DGS-TV: Coronapanelen del 4 – Patrik Engellau i samtal med experter om coronaviruset

VIDEO Idag (9/5 2020) sände Det Goda Samhällets YouTube-kanal det fjärde avsnittet av programmet Coronapanelen. I detta avsnitt samtalar Det Goda Samhällets chefredaktör Patrik Engellau via länk med en panel bestående av tre experter:

Anders Vahlne, professor i klinisk virologi vid Karolinska Institutet och f.d. överläkare och klinikchef vid det klinisk-virologiska laboratoriet på Karolinska sjukhuset samt adjungerad professor vid Karachiuniversitetet.

Thomas Hedner, professor i klinisk farmakologi vid Sahlgrenska akademin och Sahlgrenska sjukhuset samt ekonomie doktor vid Linköpings universitet.

Olle Isaksson, professor i endokrinologi och f.d. prefekt vid institutionen för invärtesmedicin vid Sahlgrenska akademin.

Se det fjärde avsnittet av CORONAPANELEN i spelaren nedan:

Redaktionen