Anders Leion: I fängelse med dem!

Anders Leion

Kent Ekeroth är numera journalist. Han är mycket duktig. Lugn, saklig och påläst genomför han sina intervjuer. Denna är lysande. Den intervjuade är också mycket imponerande.

Här träffar han Thomas Jackson, som tidigt, då debatten om de apatiska barnen tog fart, var den som ihärdigast framförde uppfattningen att alla dessa fall med sängliggande, sondmatade och påstått apatiska barn var klara exempel på påtvingad simulering. Föräldrarna tvingade barnen att framstå som apatiska genom att svälta dem till dödens närhet. Det skedde med mycket brutala medel.

Denna skandal – för det är en medial, medicinsk och juridisk skandal – har återigen uppmärksammats efter en artikel i magasinet Filter. I denna kommer dock inte Thomas Jackson till tals, trots att han var den tidigaste, den kunnigaste och den modigaste avslöjaren av skandalen. (Det var lättare för honom. Han bodde i England.)

Nu, när frågan återigen aktualiseras, är inte bara SVT utan också övriga etablerade medier påtagligt försiktiga. Det beror på att de tillhör de skyldiga. De ställde sig oförbehållsamt på den störste charlatanens, Gellert Tamas, sida. Inte heller barnläkarna tar tillfället att tala om hur de av föräldrarna och det rådande sociala och massmediala trycket tvingades att medverka till bedrägerierna. Också detta förklaras med att de därigenom gjorde sig till medskyldiga.

Jackson har anmält Tamas för brott mot patientsäkerhetslagen. Det finns väl antagligen inget medhjälpsbrott till detta, vilket är att beklaga. Cheferna på statsradion och statstelevisionen borde åtalas för brott de också. Det var de och deras kolleger i etablerade media som gjorde brottet möjligt. I fängelse med dem!

Men så kommer det inte att gå. I fråga efter fråga förlorar nu de politiskt korrekta åsikternas banérförare mot kunnigare, sakligare motståndare, Det sker därför att deras tidigare så effektiva metod – brännmärkningen och den sociala utstötningen – förlorar allt mer av sin kraft. Så länge motståndarna förtrycktes och tvingades till tystnad, kunde de dominera den samhälleliga arenan – helt enkelt därför att motståndarna inte tilläts framträda. Eller också släpptes de fram med ett träsvärd mot de etablerade mediernas välbeväpnade gladiatorer. Jackson beskriver ingående hur det kunde ske i ett av TV:s debattprogram.

Lägg ned statsradion och statstelevisionen! Det finns ingen anledning att behålla dem. De förklarar inte verkligheten. De beljuger den. De är också till stor del skyldiga till vår eländiga invandringspolitik. Också i denna fråga har de ljugit på samma sätt, genom att förtrycka fakta och dem som velat framföra fakta.

Men tro inte att någon kommer att ta sitt ansvar och erkänna sina brott – om nu inte juridiken mot förmodan kommer att fälla dem.

Efter 1945 försvann alla nazister som så kunde. Efter nästa val kommer ingen att ha tjänat den politiska korrekthetens herre. Kapporna fladdrar redan i vinden.

63 reaktioner på ”Anders Leion: I fängelse med dem!

 1. Palle9 skriver:

  Tack, Anders för att du är befriande tydlig i denna fråga. Den snedvridning av den offentliga debatten, som SvT och SR ägnat sig och ägnar sig åt i frågor som invandringspolitiken har det fruktansvärda med sig att skadorna är närmast oreparerbara, irreversibla. Det krävs förvisso ett massivt återvandringsprogram, men mot bakgrund av den helt inkompetenta hanteringen av utvisningsfall, som vi kan bevittna är det nog inte sannolikt att ett sådant kommer att genomföras med någon högre grad av effektivitet.
  Vi ska inte heller glömma den helt sanslösa snedvridning, som idag pågår dagligen och stundligen i samma media beträffande ”klimatförändringarna” och deras orsaker. Även där riskerar vi att stå med massiva felsatsningar gjorda när någon form av tillnyktring och realism infinner sig.
  Förutom ansvariga inom media och politik, måste vi också komma ihåg alla de experter inom respektive område, som valde och väljer att tiga och därmed indirekt samtycka. Påfallande ofta är det fråga om pensionerade professorer eller andra, som inte är beroende av en karriär i Sverige, som utgör de få lysande undantagen. All heder åt dessa, men fegheten bland de yrkesverksamma är beklämmande att bevittna. Nog borde uttalanden, undertecknade av en stor grupp experter, kunnat vara tungt vägande inlägg i respektive frågor.
  Instämmer till fullo i din uppmaning angående statstelevisionen och statsradion.

