Intifada i Malmö

Mohamed Omar

Hundratals demonstranter samlades på Möllevångstorget i Malmö torsdagen den 7 och fredagen den 8 december. De var arga för att Donald Trump beslutat att flytta USA:s ambassad till Jerusalem.

Men ramsorna som skanderades återkallade minnet av mycket äldre händelser, nämligen profeten Muhammeds heliga krig, eller jihad, mot judarna i Arabien på 600-talet: ”Khaybar, Khaybar ya yahud, jaysh Muhammed saufa ya’oud!”

Det betyder: ”Khaybar, Khaybar, o judar, Muhammeds armé kommer tillbaka!”

Ramsan handlar om när profeten Muhammed belägrade Banu Kuraizas fästning i Khaybar. Banu Kuraiza var en av flera judiska stammar som bodde i Arabien före islams uppkomst. Judarna kapitulerade och Muhammed bestämde att alla män skulle dödas, kvinnorna och barnen göras till slavar.

Vi vet vad det innebär för en kvinna att förslavas: att bli sin husbondes egendom som han enligt Koranen kan utnyttja sexuellt när han vill.

Det Islamiska Staten (IS) gjorde i Syrien och Irak var alltså inget nytt.

Efter kapitulationen lät Muhammeds armé gräva gropar på marknaden i Medina. Man förde dit judarna fastbundna gruppvis, halshögg dem en efter en vid kanten av gravarna och kastade ned dem i dem. De var 600-700 enligt somliga, 800-900 enligt andra.

När slavarna sedan skulle fördelas tog profeten Muhammed själv en konkubin, alltså en sexslavinna, vid namn Rayhana. Hennes man hade just halshuggits av Muhammeds ”mujahidin”, heliga krigare.

Det är denna massaker som demonstranterna i Malmö minns med glädje och stolthet när de skanderar ramsan om Khaybar. De längtar efter att ”Muhammeds armé” ska komma tillbaka och ställa till med blodbad.

I videoklippet från demonstrationen den 7 december, som finns på sajten Nyheter Idag, kan man också höra demonstranterna skrika om att slå till med knivar. Denna typ av ”knivjihad”, när en ensam fanatiker går till attack med kniv mot civila judar i Israel, har blivit allt vanligare och är svår att förebygga.

Enligt Sveriges Radio ropade de propalestinska demonstranterna också:

”Vi har utlyst intifada från Malmö. Vi vill ha vår frihet tillbaka, och vi ska skjuta judarna.”

När jag ser denna demonstration så kan man undra: var är de antirasistiska motdemonstranterna som så entusiastiskt brukar skandera ”Inga rasister på våra gator!”

Det verkar som om det är okej med rasister på våra gator så länge de heter Ahmed och Muhammed och inte Kalle och Pelle. När en ”gammelsvensk” skriver n-ordet i en kommentar på Facebook kan han eller hon riskera att få ett hembesök av Expressen och en kamera upptryckt i ansiktet. Alla måste få veta att här bor en vidrig rasist.

Men kommer Expressen att skicka någon för att knacka på hemma hos någon av de som skrek om att skjuta judar på Möllevångstorget? Tror inte det. De kanske bor i Rosengård, så Expressen kan behöva poliseskort om de ska göra ett hembesök. Risken finns att det blir upplopp.

Mesiga svennar, som skriver n-ordet på Facebook, kan man trakassera riskfritt för att framställa sig själv som god och hjältemodig. Jag skulle vilja se den antirasistiske hjälten Robert Aschberg gå runt i Rosengård och knacka dörr hos palestinska familjer: ”Är det här du här i videoklippet? Har du verkligen sagt att du ska skjuta judar? Va? Står du för det?”

Vilken scen! Särskilt när alla grannar, familj, släkt och ”muslimska bröder” kommer ut för att ta reda på vad som står på. Kommer bli ett jävla liv! Aschberg har tur om han klarar sig helskinnad tillbaka till tryggheten i sitt vita ghetto.

När våra värdegrundsvurmande medier inte gör oanmälda hembesök för att skrämma och skämma ut rasister, så kontaktar de ju deras arbetsgivare för att få dem sparkade:

”Hallå, vet du att du har en anställd som inte tror på alla människors lika värde. Kalle har skrivit n-ordet på Facebook!”

