Gästskribent ROBIN ERIKSSON: Herr migrant vill ha pengar och kvinnor 

Mediansvensken har en förmögenhet på 950 000 kronor jämfört med 10 000 kronor för medianafghanen. I Somalia är de fattigare än i Afghanistan. I Gambia har medianpersonen en förmögenhet på 7000 kronor. I Haiti är den siffran 5000 kronor trots att västvärlden har pumpat in stålar i landet. Om du som gambier lyckas ta dig till Sverige och får statlig hjälp som är värd 7000 kronor per månad är det samma sak som att en svensk skulle kunna flytta till ett annat land och få statlig hjälp som är värd 950 000 kronor per månad.  

Moderater och kristdemokrater säger att kriminella ska få hårdare straff. För en gambier är svenska fängelser lyxhotell. Det kostar 1,3 miljoner kronor om året att vårda en fånge i Sverige. För en gambier är det lika lyxigt som att du som svensk skulle flytta till ett annat land och begå brott och sedan lägger staten 176 miljoner kronor om året på att vårda dig.  

Om du som gambier lyckas skaffa ett jobb i Sverige som ger dig 21 000 kronor i lön per månad efter skatt är det samma sak som att en svensk skulle flytta utomlands och få en lön på 2,9 miljoner kronor per månad efter skatt.  

I Mellanöstern och Afrika brukar män sitta i grupp och snacka. De säger ofta att det är orättvist att andra män har fyra fruar och fem älskarinnor men själva har de ej en enda fru eller älskarinna. En man i kompisgänget kan sticka till Sverige. Sedan kan han skicka bilder på hur bra det är i Malmö. Som svensk tänker du att Malmö är en rutten stad men för en afrikan är Malmö paradiset.  

Då afrikanen besöker hemlandet går ryktet om hur han är svensk medborgare. Han får många erbjudanden att gifta sig med vackra jungfrur vilket gör hans gamla kompisar svartsjuka. Därför drar även kompisarna till Sverige så de kan bli betraktade som kungar i hemlandet efter att Sveriges politiker har kastat ett medborgarskap på dem.  

När man tänker på dessa saker blir det ej svårt att förstå varför afrikaner och araber riskerar livet på båtar på Medelhavet. De styrande i Europa är snälla som finansierar fartyg som plockar upp migranterna och transporterar dem till Sydeuropa. Sedan fortsätter de ekonomiska migranterna till länder som Tyskland och Sverige där allmogen och politikerklassen är PK och hatar hemskingen Viktor Orbán.  

Afrika kommer öka sin befolkning från 228 miljoner personer år 1950 till stabila 4,3 miljarder personer år 2100. De kan öka sin befolkning eftersom de får ta del av västvärldens medicinska framsteg. De flesta afrikaner är bokstavstroende muslimer eller kristna. Kvinnan städar, diskar, tvättar, lagar mat, agar olydiga barn, bär vatten i en kruka på huvudet och föder bebisar. I Afrika är bebisar en gåva från Gud. De kommer ta hand om dig då du blir gammal. Mannen jobbar utanför hemmet så han kan sätta majsgröt och ris på bordet.  

Det mest sannolika är att framtidens Västeuropa blir ett enda stort Rosengård. 

Kanske kommer folk i framtidens Europa att bli mindre PK men européer är gråhåriga och har reumatism och demens så de kommer ej att kunna hålla afrikanerna ute för de är unga, snabba, målmedvetna och har magrutor. Det finns ej tillräckligt många unga européer för att kunna stoppa miljarder unga afrikaner som kommer över Medelhavet och skriker ”Money! Money! Money!” 

Den invandringskritiske européns sista hopp är teknologin. Han tänker att kanske kommer robotar att kunna bli gränsvakter och militärer som kan stoppa den afrikanska invandringstsunamin. Men det är ej invandringskritiske Bengan från Sölvesborg som programmerar robotarna utan det gör PK-ister i San Francisco. Jag satsar mina pengar på att framtidens Västeuropa blir ett enda stort Rosengård och att robotarna kommer resonera som Jan Björklund. Roboten Jean Claude kommer välkomna migranterna med ett leende, ett Mastercard laddat med dina skattepengar och en broschyr som förklarar vilka 750 olika kön man kan välja på.  

Robin Eriksson är en funktionshindrad och kristen man. Den som vill kan swisha en gåva till 0760836744. 

Gästskribent