  Gillad av 12 personer

 2. miketheviking skriver:

  Hjälper inte att lägga ned SR och SVT…
  Där sitter förvisso en bunt kommunister och miljöpartister och styr agendan tillsammans med en del som kallar sig liberaler. De får obehindrat sätta epitet på svenska och utländska partier såsom högerextrema, invandrarfientliga osv. utan att t.ex. UD ingriper. De är inte objektiva.
  Och det är inte heller Granskningsnämnden.

  Med vad gör du med Helin, Svensson och Wolodarski? De är fria människor att fritt bedriva sin agendajournalistik. Att de förföljer och hänger ut dissidenter är inget brott.
  Vad gör du med alla dessa tjänstemän som fritt yttrycker sin åsikt att bedriva agendor på jobbet – och också gör det? Det finns inget tjänstemannaansvar mot Konungen längre.

  Vad gör vi med politiker som inför feministisk snöplogning och cykelanarki, sen sparkar kunniga tjänstemän för att de levererar fel fakta? Vad gör man med politiker som ljuger hela tiden?

  Vad gör man som enskild medborgare när Makten helt separerat sig från folket och gör som den behagar? Vad gör folket?

  Gillad av 18 personer

   • miketheviking skriver:

    Jo, kan vara en väg men i Sverige har vi förletts att tro att protester på gator och den s.k. ”demonstrationsfriheten” har någon betydelse. Demonstrationer får ingen effekt i dagens samhälle. Istället ordnas motdemonstrationer och provokatörer skapar helt andra rubriker än vad man vill.

    Istället bör folket ordna vilda strejker via maktens eget vapen, Facebook.
    Jag kan identifiera ett antal små sektorer där det dessutom finns missnöjda medborgare som skulle ställa till med rejäl oreda för makthavarna. Via crowdfunding skulle strejkarna erhålla ersättning från övriga delar av befolkningen.

    Givet skulle bandhundar som Eliasson på MSB snabbt stämpla aktiviteterna som samhällsfarliga och föreslå nordkoreanska motåtgärder. Men det skulle å andra sidan visa folket vad det är för makthavare vi har. Och därmed öka motståndsviljan.

    Gillad av 5 personer

   • bejji skriver:

    Men det har sina risker i Sverige.
    Under den gångna helgen på Bokmässan i Gbg försökte en journalist från den (enligt SR-Ekot) ”högerextrema” tidskriften Nya Tider intervjua sossepolitikern Pierre Schori om bl.a. det politiska läget i Sydafrika – lämpligt då nästa Bokmässa tar upp det landet som tema. Schori vägrade dock svara och en timme senare, när journalisten satt och åt lunch i Mässans restaurang, kom fyra poliser in och släpade ut honom med hänvisning till brottsrubriceringen ”ofredande”. Han kördes ut ur staden och fick ta sig tillbaka på egen hand. Det räcker tydligen med en viskning från en maktpersonlighet för att Göteborgspolisen tjänstvilligt skall rycka ut med full styrka och gripa den misshaglige.
    Påminner om 1950-talets rättsröteskandaler, då obehagliga sanningssägare på order från ministrar och andra myndighetschefer kunde tvångsintas på sinnessjukhus under diagnosen ”paranoia querulans” – i ett fall då blev även den försvarsadvokat, som anlitats av de drabbade, själv tvungen genomgå sinnesundersökning!! Så säg inte att historien inte upprepar sig.