”Ja så, har han”, svarar chefen. ”Det hade vi ingen aning om. Förresten han, jag kommer faktiskt inte ens ihåg hans namn, har bara jobbat här ett tag och vi är väldigt måna om att utbilda våra anställda i värdegrunden. Det har skett en miss här som kommer att rättas till. Han får gå.”

Tror ni att samma värdegrundsvurmande journalister nu kommer att ringa till Ahmeds kebaberi eller Muhammeds taxifirma?

Varför gäller olika måttstockar för gammelsvenskar och nysvenskar? Varför kan en gammelsvensk knappt skriva n-ordet på Facebook utan att drabbas av hela värdegrundsväkteriets vrede medan hundratals nysvenskar helt ostörda kan samlas på ett torg mitt i staden och vråla att de ska hugga ihjäl och skjuta judar?

Vår så kallade ”humana” och ”antirasistiska” asylpolitik har lett till en snabb spridning av rasism och inhuman fascism i Sverige – islamistisk fascism. Och det bli värre för varje dag.

När nazister demonstrerar kommer polisen och slår ner dem med batonger. Det är ingen som tycker synd om nazisterna. Men om polisen hade behandlat islamofascistiska demonstrationer på samma sätt hade det blivit helt annorlunda. Jag skulle inte bli förvånad om polisen anklagades för rasism och islamofobi och fick löpa gatlopp i värdegrundsmedia.

Klicka här för att gilla min sida på Facebook!

42 reaktioner på ”Intifada i Malmö

 1. Aha skriver:

  Muhamed frågar dig ”Varför kan en gammelsvensk knappt skriva n-ordet på Facebook utan att drabbas av hela värdegrundsväkteriets vrede medan hundratals nysvenskar helt ostörda kan samlas på ett torg mitt i staden och vråla att de ska hugga ihjäl och skjuta judar?”

  Svaret är detsamma som gällt för USA i alla år.; USA och gammelsvenskar mäts och döms utifrån en strängare moralisk skala än andra.
  I det här fallet betyder det att de från mellanöstern kommande människorna inte anses kapabla att lägga band på sin ilska.

  Mellanösterndemonstranterna är rasistiska gentemot israelerna, och etablissemanget i Sverige är rasistiska mot Mellanösternmänniskorna då man tillskriver dem en bristande impulskontroll.

  Gillad av 1 person

  • Jan Molin skriver:

   @AHA: Nej och åter nej! Det tror jag alls icke. Man måste hela tiden ha historiken i åminnelse: grundorsaken ligger i de svenska politikernas bristande självkänsla. De har helt enkelt dålig sådan och sådant är mycket farligt för ett land.
   De är, och föregångarna har varit, ledare för en i grunden liten och obetydlig stat i norr. Som en gång i tiden var en stormakt baserad på våldsutövning. Sverige var ett egentligen mycket underutvecklat land jämfört med kontinentens länder långt före Gustaf Wasa. Redan tidigare kom folk utifrån in i maktens boningar. Men vartefter århundraden gick så tog man in fler och fler utifrån för att täcka behovet av utbildade människor. Det funkade bra, man tog sedan tom in den nye kungen som behövdes 1814 från Frankrike. Stamfadern till nuvarande kung. Någon duglig svensk fanns ej ansåg de som då bestämde. Utlandet var bättre redan på den tiden!
   Så kom industrialiseringen även till Sverige på 1800-talets senare hälft, Europa behövde svensk skog och malm främst. Vi var nu redan ett fredligt land, vilket alltid är gynnsamt.
   Vi hade ”lyckats” förlora Finland till Ryssland 1809 utan krig. Folkskolan startades av kloka politiker 1848 och vi började så smått bli självförsörjande på grundutbildade människor. Många järnbruk och andra industrier kom till och lyckades bli lönsamma. Balansen mellan arbetsgivare och arbetare hölls någorlunda årtionde efter årtionde. Vi kom att stå utanför första världskriget, och strax därefter Finlands kamp mellan de röda och vita, dvs mellan kommunisterna och de borgerliga.
   Socialdemokraterna kom väl till varaktigt regeringsinnehav 1932 tror jag, sedan samlingsregering under 2:a-världskriget. Sedan kom Tage Erlander 1948 efter Per Albins plötsliga död att bli regeringschef. En bra tid anser jag som växte upp då.
   Men vetskapen om vår egentliga litenhet sitter som en klo i alltför många av de som kämpat till sig makt!
   Efter honom tror jag att djävulen satte sina klor i efterträdaren Palme: då skulle Sverige åter styra världen, den här gången med olika former av humanism. Han påbörjade mångkulturen 1975 och alla dåvarande partier deltog i beslutet, vilket troligen gör att de omöjligt kan backa idag! Mänsklig prestige är oändligt stark. All denna kännedom om svensk egentliga litenhet är svår att bära för främst de Socialdemokrater som vill upp och ut och få internationell erkänsla. Kosta vad det kosta vill.
   Det vansinniga beslutet från 1975 är således grunden till mycket mycket skit senare i Sverige. Och dessa politiker och efterföljare ska naturligtvis förr eller senare ställas till ansvar. Ingen försoning kan annars bli av.
   Därav det ovansagda till dig AHA! Mellanösterndemonstranterna kan ju inget veta om orsakerna till att de blivit inbjudna till Sverige. De tror att Sverige funkar som i deras länder i MÖ, dvs diktatorerna bestämmer över huvudet på folket. Och de har ju delvis rätt: i vissa frågor tex, när röstade vi om mångkulturen??! Nej just det: det fick vi inte göra. Därför ska de till slut till skranket, dvs ställas inför domstol.

