Landet heter Sverige

Ian Wachtmeister

Ian Wachtmeister

Det är världskrig i Syrien och i andra krigshärdar. Världskrig därför att alla stormakter deltar på ett eller annat sätt.

Det är inbördeskrig i Sverige, där 53 områden inte längre styrs enligt svensk lag och dit svensk ordningsmakt inte äger tillträde.

Aggressiva islamister hotar, mördar, skrämmer och kräver mer (!) utrymme för sina medeltida lagar. Fienden finns mitt inland oss, men bildar inga egna politiska partier. Det är nämligen mycket enklare och effektivare att infiltrera de partier som finns. Detta gäller i stort sett alla västländer. I Sverige är vi dock världsmästare på att låtsas att det som sker inför våra ögon och öron, inte sker!

Det politiskt mediala etablissemanget har utnämnt sig själva till att utöva censur och publicerar bara det som de anser att svenskarna ska få reda på och som passar i den mall som detta etablissemang ritat upp. Och detta fortsätter trots att de skamligen avslöjas i sociala media, som läses av en allt större del av befolkningen. Där finns det ingen som tror att våldtäkter och bilbränder har upphört. Det kokar och jäser i vårt land.

Vad gör då regering och riksdag? Tja, de verkar båda leva i en bubbla som effektivt skyddar dem från verkligheten. Det är svårt att avgöra vem som är sämst: regeringen eller oppositionen. Den ens avstår från att regera och den andra från att opponera. Och när de spelar ut ett kort är det ofta kontraproduktivt. Exempel att moderaterna hjälper vänstern att få ökat politiskt inflytande. (annars blir alliansen större än S + MP och måste träda fram och bilda regering). I stället räknar man att det kontraproduktiva myglet leder till att man själv vinner nästa val. Och fortsätter mobba SD.

Hallå Batra & kompani!! Vakna! Verkligheten ligger utanför fönstret.

Och alla ni som läser detta, tror ni att ett land, som inte kan få bort tiggarna från gatorna, kan klara en match mot Putin?!

Vi behöver ”göra en Trump” och samlas under mottot

LÅT OSS GÖRA SVERIGE STARKT IGEN!

30 thoughts on “Landet heter Sverige

 1. Ina Höst skriver:

  Är orolig för att SD-toppen till varje pris vill närma sig M och den politiska stugvärmen, istället för att på egen hand växa till ett stort parti och satsa på att bygga upp egna institutioner som arbetarklassen gjorde i början av förra seklet. Som Patrik Engelau försöker göra och Jan Sjunnesson fast de är lite olika. SD håller också på att växa till ett medelklassparti, satsa på det också. SD och M har inte samma ideologi (folkhemmet kontra nattväktarstaten som många i M dras till) och agenda. Även om det finns en ytlig likhet mellan de båda. Om SD får ihop det med M kommer de att få kompromissa bort sin politik! Och M tycks inte acceptera Kent Ekeroth som trots sin ”bråkighet” jobbar hårt för Sveriges sak och är orädd. Björn Söder har detroniserats för att han inte är så smart när det gäller media. Thoralf Alfsson har skickats ut ur riksdagen pga. något han sagt (vet inte vad det är). Alla ärliga, hederliga och lojala krafter. Om SD-toppen gör sig av med sådana personer och inte ställer upp för medlemmar som hamnat i medialt blåsväder pga några förflugna ord i upprördhet och skickar ut dem till vargarna och bara omger sig med ja-sägare, går SD under! Och hur var det med gamla SDU, kunde de inte hanterat sitt ungdomsförbund på ett bättre sätt? Nu är medlemmarna i Ungsvenskarna utsedda av partitoppen vilket är unikt!

  PS. Din nya TV-kanal, Patrik, är ett utmärkt initiativ! Mycket intressanta intervjuer! Ska titta på varje nytt program! Jan Sjunnessons Webb-TV är också utmärkt och jag tittar på dom också. Ni båda är lite olika, men det ska ni vara! Alla hederliga som jobbar för att lyfta Sverige är bra folk oavsett vilken sort de tillhör! Den mer kontemplerande med sitt utsökta sällskap (Patrik) eller den mer actioninriktade och även bildade (Jan)!

