Gästskribent ROBIN ERIKSSON: Republikanerna behöver en tough guy som Donald Trump  

Donald Trump är lite för liberal för min smak. Jag vill ha starkare tabletter och föredrar Brasiliens före detta president Jair Messias Bolsonaro. Men jag tycker Trump var mycket bättre än både Hillary Clinton och Joe Biden.  

Många konservativa säger att Trump har en förträfflig politik men att han är en vidrig person. De säger att Trump skrev för mycket på Twitter och att han är för elak. Vissa republikanska politiker (exempelvis Duncan Hunter) säger att Trump är ett rövhål men han är de konservativas rövhål. Det sägs att när Trump var ung kunde han inte gå i en normal skola för han bråkade för mycket så han skickades till en skola med militärdisciplin. Det sägs även att snälla killar kommer sist.  

Jag tycker inte Trump är ett dugg vidrig utan jag tycker han är jättesnäll. De kristna som känner honom säger att han är frälst och kristen även om han var syndig som ung. Det är lätt att säga att man själv aldrig skulle ha begått någon synd om man hade fötts i New York i en extremt välbärgad familj. Trump brukade vara syndig som ung men det betyder inte att han är syndig idag.  

Mitt Romney var republikanernas presidentkandidat år 2012. Av alla världens åtta miljarder människor är han världens snällaste individ. Han var antagligen oskuld tills han gifte sig för han är mormon och han har nog aldrig svurit i hela sitt liv. Romney är nog perfekt att ha som pappa. Han svär aldrig, skriker aldrig, super aldrig, porrsurfar aldrig, gamblar aldrig, är aldrig otrogen, skiljer sig inte när frun blir sjuk, han betalar för barnen att plugga på Harvard University och när han dör borde hans barn få ett finfint arv då han har tre miljarder kronor och fem barn. Men Romney duger absolut ej för att spöa Demokraterna för han är för snäll.  

Trump sa att Romney är som någon som spelar en bra golftävling och sedan när han ska putta i bollen på sista hålet från en halvmeter så missar han och förlorar hela tävlingen. Barack Obama var en svag kandidat i presidentvalet år 2012 men Romney förlorade. Medierna sa att Romney är en ond man som vill ge arbetarna sparken och de sa att han är elak mot hundar och homosexuella.  

Republikanerna behöver en tough guy som Trump för att ha minsta lilla chans att kunna vinna ett presidentval. På andra sidan står de stora företagen, de kända sångarna, de sociala medierna, universiteten, Hollywood, tidningarna, tv-kanalerna, Kina, Kanada, Mexiko, EU, FN, Jeff Bezos, Bill Gates och George Soros. Den kyske påven borde vara konservativ men många säger att även han verkar gilla Demokraterna.  

Till och med en femåring förstår att för att du ska kunna besegra dessa mäktiga personer och organisationer behöver du vara en tough guy som Trump och ej någon snäll kille som Romney. Snälla killar fungerar säkert perfekt som präster eller massörer som ska rå om sina kunder men om man ska kunna besegra Demokraterna måste man vara ett ljushårigt och vilt lejon som Trump. 

Trump säger att år 2024 kommer han att ställa upp i och vinna presidentvalet för tredje gången. Han säger så eftersom han anser att Joe Biden fuskade i 2020 års presidentval. 

Robin Eriksson är en funktionshindrad och kristen man. Den som vill kan swisha en gåva till 0760836744. 

Gästskribent