   Gillad av 4 personer

   • Per-Anders skriver:

    Sverige tog inte in en person från utlandet för att få en duglig kung utan för att få in en person som alla trätanden i Sverige kunde acceptera. Med andra ord, en person utan koppling till olika intressen i Sverige för att undvika ett inbördeskrig.

    Gilla

  • sören westerberg skriver:

   Hej! Varför kan inte ens en sådan upplyst människa som du förstå skillnaden mellan judendom och staten Israels politik ? ( Du skrev: Knivattacker mit civila judar i Israel.) Konflikten i Mellanöstern med alla dess förgreningar kommer aldrig att lösas om inte politiker , journalister och alla andra tyckare blir sakliga och ärligt visar att de vill kompromissa för en lösning och samtidigt ta avsånd från alla former av extremism och övervåld.

   Gilla

 2. JAN BENGTSSON skriver:

  Finns nog inte tillräckligt många poliser för att våga göra ett ingripande i Malmö???

  Kanske våra poliser har utbildats i den NYA VÄRDEGRUNDEN???

  Gillad av 1 person

 3. Hortensia skriver:

  Sorgligt, skamligt och skrämmande, Eddie, med denna massimporterade tokantisemitism.

  Jag kan inte låta bli, att tänka på – – – Margot Wallströms mästrande uttalande om ”utomrättsliga avrättningar”, när religiöst fanatiska terrorister dödats i samband med någon av alla dessa vidrigt blodiga vansinnesattacker på slumpvis utvalda judar i Israel…

  … och jag undrar om Malmömuslimernas barbariska hot om avrättningar är ”inomrättsliga”?

  Gillad av 1 person

 4. Petrus skriver:

  Finns olika måttstockar för andra också. Att fira Purim till minne av en mass-slakt i Persien är också okej. I och för sig kan man väl kanske resonera som så att detta var fall på eget grepp.

  När det gäller t ex 5 Mos. 7 ”Befallning om kananeernas tillspillogivning” och 4 Mos. 31 ”Hämnd på Midjaniterna. Delning av bytet” så vet jag dock inte om man kan anföra sådana ursäkter. 4 Mos. 31:17-18:

  ”17. Så dräpen nu alla gossebarn och dräpen alla kvinnor, som hava haft med män, med mankön, att skaffa.
  18. Men alla flickebarn, som icke hava haft med mankön att skaffa, dem mån I låta leva för eder räkning.”

  Jag tror väl dock inte att dispensationalister (pingstvänner, Livets Ordare/Trosrörelsen, Frimodig Kyrka-anhängare m fl) som till skillnad från moderna ersättningsteologer inte anser att allt hemskt i GT strukits med ledning av vad Jesus säger i evangelierna skulle gå ut på gator och torg och gapa om krav på tillämpning av GT. De brukar vara mer polerade och slingra sig när man för passager ur GT som kan verka osympatiska på tal. Detta hindrar dock inte deras teologiska uppfattningar kan få konsekvenser i verkligheten för människor på palestinskt område samt i länder som Irak och Syrien. Bland dessa människor finns även kristna människor som i det palestinska fallet dessutom har judisk härstamning en sådär 1900 år tillbaka i tiden.

