Gästskribent ROBIN ERIKSSON: Nej till kontrollsamhälle och ja till återvandring 

Jag fick hem en broschyr och valsedlar från Moderaterna. Allt material från Moderaterna åkte ner i sopkorgen. Jag kollade igenom materialet först. Moderaterna säger att de vill ha en stramare migrationspolitik och de skriver ”Hårdare straff!” med utropstecken. År 2006 – 2014 importerade Moderaterna 940 000 individer. Ulf Kristersson är mycket mer liberal än den mer konservative Fredrik Reinfeldt. Ulf Kristersson har förespråkat öppna gränser. Reinfeldt och Kristersson drev igenom massinvandringen. Sedan är deras lösning på samhällsproblemen ”För många går på bidrag så vi avskaffar välfärdsstaten”.  

För ett tag sedan ville Moderaterna importera en massa ”afghanska tolkar”. De kommer aldrig missa en möjlighet att importera snubbar från helt väsensskilda kulturer på andra sidan jorden.   

Nu pratar Kristersson som Jimmie Åkesson för att få sitta kvar vid köttgrytorna.  

Moderaterna har en politik som heter batongliberalism. Folkpartiet och större delen av Kristdemokraterna är också batongliberaler.  

Batongliberaler tror att massinvandring ska fungera bara man skär ner bidragen (dock ska storföretag få stöd och hjälp), tvingar folk att jobba för att få socialbidrag och sänker skatten. England och USA har låga skatter och låga bidrag. Ändå brukar invandrargäng kuta runt i England och skapa upplopp och panga sönder skyltfönster. I USA brukar Black Lives Matter driva runt och starta bränder. Afroamerikaner i New York och Chicago mördar 16 – 18 gånger mer än vita.  

Batongliberaler säger att staten måste få läsa folks sms, lyssna vad de snackar om i luren och kolla vad folk säger i mejl och chattprogram. Om staten ska få göra detta bör de även få hyra lägenheten bredvid din, borra ett hål i väggen och lyssna vad du pratar om hemma. De bör få öppna dina brev och läsa dem så du ej säger något transfobiskt eller afrofobiskt.   

Jan Jönsson (Folkpartiet) vill jobba med genus för då kommer de kriminella att bli snälla. Om man skulle säga det till polisen i New York eller Rio de Janeiro skulle de vika sig dubbla av skratt. Moderaterna vill bekämpa brottslighet med ungdomsgårdar och HBTQ-målade parkbänkar.  

Batongliberaler vill ha övervakningskameror överallt så det hamnar på film när ligister rånar och slår ner oskyldiga. I Sverige begås 95,6 procent av överfallsvåldtäkter av ”nya svenskar”. I England sitter det kameror överallt för de har haft massinvandring. I London är vita britter i minoritet. I London ränner utlänningar runt och kastar syra i ansiktet på folk. I Kroatien behöver de ej ha kameror överallt för de har ej massinvandring.  

Gösta Bohman var för personlig frihet. Benjamin Franklin (en av USA:s grundare) sa att om man är villig att offra frihet för trygghet förtjänar man varken frihet eller trygghet.  

Batongliberaler älskar att vråla om fler poliser i stället för att vråla om färre brottslingar.  

Det enda som kan göra Sverige tryggt igen är repatriering. Dessa grupper måste återvandras: 

  1. Migranter som gillar Usama bin Ladin, Islamiska Staten, hedersvåld, kvinnlig omskärelse och kusinäktenskap.  
  1. Migranter som kommit hit för att begå brott. 
  1. Migranter som kommit hit för att gå på socialbidrag i år efter år.  

Migranter som kommit hit för att begå brott ska få en enkelbiljett hem. Migranter som kommit hit för att få livstids försörjning med socialbidrag ska få 40 000 kronor per migrant och en enkelbiljett hem. Många socialbidragsmigranter har nog redan begått brott eller så kommer de att begå brott i framtiden.  

Robin Eriksson är en funktionshindrad och kristen man. Den som vill kan swisha en gåva till 0760836744. 

Gästskribent