drömmer om att komma in i riksdagen. För att förverkliga sin dröm har partiet valt en ny ledare, eller snarare medledare, för hon kommer att leda tillsammans med veteranen Gudrun Schyman.

Den nya ledaren, Gita Nabavi, har också ganska stor erfarenhet – hon har varit engagerad i FI sedan 2006. Hur ska hon göra för att förverkliga drömmen om göra FI till ett riksdagsparti? Jo, hon ska verka för att INGEN ska kunna utvisas. Invandrade terrorister, våldtäktsmän och mördare ska få stanna i Sverige. Det är så hon ska göra landet tryggare för kvinnor, förmodar jag.

När Nabavi får frågan om jihadisten Rakhmat Akilov borde ha utvisats, svarar hon:

”Jag tycker att det är jättekonstigt att utvisa människor. (…) Ska vi också utvisa människor som råkar vara födda här eller inte är födda här? Det är ett sluttande plan. Varför gör vi skillnad på folk och folk. Är inte människor människor?” (Se Expressen, ”12 frågor till nya Fi-ledaren Gita Nabavi”, 24/2 2018)

Vi gör skillnad mellan svenska medborgare och utlänningar. Till exempel kan den svenska staten inte beskatta tyskar, fransmän eller… kineser. De får heller inte rösta i våra val. En svensk som begår brott kan inte kastas ut, men en utländsk brottsling kan kastas ut – och då bör man så klart göra det.

Det är också intressant att ledaren för att parti som säger sig värna kvinnors intressen inte sätter kvinnorna först. När Nabavi får frågan om vilka saker som hon prioriterar så är det ”human asylpolitik”, högre skatter och arbetstidsförkortning.

Den mest humana asylpolitiken vi kan ha är att inte ta emot en enda asylsökare. Då frigör vi enorma resurser som vi kan använda för att hjälpa fler flyktingar i världen för mindre pengar. Men det är nog inte så Nabavi tänker. Hon tänker nog att det mest ”humana” är att släppa in alla som kommer, trots att de redan rest genom flera säkra länder. ”Helst skulle jag se att vi har helt öppna gränser, att ingen utvisas, vi jobbar åt det hållet”, säger hon.

Hur detta går ihop med feminism är dock svårt att förstå. För en stor del av invandrarna som kommer till Sverige kommer från kvinnoförtryckande kulturer. Ju större den gruppen blir, desto mindre jämställt blir Sverige. Det är bara att titta på de undersökningar som gjorts om värderingar i olika delar av världen. Och på vad vi vet om överrepresentation i sexualbrottsstatistiken. Om Nabavi vill att Sverige ska bli mer jämställt så är det ologiskt att tillåta massinvandring från Mellanöstern och Afrika.

Det är möjligt att vi genom asyl kan rädda en och annan kvinna från islamistiskt förtryck, men samtidigt motverkar vi detta resultat genom att ta in ännu fler islamister som bygger upp enklaver som är kopior av de islamistiska, kvinnoförtryckande hemländerna. Så nu är vi en situation där kvinnor födda i Sverige lever under islamistiskt förtryck. Vart ska de söka asyl?

Och de kvinnoförtryckande värderingarna i vissa invandrarkulturer kommer inte bara att påverka medlemmarna i dessa kulturer. De påverkar hela samhället, även FI:s väljarbas inom den vita, urbana medelklassen. För vi delar skolor, sjukhus, badhus, gator och torg och så vidare.

På vilket sätt är det egentligen humant att inte utvisa terrorister och våldtäktsmän? Det är inte särskilt humant mot det svenska folket, något som borde vara en prioritet för en svensk politiker. Det är inte särskilt humant mot de svenska kvinnorna, som man tycker att Nabavi, ledare för ett svenskt, feministiskt parti borde bry sig om.