  Gilla

  • Lars Åhlin skriver:

   Hur ofta träffar du på kristna företrädare som lyfter fram just dessa delar av Bibeln? Din antydan att kristna i Mellersta Östern skulle vara av samma skrot och korn som jihadisterna är bara låg och avskyvärd!

   Skillnaden mellan islam och kristendom (alla varianter) är att kristna inser att Bibeln är en mänsklig produkt, påverkad av den tid under vilken texterna tillkom. Medan Koranen är Guds egen röst, avlyssnad av Mohammed, men tidlös och ovillkorligt bjudande i alla sina delar.

   Inte ens de mest rabiata amerikanska kristna fundamentalisterna lyfter fram de texter du lyfter fram.

   Gillad av 1 person

   • Petrus skriver:

    LARS ÅHLIN:

    ”Hur ofta träffar du på kristna företrädare som lyfter fram just dessa delar av Bibeln? Din antydan att kristna i Mellersta Östern skulle vara av samma skrot och korn som jihadisterna är bara låg och avskyvärd!”

    Svar:

    Medveten misstolkning av vad jag skrev. Brukar vara medveten taktik när folk kommenterar mina läsarkommentarer som rör islam/judendom/Israel. Har nyligen påpekat detta.

    Mellanösterns kristna tillämpar teologiskt traditionell ersättningsteologi och har historiskt varit en av de mest fredliga kristna varianterna. Man har heller inte som katoliker och protestanter för 300-400 år sedan resonerat som så att ersättningsteologer kan rättfärdiga blodtörstiga kolonisationsprojekt med texter från GT.

    Jag vet inte om Mellanösterns relativt civiliserade, mer ursprungliga variant av kristendomen bidrog till att det var så lätt för islam att ta över de kristna områdena i Mellanöstern för drygt 1300 år sedan.

    LARS ÅHLIN:

    ”Inte ens de mest rabiata amerikanska kristna fundamentalisterna lyfter fram de texter du lyfter fram.”

    Svar:

    Nej, den typen av kristna (dispensationalister) brukar som sagt snarare slingra sig om man pekar på de här texterna i GT. (När det gäller frågan om vem som är kristen fundamentalist så tycker jag väl snarare att traditionella ersättningsteologer där evangelierna får styra är mer kristna fundamentalister än amerikanska dispensationalister, vilket i huvudsak är ett 1900/2000-talsfenomen. En kristen fundamentalist är snarare mild än brutal.)

    Gilla

   • Petrus skriver:

    Mer svar till LARS ÅHLIN:

    Jag kan kanske förtydliga mig ytterligare när det gäller de konsekvenser för kristna i Mellanöstern jag talade om.

    Eftersom jag talade om dispensationalister och eftersom sådana i princip inte finns bland Mellanösterns kristna (dispensationalismen lanserades på 1800-talet i Europa och USA och fick sitt genombrott på 1900-talet genom Scofield-bibeln och pingströrelsen) så borde det vara orimligt att tolka det jag skrev som att Mellanösterns kristna terroriseras av sina egna religiösa företrädare. Men du gjorde det ändå i något typ sann chutz***-anda.

    De konsekvenser jag talar om är bl a de kristna som fråntogs sina fastigheter av Israel 1947-48 och sparkades ut ur landet. En svensk eller amerikansk kristen dispensationalist som av teologiska skäl okejar detta underlättade för detta att ske på 40-talet och gör det svårare idag för dessa kristna familjer att få ekonomisk kompensation från Israel och de stater som i FN röstade för en lösning som i praktiken innebar etnisk rensning (även om detta inte var explicit godkänt).

    Kristna i Syrien och Irak drabbas också när kristna dispensationalister stödjer krigföring mot sekulära, kristendomsvänliga ledare i Irak och Syrien. Dessa kristna dispensationalister tycker att krig mot Saddam och Assad var bra eftersom de var Israels fiender, typ. Man prioriterar inte de kristnas välbefinnande i dessa länder utan Israel eftersom detta är bra mycket viktigare ur deras teologiska synvinkel.

    Gilla

   • Lars Åhlin skriver:

    Ursäkta, Petrus, om jag missförstått dig (det känns högtidligt att använda Ditt namn, är Du möjligen Jesus käraste lärjunge – ni kanske har internet i himmelriket numera?) Det är inte så lätt att förstå vad du menar som du tycks tro..

