16 reaktioner på ”Ny video med Mohamed Omar: Islamkritik är inte detsamma som rasism

 1. PV544S skriver:

  Mattias Gardell är den nuvarande innehavaren av Nathan Söderbloms professur i jämförande religionsvetenskap vid Uppsala universitet

  Strax söder om Domkyrkan i Uppsala, ligger Helga Trefaldighets kyrka vid Nathan Söderbloms plan,
  Under predikstolsräcket har Nathan Söderblom låtit hugga in:Ty sanningen skall göra er fria.

  Gillad av 4 personer

 2. Aurora skriver:

  Mattias Gardell med sina makttentakler inom sosserörelsen är snarast ett symptom på den maktkorruption som är vanlig idag inom vänster. Det är ju inte för inte som S sitter på all institutionell makt i sverige årtionde efter årtionde. Varur den patos för en religion som dikterar att Gardells egen bror, som är homosexuell, bör dödas är lika besynnerlig och inbjudande till spekulationer som när kriminologen Zarnecky ständiigt försvarar utomeuropeiska våldtäktsmäns övergrepp på svenska kvinnor.

  Gillad av 5 personer

 3. Astrid skriver:

  Globalismens udd är riktad mot kristendomen. Man gör gemensam sak med islam för att få bort den kristna civilisationen. Genom massinvandring säkras makten; invandrade röstar ”rätt”, på gund av världens mest generösa bidrag.

  Ett Sverige under PK-vänstern och islam i förbund blir ett alltmer tråkigt land, utan idéers och tankars stimulerande mångfald. Fattigt. Vitaliteten minskar, kreativiteten hämmas.
  Våra liv blir beskurna och vingklippta, liksom i alla totalitära samhällsbildningar där en ”elit” gör folket omyndigt.

  Gillad av 10 personer

 4. Göran Holmström skriver:

  Det ironiska i denna konstiga ekvation är att en broder idealiserar den religion som om den fick fritt spelrum. Så skulle den förmodligen döda hans egen homosexuella broder.
  Grekiska gudasagor i vår egen nutid så att säga. Det skulle vara mycket intressant att låta Mattias Gardell förklara sin logik över detta faktum.
  Men båda finansieras ju via PK rörelsen av oss, så kanske är inte tänka det viktiga då?

  Gillad av 2 personer

  • Lev Barkland skriver:

   En otroligt obehaglig typ. Eller det är klart, överlöpare kommer alltid att finnas. Personer som annonserar sin vilja att bli dhimmi-ledare. Inte så konstigt kanske, men det obehagliga är att han får en plattform och inte blir utfryst.

   Bara att använda ett sådant argument om muslimska ockupationsmakten i Andalusien. Så oerhört empatilöst. Att de ”fanns här i Europa 800 år innan protestanterna” . Så sjukt uttalande. Rent av ondskefullt. Han borde inte våga visa sig i Spanien i alla fall efter detta. Fast där vet förstås få vem denne svenske dåre är.

   Men det är som om jag skulle åka till Norge och påpeka att Nazister fanns i Norge 30 år innan där fanns Kristeligt folkeparti. Vad förtjänar detta för reaktion?

   Gillad av 1 person

   • Göran Holmström skriver:

    Det verkar ju som att inom PK är allt hat vackert så länge det drabbar deras egna sponsorer, skattebetalarna.
    Lite som en gigantisk föräldrarevolt men mycket mer långdragen och ondskefull.

    Gilla

 5. killeri skriver:

  Likheterna mellan islamister och nationalsocialister är slående. De hatar judar, USA, Israel och väst och verkar inte ha någon respekt för parlamentarisk demokrati.
  Det enda de verkar vara oense om är storleken på migrationen till Europa men det måste de väl ändå kunna komma överens om? Gemensamma fiender har de ju gott om.

  Gilla

 6. olle reimers skriver:

  Islam är det perfekta maktverktyget med desss krav på absolut lydnad. Det är ingen slump att huset Saud valde den allra mest rabiata versionen när de skapade Saudiarabien.

  Globalfascisterna har uppenbarligen också insett detta.

  Islam i sig är inte faran utan de som med hjälp av den skaffar makt.

  Vi får inte glömma att all de totalitära rörelserna under de senaste 100 åren är skapade av globalfascister som vill ha total kontroll över klotet.

  Gilla

 7. Martin R skriver:

  Mattias Gardell borde ta en sväng runt om i Europa i allmänhet och i Sydamerika/Sydostasien i synnerhet och lufta sin fobiparanoia.
  Inte många andra länder viker ner sig lika lätt som Sverige.
  Vi lider Inte av islamofobi. Däremot av kristofobi.

  Sverige lägger sig platt inför den totalitära islamiseringen,över allt i samhället ser vi hur svängarna vidgas mer och mer.
  En moské kräver böneutrop. Och vips så står svenska kyrkans biskopar på rad för att lovorda och ge sitt gillande. Minsta ifrågasättande rasistanklagas.
  Det är en sorglig samling lismande hovnarrar inom kyrkorna som ger islam allt mer inflytande. Och i samhället i stort är det lika mycket rövslickeri och knäböjande inför muslimerna.
  Nu senast var det en modig kvinna inom idrotten som kritiserade en bild på en ung flicka i slöja. Och vips så vart hon avskedad. Därför i Sverige får ingen ifrågasätta islamistiska traditioner oavsett hur sjukt det är.
  Vad Mattias Gardell menar är att vi ska bli ett muslimskt kalifat.
  Och risken finns med en medlöpare som Gardell, hemskt.

  Sverige har inte varit, och är inte och ska aldrig vara ett muslimskt land.
  Däremot ett evangeliskt-lutherskt land med den augsburgska bekännelsen som rättesnöre.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.