Tyvärr, Nabavi, du kan inte ha massinvandring från kvinnoförtryckande kulturer och feminism på samma gång. Du kan inte både äta kakan och ha den kvar. Du måste välja. Och du har uppenbarligen redan valt massinvandring. FI är ett massinvandringsparti mer än ett feministisk parti. För kvinnors frihet och trygghet kan man tydligen kompromissa med, men massinvandringen är helig. Inget får stoppa den.

54 reaktioner på ”Feminister prioriterar massinvandringen före kvinnorna

 1. Fredrik Siarsson skriver:

  Svaret heter medborgerligsamling.se
  Märkligt att ett parti som är ÄNNU mer verklighetsfrämmande än MP kan nå över 2% i mätningar. Vänstern har iofs en lång tradition av att spela på ungas okunskap och vanan att grunda beslut på känslor snarare än tanke och kunskap. Alla människor med minsta insikt i hur ett samhälle fungerar förstår att Sverige skulle gå i konkurs direkt om FI fick inflytande. Se bara på vansinnet de ställt till med i Stockholm.

  Gillad av 5 personer

   • Boam skriver:

    Just det. De talar ut skägget. Vet inte varför men med AFS så såg jag plötsligt logiken i att hyvla av min röst från SD så att ett nytt parti kan komma igång. MED består av folk som bryr sig om sitt rykte och har därmed förlorat från början, detta blir ett smutsigt krig.

    Gilla

  • Å skriver:

   Om jag skulle dela in Sveriges politiska partier i två lag, vi och dom, så skulle F! och Medborgerlig Samling hamna i dom-laget. Jag tror inte det finns särsilt många personer, som sympatiserar med Medborgerlig Samling, som skulle ha något emot att föräras det så kallade Kalergipriset.

   Gilla

  • Åse skriver:

   Aftonbladet hade tagit med ”Näthatsgranskaren” Tomas Åberg i listan över förslag till Årets Hjälte. Nu plockas han bort, något som motiveras med att ”nya uppgifter” framkommit. Detta sedan Nya Tider kunnat avslöja att Åberg plågat ihjäl sina djur.

   De anmälda är mestadels pensionerade kvinnor som skrivit arga och hårda ord, ofta i anslutning till någon nyhet om att invandrargäng gruppvåldtagit en svensk tjej eller att muslimska terrorister massmördat européer.

   Regeringen ger stora summor pengar till dessa nätverk för att fler ska åtalas över att ha uttryckt ilska över regeringens invandringspolitik. Näthatsgranskaren fick nyligen 600 000 kronor

   Gammelmedia uppmuntrar nätverket att ange medborgare för åsiktsbrott, och tidigare i veckan nominerades mannen bakom Näthatsgranskaren, Tomas Åberg, till årets svenska hjälte.

   Detta är vad vår regim använder våra skattekronor till, att jaga gamla farmor när hon blir upprörd över förfallet i samhället.

   Gillad av 1 person

 2. Eva Danielsson skriver:

  Massinvandring är ett politiskt instrument för att öka identitetspolitisk socialistisk makt. Feminism är numera bara en variant av identitetspolitisk socialism.

  Massinvandringsverktyget fungerar så länge folket går på myten om att godhet handlar om öppna gränser.

  Mångkultursmyten fungerar innan folk inser sambandet mellan brottsligheten och allmänna försämringar och den förda massinvandringspolitiken med mångkultur och humanitet som förevändningar. Och inser att de är förda bakom ljuset. Motivet är förstås att öka de styrandes makt. Gärna under täckmantel av lite godhetsfernissa.

  Mångkultur innebär alltid fler motsättningar och konflikter och ökad otrygghet.
  Assimilation kan vidga och bredda kulturer med bibehållen trygghet och sammanhållning. Om assimilationen sker i lagom takt och i lagom volymer till en majoritetskultur med självförtroende.

