Vi gillar inte sharia, men följer den ändå

Mohamed Omar

Enligt traditionell sharia, islamisk lag, ska kvinnor och män hållas åtskilda. Kvinnor ska inte ”visa sina behag”, inte skratta högt, ja, inte uppträda på något sätt som kan ”fresta” män. En god hustru ska bara gå ut om det är nödvändigt och bara med sin makes tillstånd. Hon får heller inte resa utan en manlig anhörig som ”övervakare”. Hon ska lyda sin man som är husets herre och mopsar hon upp sig har han rätt att aga henne.

Motsatsen till en anständig kvinna blir då sådana kvinnor som ”visar sina behag” och både skrattar och pratar med manliga vänner, kollegor och andra medmänniskor. Den oanständiga kvinnan rör sig fritt ute utan manlig övervakare. Motsatsen till en god hustru blir en hustru som vill leva jämställt med maken, ett förhållande där båda är myndiga och fattar beslut tillsammans.

Kvinnosynen i sharia finns inte bara finns i gamla islamiska skrifter utan som förkunnas än idag i moskéer världen över, även i svenska. Det beror på att i moskéerna förkunnar man att Koranen innehåller tidlös ledning för hur livet ska levas och inte får ifrågasättas. Man förkunnar också att profeten Muhammed är varje muslims förebild och lärare.

Den genomsnittlige, moderne svensken har värderingar som skiljer sig diametralt från värderingarna i traditionell islam. Islam är den minst omtyckta religionen i Sverige. Ändå ser vi tecken på att Sverige blir mer likt islamvärlden. Det sker en anpassning till den kvinnosyn som finns i sharia. Det beror alltså inte på att svenskar tycker om islam. Det beror på att invandrare med bakgrund i islamvärlden och en mentalitet präglad av sharia kommer till Sverige och påverkar vårt sätt att leva.

För sjutton år sedan delade fyra Rinkebykillar med sig av sin syn på svenska tjejer. Reportaget, Det kan hända den snällaste kille, publicerades i Dagens Nyheter den 11 februari 2000.

”Men det är inte lika fel att våldta en svensk tjej som att våldta en arabisk tjej”, säger Hamid. ”Den svenska tjejen får ju massor av hjälp efteråt, och hon har nog redan knullat. Men arabtjejen får problem med sin familj. För henne är det en stor skam att bli våldtagen. Det är viktigt att hon har kvar oskulden när hon gifter sig.”

”En tjej som går ut på kvällen utan någon kille som kan skydda henne får skylla sig själv”, fortsätter Hamid, ”särskilt om hon är full.”

Det är egentligen inte så stor skillnad mellan vad Rinkebykillarna säger till Dagens Nyheter och vad som sägs av vissa imamer i Sverige. I en föreläsning med rubriken Kvinnan i islam säger imamen Muadh Zamzam att flickor måste täcka sig för att inte väcka männens lust. Och männen måste vakta på sina kvinnor.

“Inte vem som helst ska titta på våra kvinnor. Jag blir arg om jag ser att någon tittar på min fru. Jag vill inte att någon ska titta på min fru, på min mamma, min syster. Det är så muslimer ska vara.”

Så jämför imamen kvinnor med choklad. De som är insvepta i papper ska man ta, de som ligger utan förpackning tar flugorna.

Dessa imamer, även om de inte uppmanar till sextrakasserier och våldtäkter, underblåser föraktet för västerländska kvinnor och muslimska kvinnor som valt en västerländsk livsstil.

Svenskar i Sverige, icke-muslimer, riskerar att anpassa sitt beteende efter sharia. Fast de inte tror på sharia. Vissa badhus undviks av kvinnor sedan de tagits över av unga män med en mentalitet präglad av sharia. Eller så går man inte dit utan en bror eller far som kan ”skydda” dem. För gängen tenderar att låta kvinnor med manligt sällskap vara i fred.