  Mvh
  Ina

  Liked by 10 people

  • Sven skriver:

   Denne svensk behöver vara en person som ser kritiskt på värde(av)grunden och mång(en)falden. En svensk Trump lyssnar på folket, inte på vänsterretorik. En svensk Trump vill Sveriges väl. Vilka vanliga svenskar har frågat efter en värdegrund och mångfald? Jag har inte mött någon.

   Liked by 2 people

 2. Sldy skriver:

  Precis, hade det inte varit för att min fru tycker det är fult med keps så hade jag köpt en Trumpkeps:

  https://shop.donaldjtrump.com/

  Hon vägrar även låta mig ha på min Ted Nugent kamouflagekeps. Nå, kvinnor vet bäst.

  Jag tror inte att de lever i en bubbla, jag tror de agerar helt rationellt, den motrörelse som SD representerar är ett hot mot dem alla, så det är alldeles uppenbart att med rådande partiledarskap att de har tysta överenskommelser, de behöver nog inte ens prata om det.

  I utbildningssyfte så har jag ett tips till alla er som inte har småbarn, ta en söndag och åk till ett lekland i en av våra städer och ta en kaffe. Se ut över besökarna och ta en titt på det nya Sverige, det Sverige som skall bygga de nästa 100 åren. Badhustafseri kommer inte att vara ett problem längre för kvinnor kommer helt godvilligt att låta bli att simma.

  Jag skall fan köpa en keps, jag kan ju ha den i bilen på väg till jobbet 😉

  Liked by 4 people

   • Sldy skriver:

    Ja, det är inte så modigt med keps i bilen.. självmordsuppdrag får andra sidan behålla monopol på.. kanske dock klistermärke med rondellhundar? Jag har en bekant som är elektriker, han gjorde något jobb i Rosengård och hade en sydstatsflagga på tshirten, han blev påflugen av invandrare som frågade om han var rasist, och sin vana trogen, hotade och blev våldsamma. Det är de bra på, så länge de är i numerärt överläge.

    Liked by 4 people

 3. Ben-Hur skriver:

  Inte nog med det! Regering och Riksdag är beredd att lägga ansvaret om att ge statliga bidrag till massmedier i knäet på de stora drakarna. Och då kan man nog vänta sig ytterligare strypning av de fria medierna!

  Liked by 2 people

 4. Märta Karlsson skriver:

  Politiker är valda av folket, inte tvärtom.

  Vi bör vara stolta att vi är många strävsamma medborgare som varje dag går till sitt arbete, betalar skatt, för att vi ska kunna ta emot människor som flyr för sina liv från krig och terrorgrupper.
  Många, som i media kallas flyktingar, är människor som söker ett bättre ekonomiskt liv. Det är begripligt, att man vill skapa sig ett bättre liv. Men alla kan inte bo i Sverige.

  Som god man de senaste sju åren har jag mött åtskilliga som benämns ensamkommande barn. De har både grå strån i sitt hår och djupa fåror i ansiktet. De flesta har regelbunden kontakt med sina anhöriga under asylprocessen.

  Att vi genom denna ”godhet” att ta emot alla urskillningslöst, skapar enorma problem för de som är flyktingar och barn, tycks vi inte vilja känna till.

  Migrationsverket fattar beslut enligt Utlänningslagen. Det är den lag och flera internationella lagar myndigheten har att förhålla sig till. Med olika utspel från svenska politiker som vill profilera sig själva, skapas det kaos man så ofta varnar för.

  Medkänsla, empati är inte detsamma som gränslöshet. Tvärtom. Medkänsla visar man genom att vara tydlig och förutsägbar. Så att den som lever i kaos kan få en strimma av hopp och landa i normalitet i vardagen även om
  vardagen innebär avslag på asylansökan.