  Kvinnors rättigheter och trygghet går inte ihop med massinvandring och mångkultur. Ingens individuella fri-och rättigheter och trygghet går ihop med massinvandring och mångkultur.
  Det här vet makthavarna men det passar dem med lite mer osäkra medborgare som blir mer och mer beroende av de styrande och av statsapparaten.

  För maktens skull. I evighet. Amen.

  Gillad av 14 personer

 3. Hosianna skriver:

  Tack, Eddie, men varför skulle Gita Nabavi bry sig om svenska kvinnors liv?

  Med den centerpartistiska shariaskandalen i åtanke, lär svenska folket akta sig noga för att rösta på tokpartier, vars riksdagslistor är strösslade med identitetspolitiskt tillsatta individer, som saknar gedigen kunskap, genuin förståelse och anständig vördnad inför den svenska kvinnans starka ställning och självklara fri- och rättigheter i vårt – ännu – svenska samhälle.

  https://ledarsidorna.se/2018/03/islamistiska-domslutet-i-solna-de-politiska-partierna-visste-stubinen-ar-tand/

  Gillad av 4 personer

 4. heraldikern skriver:

  Bara tragiskt att det finns så många vilseförda människor i ett välfärdsland där vi har bland de högsta genomsnittliga utbildningsnivåerna! Där ordet är fritt och och medierna är fria att kritisera och undersöka! Eller i varje fall där allt detta har varit!

  Gillad av 2 personer

  • Per-Anders skriver:

   Hög utbildningsnivå? Om man tittat på vad som utbildas blir läget ett helt annat.

   Däremot har Sverige bland den mest hjärntvättade befolkningen.

   Gillad av 4 personer

  • Jeff skriver:

   Granskning Sverige har blivit experter på att ställa kritiska frågor till makthavare och journalister. Ofta lyckas dessa inte försvara sina åsikter och handlingar, utan gör i stället bort sig när de konfronteras av GS. Det är detta som sedan kallas för ”trakasserier” och ”hot” i media.

   – Det här är tyvärr sista sändningen för mig. På grund av den hatstämning som globalister, Bonnier, Expressen och DN piskat upp börjar det nu komma in hotbrev till min fru, säger Fabian Fjälling.

   http://www.friatider.se/efter-expressens-h-xjakt-fabian-fj-llings-d-ttrar-hotade-med-att-knullas
   ”Medierna är fria att kritisera och undersöka” jovisst
   Häxjakten har börjat Det Goda Samhället nästa?

   Gillad av 2 personer

 5. Östrahult skriver:

  Jag tror gårdagens Opinion Live kunde belysa bristerna i Fi. Till min stora förvåning och troligen tack vare programledaren ifråga så blev det för en gångs skull ett program fritt från Fake News. Jag skulle t o m vilja säga att detta kan visa sig vara stunden för ett trendbrott i svensk opinionsbildning.

  Gillad av 2 personer

  • Elisabeth skriver:

   ÖstraHult, ja, det blev för en gångs skull en ordentlig debatt om ett angeläget ämne och det berodde utan tvekan på att programledaren var utbytt. Belinda Olsson är fruktansvärt usel , hon har en egen tydlig agenda och lyckas virra till alla försök till diskussion. Hur hon kan få fortsätta är en gåta. Förmodligen ” friends in high places”. . Trendbrott ? Man kan alltid hoppas. Jag tror också att den folkkäre GW Perssons häftiga utbrott över Solna-domen kan ha fått grindarna att öppna sig lite. Det går kanske inte längre att påstå att svart är vitt och vitt är svart.