    Gilla

   • Petrus skriver:

    Svar till LARS ÅHLIN igen:

    Petrus är väl inget lyckat nick. Jag använde det en gång och fortsatte tyvärr slentrianmässigt. Nu framstår jag väl kanske som om jag gör anspråk på att vara en stor religiös förkunnare, typ Lewi Pethrus minus dispensationalism.

    Gilla

   • Petrus skriver:

    Kompletterande svar till LARS ÅHLIN:

    Jag tror alltså inte att Lars Åhlin missuppfattade mig. Tror mer det handlade om att förvirra läsare som bara snabbskummade innehållet. Däremot är det väl sant att mitt nick inte är något vidare. Det kan nog uppfattas som alltför pretentiöst, typ.

    Gilla

  • Per-Anders skriver:

   Sextiofem procent av koranen består av hat mot otrogna. Kan du finna samma proportion i Bibeln?

   Skillnaden mellan troende är att kristna kan fördöma onda ord i Bibeln medan muslimer inte fördömer något i Koranen.

   Kristna ser på Jesus som kärlek. Hur muslimer ser på Mohammed vet jag inte. Hur ser man på en person som är så grym att det är svårt att föreställa sig det; åtminstone med en kristlig syn?

   Gilla

   • Petrus skriver:

    Svar till Per-Anders:

    Mja, även om siffran 65 % i Koranen kanske är en överdrift så har jag ju påpekat att det finns en skillnad mellan en ursprunglig, ersättningsteologisk, kristocentrisk kristen fundamentalist och en muslimsk fundamentalist. Den kristne fundamentalisten av ovanstående, mer ursprungliga typ blir mild medan den muslimska fundamentalisten blir hård. Budskapet i Koranen och Nya Testamentet är olika. Gamla Testamentet påminner dock rätt mycket om islam. T o m pingstvännen och mjuk-dispensationalisten Stanley Sjöberg har medgett detta.

    När det gäller att kristna fördömer ”onda ord” i Bibeln så kan det kanske för en väldigt oinsatt person (eller en person som låtsas vara det) förefalla vara på det viset. Vad det handlar om är dock att man gör en teologisk tolkning som innebär att vissa texter inte längre gäller eller måste omtolkas (ibland rätt kreativt). Man anser att denna metod är legitim då Jesus explicit sade att Moses regel om att en man hade rätt att skilja sig från sin hustru bara han gav henne ett skiljebrev inte längre gällde. På senare tid har man extrapolerat denna metod rätt friskt och gjort en teologisk tolkning som t ex innebär något typ följande: ”Budskapet i evangelierna är att allt ska vara mjukt och fint och eftersom jag känner att homosexualitet är något mjukt och fint så måste homosexuella få gifta sig i kyrkan trots det Paulus säger i 1 Kor. 6:9, det är ett beslut fattat i demokratisk ordning, därför måste Gud finna sig i detta”.

    Gilla

 5. JL skriver:

  Bra skrivet.

  Önskar verkligen denna artikel blev uppmärksammad i gammelmedia, eller att de iaf ställde den frågan.

  Några hundra begåvningsbegränsade nazisttöntar som springer runt i gasqklädsel blir löpsedlar och ”ett stort hot mot demokratin”? Verkligen..? De har noll stöd bland allmänheten, och har varken finansiella eller mentala resurser att göra annat än i värsta fall random våldsdåd.

  ….och samtidigt blir ovanstående med grund i världens mest destruktiva och spridda hjärntvättsideologi (islam) en parentes?

  Sick shit

  Gillad av 1 person

 6. Moab skriver:

  Svaret Mohammed söker är att de vill ha det så här, det är därför muslimer kan skandera död åt judarna i Malmö, de vill ha det så är och är fega hycklare därtill. Sedan så finns det ju reell anledning att vara rädd, alla kan ju inte vara hjältar som Vilks. Det är verkligen helt fantastiskt hur islams invasion av Europa och Sverige sammanfaller med den psykologiska krigföring som vänsterliberalismen utgör, det är inte bara så att vi inte får försvara oss, det är ett brott mot värdegrunden att försvara sig.