  Liked by 2 people

 5. BjörnS skriver:

  En politisk diskussion skulle behöva ett par punkter att utgå från. Jag föreslår att alliansen och S tar tydligt ställning till följande:
  1. Sverige behöver en poliskår av en storlek i paritet med genomsnittet i EU eller OECD (per capita). Detta innebär, om jag minns rätt, ca 20.000 poliser till. Det skulle kosta men det skulle också höja moralen i poliskåren avsevärt och utan dessa resurser kan inte utvecklingen i utanförskapsområdena.
  2. Avvisningsbeslut måste verkställas och svensk bistånd ska kopplas till samarbetsvillighet hos mottagarländerna.
  3. Illegala immigranter ska inte ha någon rätt förutom akut sjukvård. De har själva ansvaret för sig själva och sina barn.
  4. Endast flyktingar kan få TUT/PUT. Och nej, ekonomiska skäl är inte flyktingskäl.
  5. Medborgarskap kvalificerar man sig för genom att försörja sig själv och vara laglydig under t.ex. 5 eller 10 år. Man ska kunna svenska. Sociala rättigheter kvalificerar man sig gradvis till genom inkomst osv.
  6. Anhöriginvandring ska bygga på 100% självförsörjning.
  7. Arbetsgivaravgifter och löneskatter måste justeras kraftigt på mycket låga inkomster för att möjliggöra en omfattande låglönesektor. Det är tyvärr en obönhörlig konsekvens av de senaste 10 årens immigration.
  8. Ett poängsystem för immigration liknande det i Kanada och Australien kan införas.
  9. Kraftigt reducerat stöd till alla slags föreningar med undantag för direkta aktiviteter kring ungdomsidrott. Det är endast rimligt att vuxna betalar för sina egna intressen.

  Vågar inte politiker eller media ens att diskutera ovanstående visar det på hur ruttet och ryggradslöst etablissemang vi har. Jag rekommenderar varmt Chris Forsnes krönika idag på ledarsidorna.se.

  Liked by 4 people

  • Sldy skriver:

   Jag gissar att din punkt 5 hade minskat mängden som får medborgarskap avsevärt, och även minskat det antal som söker sig till Sverige överhuvudtaget. Andra länder utvisar invandrare som begår brott som en självklarhet. För de som följer avpixlat och friatider så vet man att Sverige för motsatsen, inte ens upprepade våldsbrott och våldtäkter leder till utvisning.

   Jag ser själv gärna betydligt mera långtgående riktade åtgärder än de du nämner. Exempelvis kan jag inte se att vi skall ha någon invandring alls från MENA mer. Därutöver förbud för alla uttryck för islam, slöja, moskeer, koranen etc..

   Liked by 4 people

 6. Thomas Ek skriver:

  Jaa!
  LÅT OSS GÖRA SVERIGE STARKT IGEN!
  Heja Ian – Det där är väl rutet och bra.
  Om Trump kunde göra det, – då kan vi sannerligen också göra samma sak.

  Mitt förslag är, som jag föreslog här igår:
  LÄGG NED OCH ERSÄTT PUBLIC SERVICE
  Jag tror att vår resa måste börja i den änden.

  Trump begriper vad vår korrupta media elit ställt till med.
  Trump är just nu också i full gång med att ställa den amerikanska media eliten mot väggen.
  Det är dags att sätta ner foten nu: – För Sverige i tiden.

  /Thomas Ek

  Liked by 1 person

 7. VX skriver:

  För svensk del kan vi inte fortsätta med vårt ”la la la” klimat inom det offentliga samtalet. Journalistkåren gör inte sitt arbete när den satsar på att göra känslomässiga individbaserade reportage istället för att greppa konsekvenserna för hela samhället med den idag förda politiken.

  I Sverige är det hög tid för de politiskt förtroendevalda att göra en genomlysning av vad som väntar svenska skattebetalare, kommuninvånare, konsumenter av sjukvård, skola, sjukersättning med mera de komman de åren. Ingen tycks våga. Och media visar varje dag prov på beröringsskräck. Väljarna behandlas som barn som bara ska serveras snälla små godnattsagor som inte kan skrämma upp någon. Men detta politikernas och journalisternas förakt för vanliga människors omdöme riskerar att slå tillbaka hårt.

  http://ledarsidorna.se/2016/11/chris-forsne-om-svenska-politiker-kunde-vara-lite-mer-franska/

  Liked by 2 people

 8. Anders F skriver:

  ”Det finns ingen väg tillbaka”
  Detta skrev jag till Individuell människohjälp härförleden. Vad tycks?

  Vad är det ni säger? Det är klart att det finns vägar tillbaka. Vill ni skrämma vettet ur bildade, laglydiga, sekulära och förnuftiga svenskar?

  Ni målar upp ett skräckscenario.

  Det gamla ordnade Sverige med unikt hög grad av sammanhållning och tillit mellan mänskor är bättre än det kaos som nu råder. Man kan givetvis välja.