    Gillad av 10 personer

   • Elisabeth G skriver:

    Bejji,
    med anledning av din kommentar vill jag tipsa om advokatparet Ebervalls och Samuelssons böcker om verkliga rättsskandaler. De är ”Ers majestäts olycklige Kurt” om Haijbyaffären, ”Mördaren i folkhemmet” om Olle Möller, ”Florence Stephens förlorade värld” om Fröken på Huseby samt ”Domardansen” om en korrupt domare som förskingrade en godtrogen konstnärs hela förmögenhet. Det var då det men varför skulle människor vara bättre i dag? Böckerna är mycket läsvärda!

    Gillad av 2 personer

  • Observatör skriver:

   Du har helt rätt Mike. Problemet är inte begränsat till ”public service”. Det sitter djupt i statsförvaltningen, journalistiken, högskolevärlden och kulturvärden, kort sagt bland de som producerar ord i stället för varor eller tjänster i den fysiska verkligheten.

   Gillad av 8 personer

   • miketheviking skriver:

    Spot on, Observatören!
    Då ser jag fram emot strejker bland bönder, lastbilschafförer och lagerarbetare så kanske vi kan svälta ut ordbajsarna…

    Gillad av 3 personer

   • Thomas Ek skriver:

    @Observatör
    Du har fel.
    Du tror alltså att vi genom genialt funna argument ska övertala ämbetsman efter ämbetsman att tänka om? Va? Tror du verkligen att det ska fungera? Även om du LYCKAS öppna ögonen på ett antal ideologiskt blinda individer så glider dom ju tillbaka i samma tänk eftersom vårt Public Service dagligen tillåts driva sin konsult verksamhet om vad DE tycker är rätt och fel, vilket färgar av sig på medborgarna. CAPICHE?

    Om vi realistiskt sett avser nå en förändring då måste BÖRJA med att plocka bort den verksamheten som göder eländet. Av vilken anledning fattar du inte det?

    Gillad av 2 personer

   • miketheviking skriver:

    Svenskar är ingen dödskult. Vi är kidnappade av en maktelit som använt demokratin till att genomföra odemokratiska beslut, förfölja opposition och som nu uppvisar den maktens arrogans som de ofta anklagar andra för.

    Svensken har tyvärr fått i sig så mycket mjukgörande medel att ryggraden inte är helt stabil. Men att tro att svensken har dödslängtan är för defaistiskt.

    Gillad av 7 personer

   • Fredrik Östman skriver:

    Mike, en dödskult är ingen öppen dödslängtan. Det är ett orimligt fokus på dödsångesten och att på andras bekostnad försöka undertrycka denna dödsångest. Tyvärr har demokratin skapat en scen som dödsdansen kan utspelas på. I nästa version av demokratin måste vi taga större hänsyn till människans psykologiska tillkortakommanden och ondska. Detta på ett liknande sätt som man gjorde i USA med sin konstitution, men ännu några steg längre.

    Gillad av 6 personer

  • Tritonen skriver:

   ”Vad gör man som enskild medborgare när Makten helt separerat sig från folket och gör som den behagar? Vad gör folket?”
   Ett första steg är att sluta rösta på Sjuklövern.

   Gillad av 2 personer

   • miketheviking skriver:

    Jo, det är väl det uppenbara men även om nu 51% röstar på det åttonde partiet så kommer inget hända som på riktigt förändrar Sverige.

    Det skulle förhalas i domstolar och på myndigheterna skulle tjänstemän syssla med civil olydnad. Media skulle hylla det som civil kurage och hetsa till strejker.

    Problemet med en maktelit är att den inte alltid syns och jobbar ”by proxy”. Nyttiga idioter eller charlataner som känner sig utvalda av makthavare gör gärna grovjobbet, entusiatiskt och utan samvete.

    Jag tror mer på orädda medborgare som gör motstånd, utövar sin yttrandefrihet på riktigt och som i det dagliga livet påverkar sin omgivning med sin blotta existens som regimkritiker.