  Jag hoppas att vi kan enas om att de vill ha det så här och sluta hoppas på tillnyktring. Då landar man i att de är fiender och kan börja fundera på konkreta åtgärder, Mohammeds inlägg är en bra början, vi måste se sanningen, men med den under bältet, vad göra? Jag kan förstå att olika nationalistiska krafter är organiserade som allmänt anser att SD är för mesiga, jag hoppas dock att också dessa inser att om man skall bryta igenom en mur så kan man förstås käbbla om designen på sin trebuchet och var man skall skjuta men det gäller först och främst att få iväg en sten. SD har haft sin slunga på plats i åratal nu, det allra viktigaste är att bryta igenom muren, jag hoppas att alla förstår det. När man väl är igenom så kommer det att uppstå panik, och det kommer att finnas möjlighet att attackera efter tycke och smak, men först måste vi få hål på muren annars kan det gå illa:

  Väl igenom muren så kan vi lösa värdeavgrundsfrågorna, här kan Anders Lindberg ses göra ett sista försök att försvara det sista brohuvudet med denna metod:

  Till sist så står bara Peter Wolodarski, mellan oss och segern:

  Gillad av 2 personer

  • Ben Zion skriver:

   Som vanligt bra skrivet av MOAB, som tillsammans med en handfull andra kommentatorer (ingen nämnd, ingen glömd – men jag tror att de flesta vet vilka jag menar) tillhör den lilla men växande skara som så att säga kommit hela vägen i mål med sitt tänkande.

   Just det här inlägget får mig att tänka på det tiopunktsprogram som presenterades för en tid sedan, kanske var det t.o.m. MOAB som länkade det?

   https://www.theobjectivestandard.com/2015/11/ten-steps-to-end-jihad-against-the-west/

   1. Acknowledge that we are at war.

   Westerners must acknowledge that we are at war with Islamic states and jihadist groups that have attacked our countries and killed our countrymen. We are at war regardless of whether our political leaders have declared war, regardless of whether Western intellectuals admit we are at war, regardless of whether anyone acknowledges the fact. Our alternatives do not include whether to go to war. Our alternatives are whether to win the war that is being waged against us, or not to do so. Our alternatives are: victory or submission.

   Gilla

   • Moab skriver:

    Nej, det var inte jag. Att vi är i krig det är ju egentligen självklart, och alla förstår ju att man inte kan vara i krig mot terrorism, det är som att säga att man för krig mot bomber. Tiden var bara inte mogen för att säga att väst är i krig med islam, detta är en självklarhet som också min nya husgud Victor Davis Hanson har gjort till sitt projekt att illustrera i flera böcker och på youtube etc. Just nu läser jag ”Ripples of battle” som kan sägas visa på att det vi upplever har hänt förut och att lösningar finns att tillgå.

    Jag skojade till det ovan och fick inga ”gilla”, jag hoppas att den centrala poängen med SD som den enda murbräckan vi har fick fram. När pk-muren rämnar så kan man rusa in genom hålet i muren och etablissemanget kommer att vara i full panik, några byter sida, några kastar sig från bröstvärnet och andra kommer att försöka gömma sig, men SD behöver nog 25-30% för att det skall ske, då har småpartierna fallit ur och många politiker ser sin framtid gå i kras så kappvändandet kommer att kunna driva alla vindkraftverk vid Öresundsbron.

    Gillad av 2 personer

 7. Robert Pettersson skriver:

  Ja vilka krigsrubriker det skulle bli om svenska vita män skulle ställa sig på ett torg i Malmö och vråla att dom vill döda judar. Men muslimer behandlas som barn, som inte förstår bättre. Sverige är mycket sjukt, förstört av PK och identitetspolitiken.

  Gillad av 1 person

  • Björn skriver:

   Och efter brandbombsattacken mot synagogan i Göteborg, beskrivs ”gärningsmännen” som ”ungdomar”! Som om det vore vilka ”ungdomar” som helst! Det är så j-a irriterande att inte få läsa och höra i MSM, vilken ”gruppering” det EGENTLIGEN var, och deras motiv!

   Gilla

 8. perakesson skriver:

  Vilken översättning citerar du från? Jag misstänker att ”halshuggit” (dvs med svärd eller yxa) kanske på svenska skulle bli ”skurit halsen av” (dvs med kniv, likt IS).

  Gilla

 9. Fredrik Östman skriver:

  Nigger nigger nigger, förresten. Men är det inte lite fantasilöst att bara kopiera Det Amerikanska Originalet? Borde det inte vara inhemska ord som svartskalle, blatte och zigenarpack som är tabu för de onda krafterna på maktens taburetter?