  Vi behöver inte kulturberikning i form av hedersmord, gruppvåldtäkter, bilbränning, gängkriminalitet, sexism, stenkastning, balkongflickor, religiös fanatism, hot, hat, tiggeri, bidragsberoende, könsstympning, hustrumisshandel, klädtvång, sexualskräck, könsseparerade lokaler, lärarförakt, språkförbistring, konflikter mellan s k utsatta grupper, nogo-zoner, utmattade poliser, utanförskap, djurplågeri, stenåldersmässiga irrläror, …

  (Flera av dessa företeelser fanns öht inte i landet för en tid sedan. Ordet gruppvåldtäkt fanns knappt i svenska vokabulären innan 2000 och det som hände en berusad 14-årig svensk flicka i ett garage i Rissne; fyra ”fina iranska pojkar” utnyttjade hennes försvarslösa tillstånd. Nu är detta kvinnofientliga beteende vardagsmat. Vi glömmer faktiskt heller inte Pela och Fadime – symboler för något som nu är helt trivialt för tusentals flickor i vårt jämställda land. Och det är bara dåligt.)

  Det är inte bara så att vi inte behöver det – det är skadligt, vi ska inte ha det. Den feministiska tankedimman ska inte hindra oss från att kalla skit för skit.

  Multikulti är en död idé sa den tyska förbundskanslern A Merkel för några år sedan. Därpå öppnade hon gränsen för 1 M asylanter förra året. Nu ångrar hon sig, men det är så dags. Efter nyår i Köln, terroristattacker, Pegida och AfD. Det blir räfst och rättarting. Gäller även F Reinfeldt och nuvarande statsminister Löfvén. Det som pågår är galenskap. Man kan inte byta ut ett lands befolkning utan att det får konsekvenser. Det är inte ”islamofobi” utan fullkomligt rationell skräck för en aggressiv och icke väst-kompatibel våldsideologi, dvs det som kallas islam.

  Det står oss skattebetalare upp i halsen. Nog nu!

  Liked by 4 people

  • pettersonaxeagentlemansgentleman skriver:

   Skulle det finnas något så paradoxalt som en rationell fobi, så vore benämningen islamofobi det undantag som utgjorde regeln. Denna av marxister och globalister tillskapade ordkonstruktion i syfte att skrämma oppositionen till tystnad och lydnad, dvs fobi och xenofobi inför antikrists härskaror, behöver vi definitivt mer av i detta invaderade land. Det finns fullt fog för en panisk förskräckelse då det gäller avgrundsideologin och dödskulten islam, och det är mycket alarmerande att korananhängarna lyckats nästla sig in inte bara i vårt politiska system, utan inom alla samhällsinstitutioner. Det svenska etablissemangets så kallade värdegrund, vilket i själva verket inte består av något annat än globalism- och islamismbefrämjande åtgärder, har potentierat detta nationsföraktande skeende. The enemy within är utan tvekan vår absolut värsta fiende och det svenska folkets banemän.
   Andreas.

   Gilla

 9. Claudia de Longueville skriver:

  Jag kan inte annat än instämma i det, som den klarsynte Ian Wachtmeister skriver.
  Jag ser rött, när jag ser muselmaner.
  Aversionen mot och rädslan för den vidriga religionen och dess utövare är mer än befogad.

  I det här landet blir var och en, som inte lovprisar denna vämjeliga troslära och välkomnar varenda kotte från Muselmanien kallad för islamofob.
  Som islamofob stämplas den, som känner minsta tvekan till att Sverige för decennier framöver skall försörja ett obegränsat antal kulturberikare från den depraverade arabiska världen.

  Mitt ogillande och missnöje, och min antipati mot muselmaner kan inte betecknas som ”islamofobi”.
  Min ovilja mot dessa, har en reell och saklig grund och styrkan av denna är inte övervärderad eller förstorad, utan den står i direkt proportion till den överhängande fara, som dessa religionsutövare utgör.
  Min vedervilja och olust mot muselmaner uppstod när Sveriges regering, helt utan ansvar och kontroll, och på endast någrra få månader, lät horder i hundratusental av detta slag välla in i ett land, bebott av en folkspillra inte ens uppgående till tio miljoner personer.