    Gillad av 10 personer

  • Thomas Ek skriver:

   @MIKETHEVIKING
   Så vad föreslår Du Mike-The-Viking?
   Inte ett skit!
   Du bara gnäller och, GNÄLLER!

   Vi är alla här på DGS överens, utgår jag ifrån, att våra rättigheter missbrukas av en icke vald, politiskt korrekt, moralisk elit som genom vårt tvångsfinansierade Public Service gör karriär och, att detta vansinne måste upphöra!

   Om vi realistiskt sett avser nå en förändring då måste BÖRJA med att plocka bort den verksamheten som göder eländet. Av vilken anledning fattar du inte det?

   Gillad av 1 person

   • miketheviking skriver:

    Opåkallat påhopp käre Thomas.
    Plocka gärna bort public service. Finns mycket skit där.

    Det är inte gnäll att påpeka att de problem Sverige har sitter djupare och hos alla människor som mer eller mindre präglats på Vilse i pannkakan och andra själsdödande experiment på befolkningen.

    Jag kommer alltid med konkreta förslag. Gilla det eller inte men undvik gärna påhopp.

    Gilla

  • C de Longueville skriver:

   Jo, det är helt nödvändigt, att lägga ned SVT och SR
   Den centrala, avgörande och allt annat överskuggande faktor, som styrde och påverkade utgången av valet i september var den ständiga vinklingen av nyhetsflödet.
   Det var den snedvridna, partiska och ensidiga propaganda, som Public service dag ut och dag in serverade den stora massan, som hade den största effekten.
   Public service satte demokratin ur spel.

   Gillad av 4 personer

   • miketheviking skriver:

    …och sen ska sanningen serveras av Bonniers bolag eller Schibsted (som ägs av Blommenholm och 20 stora banker)?

    Varför inte bara se till att vinna valet till att börja med, sen utse en ny styrelse för Förvaltningsstiftelsen (för SVT o SR) som i sin tur sparkar och byter ut hela ledningen med Helin o anhang?

    Gilla

  • C de Longueville skriver:

   ”Se till att vinna valet”.
   Inget val vinns innan SVT och SR är borta.
   Det skrämmande är, att just SVT och SR ständigt påstås åtnjuta stort förtroende hos rikets befolkning.

   En stackars population, vars tillförsikt är en följd av att den saknar all potential att avgöra dessa mediers föregivna vederhäftighet och som inte har någon som helst möjlighet till inblick, för att kunna bedöma vilka fakta och nyheter som väljs bort eller vinklas till oigenkännlighet.

   Gilla

   • Elisabeth G skriver:

    Då har vi sannerligen ett moment 22. ”Inga val vinns innan SVT och SR är borta.” Och vi kan knappast få bort dem utan att först ha makten i landet. SVT och SR kommer inte att försvinna av sig själva. Den enda lösningen torde då vara att alternativmedia intensifierar sin verksamhet och gör allt vad man kan för att komma runt makthavarnas försök att strypa dem.

    Gilla

   • C de Longueville skriver:

    Det är rätt uppfattat, Elisabeth G.
    ”SVT och SR kommer inte att försvinna av sig själva” och tyvärr har alternativmedia ännu inte kraften, att nå ut till den stora massan.
    Härav följer, att ett maktskifte svårligen kan inträffa inom överskådlig tid.
    Det är för sorgligt, men det är så det ser ut i det land, där tredje statsmakten har lierat sig med den styrande makten.

    Gilla

 3. Lennart Bengtsson skriver:

  Förändringen fortlöper med myrsteg. Tyvärr är feghet och hyckleri moderna svenska synder. Risken är att de till slut knäcker landets moraliska ryggrad helt.