  Gilla

 10. Lars Åhlin skriver:

  Underbar artikel, Mohamed. Robert Aschberg har inte brukat vara särskilt rädd av sig – jag kan tänka mig att han (eller snarare det bolag han jobbar för, TV3?) faktiskt kör igång hembesök hos muslimska fascister. Då hade de verkligen gjort skillnad för Sverige!

  Gilla

  • uppstigersolen skriver:

   Just den ormen, Robert Aschberg, kommer inte besöka muslimer. Han är skiträdd för dem. De han angriper är vita äldre män som ibland har lite tomtar på loftet. Dem kommer han inte få spö av.

   Gilla

  • Björn skriver:

   Jag tror snarare att det är vi som skriver här på DGS, som kommer att få ”hembesök” av Aschberg eller nån annan ur MSM-maffian!

   Gilla

 11. Elisabeth skriver:

  Mycket bra, Mohamed Omar, du kallar saker vid dess rätta namn. Intifada.
  Jag bor här nere i sydväst och har Sydsvenskan som hustidning ( ett tag till …..) och jag vågar nog påstå att tidningen gör allt för att låtsas som att det som hände på Möllevången inte hänt. Det uppmärksammas med mycket små bokstäver. Varken annars så pratsjuka Heidi Avellan och Per T Ohlsson säger något. Istället hade man idag en stor braskande artikel med rubriken palestinier fördömer hoten mot judarna men läser man artikeln förstår man hur överdriven rubriken är. En reporter besöker en muslimdemonstration i Landskrona ( ! ) där någon muslimhöjdare vid något tillfälle säger att han fördömer hoten. Detta är alltså ingen allmän mening bland demonstranterna utan snarare ett försök att ge dem lite bättre PR när man fattat att man trampat i klaveret. I artikeln nämns också att Malmöpolitikern Andreas Schönström säger att sådant här händer då och då och gör honom förbaskad. Förbaskad ? ? Är det rätt ordval ? Nej, Malmö och Malmöpolitiken börjar bli farligt islamiserad.
  Dock hade man en artikel om att NMRmedlemmar polisanmälts för hets mot folkgrupp för att de höjt armen efter ett tal. Jo,då hoppar både polis och media fram ur buskarna. Det är nämligen ofarligt stoff, bara några vilseförda svenska ungdomar. Men stora tillståndslösa demonstrationer med agressiva unga muslimska män, verkligt hetsande tal med dödshot mot utpekad grupp, ja, då är detr tyst och stilla. Kanske detta ledde till Göteborgsattacken.

  Gillad av 3 personer

 12. malmobon skriver:

  Jag tror inte svenskar har förstått ”Vi har utlyst intifada från Malmö. Vi vill ha vår frihet tillbaka, och vi ska skjuta judarna.”. Detta är en krigsförklaring i framför allt Malmö. Inte bara mot judar.

  Många av de palestinier som demonstrerade olagligt, har fått ett avvisningsbeslut och skall således inte befinna sig i Sverige. Polisens uppgift se till att dessa kommer ut.

  Det finns 80000 registrerade muslimer i Malmö. Än så länge har dessa inte startat ett parti, efter som dem redan har S + Mp + V+ FI i kommunfullmäktige som låter islam komma fram.
  Blir till nästa val.

  När jag hör från muslimer att det pratas i moskéer hur dem skall ta över Malmö, är det inget tomt snack. Menar det.

  I detta val som kommer finns det bara ett parti som har lösningarna på stoppa islams framfart.
  Sverigedemokraterna. Just nu ca 20% i Malmö. I Skåne drygt 35%. Stockholm bara 8%.
  ”Stockholmare är smartare än lantisar” sa Kinberg Batra. Glöm allt vad Alliansen är. Finns inte.

  Gillad av 1 person

  • Elisabeth skriver:

   Ja Malmöbon, jag tror att du får rätt, det bildas säkert ett sådant parti som sedan blir en stark lobbygrupp inom Malmöpolitiken. Den är ju redan är infiltrerad. Språkröret utses säkert på ett smart sätt för att ta loven av kritikerna , kanske en beslöjad, talför kvinna ? Bakom henne står förstås andra krafter. Mycket oroväckande.
   Som du skriver är SD överlägset störst i Skåne, allra störst bland skånska män. Inte förvånande. Att inte kvinnor också i större utsträckning ser faran i ökad islamisering förvånar mig varje dag. Burkinis ska nu säljas i vissa sportaffärer. Ett enkelt exempel på hur ett annat synsätt tassar in i vardagen.

