HITTAT PÅ NÄTET: Morgan Johansson om hustruns misstänkta dataintrång – ”en skitsak”

Den förre justitieministern Morgan Johansson anser att hans hustrus misstänkta dataintrång är en ”skitsak”. Det framgår i en artikel i Aftonbladet.

– Det är egentligen en skitsak men på grund av mig, för att jag är en offentlig person, får det här stor uppmärksamhet, säger han.

Morgan Johansson försöker också dra fokus från det misstänkta brottet genom att skuldbelägga och misstänkliggöra anmälaren:

”Den man som i somras rapporterade in den 4 år gamla slagningen är Emelies före detta sambo, vilket framgår av förundersökningen. Han har trakasserat oss på olika sätt i ett års tid, sedan vår relation blev offentlig. Hans anmälan är ett led i dessa trakasserier”, skriver han i ett mejl till Aftonbladet.

Huruvida dessa påstådda trakasserier kan styrkas framgår inte av intervjun. Inte heller framgår det om Morgan Johansson anser att dataintrång är en skitsak rent generellt eller om det är just hans hustrus misstänkta brott som är en bagatell.

Bild: Skärmdump Aftonbladet

Redaktionen