Gästskribent: ROBIN ERIKSSON: Sveriges politiker vill att deras mobboffer ska släppa in dem i Nato 

I många år har Sveriges politiker som är saliga i den mångkulturella anden mobbat Ungern. De har sagt att Ungerns familjepolitik osar 30-tal för att Ungerns regering vill hjälpa ungerska damer att få bebisar i stället för att satsa på okontrollerad massinvandring från världens mest våldsamma länder. Sveriges politiker är sura för att ungrarna ej dyrkar Black Lives Matter.  

Sveriges politiker är arga för att det är svårare att byta kön i Ungern och för att de bakåtsträvande ungrarna tycker barn ska ha en mor och en far. Sveriges politiker är arga för att man ej får lära småbarn i Ungern om sex och drag queens.  

I Sverige fjäskar hela sjuklövern för RFSL och RFSU som är lika mäktiga i Sverige som katolska kyrkan var i 1500-talets Spanien. Allt som verkar finnas i huvudet på dessa organisationers anställda är sex och barn och barn och sex. RFSL är ofta inblandade i pedofilskandaler. RFSU:s tidning Ottar säger

Alla borde få ett presentkort på en sexleksak hemskickat – en enkel vibrator, runkägg eller motsvarande – av staten när man fyller till exempel tolv, att utnyttja innan man fyller 18, så att man kan vänta tills peppen infinner sig. 

Vad konstigt att Ungern ej vill bli som Sverige.  

I Ungern säger grundlagen att sårbara ungrare ska hjälpas. Det får svenska nyliberaler att slita sitt hår. I Sverige finns det massor av hemlösa svenskar som sover på tågstationer, tåg och nattbussar och som går och letar burkar i soptunnor. Både det blå och röda laget struntar i hemlösa svenskar samtidigt som de öser 1,3 miljoner kronor om året på varje fånge i fängelserna. Det kostar mer att vårda en svensk fånge än att skicka en ungdom till Harvard University.    

I Sverige är alla partier i sjuklövern liberala. Det finns vänsterliberaler (som exempelvis socionomer röstar på) och högerliberaler (som exempelvis ingenjörer röstar på).  

Sverige vill gå med i Nato. Ungrarna har börjat förhala Sveriges inträde i Nato vilket har gjort Sveriges politiker sura.  

EU och särskilt Sverige hotar ständigt Ungern med att alla länder i EU ska få EU-pengar förutom Ungern och Polen för där är de flesta kristna nationalister i stället för sekulära globalister.  

EU och Sverige säger ibland att de ogillar Ungern och Polen på grund av att de har för dålig public service eller för dåliga domstolar. I grunden handlar mobbningen av Ungern och Polen om att ungrare och polacker har fel åsikter om invandring, könsbyten, HBTQ-dagis, drag queen story time, lesbiska präster, stjärnfamiljer och sexundervisning för barn. Är det någon som tror att Sveriges politiker är smarta nog att kolla på public service på ungerska och att avgöra om de är opartiska eller ej? Sveriges politiker kan ej ens se på Sveriges public service och begripa att de är orättvisa mot kristna, nationalister och klimatskeptiker. 

Ungrarna kommer fortfarande ihåg hur muslimerna invaderade dem för många hundra år sedan. De säger nej tack till muslimsk massinvandring. Sveriges politiker tror att de kan slänga skit på Ungern och sedan kan de komma något år senare och få vara med och leka med ungrarna.  

EU har länge mobbat Ungern. Sveriges politiker har varit ledande i trakasserierna. Många ungerska politiker drar på konferenser till USA och Latinamerika. De har mer gemensamt med kristna från Miami och Bogotá än med PK-ister från Bryssel och Amsterdam som skuttar runt i prideparader. 

Antagligen kommer Sveriges politiker att fjäska för Orbán ett tag och gå i katolsk mässa med honom. Tobias Billström kommer leka kysk katolik. Ulf Kristersson kommer leka Donald Trump. Orbán kommer antagligen att se hur snällt Sverige har blivit och ge tummen upp åt att Sverige plus Nato är lika med sant. När Sverige är inne i Nato kommer de tillsammans med Joe Biden att börja kräva att de ungerska barnen måste få gå på drag queen story time och att Ungern måste ha HBTQ-dagis precis som föregångslandet Sverige.  

Robin Eriksson är en funktionshindrad och kristen man. Den som vill kan swisha en gåva till 0760836744.