På samma sätt riskerar gruppvåldtäkterna där invandrarmän, ofta med islamisk bakgrund, förgriper sig på svenska kvinnor, att göra så att kvinnor inte vågar röra sig fritt. Svenska kvinnor kan känna sig tvungna gå ut mindre eller att ha med sig en manlig vän eller släkting. Så får tvingas på hederskultur och sharianormer utan att egentligen ha velat ha dem.

En händelse: i augusti 2015 utsattes en svensk kvinna i Strängnäs för två överfallsvåldtäkter samma natt. Våldtäktsmännen var två asylsökande män från Syrien och Algeriet. En av dem spottade kvinnan i ansiktet och sa: ”I’m gonna fuck you, little Swedish girl”.

Tänk om grupper av svenska män hade våldtagit en invandrarkvinna – hur hade reaktionerna blivit då? Hade det inte blivit stora rubriker? Hade inte antirasisterna protesterat? Tänk dig sedan att dessa gruppvåldtäkter hade skett en gång i månaden, år efter år. Bristen på reaktion när svenska kvinnor våldtas, ofta med rasistiska förtecken, av grupper av invandrarmän, tyder på att svensken håller på att bli något av andra klassens medborgare i sitt eget land. En svensk, otrogen kvinna är mindre värd än en muslimsk, ”anständig” kvinna. Precis som det är i sharia.

På senare tid har sexövergrepp på festivaler fått en del uppmärksamhet. Det handlar i stort sett alltid om män med invandrarbakgrund som ger sig på svenska tjejer och kvinnor. Festivaler som bara etniska svenskar går på, som hårdrocksfestivalen Sweden Rock utanför Sölvesborg, har inte detta problem. Vad blir följden av alla dessa övergrepp? Jo, att svenska tjejer tvekar inför att gå på festivaler eller att de går dit med manliga beskyddare. De börjar alltså bete sig mer som kvinnorna i länder där sharia råder.

Enligt sharia får man inte avbilda profeten Muhammed. Och man får absolut inte göra narr av honom. Detta är två förbud som svensken tagit till sig. Medierna i Sverige skulle aldrig publicera en karikatyr av Muhammed. Inte för att de respekterar Muhammed eller tror att han var en riktig profet, utan för att de är rädda. De vet hur det gick för redaktionen på den franska tidningen Charlie Hebdo – den massakrerades av jihadister. Det är fritt fram att häckla kristendomen, men inte islam. Just som det är i länder där sharia råder.

I sharia finns ingen religionsfrihet, man får inte lämna islam. I islamiska länder kallas de som lämnar islam för ”murtad”, och kan fängslas eller avrättas. I Sverige kallas de islamofober, om de uttrycker sin otro öppet, som till exempel den somaliska kvinnan Mona Walter. En person som i Sverige lämnar islam kan råka ut för misshandel, hot och utfrysning från familjen. En kvinna som tar av sig slöjan kan bli mördad. Det har hänt. För många muslimer är den svenska religionsfriheten bara ord utan mening. I praktiken är det oerhört svårt att lämna islam. Familjen, grannarna, landsmännen, församlingen i moskén bestämmer vem du är.

Kvällen den 24 augusti 2015 sände Aktuellt ett reportage från Rinkeby. Reportern befann sig på torget med den somaliska ex-muslimen Mona Walter. Ett gäng aggressiva ungdomar skrek ”Det här är inte Sverige!” och ”Hora!”

Det här är inte Sverige, sa de. De har rätt. För i Sverige får man lämna islam. I Sverige behöver inte en kvinna inte gå i heltäckande kläder. Rinkeby liknar nu mer islamvärlden än Sverige. Som imamen sade i sin föreläsning Kvinnan i islam: den choklad som är utan förpackning tar flugorna.

Islam är den minst omtyckta religionen i Sverige och extremt få etniska svenskar konverterar. Ändå sker denna anpassning till sharia, islamisk lag. Det beror på att invandrade muslimer blir fler och börjar sätta sin prägel på omgivningen. Antal är styrka. Med amerikansk kultur är det tvärtom. Den sprids i Sverige helt utan hjälp av invandring från Amerika. Det är en omtyckt kultur som folk vill ha. Det går att sälja biljetter till halloweenfester, ytterst få svenskar skulle dock betala för att vara med på en eidfest – de skulle inte ens gå gratis.