   Gillad av 1 person

  • Bo Adolfsson skriver:

   Ja, vi får hoppas att Belindas influensa blir lika lång som Sorans magsjuka! Får man vara så elak och tycka så?
   Ja, för debattklimatet i Sverige är det en fördel. Bra programledare som dessutom inte avbröt de medverkande. Det har Belinda aldrig lyckats med,

   Gilla

   • Pelle skriver:

    Vem vet, kanske har Belindas influensa samma orsak som Sorans magsjuka? PK-ister har ju en sällsynt benägenhet att fara fram på ett sätt som gör att de blir allvarligt långtidssjuka när kulisserna faller. Aftonbladets dubbelnolla blev i alla fall svårt sjuk härförleden när redaktionens samtalsnivå blottades för allmänheten. Undrar om allas vår Annie står på tur för kontakt med försäkringskassan nu när hon blev påkommen med fingrarna i den islamistiska syltburken…

    Gilla

  • Björn skriver:

   Visst var det ordentlig uppryckning på Opinion Live i går! Betydelsen av att ha en lugn, vettig och opartisk(iallafall utåt!) programledare, i stället för motsatsen, kan inte visa sig på ett tydligare sätt!

   Gillad av 1 person

  • En annan skriver:

   Hoppas ordinarie programledaren stannar hemma och kurerar sig tills efter valet.
   Hennes frånvaro ( som nog inte var så sjukdomsrelaterad, snarare åsiktsrelaterad ) gjorde att
   folk fick prata färdigt, istället för att ständigt avbrytas av den P.K.Bellinda.
   Så snälla SVT, behåll gårdagens programledare och låt Bellinda börja på sporten !!!

   Gilla

 6. Fredrik Östman skriver:

  Jag frågar mig var kvinnornas uppror mot dessa kvinnosaksusurpatörer är. Hur tänker kvinnorna? Får feminister göra vilka dumheter de vill, bara de har feminism och gynnandet av kvinnor skrivet på sin fana? Betraktar de sin fiendes fiende som sin vän, och är i så fall männen deras fiende!? Tänker de att det där nog är strunt och skit, men om det leder till små fördelar för mig i form av fusk och kvotering med hänvisning till de tomma parollerna, så håller jag tyst? Var är kvinnoupproret mot dessa ondsinta människor!?

  Gillad av 3 personer

  • Hosianna skriver:

   Ja, Fredrik, jag är ju kvinna, men kan bara svara för mig själv – och jag är fullkomligt rasande på denna svenskfientligt importerade feminazism, som idiotförklarar alla människor – både män och kvinnor – i vårt, tidigare extremt människovärdiga, svenska samhälle.

   I mina mörkaste stunder är jag, som alltid lagt mig vinn om att vara tillräckligt förberedd, för att kunna fatta informerade beslut vid valurnan, faktiskt beredd att tillfälligt avstå min rösträtt, om det bara kunde hindra pajaspartiernas inkvoterade tokars framfart i landet.

   Gillad av 4 personer

  • Hawwa skriver:

   Det är svårt med kollektiv: Jag vill alltjämt kalla mig feminist men med sådana vänner (som Fis entourage) behöver vi inga fiender. Jag upplever att man här i kommentarsfälten vill utmåla dessa människor (som Fis sympatisörer) som på något el annat sätt ondsinta. Det tror inte jag är fallet, det hade möjligen varit lättare att hantera Jag tror att dessa kvinnor är lika seriösa som nämndemannen Ebtisam Aldebe, och det är det som är det bekymmersamma. Thomas Anderberg skriver i sin bok Guds moral att ingen information i världen förmår att i grunden ändra en människas världsbild (el något i den stilen – hittar inte meningen just nu). Jag är rädd att det gäller för stora delar av mänskligheten. You don’t get a 2nd chance to make a 1st impression. Många tar intryck av omvärlden och gör omprövningar, och många gör det inte, i stället ägnar de all sin energi åt att försvara en bild som en gång för alla fastnat och sitter som berget. Om bilden dessutom rymmer värdeskalor där gott och ont är entydiga storheter, där ens självklart trygga förankring i det goda lägret frambringar övertygelser att det onda har tagit sin boning i de företeelser/människor/organisationer som på olika sätt kontrasterar mot det egna, måste dessa med alla medel bekämpas.
   Många av dessa känner sig kallade, t ex de som initierat hashtaggen #ViMåstePrata. De upplever att de har en angelägen mission, eftersom det finns så många obildade, vilseförda människor som behöver vallas in i de rätta åsiktsfållorna.
   Utan att raljera alltför mycket tror jag faktiskt inte flertalet av dessa människor har en susning om vad som försiggår in da hood. Att t ex hederskulturen innebär många flickors ruin på ett helt och hållet konkret plan de mycket svårt att greppa.

