Gästskribent ROBIN ERIKSSON: Hälften av unga afrikaner vill emigrera 

I det muslimska Tchad kan man dömas till böter om man tackar nej när folk friar till en. Män kan dömas till 150 kronor i böter och kvinnor till 230 – 400 kronor i böter (det är mycket pengar i deras land). Mellan år 1950 och år 2100 kommer Tchad att öka sin befolkning från tre miljoner individer till 123 miljoner. Afrika hade 228 miljoner personer år 1950. År 2100 kommer den siffran att vara 4,3 miljarder individer. 

52 procent av unga afrikaner vill emigrera inom tre år. I Nigeria och Sudan vill tre av fyra unga personer utvandra. Medianafrikanen är 20 år. Medianpersonen i Sverige är 41 år. Mellan år 2019 och 2020 ökade Afrika sin befolkning med 32 miljoner personer. Afrika ökar sin befolkning med ett Polen om året (i Polen bor 38 miljoner personer).  

Sydafrika är det mest attraktiva landet att utvandra till inom Afrika. Många afrikaner vill utvandra till Europa och USA. Enligt PK-ister i väst är européer onda varelser som diskriminerar afrikaner. Ändå vill afrikaner invandra till Afrikas mest europeiska land Sydafrika eller till västvärlden där de flesta är européer.  

I London är folk med invandrarbakgrund i majoritet. I New York, Los Angeles och Chicago är vita i minoritet. I New York är fyra procent av dem som grips för mord vita och 62 procent är afroamerikaner. I Chicago är 71 procent av mördarna afroamerikaner och fyra procent är vita.  

En gång höll den amerikanske radioprataren Glenn Beck tal inför en publik. Texas före detta guvernör Rick Perry var där. Beck sa att USA bör låta alla mexikaner smyga över gränsen till USA och när det ej finns en enda mexikan kvar i Mexiko kan amerikanerna flytta dit. Kanske borde européerna göra samma sak. Européerna kanske borde låta alla afrikaner flytta till Europa och när Afrika ej har en enda invånare kvar kan européerna flytta till Afrika.  

Sveriges politiker pratar allt mer om att Sverige måste integreras. Skolbarn från invandrartäta områden behöver blandas med skolbarn från svensktäta områden. Även bostadsområdena behöver blandas upp. Socialdemokraten Anders Ygeman säger att inget område bör ha mer än 50 procent utomnordiska invånare. 

60 procent av Malmös unga män är nysvenskar. År 2019 var denna siffra 57 procent och den ökar med en procentenhet per år. Det kan bli svårt att få alla områden i Malmö att ha under 50 procent utomnordiska personer. För att lyckas med det skulle politikerna behöva flytta in gamlingar från skånska landsbygden i Malmö och flytta unga invandrare till villorna på landsbygden.  

I alla Sveriges 25 största kommuner ökar unga män med invandrarbakgrund sin procentandel av befolkningen för varje år som går. 

Mellanösterns befolkning vill också emigrera. I Jordanien vill 48 procent emigrera. 35 procent av irakier och 34 procent av marockaner vill utvandra. Nordafrikaner vill till Europa. Det är främst män som kommer till Europa. I deras kultur ska kvinnor sköta hemmet och barnen. De kan ej upptäcka världen som någon Columbus eller Magellan.  

Vid gränsen mellan Marocko och Spanien samlas ofantliga mängder afrikaner. Två landområden i Marocko tillhör Spanien. När afrikanerna har nått kritisk massa stormar de gränsen. Vissa grips. Vissa lyckas ta sig till Europa. Exempelvis finns det marockanska gatubarn i Stockholm. Vissa av dem säljer sin kropp till svenska kvinnor. En gång såg jag en film om migranter som stormade in i Europa. Samtliga var unga snubbar från Afrika. Vissa av dem skrek ”Money, money, money”. Ibland när folk ligger på stranden i Spanien kommer det i land båtar fulla med afrikanska migranter som springer in på Spaniens fastland.   

Svenska liberaler säger att så länge invandrare är utbildade och vill jobba måste de få komma. Men det är oetiskt att stjäla Afrikas hjärnkirurger och lärare. Det finns läkarutbildningar i Afrika där det ej dyker upp några lärare på föreläsningarna så studenterna är lacka och får ej lära sig något. Det är oklart var lärarna har tagit vägen. Kanske kan du se dem om du blickar ut genom fönstret just nu.  

Robin Eriksson är en funktionshindrad och kristen man. Den som vill kan swisha en gåva till 0760836744. 

Gästskribent