Man påverkas av de kulturer man gillar och ser upp till. Det är därför svenskar påverkas av amerikansk kultur. Men tyvärr påverkas man också av kulturer man inte gillar. Det är fallet när svenskars beteende anpassas till sharia på grund av att muslimska invandrare med shariavärderingar växer i antal och uppträder aggressivt.

Klicka här för att gilla min sida på Facebook!

45 reaktioner på ”Vi gillar inte sharia, men följer den ändå

 1. Agneta Berglöw skriver:

  Blir alldeles knäsvag(tur att man inmundigat två baljor kaffe innan dator slagits på) när Omar förtydligar i sin krönika hur muslimska lagar utbreder sig i det svenska samhället.O alla de vidriga konsekvenser som drabbar flickor/kvinnor.Att bli hel människa igen efter att ha utsatts för våldtäkt är en omöjlighet.
  Denna krönika SKALL kopieras o skickas ut till samtliga riksdagsmän/kvinnor i regeringen o alla de andra partierna.Sedan skall varje kommunalfullmäktige få ett ex för att sprida till samtliga politiker o tjänstemän.Därefter spridning till dagstidningar,skolor,universitet o svenska kyrkan med Helena Edlund som mentor.
  Om vi inte agerar nu-när skall vi då agera?

  Gillad av 4 personer

  • Jo skriver:

   Håller med dig!
   Har du gjort det då: kopierat och skickat till samtliga riksdagspartier etc?

   Jag försöker inte vara näsvis här, men det sägs mycket bra utan att orden nödvändigtvis omsätts i handling. Jag försöker själv omsätta teori i praktik, inom lagens råmärken. Men en svala gör ingen sommar. Vi behöver vara fler som faktiskt säger ifrån.

   Vad vi behöver är en folklig anstormning, ett utkrävande av ansvar och handling.
   Varför är vi svenskar så dåliga på det?

   Gillad av 1 person

  • Hedvig skriver:

   Utmärkt initiativ!
   Hoppas att motståndet bland våra folkvalda är mindre idag än när jag hösten 2009 såg Evin Rubars ”Slaget om muslimerna” i Dokument inifrån i SVT.

   Moderaterna hade nyligen nominerat islamisten Abdirisak Waberi som riksdagsledamot och jag gjorde ända fram till riksdagsvalet 2010 precis allt vad jag kunde komma på för att ifrågasätta denna nomiering. Jag skrev till M:s riksdagsledamöter, M:s kvinnoförbund och såg till att strax före valet möta ett antal kända M-politiker vid deras valstuga på Sergels Torg i Stockholm. Alla duckade och sade sig inte känna till frågan. De hänvisade till Göteborgsmoderaterna som nominerat Waberi. Jag krävde ett telefonnummer till dem och fick en tel nr där aldrig någon svarade.
   En kommunalpolitisk M-kollega till Waberi slog i ett antal artiklar i Newsmill larm om att han otillbörligt flyttats från den icke valbara platsen 16-17(?), till den valbara platsen fem. Tyvärr minns jag inte hennes namn och Newsmills alla artiklar och kommentarer är ju numera borttagna från nätet.

   Om jag jämför med åsiktsklimatet år 2009 har ändå åsiktskorridoren vidgats väsentligt. Tack Patrik Engellau och DGS! Men motkrafterna är fortfarande starka.

   Gilla

 2. Lars Strömberg skriver:

  Är det inte så att vår tolerans – eller vad man skall kalla det – snarast bottnar i att vi ”gammelsvenskar” undermedvetet ser ner på människor från vissa kulturer?
  Nedseendet leder i detta fall inte till att vi är avsiktligt elaka mot dem, eller hånar dem, utan att vi låter dem hållas.

