BIRGITTA SPARF: Rasismen växer i Sverige!

Mohammed, 52, en frisör som flytt från Syrien och hamnat i Sverige, klipper ukrainska barn gratis. Det är helt chockerande.

Vet han inte att det är ren rasism att hjälpa ukrainska flyktingbarn? Om han inte ger exakt samma hjälp till somaliska, afghanska, irakiska, libanesiska, kongolesiska och uzbekiska barn?

Stackars Mohamed! Nu kommer han att få valda delar av den svenska kultureliten på sig. Både infödda svenskar och många av de som flyttat hit från MENA-länderna och inte bara fått allt gratis här utan även kvoterats in på höga kulturpositioner.

Han kommer att få det riktigt hett om öronen, det lovar jag. Han är enligt denna kulturelit en mycket omoralisk och förkastlig person som gör skillnad på människor och hjälper ukrainarna bara för att de ser ut som svenskar.

Han är en riktig svikare, som bara försöker ställa sig in. Trots att de genomrasistiska svenskarna naturligtvis aldrig någonsin kommer att betrakta honom som svensk. Även fast han på alla sätt och vis beter sig som en infödd svensk.

En lokalpolitiker i Skellefteå, invandrad från Iran, tidigare liberal som påpassligt nog gått över till socialdemokraterna så här inför valet, har tidigare förklarat att ett dylikt förfarande är olagligt. Man får, enligt honom, inte differentiera prissättningen efter ursprung. Det är nämligen ren diskriminering, i lagens mening.

Vilket han i mycket upprörda ordalag myndigt förklarade när Leos Lekland gav ukrainska flyktingbarn fritt inträde en dag i veckan, men inga andra.

Om Mohamed inte genast börjar klippa alla barn som flyttat till Sverige gratis så kanske han blir polisanmäld. Då känner sig förmodligen denne obetydlige lokalpolitiker nöjd och glad igen. Ingen jävel ska få något gratis som han själv inte fått. Fast det har han ju, vilket han inte verkar förstå.

Detta är hur som helst mycket oroväckande. Nu har även frisören Mohamed från Syrien gått och blivit rasist. Ytterligare ett bevis på att rasismen växer i Sverige med förfärande hastighet!

Birgitta Sparf