Gästskribent THOMAS EK:  Problemet med araberna och muslimerna

Varför protesterar inte araberna och muslimerna över Hamas attacker? Är det för att de tycker att Hamas attacker är bra eftersom de själva inte heller gillar judar? Är det skälet? 

Nej, jag vill inte tro att det är skälet. Här finns förvisso en synnerligen otäck uppblandning av begåvade och lågbegåvade islamtrogna muslimer och araber som anser att Israel och alla judar skall rensas bort från jordens yta. Men det är inte skälet. Det är helt enkelt för att alla begåvade jämte normala muslimer och araber är rädda. De är rädda för vedergällningar. De är rädda för det islamiska brödraskapet i Egypten, för Hizbollah, för Hamas, för Syriens Assad, för Iran. Det var därför mötet i Jordanien ställdes in. De är rädda för att lynchas, avrättas. Det är anledningen. 
 
Problemet görs möjligt av vår slappa ohederliga mediekår, som genom sin oduglighet och sitt godhetssignalerande stödjer de låginformerade och de lågbegåvade. Vilket terroristerna tillsammans med vänstermedia naturligtvis vet om. 
 
Gaza Palestina är inte en stat. Gaza Palestina styrs av terrorister. De har en liten byggnad som de benämnt som regeringsbyggnad där lite folk ibland går in och ut. That’s it. År 2005, då det sista fria valet i Palestina förekom, då valde palestinierna Fatha, som är en terroriströrelse, att regera. 
 
Bygg en ö ute i havet någonstans. Kan vara nära kustbandet, och med broförbindelse. Och låt dessa kvasi-Palestinier som inte vill bosätta sig i Israel eftersom de vägrar acceptera judarnas existens, bo på den här ön istället. Israel tillhör Judarna. Judarna är ett fredligt folk och en god kraft för mänskligheten. Judendomen likaså. 
 
Israel erbjuder medborgarskap till alla araber som bor i Israel. Du kan bli israelisk medborgare om du är arab. Allt du behöver göra är att ansöka. Vissa har gjort det men de flesta har inte gjort det. Varför? För att de muslimska fundamentalisterna hatar judarna. Och om du blir israelisk medborgare är du en kollaboratör som muslim. 
 
Hamas och dess allierade måste förstöras eftersom de mördar civila precis som Tredje riket gjorde. Nazisterna förintades. Vi kan, men den här gången måste Sverige vara med i striden. Inte en gång till. Remember? 

Gästskribent