  Den inträdde, när människomassor, hemmahörande i en förfelad, degenererad och dysfunktionell kultur, som inte har skapat någonting annat än terror och skräckvälden med ständiga och evigt återkommande inbördeskrig, anarki och barbari, tilläts invadera mitt land.
  Den tog sin början när måttlösa skaror, från riken med en religion och en kultur för vilken ingenting har klaffat sedan dessa civilisationer för 1400 år sedan vandrade rakt in i en becksvart återvändsgränd, gavs tillstånd att översvämma Sverige.

  Liked by 2 people

 10. Hortensia skriver:

  Ja, Ian Wachtmeister, verkar det inte en smula underligt, att högljutt oroa sig för en relativt osannolik rysk invasion, när vi redan har horder av oidentifierade, ointegrerbara, obegripligen avsiktligt inviterade utlänningar i landet…

  … och enfaldigt låter en feltolkning av den heliga ”asylrätten” tvinga oss att fortsätta ta emot ännu fler välfärdskrävande, välmående, västerlandshatande, våldsbejakande och tokreligiöst svårhanterliga, utomeuropeiska vuxna ”män” – och deras otaliga, lika ociviliserade, anhöriga?

  Politikerföraktet växer sig allt starkare, men det grundlurade, utnyttjade och förrådda svenska folkets förakt för sjuklöverpolitikerna framstår som begripligare och mer befogat än de multikultiutopiska, islamismvurmande och ogenerat Sverigefientliga proffspolitikernas illa dolda förakt för skötsamma, svenska väljare.

  Stora, smällkalla Sveriges glesbygd kan inte fungera utan en lagom stor, svenskt fredlig, sunt bondförnuftig, strävsam, sekulär, demokratiskt sinnad och skötsam majoritetsbefolkning. Att det politikerinitierade folkutbytet reverseras genom omfattande repatriering är angeläget.

  Med tanke på exminister Kaplans hemlighetsmakeri kring sina frekventa, skattefinansierade resor till hemlandet Turkiet och hans fäbless för Muslimska brödraskapet och liknande islamistiska terrorgrupper, borde vi nog oroa oss betydligt mer för ”storebror” Erdogans aggressivitet och framgångsrika infiltration än för ”lillefar” Putin, kan jag tycka.

  Liked by 2 people

 11. Laurentius Andre skriver:

  Gud vare tack att inte denna person är med och styr i Sverige.
  Världskrig i Syrien. Vi borde stanna där och inse att Bert Karlsson var den smarta av dessa två.
  53 zoner där polisen inte törs gå in osv.
  Försvarar en politiker som upprepade gånger hotat människor och nu misshandel.
  Ja Ian är inte direkt vassaste kniven i lådan.

  Gilla

  • pettersonaxeagentlemansgentleman skriver:

   God afton, ystre stridshingst!
   Vid alla smattrande musköter! Vad bövelen är det man hör?
   Min herre har ett synnerligen vackert och respektingivande namn, vilket omsluts av ett slags latiniserad elegans. Det kanske också är allt? Vad skarpslipade husgeråd beträffar, anser undertecknad konservative nationalist, att Wachtmeister näppeligen kan tillvitas för att äga ett skönt och agreabelt anlete, men att han tveklöst välsignats med ett mycket klart och rationellt präglat intellekt. Han bär med stolthet sitt namn och hedrar den gamla devisen att adelskap förpliktigar.
   Utmana mig gärna på en duell i gryningstimman, min bålde Laurentius, men jag dristar mig till att konvojera samtliga uttalanden som denne vaksamme nestor Ian W förevisat.
   Dags att samla brafva och brinnskodda karlar med mod i barm och dragna svärd för att frälsa fosterlandet från Hin Bockfots vederstyggliga härskaror, och återupprätta gamla Svea! (Det kan vara Nationella insatsstyrkan, kravallpolisiära operationer samt medborgargarden – här får vi hjälpas åt.)
   Andreas – en säregen men hederlig existens 🙂