  Undermedvetet så betraktar vi dem som mindre utvecklade rent mentalt. Ungefär med nedanstående attityd:
  ”De förstår ju inte bättre, De är ju så styrda av religion, förtryck, tradition, familj, klan, heder etcetera. De är ju så primitiva. Vi kan inte begära så mycket av dessa arma människor.
  Dessutom kan de ju bli så väldigt arga!
  Hundar kan bitas om man inte är varsam. Araber kan ju bokstavligen explodera! (Oj! Nu drog ja nog en parallell som kan få allvarliga konsekvenser…)
  Vi måste ha överseende, vi som förstår bättre.”

  Gillad av 2 personer

  • uppstigersolen skriver:

   Du vet vad man gör med en hund som biter och man inte kan kontrollera hunden? Polisen beslagtar hunden, och sedan?

   Gilla

  • Anders F1 skriver:

   Så är det. Kan man göra sig av med detta beteende, denna attityd? Nej, just det – man är inte så perfekt hyperdemokratisk som man säger och tror sig vara. Hm…

   Gilla

  • Erik skriver:

   Jag tror tyvärr att du har helt rätt. Det är en obehaglig baksida av den gamla svenska enhetskulturen. En enhetskultur som via ett religiöst missionerande sammanhang, fantastisk teknisk utveckling och enorm produktivitetshöjning i ekonomin lyckats utveckla en gravt felaktig syn på omvärlden. Inget unikt svenskt fenomen heller. Den finns att skåda inom många befolkningsgrupper, chauvinismen. Vi håller också helt uppenbart på att mogna i det här avseendet.

   Gilla

  • Jo skriver:

   Tänker du så!?
   Jag tänker snarare att om de kommer hit och vill leva här ska de minsann uppföra sig, stå på egna två ben och lite klädsam tacksamhet skulle inte heller skada. Och det säger jag dessutom till dem när de missköter sig! Det borde fler göra….

   Kommer det hetsiga försvarstal eller rasistkortet dyker upp från svenskar trycker jag till dem också, verbalt. Det slutar ALLTID med att dessa vänstertomtar stormar iväg högröda i ansiktet av ilska och brist på sakliga argument. Faktum är att det är det enda lilla roliga jag har kvar att se fram emot i ett land betänkligt på glid… Och det är ju nyttigt att skratta sägs det 😉

   BTW: det är samma med hundar & ungar som invandrare. De måste uppfostras, annars blir de odrägliga och i slutändan i värsta fall farliga. Är man inte vuxen den uppgiften skall man inte skaffa några.

   Gillad av 1 person

  • Hedvig skriver:

   @ Lars Strömberg 31 juli, 2017 at 06:51

   Visst – och samtidigt är den enkla känslan av att vara riktigt ”översittargod” uppenbarligen mycket lockande för alla de svenskar, som aldrig ifrågasätter sina egna känslor och handlingar. – Självinsikt verkar inte vara svenskarnas bästa gren.

   Begreppet ”självbevarelsedrift” tycks vara en alltmer bortglömd överlevnadsinstinkt. Om det funnes ett uns kvar av denna ursprungliga mänskliga drift, skulle alla våra styrande politiker redan har lagstiftat om det Göteborgs polischef föreslår:
   ”Riv jihadisternas pass som i Strobritannien”

   http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/polischefen-riv-jihadisternas-pass-som-i-storbritannien-1.4491768

   Gilla

 3. Ulla L skriver:

  Under decennier har med politikernas uppmuntran och skattefinansierat stöd importerats urgamla kulturer jag inte gillar och förändrat varje tätort till ett för mig främmande ”land”. Jag vill inte anpassa mig till en 1400-årig livssyn som är ett totalt misslyckande i de länder kulturerna kommer ifrån och som absolut inte passar här. Hur har politikerna, som med sina beslut välkomnat allt och alla till Sverige, tänkt? Hur tänker de som fortfarande tycker det är bra att okända till såväl identitet som antal, tar sig till Sveroge för att här bli ”räddade till livet” och sprida sina urgamla levnadsregler? Till kostnader som ingen kan beräkna. Jag vill inte! Men Omar har rätt, jag har anpassat mig gradvis och mitt sätt att visa vad jag tycker är på valdagen.

