Europas kvinnor offras

I ett nytt avsnitt av podden Antikalifen (inspelat 17/2) pratar jag med Bianca Muratagic. Hon kom som flykting från krigets Bosnien år 1992. Då var hon bara 14 år gammal. Idag är hon en framgångsrik artist och sångpedagog, men hon är också aktiv som debattör, framför allt som skribent på Katerina Janouchs blogg Katerina Magasin.

Bianca berättar om oro sin oro över tillståndet i Sverige. Vi pratar om en ny kvinnorörelse som kallas #120db, en rörelse som vill belysa den ansvarslösa invandringspolitikens konsekvenser för Europas flickor och kvinnor, som dagligen sviks av de så kallade feministerna. I videon ”Europas döttrar är under attack” talar unga tyska kvinnor rätt in kameran om det våld och den förnedring som de har utsatts för.

En islamisk församling i Växjö har ansökt om att få ha böneutrop. Det tycker inte Bianca att de ska få. Den 14 februari skrev hon och Katerina Janouch en debattartikel ihop: “Böneutrop strider mot vår rätt att slippa religion på offentlig plats”.

”Sedan det första böneutropet hördes från minareten i Fittja 2013 har positionerna flyttats fram för att dessa böneutrop ska höras på allt fler håll i Sverige, i dag är böneutrop även tillåtet i Karlskrona. Att tillåta detta strider dock mot religionsfriheten. Vi kräver att dessa vansinniga experiment med vår sekulära samhälle ska upphöra.”

Det daltas för mycket, tycker Bianca.

7 reaktioner på ”Europas kvinnor offras

 1. jimmy skriver:

  De så kallade feministerna har inget annat intresse än att berika sig själva, de är helt empatilösa. Passar utmärkta som verktyg åt globalisterna som i stora delar finansierar deras tilltag.

  Gillad av 1 person

 2. olle reimers skriver:

  Bianca sätter fingret på ett fenomen som är extremt för Sverige: betonandet av gärningsmannaperspektivet i stället för att se det från offrets sida.

  Det är ett perspektiv som växte fram på 60-och 70-talen och ansågs vara ett uttryck för en mer progressiv och humanitär inställning. Problemet var att man glömde bort brottsoffret!

  Med tiden har detta perspektiv drivits till sin ytterlighet och blir särskilt tydligt nu när alla invandrare betraktas som offer.

  För det första kan man ifrågasätta om synen på de hitkommande är korrekt och för det andra om den inte också är uttryck för en felaktig syn på oss själva som överlägsna ur moralisk synvinkel. Vi har blivit mer ”feministiska” i vår syn på andra människor; mer empatiska; skulle advokaterna för det synsättet hävda.

  Ett problem blir att synsättet i mycket högre grad drabbar kvinnor än män. Det belyses väl i det här avsnittet där man får klart för sig att kvinnor kan dra sig för att göra en anmälan -särskilt då om våldtäktsbrott av ett ”offer” – på just den grunden. Sedan sprider sig sig inställningen till polisen, åklagarna och domstolarna; ivrigt påhejade av journalister och politiker. I de sistnämnda fallen tar fenomenet sig det uttrycket att man låtsas som om det inte är något problem. Den onda cirkeln är i full gång.

  Att ha inställningen att det är gärningsmannen som är det egentliga offret som utgångspunkt för rättssystemet leder; precis som den välvilliga socialismen; så småningom till en total kollaps. Den andres pengar respektive offervillighet tar så småningom slut.

  Tyvärr kommer detta inte att sluta förrän katastrofen är ett faktum.

  Gillad av 5 personer

  • uppstigersolen skriver:

   Tyvärr kommer detta inte att sluta förrän katastrofen är ett faktum avslutar du med. Vad får dig att tro att det slutar där? Om du inte med slut menar just detta: När vi alla svenskar är utrotade så är ju katastrofen över för oss.

   Gillad av 1 person

 3. Per-Anders skriver:

  Det är i huvudsak kvinnor som vill ha den invandring vi har i Sverige. Kvinnorna stå ut med det problem de själva har varit med och skapat. Lös det själva. Betala för det själva. Blanda inte oss män i det. Ta ansvar själva och göm er inte bakom ryggen på män.

  Gillad av 1 person

  • Täbybo skriver:

   Det ligger mycket sanning i det. Innan 2015 var de flesta kvinnor beredda att klösa ögonen ur sina respektive om de inte öppet kunnat propagera för en obegränsad införsel av unga män till landet. Att kvinnorna nu våldtas utomhus av team av utländska män är helt och hållet orsakat av dem själva.

   Evolutionärt så kommer svenska kvinnor att klara av det här oavsett vad som händer i förlängningen i ett starkt mansdominerat samhälle. De kommer alla att acceptera den man som kliver in genom dörren när kampen är avgjord.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.