  Gillad av 7 personer

  • Åke Sundström skriver:

   Lite övermaga, Lennart, att gissla andras hyckleri och feghet, när du själv försöker sitta på två stolar samtidigt. Som ledamot av KVA (vetenskapsakademien) har du bejakat IPCC:s hotbild. Men sedan valt att ”komma ut” som skeptiker, bl a i detta forum, med beskedet att klimathotet är starkt överdrivet. Och trots mångas frågor har du avstått från att kommentera fotbytet och de motstridande ståndpunkterna. Hur modigt eller forskaretiskt har det varit?

   Gillad av 1 person

   • Thomas Ek skriver:

    @Åke Sundström
    Så du menar alltså att som ledamot av KVA (vetenskapsakademien) så är Lennart Bengtsson tvingad att bejaka IPCC:s hotbild? Om det är så illa, ja då vet jag inte vad jag ska säja till dig, så att du förstår.

    Gillad av 2 personer

  • Thomas Ek skriver:

   @Lennart Bengtsson
   Om vi realistiskt sett avser nå en förändring då måste BÖRJA med att plocka bort den tvångsfinansierade politiskt styrda verksamhet som enligt min mening orsakat och, göder eländet.

   Gilla

  • Åke Sundström skriver:

   Ut med språket, Anna Lindén, om du tycker att LB:s oförenliga ståndpunkter är helt OK. I så fall är vi givetvis djupt oeniga. Ordet ”tyvärr” indikerar kritik mot feghet och hyckleri, hur kan du tolka det annorlunda?

   Och själv tiger den tilltalade, föga överraskande. Det ingår i falskspelet, enligt gängse politiskt föredöme. Fast på en professor, som förutsätts känna till forskaretikens ABC, finns det skäl att ställa högre grad än på politiker, som nära nog definitionsmässigt bryter mot alla etiska och mellanmänskliga principer.

   Men jag uppskattar, bäste moderator, att frågan fick ställas.

   Gilla

   • Anna Lindén skriver:

    Jag ser inga oförenliga ståndpunkter, Åke. Att Lennart Bengtsson är medlem i KVA (Vetenskapsakademien) innebär inte att han har sålt sin själ till IPCC.

    Gillad av 1 person

   • Thomas Ek skriver:

    @Åke Sundström
    Lennart Bengtsson har av vad jag förstår visat prov på civilkurage då han SJÄLV, valt att gå sin egen väg, En väg som Lennart uppriktigt uppfattar som hederlig, med innebörd av att Lennart går mot den urstarka strömmen – drevet – och mot sina kolleger. I mina ögon så vittnar det om MOD. Lennart Bengtsson har all anledning att gå med rak rygg.

    Gillad av 1 person

  • Åke Sundström skriver:

   @Anna och Thomas: LB:s förlorade heder består i att han både författade – och själv skrev under – KVA:s första uttalande om klimatpolitiken, som utan en enda ifrågasättande synpunkt godkände IPCC:s bedömningar angående hotbilden. Och att han senare gjort helt om, utan att förklara sitt fotbyte.

   Kanske kan han skylla på att han lojalt böjde sig för en majoritet inom det berörda fackutskottet, men han avstod från att reserverat sig och är därmed formellt medansvarig. Han kan inte ”gå med rak rygg” förrän han kommenterat sina dubbla ståndpunkter och sin nyckelroll i KVA-skandalen. Givetvis borde även KVA:s styrelse förklara sig.

   Gilla

 4. Thomas Ek skriver:

  Av vad jag förstår har vårt Public Service, under skydd av vår Granskningsnämnd, med förödande verkan tagit sig rätten att felaktigt måla ut Sverigedemokraterna som ett rasistiskt parti. Vårt Public Service bär i sådant fall på en skuld, av fullständigt ohyggliga mått.

  Vårt politiskt styrda Public Service formar medborgarna. Så enkelt är det. Och så länge detta tillåts fortgå, ja, då kommer vi INGENSTANS. Roten till det fördärv som Sverige drabbats av ligger, enligt min mening, hos vårt Public Service oförmåga att leverera saklig och objektiv nyhetsrapportering.

  Min föreslagna strategi
  Vi måste BÖRJA med att skrota vårt Public Service och ersätta det med ett nytt som fungerar som det är tänkt. Vi kommer aldrig någonsin mer få någon ordning på vårt samhälle annars.