  Gillad av 4 personer

 4. EvaBritt skriver:

  Håller med dig Agneta, vi ska agera och det ska ske nu. Jag gör mitt yttersta för att sprida min kunskap, få andra att se perspektiv som de inte tänkt på tidigare, dessutom stärka vårt civilkurage!

  Gillad av 1 person

 5. Lars-Erik Eriksson skriver:

  Den stora frågan här är om svensken längre har något val.
  Teoretiskt är det naturligtvis så: Vi behöver bara ändra lite i våra lagar, ta avstånd från EU-direktiv, driva igenom ett antal förändringar såsom att lägga ner Migrationsverket och sakta men säkert montera ned VIK’s värsta avarter, kanske låta public service gå i graven och ta bort presstödet. Det borde gå.
  I praktiken dock finns det inbyggda trögheter i alla våra politiska system som är så effektiva att det nog måste gå åt helvete först. Rejält.

  Gilla

   • Jo skriver:

    Jimmie lär göra en MP långt innan han går i pension!
    Jimmie och SD vill sitta med vid vuxenbordet och kommer desvärre att göra allt som krävs för en inbjudan. Det är upplagt för en enorm svekdebatt och en politisk handlingsförlamning som kommer att kosta oss vårt land och vår välfärd.

    Det finns i dag ingen som helst politisk vilja att göra det som krävs för att stoppa blodflödet och täppa till läckan i skrovet.

    Världen kommer att läsa om Sveriges undergång med stor förundran i kommande historieböcker…

    Gilla

 6. Christer Holm skriver:

  Tack, Mohamed!

  ”uppträder aggressivt” som det står i slutet är något som vi svenskar ryggar tillbaka för, vi har lärt att det är något fult och ligger nära den där konflikträdslan. Vi är således lättfållade in i shariahagen när någon annan ryter till, för många är de som tycker, men få är de som vågar tycka och säga ifrån öppet.

  En annan sak, som ej är menat att förespråka det du problematiserar, men jag finner att den svenska kulturen på relationsområdet har börjat bli osmaklig. Som exempel företag som marknadsför och uppmanar till otrohet. Jag finner det vara skamligt och familjeförstörande.

  Vi svenskar behöver städa till oss på relationsområdet. Individer får göra precis som de vill, men för min del blir jag illamående över hur den respektlöst gränslösa promiskuiteten frodas i vårt land. Och, framförallt i den miljö där barn blir illamående över deras druckna föräldrars beteende – Helt vanliga svenskar, som har samhällsalibi under alkoholens påverkan.

  Gilla

 7. Moab skriver:

  Det är ytterligt deprimerande att 87% av Sveriges befolkning röstade för detta. Det är mycket illustrativt, om svenskar år efter år gruppvåldtagit invandrare.. och detta har folk röstat för. Jag vill bara emigrera, jag föraktar mina medmänniskor.

  Utvisning i alla fall, och om det rör sig om svenskar dra in medborgarskapet och utvisa och om det inte går, slut avtal med tredje land och inrätta fängelser i Afrika.

  Gillad av 3 personer

 8. BjörnS skriver:

  Väl skrivet, och detta kan fortgå pga (a) det ”rasist”-frikort dessa grupper har och (b) deras våldskapital. Vi måste ut ur Schengen och återuppbygga vår ordningsmakt.

  Gilla

 9. Thomas Nilsson-Backe skriver:

  Något som jag skulle vilja se mer av, är att debattörer och journalister som Omar rapporterar mer om vad som händer i dessa frågor utrikes. Jag tror att många människor i många länder tror att dessa problem endast är lokala och därför inte så allvarliga som de verkar. Särskilt vi i Sverige kanske har en lite större tendens att bara bita ihop och säga ”ja ja,det är nog inte så farligt, så det går nog över”. Vi tenderar att inte vilja se hur stort problemet är för att inte framstå som löjliga alarmister vare sig inför andra eller oss själva.
  Därför, Omar, om du har några utländska kontakter och kollegor, låt dem berätta om vad som pågår i respektive land, så flera medborgare i flera länder förstår vidden av problematiken och våga ställa sig upp och kräva lösningar av politikerna.

