10 reaktioner på ”Ny video med Mohamed Omar. Ska vi ha mångkultur eller inte?

 1. Lennart Bengtsson skriver:

  Allt är möjligt inom ramen på det sätt som postmodernismen betraktar verkligheten. Inom ramen för denna ”fiosofi” är det nämligen fullt möjligt att både äta kakan och samtidigt behålla den. Därför kan man både ha månggifte och att inte ha det. Det är precis av denna anledning som F! och andra delar av den svenska extremvänstern inte har några problem att göra gemensam sak med islamismen. För de postmodernistiska är det bara en fråga om retorik.

  Gillad av 2 personer

 2. uppstigersolen skriver:

  Men jag vill inte ha varken islam eller månggifte här. Jag har dessutom inte röstat för detta barbari. Vad gör jag? Just nu skriver jag här. I morgon kanske jag gör något annat………

  Gilla

 3. Anders Svensson skriver:

  Värt att notera är att det handlar om en medveten borgerlig politik, som började med att Carl utifrån sitt egenupplevda utanförskap öppnade dörren för albaner och bosnier som inte alls behövde vara ”flyktingar”. En andhämtning under Göran som verkar vara tryggt jordad i den svenska myllan. Fortsättningen, triggad av Fredriks utanförskapsproblematik, blir väl dråpslaget som slutligen knäcker det Svenska Folket. Såå alla pk kan väl vara såå nöjda nu då, allt enligt plan …

  Gilla

 4. Egon skriver:

  Kanske är månggifte den rätta vägen?
  Tre kvinnor servar en pascha som ligger på divanen och pippar fram en unge till när lusten faller på.(han har redan 16 munnar att mätta)
  Allt finansierat av svenska skattebetalare.
  Detta kan bara hända i toklandet Sverige.
  Moderaten i Nacka är tvungen att kasta bort 14 miljoner på denna bidragsbaron.
  ”Vårt system tvingar oss att tillhandahålla bostäder” .
  De kunde väl gett honom ett tält på en parkeringsplats så hade han nog dragit vidare till ett annat EU land.
  Migranter i Finland flyttar ju till Sverige när de inte får så mycket de vill ha.
  Våra lagar,skapade för ett sekulärt samhälle,sätter oss nu i en strypsnara när de dras till sin spets.
  Demokrati är inte kompatibelt med gamla dammiga religioner.
  Regeringen tar till krafttag!
  De genomför en ”handhjärta” demonstration med fackeltåg!
  Fantastiskt!

  Gilla

  • Anne-Hedvig skriver:

   Leilighetene til nær innpå 14 millioner er jo bare starten! Les Pettersons blogg – der regnes alle etableringsbidrag og månedlige tilskudd som kommer i tillegg. Totalt over 100.000 kr skattefritt pr måned. En kommentator fant frem ytterligere ett bidrag som ikke var nevnt tidligere i Pettersons tekst.

   En persjonist skriver også i kommentarfeltet – han får ca. 5000 kr netto å klare seg på i måneden.
   Ikke akkurat ‘alles like värde’! (og nå snakker vi penger).

   Og så har vi den psykisk syke mannen i Nacka som må sove ute.., 😥
   Kanskje Omar har nevnt det i sin video? Skal lytte på den nå.

   Trigamiet er jo en sak for seg…
   Noe er i hvert fall ”rotten in the state of Sweden” for tiden.

   Gilla

 5. Pica pica skriver:

  Mohamed Omar har glömt några icke oväsentliga krav för månggifte inom islam: Mannen måste ha ekonomi för att försörja extra fruar och barn. Han ska vara rättvis och ge alla fruar lika mycket både känslomässigt och ekonomiskt. Tror inte att den nu aktuelle muslimen klarar av att knega ihop till tre fruar och 16 barn…..

  Gilla

 6. heraldikern skriver:

  Först vill jag säga att ”vi” har inte alls fått vara med och bestämma om vare sig införandet av Islam eller dess medföljande månggifte! I Sverige råder som du vet religionsfrihet innebärande att vem som helst har rätt att utöva vilken religion som helst! I sitt eget hem. Dock utan att bryta mot Svenska lagar! Alternativt EU-lagar som står över Svenska lagar! Det fåtalet (har jag anledning att anta) Svenskar som vill ha in Islam i Sverige utgår säkerligen ifrån att det kan ske med beaktande av Svenska lagar. Alltså Islam utan bl a månggifte. Det handlar alltså inte om antingen Islam eller inte Islam. Det handlar om friheten att vara muslim utan att bryta mot Svenska lagar! Om någon anser att han/hon inte kan acceptera detta utan vill ha full Islam så får vederbörande vända sig till ett land där det är full Islam. Det lär finnas ett 50-tal sådana länder. Detta vore ju det enda rimliga ställningstagandet i frågan. Men tyvärr så ser inte våra myndigheter och våra lagstiftare saken på samma sätt. Man vill både ha och inte ha. Dels så råder förbud mot polygami och för den delen barngifte också. Och dels så godkänns det under vissa förutsättningar i bägge fallen. Och detta är så inkonsekvent det kan bli, men det bekymrar inte regeringen. Man vill bara skyffla undan problemen!

  Gilla

 7. Jan-Eric Örnberg skriver:

  I Sverige är polygami olagligt och ändå hittar man här ca. 300 fall av bigami eller polygami. Jag trodde att man ska följa lagen i Sverige och inte ta hänsyn till ingångna s.k. äktenskap från andra länder. Om mannen ifråga har tre hustrur beror det på att han har haft råd med dessa, men i Sverige lever han och familjerna på bidrag. Eftersom han inte har råd med sina tre fruar , så skall han behandlas lika som i sitt hemland – dålig ekonomi – färre fruar!

  Gilla

 8. Hortensia skriver:

  Hmm… Eddie, jag funderar faktiskt på om det inte är en bokstav för mycket i ”mångkultur”, eftersom företeelsen inte alls tycks handla om att flera kulturer ska kunna samexistera, utan enbart om att främja månkulturen…

  … närmare bestämt den monoteistiska, sexfixerade och våldsamt invasiva halvmånekulturen, som opåverkad av det västerländska upplysningsidealet obevekligen breder ut sig och skapar beckmörka skuggsamhällen.

  Gilla

 9. Ulla L skriver:

  Det är nog så att de som hyllar mångkulturen inte har förstått vad det är de hyllar. Mångkultur betyder att alla jordens många kulturyttringar ska vara lika välkomna att utövas här som den svenska tusenåriga kulturen. Muslimerna som valt Sverige som ”livräddarnation” orsakar här många problem, både för dem själva och för Sverige. De borde i stället valt ett land där deras kultur passar, ett land där t.ex. månggifte, könsstympning, tvångsgifte och barngifte accepteras och där kvinnan är underställd mannen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.