   Gillad av 1 person

   • Hosianna skriver:

    Din kommentar, Hawwa, fick mig att tänka på dagens GP, där gästkrönikör Malcom Kyeyune skriver:

    ”Reaktionerna på domen i Solna är är ett tecken på att svenskarnas digra lager av välmenande, godtrogna fördomar om Den Andre nu håller på att ta slut.”

    http://www.gp.se/ledare/kyeyune-reaktionerna-på-solnadomen-är-ett-tecken-i-tiden-1.5349440

    ”I den svenska världsbilden är botemedlet mot osämja eller hat i slutändan alltid upplysning, och ja, utbildning.

    Detta är en lögn, och lögnen illustreras i all sin dystra dager av fallet i Solna. Det var Centerpartiets fördomar om Ebtisam Aldebe som gjorde folk så välvilligt inställda till henne. Det var fördomarna och vidskepligheten i tron att hon som ‘representant’ för en ‘utsatt grupp’ liksom nästan måste vara en bullbakande och fullt sympatisk liten tant Gredelin som gjorde att hon satt där som nämndeman till att börja med. Först nu, när det fina skimret av förutfattade meningar lyfter, som man inom Centern på allvar börjar ogilla henne, och ogilla henne nog att utesluta henne på direkten.”

    ”I Sverige har islamister rent generellt skyddats av en kvävande tjock filt av välvilliga föreställningar och fördomar. Ingen har liksom tagit dem eller vad de står för på allvar.”

    Gillad av 1 person

   • Hawwa skriver:

    Toché, Hosianna!

    Och Fredrik – Kan du utveckla det – att kvinnosaksrörelsen ju har varit ondsint sedan kriget?

    Gilla

 7. Bertil skriver:

  I vad mån kamikaze som vinnande strategi är effektivt eller ej kan man ju alltid fråga sig.
  Den gudomliga vinden hjälpte i varje fall inte Japan till seger. Tydligen gör Fi andra bedömningar.

  Gillad av 1 person

 8. O.T. skriver:

  Besluten som tog terrorn hit
  För bara ett decennium sedan hade ett terrorhot av dagens omfattning avfärdats som ett skräckscenario. Men även de mest omtumlande förändringarna i ett samhälle leder förr eller senare till ett nytt normaltillstånd. Rättegången mot Rahmat Akilov fortsätter denna vecka. Men verkligt ansvarsutkrävande efter morden på Drottninggatan förutsätter att vi minns ett annat Sverige. Det skriver Kvartals chefredaktör Paulina Neuding.

  https://kvartal.se/kommentar/z1e0nu06dgj5t5e64gmqpmhltcpxx0

  Gillad av 3 personer

 9. Agneta Berglöw skriver:

  Feministiskt Initiativ har nu fått en ny partiledare Gita Nabavi som axlar Gudruns verklighetsfrämmande parti ännu mer till ett snömosparti.
  Å, nu skall f.d.barn o äldreomsorgsminister Åsa Rigner börja arbeta i FN skrapan o frälsa övriga världen till att bli Feminister.Lycka till!Det räcker att åka till Danmark o prata om Feminism o danskarna bara skakar på sina huvuden o begriper ingenting.
  Varifrån kommer alla stollar ifrån?Som själv varande kvinna har jag själv aldrig förstått detta hysteriska uppfunna vänstervridna epitet.