  Gilla

  • Moab skriver:

   Folk som Omar är mycket lätträknade, antagligen inte mer än en handfull Omars det i hela Europa. Det moderate muslimen som på allvar kritiserar islam är som enhörningar. Omar är kanske den enda i sitt slag.

   Gilla

 10. Erik skriver:

  Visst är Sverige förändrat. Det som skett är tyvärr irreversibelt. Som jag skrev i annan kommentar för någon vecka sedan så tycker jag att själva begreppet kultur övermystifieras. På landsnivå, eller befolkningsgruppsnivå, är kultur inget annat än alla individers enskilda beteenden manifesterat på en aggrerad nivå. Demografin och den nya befolkningssammansättningen, som är fortsatt under kraftig förändring, gör att den gamla svenska enhetskulturen inte kommer tillbaka som majoritetskultur. Den stora frågan är hur vi ska hantera det.

  Jag kan f ö tillägga att jag tillhör de sent uppvaknade. För mig var vändpunkten nedstängningen av Newsmill och skandalen Thomas Quick. Hannes Rådstam och Dan Josefsson och deras böcker om TQ har för alltid förändrat min bild av det svenska samhället.

  Sedan har jag därtill de senaste fem åren personligen sett med egna ögon vad som händer och hur det falskeligen beskrivs av etablerade media. Jag är nog fortfarande i chock över hur lurad jag blivit, jag förstår inte varför, och jag saknar Mitt Sverige något enormt. Det finns nästan inget av det nya som jag vill ha för i det nya känner jag mig inte hemma. Men det är som det är och önsketänkande båtar föga. Så vad gör vi nu? Det är frågan tänker jag. Jag har vissa tankar men det får kanske bli en annan kommentar.

  Gilla

  • Jo skriver:

   Erik, jag undrar också och vill gärna veta!

   Vad gör vi nu?
   Ger vi upp och ger oss av, eller stannar vi och slåss för vårt land och vår rätt?

   Gilla

   • Erik skriver:

    Ja, vad gör vi? Själv är jag i stadiet av att försöka göra mig en egen bild av det. Jag tror att framtiden måste innefatta så lite politiker som möjligt. Vi kan inte heller bygga ett samhälle på en grund där en krympande skara ska försörja en allt större skara. Där villkoren för de försörjda närmast är bättre än för de som försörjer. (Tandförsäkringen t ex.) Den principen är inte hållbar. Särskilt inte om multikultiprincipen lagras på detta. Det skapar spänningar som bara kan bli större. Där någonstans tror jag vi måste börja.

    Ett samhälle där alla har en brokig bakgrund kan bara byggas stabilt om man vet att medborgarna i det stora hela själva står för sin egen försörjning. Det är steg ett och det kan man inte hoppa över.

    Ett samhälle med lite politiker betyder förstås ett samhälle med låga skatter. Det är nog inget att vara rädd för. Tvärtom. Ett samhälle där de många har egen försörjning i ett samhälle med få regleringar är också ett samhälle med en stor civil del. Alla dessa bloggar och debattsidor, inklusive DGS, som är så aktiva bevisar numera för mig bara att det finns ett fantastiskt civilsamhälle i Sverige idag som är fjättrat och bara väntar på att få släppas loss.

    Jag menar också att vi nog är många som gjort tankefelet av att tänka oss att det gemensamma viktiga som sjukförsäkring mm endast kan finansieras via skatter. Men vi glömmer då den enormt mycket högre produktiviteten med åtföljande högre reallöner som vi idag har. Mot för säg femtio år sedan. Då var det mer rätt med offentliga försäkringar, idag mer fel. För idag vet vi också att det politiska systemet obönhörligen korrumperas av höga skatter. Det är enormt mycket skattepengar som rinner iväg på saker som säkerligen totalt saknar folklig förankring och inte har ett dugg med den grundläggande tryggheten att göra men som folk tror att man betalar för.

