Public service-företag slarvar bort mobiler och datorer för miljoner

Brittiska BBC har slarvat bort mobiltelefoner och bärbara datorer till ett värde av närmare 550 000 pund (omkring 6,4 miljoner kronor) på bara fem år – en summa stor nog för att bekosta fler än 3500 TV-licenser. Det visar en undersökning som gjorts bland BBC:s personal.

Informationen kommer efter public service-företagets kontroversiella beslut att skrota den policy som hittills gjort det möjligt för personer över 75 att bli befriade från TV-licensen.

4 reaktioner på ”Public service-företag slarvar bort mobiler och datorer för miljoner

 1. Jan Andersson skriver:

  Tips: den borttappade utrustningen finns i de anställdas bostäder, leta i barnens rum eller skolväskor. Den tioåring idag som inte har en stor smartphone, padda och egen laptop och är ständigt uppkopplad blir självklart svårt mobbad av klasskamraterna och i förlängningen samhället.

  Gillad av 1 person

  • Fredrik Östman skriver:

   Ja, genom att fortplanta vänsterns eufeminsmer spelar man med i deras spel och har därmed förlorat det innan man ens har börjat kampen. Det borde ha stått: Mobiltelefoner och datorer för miljoner stjäls från BBC.

   Gillad av 2 personer

 2. Fredrik Östman skriver:

  Anarkotyranniet och oikofobin breder ut sig i alla reformerta samhällen, i England likaväl som i Sverige. Den egna äldre generationen uppfattas av denna nyfascistiska strävan, denna ungdomens och renhetens dödskult, som avgudabilder som måste dödas och förstöras på så plågsamt och eländigt sätt som möjligt. Här spelar djupa sociologiska mekanismer fritt med naiva människomassor.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.