  Gillad av 5 personer

 10. Björn skriver:

  Det är mycket som är ”skumt” nu för tiden! Varför ansluter sig t.ex invandrade muslimer till ett parti som Bondeförbundet(Centerpartiet)? Är det för att värna om den svenska landsbygdens folk? Eller kan det vara så, att i det partiet finns de störst möjligheterna att bli ”mångfalds-inkvoterad” till ledande poster, från vilka de sen kan agerar för ännu större invandring av MENA-muslimer och införlivandet av islam i det svenska samhället?

  Gillad av 4 personer

 11. Elvira skriver:

  Om när Jimmie Åkesson stod upp för alla människors lika värde, och indignationen detta fick er att känna

  Den nionde mars 2011 möttes Jimmie Åkesson och Centerpartiets dåvarande partiledare Maud Olofsson i en debatt i SVT:s Gomorron Sverige. Föremålet för denna debatt var en av Åkesson signerad debattartikel, som vid denna tidpunkt hade väckt stor uppmärksamhet.

  Vad som gör denna debatt dagsaktuell är det faktum att den nu infamösa centerpartistiska nämndemannen Ebtisam Aldebes man Mahmoud Aldebe diskuterades.

  Aldebe var då liksom nu nämligen inte bara en högljudd förespråkare för särlagstiftning (läs sharia), utan hade därtill bara något år tidigare varit centerpartistisk riksdagskandidat.
  Detta trots att hans islamistiska åsikter länge hade varit välkända. 

  http://fnordspotting.blogspot.se/2018/03/om-nar-jimmie-akesson-stod-upp-for-alla.html
  Falskspel och lögner är sjuklöverns signum. Se bara på Lövfen som stod i Vita Huset och blånekade till att vi skulla ha några no go zoner.
  Man undrar vad Trump hade för tankar bakom masken med tanke på alla tarvligheten Löfven spydde ur sig i samband med det amerikanska valet.

  Gillad av 5 personer

  • Jag är av motsatt uppfattning skriver:

   Jag tror Trump ser på Löfven som en fluga som surrar, han gillar den inte men vet att den är liten, irrelevant och dras till skit.

   Gillad av 4 personer

 12. Elisabeth skriver:

  Så bra, Mohamed Omar, tack. Såg någon gårdagens Opinion Live ? En ung man, Petter Ljungman, ersatte en influensasjuk Belinda Olsson och programmet blev så oändligt mycket bättre. Måtte Olssons influensa vara länge. FIs ledare Gita Nabavi var där för att prata hederskultur och hon blev ordentligt mörbultad av framförallt Sakine Madon som visade på oförenligheterna i FIs ”politik”. FI stöder på inget sätt personer som vill lämna hederskulturens grepp, tvärtom. Nabavi hade inget emot vare sig separata badtider eller slöjor. Sakine Madon, som var lysande, drog bl a upp att Maria Hagberg tvangs lämna FI, hon kallades rasist när hon talade mot hedersvåldet. Ja, det blev en formidabel avklädning av FIs ledare och hennes resonemang igår, jämte det som Mohamed Omar presenterar ovan, leder bara till en slutsats, partiet vill förskjuta värderingar och förändra Sverige i islamisk riktning. Och det är så långt från jämställdhet, feminism och kvinnovänlighet man kan komma.

  Gillad av 3 personer

 13. Per-Anders skriver:

  Om FI tror att invandrare ska rösta på dem så tror de fel. De flesta invandrare röster på socialdemokraterna. FI är bara ett parti att skratta åt.

  Gilla

 14. rombens skriver:

  ”Till exempel kan den svenska staten inte beskatta tyskar, fransmän eller… kineser”

  Aj, …. för ovanlighetens skull en olycklig formulering Omar.

  Utlänningar beskattas av svenska staten, landsting och kommuner om de jobbar här och de får betala punktskatter etc när de konsumerar här i Sverige.