    Repatriering i större skala tror jag till sist inte är möjlig längre, men jag kanske har fel. Jag är dock osäker och orolig på denna punkten. Om det fungerar kan det vara lysande för alla, mottagarland -individ-Sverige. Men om det inte fungerar ligger ”slutgiltiga lösningar” i tangentens riktning.

    Vi behöver f ö en ny författning och för min del så skulle jag jubla om 1809 års författning togs i bruk igen. Justerat med tillägget att grundlagsändringar bara kan godkännas av två oberoende folkomröstningar med minsta ett år mellan omröstningarna. Justerat med tillägget att första kammaren kan avsätta statschef med absolut majoritet, och även har som uppdrag att utse valbara kandidater till statschef. Statschef och monark röstas sedan fram av folket på livstid om inte första kammaren bara utsett en person till kandidat.

    Men hur får man en rörelse i denna riktning? Om det nu är en bra riktning?

    Gilla

   • Lars-Erik Eriksson skriver:

    Tänk bara på att Säpos underavdelning EXPO läser samizdatlitteratur samt granskar sajter av den här dissidentnaturen noggrant.
    Förmodligen vet de redan vilka ni är, det är f.ö. därför som jag inte gryr mig om att vara anonym.
    Vill icke ge dem nöjet av att tro jag fruktar dem det minsta.

    Gilla

 11. Eddy S Karlsson skriver:

  FMPFKT. För Många På För KortTid. Så blir det då.
  Allt över huvudet på vad folket vill. Nu gäller det att skärpa straff och lagar, begränsa all ytterligare invandring, få fart på repatriering och utvisningar, kraftigt minska och ta bort bidrag till migranter, förbjuda tiggeri, förbjuda fler moskebyggen.
  Vill du det ska bli verklighet så rösta på SD.

  Gilla

 12. Kirurgen skriver:

  Omar, du är så bra. Din diskurs är så logisk och syntaxen perfekt.
  Redan gamle Nostradamus förutsåg ett storkrig mellan muslimer och kristna. Den första skärmytslingen började när Saddam Hussein försökte erövra Kuwait och USA gick in. Sedan har det hela eskalerat. Förr eller senare kommer Svenne Svensson att vakna (trög är han) och sluta leden och då brakar det loss och islamisterna kommer att köras ut ur landet. Jag ser fram mot detta. Vi har religionsfrihet i landet som i alla civiliserade länder och vi kan tolerera islam light och pro forma.
  Sedan skall man veta att de judiska chassidim också följer väldigt konservativa regler mot sina kvinnor men inte alls som islamisterna. Det finns väldigt få chassidim i Sverige och de gör inget väsen av sig. I Israel finns det gott om dem och utgör ett visst besvär för Israelska staten och dess övriga invånare.

  Omar, du har talets och pennans gåva. Fortsätt som du gör. Vi är många som sprider din information.

  Gilla

 13. Hansson skriver:

  Jag skickar denna artikel till alla jag bryr mig om, gör det du också.

  Jag tänker ofta på eländet vi dukar fram till våra barn o barnbarn. Talesättet gäller, att om man kokar upp vattnet sakta med grodan i, så vänjer den sig och hoppar inte ur!
  Här slår den s.k. banala godheten till med full kraft. Alltför många säger och gör saker utan någon som helst analys och utan att reflektera över konsekvenserna. Tyvärr är det oftast de som drabbas värst som blundar hårdast, våra kvinnor, men även manliga feminister.

  Jag orolig, mycket orolig.

