Intifada i Malmö

Mohamed Omar

Hundratals demonstranter samlades på Möllevångstorget i Malmö torsdagen den 7 och fredagen den 8 december. De var arga för att Donald Trump beslutat att flytta USA:s ambassad till Jerusalem.

Men ramsorna som skanderades återkallade minnet av mycket äldre händelser, nämligen profeten Muhammeds heliga krig, eller jihad, mot judarna i Arabien på 600-talet: ”Khaybar, Khaybar ya yahud, jaysh Muhammed saufa ya’oud!”

Det betyder: ”Khaybar, Khaybar, o judar, Muhammeds armé kommer tillbaka!”

Ramsan handlar om när profeten Muhammed belägrade Banu Kuraizas fästning i Khaybar. Banu Kuraiza var en av flera judiska stammar som bodde i Arabien före islams uppkomst. Judarna kapitulerade och Muhammed bestämde att alla män skulle dödas, kvinnorna och barnen göras till slavar.

Vi vet vad det innebär för en kvinna att förslavas: att bli sin husbondes egendom som han enligt Koranen kan utnyttja sexuellt när han vill.

Det Islamiska Staten (IS) gjorde i Syrien och Irak var alltså inget nytt.

Efter kapitulationen lät Muhammeds armé gräva gropar på marknaden i Medina. Man förde dit judarna fastbundna gruppvis, halshögg dem en efter en vid kanten av gravarna och kastade ned dem i dem. De var 600-700 enligt somliga, 800-900 enligt andra.

När slavarna sedan skulle fördelas tog profeten Muhammed själv en konkubin, alltså en sexslavinna, vid namn Rayhana. Hennes man hade just halshuggits av Muhammeds ”mujahidin”, heliga krigare.

Det är denna massaker som demonstranterna i Malmö minns med glädje och stolthet när de skanderar ramsan om Khaybar. De längtar efter att ”Muhammeds armé” ska komma tillbaka och ställa till med blodbad.

I videoklippet från demonstrationen den 7 december, som finns på sajten Nyheter Idag, kan man också höra demonstranterna skrika om att slå till med knivar. Denna typ av ”knivjihad”, när en ensam fanatiker går till attack med kniv mot civila judar i Israel, har blivit allt vanligare och är svår att förebygga.

Enligt Sveriges Radio ropade de propalestinska demonstranterna också:

”Vi har utlyst intifada från Malmö. Vi vill ha vår frihet tillbaka, och vi ska skjuta judarna.”

När jag ser denna demonstration så kan man undra: var är de antirasistiska motdemonstranterna som så entusiastiskt brukar skandera ”Inga rasister på våra gator!”

Det verkar som om det är okej med rasister på våra gator så länge de heter Ahmed och Muhammed och inte Kalle och Pelle. När en ”gammelsvensk” skriver n-ordet i en kommentar på Facebook kan han eller hon riskera att få ett hembesök av Expressen och en kamera upptryckt i ansiktet. Alla måste få veta att här bor en vidrig rasist.

Men kommer Expressen att skicka någon för att knacka på hemma hos någon av de som skrek om att skjuta judar på Möllevångstorget? Tror inte det. De kanske bor i Rosengård, så Expressen kan behöva poliseskort om de ska göra ett hembesök. Risken finns att det blir upplopp.

Mesiga svennar, som skriver n-ordet på Facebook, kan man trakassera riskfritt för att framställa sig själv som god och hjältemodig. Jag skulle vilja se den antirasistiske hjälten Robert Aschberg gå runt i Rosengård och knacka dörr hos palestinska familjer: ”Är det här du här i videoklippet? Har du verkligen sagt att du ska skjuta judar? Va? Står du för det?”

Vilken scen! Särskilt när alla grannar, familj, släkt och ”muslimska bröder” kommer ut för att ta reda på vad som står på. Kommer bli ett jävla liv! Aschberg har tur om han klarar sig helskinnad tillbaka till tryggheten i sitt vita ghetto.

När våra värdegrundsvurmande medier inte gör oanmälda hembesök för att skrämma och skämma ut rasister, så kontaktar de ju deras arbetsgivare för att få dem sparkade:

”Hallå, vet du att du har en anställd som inte tror på alla människors lika värde. Kalle har skrivit n-ordet på Facebook!”

”Ja så, har han”, svarar chefen. ”Det hade vi ingen aning om. Förresten han, jag kommer faktiskt inte ens ihåg hans namn, har bara jobbat här ett tag och vi är väldigt måna om att utbilda våra anställda i värdegrunden. Det har skett en miss här som kommer att rättas till. Han får gå.”

Tror ni att samma värdegrundsvurmande journalister nu kommer att ringa till Ahmeds kebaberi eller Muhammeds taxifirma?

Varför gäller olika måttstockar för gammelsvenskar och nysvenskar? Varför kan en gammelsvensk knappt skriva n-ordet på Facebook utan att drabbas av hela värdegrundsväkteriets vrede medan hundratals nysvenskar helt ostörda kan samlas på ett torg mitt i staden och vråla att de ska hugga ihjäl och skjuta judar?

Vår så kallade ”humana” och ”antirasistiska” asylpolitik har lett till en snabb spridning av rasism och inhuman fascism i Sverige – islamistisk fascism. Och det bli värre för varje dag.

När nazister demonstrerar kommer polisen och slår ner dem med batonger. Det är ingen som tycker synd om nazisterna. Men om polisen hade behandlat islamofascistiska demonstrationer på samma sätt hade det blivit helt annorlunda. Jag skulle inte bli förvånad om polisen anklagades för rasism och islamofobi och fick löpa gatlopp i värdegrundsmedia.

Klicka här för att gilla min sida på Facebook!