   Gilla

 13. Jan-Eric Örnberg skriver:

  Tack Mohamed Omar!
  Det är alltid lika intressant att läsa dina inlägg, jag hoppas bara att fler svenskar läste dem. Tyvärr så kommer de inte att vakna upp ur sin ”Törnrosasömn” förrän det är försent!

  Gilla

 14. Lennart Bengtsson skriver:

  Detta är en av konsekvenserna av det multi-kulturella samhället. Den svenska synen är att det inte är svenskar som gör detta utan andra människor med andra värderingar. Därför kan de inte kritiseras eller lagföras utan måste bedömas på ett annat sätt. På samma sätt kan man inte kritisera sharia med dess regler och förordningar. I det fulländade multi-kulturella samhället blir allt möjligt eller omöjligt beroende på vilken kultur man tillhör. Gällande lagar och förordningar tillämpas bara på den svenska urbefolkningen. Emellertid är man inkonsekvent ty multikulturalismen gäller bara skyldigheter men inte rättigheter, ty de senare tillämpas för alla jordens innevånare.

  Gilla

 15. Anders F skriver:

  Ibland när jag en förhoppning om att islam och muslimer skall sekulariseras och anpassa sig till västerländska värderingar. Efter händelserna nu i helgen med attacker mot judar i vårt land har jag helt tappat hoppet. Som Mohamed Omar skriver har vi med islamistisk fascism att göra. För mig är det obegripligt att vänstern, och vad värre är, socialdemokratin har kommit att liera sig med dessa grupper. Sammanslutningen ”Socialdemokrater för Tro och Solidaritet” är det största problemet som jag ser det. Som tur är har trots allt företrädare för socialdemokratin tagit klart avstånd från attackerna.

  Gilla

  • VD 40 skriver:

   Jag efterlyser Föreningen Humanisterna i debatten …..varför säger de ingenting om alla nya religiösa yttringar som har kommit till Sverige. De är varit väldigt emot kyrkan, präster mm, men säger inget om imamer och moskeer. Varför så tyst?

   Gilla

 16. spoudaiosaner skriver:

  Frågan om ”antisemitismen” är märklig, eftersom ordet ”semit” har med Noak:s äldsta son Sem att göra. Såväl judendomen som muslimerna har ett gemensamt ursprung. Att antisemitismen i förvrängd mening begränsades till judenförföljelse har sina historiska förklaringar. Kristendomen har sin släktskap med judendomen och skiljer sig från ”mohamedanismen”. Bibeln lärde de kristna att det judiska etablissemanget blev Jesusmördare. Nedsättning och förföljelse av judar har blivit en undermedveten inställning i den västerländska kulturen. I Spanien utvisades alla judar på 1500-talet. I andra kristna och europeiska länder har den s.k. antisemitismen (dvs. antijudaismen) satt sina rötter i mentaliteten. Det som gjort judehatet så känslostarkt på modern tid är nazismens kriminella förföljelse av judiskt härstammande folk. Härstamningen (inte be-teendet) gör då ett ursprungsfolk mer eller mindre hatat. Det har också haft en offentlig försvars-effekt för judendomen, med en dold opinion-effekt. Det är fult att vara s.k. ”antisemit” (dvs. antijudiskt). S.k. ”anti-semitiska” (dvs. antijudiska) känslor ska döljas och det diskriminerande beteendet förbjudas. Vilket skapar oärliga stämningar. När man är förföljd kan man ibland använda det för att försvara allt vad man själv tycker och gör. Det kallas ”att sparka underifrån”. Den pågående konflikten mellan israelerna och palestinierna är beklaglig och ger grund åt muslimer som vill ventilera sitt antijudiska hat. Man kan ändå inte heller glömma att en israelisk regeringschef som (efter överenskommelserna i Norge) ville åstadkomma en fredlig lösning av Palestinakonflikten blev mördad av en israelisk attentatsman. Man får ändå inte ignorera att det finns t,o,m. judiska föreningar (t.ex. i Sverige) som försvarar en rättvis överenskommelse mellan Israel och Palestinien. Antisemitismens uttryck är inte alls entydiga. Det är synd när känslorna tar över förnuftet.
  Rådmansson

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.