  Gilla

  • Erik skriver:

   Hur ska jag säga? Den totala lögnen tror jag bäst beskriver det hela. Jag trodde, som så många andra, att TQ verkligen var en massmördare. Men så visar det sig att allt bara är ett skandalöst flum, där några ”initierade” i närmast psykotisk självsuggestion har övertygat sig om att det är frågan om en massmördare med bortträngda minnen. Man dömer honom för mord trots att logistik och vittnen ger vid handen att han omöjligen kan ha varit påplats vid mordtillfället ens. Osv. Hannes Rådstams bok fullständigt mosar allt vad som påståtts om TQ och mördandet. Sedan kommer Dan Josefsson och visar på interiörerna hos gänget som ställer till med detta. Det finns inget mer att säga efter det annat än att, läs böckerna och ditt liv kommer att ändras.

   Gilla

 14. filosofianaturalis skriver:

  Att kvinnor inte skall ”fresta” män är bara en moralistisk konstruktion som syftar till att skyla över det verkliga motivet. Om kvinnor ej tillåts vara attraktiva, ej heller ge uttryck för sin personlighet i det sociala sammanhanget, så minskar deras självförtroende. Då förkrymper de såsom människor.

  Om en kvinna släpper ut sitt hår, bär vackra kläder som framhäver hennes kvinnlighet, så känner hon sig attraktiv. Det leder till större självsäkerhet och gör att hon mår psykiskt bättre. Det handlar icke om att attrahera män för sexuella möten. Det handlar om att kvinnan skall bibehålla sin hälsa, både själsligt och kroppsligt, samt att ingå i det sociala sammanhanget, och inte bli till en avskärmad och okänd varelse.

  Att kvinnan skall isoleras från omgivningen syftar alltså till att stävja hennes utveckling som person, något som kunde göra henne glad, frisk och självständig. Hon skall reduceras till en andra klassens medborgare. Metoden fungerar väldigt effektivt. /F.

  Gilla

 15. Bo Svensson skriver:

  Problemets kärna är massmediamegafonerna som sprider agnarna och tjuvhåller på vetet.

  Skapa opinion: Om man bara för skoj skull eller på djävulskap skulle vilja få en helt normal befolkning att lägga sig platt inför folkblandningspolitik eller annat valfritt vanvett ni kan tänka er istället, – och man hade makten över massmedia, – då finns det ju metoder:

  Man gör sken av att förmedla den rådande opinionen till läsare, tittare och lyssnare varvid man struntar i att sprida vad de 95 procenten resonabla och balanserade har att säga medan de 5 procenten som har de förvalda åsikterna får ta plats i media. – Efter hand som folk då får föreställningen att denna åsikt är vida spridd, blir det en strävan att anpassa sig till vad man då uppfattar som normalitet och vad man bör tycka för att passa in och så småningom blir det balans och reson som marginaliseras och vanvettet som blir norm.

  Gilla

  • Stefan Sewall skriver:

   Precis så som det var i Sovjetunionen och det kommunistiska Polen, Ungern och DDR och i Maos KIna under kulturrevolutionen och röda khmerernas Kambodja, alltså. Och fortfarande i Nordkorea, Venezuela och Cuba.
   Media styr åsikterna, mörklägger verkligheten och tiger om alla oppositionella röster, ihop med diktatorerna som fängslar och straffar ut de oppositionella.
   Precis som idag i Sverige där folk döms för hets mot folkgrupp om de protesterar mot den invasiva imperialistiska religionsideologi som breder ut sig och hotar oss, resp förlorar jobbet pga sina uttalade oppositionella åsikter.

   Gilla

 16. Robert Aulin skriver:

  En fråga är ju ifall skribenten anser att vi skall få ha en tolkning av inlägget, liksom han fick den publicerad pga att det utgjorde en intressant problematisering, och att vi svenskar faktiskt skall få leverera feedback kring vad vi tycker. Gissa vad jag som förälder till en överbegåvad tonårsdotter tänker.. Inte riktigt Gandhi utan mer licens för pistol..

  Gilla

 17. Rolf Skiöld skriver:

  Alltså: en muslimsk man kan alltså inte kontrollera sina lustar om han ser en obeslöjad kvinna. Det säger mer om den muslimska mannen än om en Nordisk man som kan kontrollera sina lustar vid synen av en obeslöjad kvinna. Alltså rent skitsnack från dessa muslimska män.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.