  Den 12/5 2019 tillsände jag till Moderaterna, Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna en redogörelse om varför vi måste skrota vårt befintliga Public Service och ersätta det med ett nytt som fungerar som det är tänkt. Rubriken på skrivelsen som är på 6 sidor lyder; ”Förslag på ett Nytt Public Service”. Ett (1) enda futtigt svar fick jag. Det var ett tacksamt och artigt formulerat svar från Moderaterna.

  Om Du Anders Leion har god kontakt med Jimmie Åkesson, då vill jag att Du tar honom i örat. Detta vansinne måste upphöra!

  Gillad av 1 person

  • Bo Adolfsson skriver:

   Efter påtryckningar från gräsrötterna var sd det enda parti som röstade mot den obligatoriska finansieringen av ”Public service”.
   De borgerliga partierna borde skämmas! Varför röstade de på ett förslag, som ger deras politiska motståndare en guldsits?

   Gillad av 5 personer

   • Thomas Ek skriver:

    Ja, Bo Adolfsson, det är fullständigt åt hel…te.
    Men att inte ens orka svara på det förslag jag lämnade till Sverigedemokraterna är YNKLIGT! Jag vill INTE ha en ny Fredo till statsminister igen.

    Gilla

   • hl skriver:

    Sannerligen borde de skämmas. Egentligen helt ofattbart. Och nu är beslut taget och finansieringen klar för många år framöver och moderaterna sitter med en sådan mes som UK i ledningen…….Han måste bort och ersättas med något vassare…Forsell, kanske?

    Gillad av 2 personer

   • Palle9 skriver:

    Enligt Nyheter i dag var det gruppledaren Tobias Billström, som tvingade igenom ett godkännande av skattefinansierad public service mot den egna riksdagsruppens vilja (givetvis med UK:s goda minne).
    https://nyheteridag.se/plus/sa-tvingade-billstrom-riksdagsgruppen-att-slappa-fram-skattefinansierad-public-service/
    Billström dristade sig en gång att varna för volymer när det gällde massinvandringen, men efter att Reinfeldt bannat honom för detta, kröp han lydigt tillbaka till sin korg. Fortfarande lyder han husbondens röst.
    Instämmer i att när det gäller SR och SvT är det som gäller: skrota, gör om, gör rätt.
    Beträffande DN m.fl. blaskor är det kraftigt reducerat presstöd, som är vägen till en naturlig sanering av det träsket.

    Gillad av 2 personer

 5. Göran Fredriksson skriver:

  ”Efter 1945 försvann alla nazister som så kunde. Efter nästa val kommer ingen att ha tjänat den politiska korrekthetens herre.”

  Det kan tilläggas att efter 1989 försvann alla kommunister västvärlden, i Sverige blev dock Lars Ohly kvar. De flesta synes ha hoppat över till miljörörelsen som har likartat behov som kommunisterna att bestämma över hur andra människor skall leva sina liv och som tack bli försörjda av dessa.

  Gillad av 12 personer

 6. Hortensia skriver:

  Tack, Anders, för en uppfriskande frispråkig text. 🙂

  Det lär komma mera, mycket, mycket, mycket mera av liknande sort allteftersom svenska folkets inlärda förlamning (apatiska väljarhen?) släpper i allt raskare takt, till följd av att den importerade djungelns lag ställer verkliga krav på fysisk mobilitet i samhället.

  En svensk folksnöboll i så snabb rullning, att den inte längre kan smältas av hettan från det grymt 7-klöverpolitiskt skapade samhällshelvetet. Sanningen tenderar att alltid komma fram till slut, även om den understundom behöver lite mer hjälp på traven.

  Gillad av 1 person

 7. ERROL skriver:

  Sanningen om de apatiska barnen kommer nu fram. En sanning som för flertalet vilka sedan tidigare förstår att ta svensk journalistik och den provinsiella svenska samhällsdebatten med en betydande nypa salt, knappast kommer som en överraskning.