  Även solen har fläckar.

  Gilla

 15. Willy Lindqvist skriver:

  Finns det något land som har helt öppna gränser, dit vem som helst kan komma och bli försörjd? Om i så fall, hur går det får det landet?

  Gillad av 1 person

 16. Elvin skriver:

  Berlin har blivit en plats för “ökad aggressivitet och en intensifierad känsla av rädsla, och att denna rädsla har ‘någonting att göra’ med ankomsten av flyktingar”.

  Tagesspiegel har därför intervjuat berlinare från alla möjliga samhälls- och yrkesgrupper, inklusive hjälparbetare för flyktingar som vill ta hand om flyktingarna. Resultaten av samtalen med berlinarna är entydigt; situationen i Berlin förvärras hela tiden.

  Problemen varierar från småsaker till allvarliga situationer. Även små orosmoment får tyskarna att uppleva en akut känsla av fara. Kvinnor trakasseras på stan på grund av sin klädsel eller får frågan om de går med på sex i en närliggande buske. Detta samtidigt som unga arabiska män upplever att de kan komma undan med brott eftersom polisen inte kan hantera olika invandrartäta “problemområden”.

  https://nyadagbladet.se/utrikes/tysk-socialdemokratisk-politiker-massinvandringen-leder-till-hat-mot-tyskar/

  Gillad av 1 person

 17. Björn K skriver:

  Till och med dessa stollar (FI) skulle själva byta åsikt om de konfronterades med konsekvenserna av sin egen politik. Dock sitter de i sin flummiga dimma och drömmer om något ogenomförbart som ingen vettig människa vill ha.
  Jag såg för övrigt debatten hedersvåld mellan Gudrun Schyman och Amineh Kakabaveh härom kvällen i SVT-Aktuellt. Schyman denna turbomatade ideologiska pratkvarn med noll substans emot Kakabeveh som jag hyser mycket stor respekt för i detta sammanhang. Jag är på inget sätt vänster men när det gäller hedersvåld är Kakabevehs åsikter både verklighetsförankrade och vettiga.

  Gilla

  • Hosianna skriver:

   Blotta förekomsten av helt vanvettig, importerad vanhederskultur och religiöst motiverat, djupt kvinnoförakt, som även drabbar friborna svenskor i nyss så välordnade, trygga, jämställda, rättvisa, sekulära och västerländskt demokratiska Sverige är en ren styggelse.

   Upphaussade invandrarpolitiker, som Kakabaveh, borde, i anständighetens namn, lämna de svenska köttgrytorna och föra sin kamp mot obegriplig klanmentalitet, nedärvda schismer och hänsynslöst rå vaneaggressivitet där den hör hemma. Utanför Sveriges gränser…

   … som borde stängas hermetiskt medan vi massrepatrierar alla – nyligen eller lång tidigare – hitresta barbarer, vars väsensskilda religionsutövning och fullkomligt inkompatibla kultur enbart berikar dem själva – på vår bekostnad… och priset för oss svenskor är orimligt högt.

   Gillad av 1 person

 18. Hedvig skriver:

  Har ni läst S-bloggaren Johan Westerholms artikel ”Den islamistiska Solnadomen hade riskerat censur med ny Tryckfrihetsförordning”

  https://ledarsidorna.se/notis/notis-den-islamistiska-solnadomen-hade-riskerat-censur-med-ny-tryckfrihetsforordning/

  Om jag inte är felunderrättad kommer sju av riksdagens åtta riksdagspartier under våren att rösta igenom detta odemokratiska lagförslag. SD tycks vara det enda som vill behålla våra yttrande- och tryckfrihetslagar – och därmed vår demokrati.

  Gillad av 1 person

 19. olle holmqvist skriver:

  ”Feminister prioriterar massinvandringen före kvinnorna”
  Bildbeviset: Dubbel-Tuttan på KramborgarPlatsen

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.