   Gilla

 12. Gunilla skriver:

  Varje person som uttrycker en klok och upplyst tanke om situationen, senast Marcus Oskarsson, utsätts omedelbart för hatdrevet från de ‘godas’ försvarare och med påhälsning från självutnämnda moraldomare från Expressen. Och Sanna Nielsen blev nästa offer för moralförsvararna med rasistanklagelser efter att ha lagt ut en bild där hon i en teaterföreställning ska föreställa en asiat. Med vilken rätt, undrar man, dikterar de de ‘tillåtna’ åsikterna. Dansk tv visar nu en dokumentärserie där man bl.a. studerar åsiktsdiktaturen i Sverige. Här i Sverige kritiserar man Ungern och Turkiet för att strypa det fria ordet, men händer inte samma i Sverige? Här går ju snart ingenting att säga eller göra. När jag var liten sjöng vi om ‘eskimån’ Eskil Mårtensen och om trollkarlen i Indialand som drack upp sig själv. Det vore fullkomligt omöjligt idag. En svensk får över huvud taget inte uttala sig om ett annat lands folk eller kultur osv. För det får bara de som kommer därifrån och är ‘rasifierade’ här. Skolundervisning är idag närmast omöjlig då allt är relativiserat och alla ‘sanningar’ måste godtas; utom den svenske lärarens. Jag har numera förstått att (vänster)etablissemanget och vi lever i helt skilda världar. Det är närmast komiskt att se hur vissa krönikör,-och ledarprofiler från Aftonbladet och Expressen anser att det är de, och deras likatyckare, som måste kämpa mot ‘hathögern’. Birro får en slutreplik av Martina Montelius som inte klarar att Birro försvarar svenska folket utan anklagar honom för att inte ‘slåss’ för alla folk (som kommer till Sverige). En kvinna, i en ort med flera asylboenden, blir antastad av okänd afrikan i sitt hem när hon sover med sitt barn och genast är de kränktas kör framme och förebrår henne för att uppgett etnicitet med frågan ‘är det värre för att han är afrikan’; hon kanske borde varit smickrad för ynnesten?! När en afrikan grovt våldtog en ung flicka fick hon höra att ‘svart k-k kostar mycket’.

  Liked by 1 person

 13. Laurentius Andre skriver:

  Man tror att man är på någon typ av humorsida men upptäcker att alla dessa stolleinlägg är på allvar.
  Utan ironi eller parodi hänvisar man till Avpixlat och Fria tider som faktakällor.
  Då börjar man plötsligt inse att det här är människor som går runt i samhället och någon har säkert ett arbete det må vara ett skyddat sådant och sprider detta.
  För inte allt för länge sedan hade man avvisat dessa tomtar och sagt att skärp dig.
  Så jävla dumma är vi inte.
  På fullt allvar röstar människor för att ett gäng från ett gruppboende ska komma till makten och jublar över mannen i den roliga hatten och tror plötsligt att clownen är på riktigt.
  Vart faan gick det fel.

  Gilla

  • Hortensia skriver:

   Själv läser jag allt jag kommer över i MSM och alternativmedia, för att försöka få grepp om vilken förödelse massinvandringen hittills har åstadkommit i Europa. Här är en intressant artikel:

   http://www.friatider.se/illegala-invandringen-ver-medelhavet-sl-r-rekord

   Jag kan tycka, att Läkare utan gränser kunde göra större nytta för hela mänskligheten genom allmän sexualupplysning och omfattande preventiva åtgärder, för att minska den hejdlösa befolkningstillväxten i efterblivna utomeuropeiska länder…

   … än genom att chartra hela skepp, för att aktivt smuggla illegala immigranter – och deras tropiska sjukdomar, psykiska ohälsa och inkompatibla kulturyttringar – rakt in i EU, till men för de allra svagaste och sköraste infödda européerna.

   Obegripligt och skamligt agerat av en förväntat rationell yrkeskår.

   Gilla

 14. Laurentius Andre skriver:

  Herregud hör ni er själva.
  Ni får Adolf Hitler att framstå som Beppe Wolgers.
  Det finns inga nogo zoner.
  Landet går bättre än någonsin.
  Den grupp som sticker ut rent kriminellt är Sverigedemokratiska politiker.
  Gruppvåldtäkter har funnits i alla tider.
  De flesta våldtäkter utförs av svenska män på sina partners.
  75-80% av våldet i samhället är alkoholrelaterat. Muslimer dricker inte.
  De flesta hedersbrott sker av svenska män.
  De stora terrorbrott vi haft i norden har varit Sverigedemokraten på Utöya och Sverigedemokraten i Trollhättan.
  Av de sk kod291 brotten var den största delen Sverigedemokrater som attackerat boenden eller planerat dem.
  Vi har den Sverigedemokratiska politikern som är tilltänkt justitieminister om de skulle till makten i utredning för misshandel.
  Herregud.
  Lyssna på er själva.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.