  Anders Leion tror sig se ett nytt klimat i samhällsdebatten i vilken sakliga argument och kunniga kritiker skulle vinna mark mot den svenska flock mentaliteten och dess sociala utstötningsmekanismer. Denna analys finner jag dock dessvärre alltför hoppfull. Sanningen om de apatiska flykting barnen och det faktum att systemmedia inte längre förmår undertrycka alla skavande fakta i den missriktade vulgärsnällismens namn är helt enkelt att de tidigare apatiska barnen numera är unga vuxna och således själv kan ge röst åt sina traumatiska upplevelser av vuxensvek. Gellert Tamas har helt enkelt inte tänkt på att de ”apatiska barnen” en dag själv skulle ge röst åt sin verklighet.

  Den svenska provinsiella och antiintellektuella flockmentaliteten inom svensk journalistik lever kvar. Vad den förvridna missriktade ”politiskt medvetna” plakatjournalistiken inte förmår är dock att hantera det faktum att de som föregivet varit föremål för det sociala missriktade patoset nu framträder i egen sak. Verkligheten hann helt enkelt ikapp Tamas av ideologiska skygglappar konstruerade luftslott.

  Gillad av 1 person

 8. Richard skriver:

  ”Men tro inte att någon kommer att ta sitt ansvar och erkänna sina brott”

  En hederlig människa står för vad han eller hon gjort. Ohederliga människor ska inte ha makt.

  Gilla

 9. Elisabeth skriver:

  Mycket bra Anders Leion, instämmer helt. Min familj har äntligen avslutat prenumerationen på Sydsvenskan, en tidning som vi och tidigare mina föräldrar haft i decennier. Den var liksom traktens tidning. Men den förändrades gradvis. Man höll sig med skribenter som Rakel Chukri ( kulturchef ). Hon deltog nyligen i en paneldebatt på Bokmässan. Hennes uttalanden är minst sagt provocerande. ” Det är ingen mänsklig rättighet att få känna igen sig i sitt eget land”. Hon tog sen Södertälje som exempel, en stad som totalt domineras av assyrier/syrier. Enligt Chukri ska svenskar vara stolta över att invandrarna valt att ha Södertälje som sin huvudstad. Hon menar också att dessa invandrare inte kommit för att integrera sig, bli svenskar, utan för att förbli assyrier/syrier. Kan det sägas klarare ? Och liknande åsikter har nu i åratal trumpetats ut av MSM . Jag anser att media är så ända in i glödheta skyldiga till nedbrytandet av fosterlandet. Och nu ska vi hålla utkik efter kappvändarna.

  Gillad av 6 personer

  • hl skriver:

   -Elisabeth
   Märkligt att du stått ut med SDS så länge. Jag avslutande min pren för flera år sedan (efter 40 år). Sorglig utveckling på den tidningen.

   Gilla

   • Elisabeth skriver:

    HL, jag har stått ut p g a lokalnyheterna. Det är faktiskt lite sorgligt att inte längre kunna ha en hemtrevligt prasslande tidning till kaffet. Men även den blev ju kidnappad av de mörka krafter ( Chukri m fl ) som tränger sig in överallt idag. Dock fick redaktionen ett mycket vasst brev i anslutning till avbokningen.

    Gillad av 1 person

 10. Jari Norvanto skriver:

  ”Denna skandal – för det är en medial, medicinsk och juridisk skandal – har återigen uppmärksammats efter en artikel i magasinet Filter. I denna kommer dock inte Thomas Jackson till tals, trots att han var den tidigaste, den kunnigaste och den modigaste avslöjaren av skandalen. (Det var lättare för honom. Han bodde i England.)”

  Och psykiatern Thomas Eriksson, glöm inte honom!

  Gillad av 1 person

 11. Elisabeth G skriver:

  Journalister lär sig aldrig. Ledarsidan i vår dagstidning tog upp detta med de apatiska barnen och menade att journalister måste våga ifrågasätta. Likväl ställer tidningen i dag upp på klimatbluffen. För några år sedan skrevs reportage om flyktingbarn som börjat skolan. Av bilden att döma var någon av männen mellan 20 och 25 år medan resten var mellan 25 och 30 år. De lär sig aldrig.

  Gillad av 4 personer

  • FredriK Östman skriver:

   Därför att det även innan dess var fullkomligt uppenbart? Precis som det är uppenbart att månen inte är en grön ost. Du hänfaller, som alla socialister, till pedanteri; det är den vanligaste yttringen av bekräftelsetendensen: beaktandet av oväsentliga och oklara detaljer medan man bortser från det uppenbara och tydliga.

   Gillad av 4 personer

   • A skriver:

    Bra Fredrik, en läkare jag känner, bedyrade för några år sen att apatiskheten minsann var äkta. Jag sa, äh lägg av bara. Jag ska påminna henne nästa gång vi ses.

    Mvh A

    Gillad av 3 personer

  • JL skriver:

   Håller med dig om att några få vittnesmål inte utgör bevis, men ändå är det först nu folket och journalisterna vaknar.

   Är inte DET jävligt skrämmande?

   I den humanistiska stormakten smäller känslomässiga utläggningar alltid högre än enkla fakta.

   Extremt övertygande bevis har funnits länge, och flera av dessa framfördes tydligt av Tomas Eriksson redan 2009. Media gjorde sitt jobb säger du…?

   Hade vi haft journalister med ens grundläggande kunskaper i statistik så hade vi inte behövt vänta på att det skulle behövas en ”metoo” för att folk ska förstå.

   Att ens 2 av nedanstående 5 händelser skulle inträffa samtidigt av en ”slump” är en statistiskt omöjlighet. Mindre troligt än en golfrunda med 18 hole-in-ones.

   1 antalet barn som var förment apatiska kom att öka från 0 till mer än fyrahundra på några få år för att därefter minska till närmare 0 igen

   2 drabbade endast barn i flyktingfamiljer där frågan om asyl ännu ej avgjorts eller avgjorts till familjens nackdel

   3 endast flyktingbarn som levat tillsammans med sina familjer drabbats men inte flyktingbarn som kommit ensamma till Sverige

   4 endast barn i familjer som kommit från stater i forna Sovjetunionen och Jugoslavien drabbas

   5 inga svenska barn som varit utsatta för svåra påfrestningar drabbats

   https://www.expressen.se/nyheter/gellert-tamas-har-fel-om-de-apatiska-barnen/

   Gillad av 6 personer

  • olle reimers skriver:

   Nej, PI Persson; medierna svek sin grunduppgift: att se om detta var sant eller ej. Varför skulle plötsligt, ett antal barn drabbas av ett fenomen som var isolerat till Sverige? Som för alla tänkande människor var ett uppenbart falskspel?

   Lika falskt som att hävda att om man tar in två miljoner människor i Sverige utan adekvata kunskaper och med en helt annorlunda syn på hur samhället ska se ut en den som omfattas av majoriteten, kommer de att skapa en ”superekonomi” (Karl-Petter Thorwaldsson).

   Mediernas uppgift hade varit att i första hand ta reda på om detta var sant eller falskt. Såvitt jag minns var det några få som ifrågasatte sanningshalten men de blev omedelbart tystade som främlingsfientliga. Vi som hela tiden har ifrågasatt invandringspolitiken har stämplats som nazister.

   Tror du på de apatiska barnen, Per-Ingemar Persson?

   Gilla

   • P I Persson skriver:

    Fortfarande är det några få av en stor grupp f d apatiska barn som säger att de blivit tvingade att spela. Genast är det ett helt gäng som jublande tar det som bevis. Jag frågar igen, finns ingen källkritik ?

    Gilla

 12. Alexander Svensson skriver:

  Detta visar ju vilka ynkryggar läkarkåren är, tydligen ingen som vågade uttala sig och bara fortsatte jobba som robotar. Sverige består till största delen av fega gummiryggar.

  Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.