Eurabien håller på att bli verklighet

Mohamed Omar

Våren 2016 varnade, Trevor Phillips, före detta ordföranden i The Equality and Human Rights Commission, för att muslimerna i Storbritannien riskerade att bli en ”nation inom nationen”. Han hade i dokumentären ”What British Muslims really think” redovisat resultaten av en undersökning om vad brittiska muslimer tycker. Det visade sig finnas en stor klyfta i värderingar mellan brittiska muslimer och andra britter.

”Integrationen av brittiska muslimer”, sade Phillips, ”kommer sannolikt att bli den svåraste utmaningen vi någonsin har mött.”

I undersökningen framkom bland annat att 66 procent av de tillfrågade inte skulle rapportera till polisen om de kände någon som var på väg att bli inblandad i terrorism. Det kan bero på att man känner större lojalitet till den egna gruppen än till det icke-muslimska samhälle man lever i. Man är engelsman, eller för all del även fransman, belgare och svensk, men bara på pappret.

Detta kan förklara hur Salah Abdeslam, den belgiske jihadisten av marockanskt ursprung som medverkade vid attacken mot Paris den 13 november 2015, kunde hålla sig undan rättvisan hela fyra månader, innan han greps i stadsdelen Molenbeek i Bryssel. Paris borgmästare Anne Hidalgo menade att hon var säker på Abdeslam skyddades av sina ”bröder” i Molenbeek.

Begreppet Eurabien används ibland för att beskriva föreställningen om att Europa växer samman med arabvärlden, islamvärlden eller Mellanöstern. Begreppet Eurabien ska ha populariserats av författaren Bat Ye’or i boken Eurabia: The Euro-Arab Axis.

Wikipedia står det att Eurabien är ett begrepp ”inom en konspirationsteori”. Det kanske finns orimliga konspirationsteorier kopplade till detta begrepp. Men jag tycker det beskriver något som vi faktiskt upplever. Vi ser hur vår vardag förändras. Moskéerna blir fler. Allt fler kvinnor på stan är täckta i hijab. Nu har vi även fått islamiska böneutrop.

Var går gränsen för denna förvandling? Finns det något slut? För om det fortsätter som det gör nu så kommer vi att hamna där, Europa kommer att förvandlas till Eurabien.

Tusentals unga muslimska män med svenska, tyska, belgiska, brittiska och franska pass reste till Mellanöstern för att slåss för Islamiska Staten. Dessa är de mest fanatiska, de som är redo att döda och dödas. De har uppstått i en islamistisk miljö som är betydligt större – och växer.

Trevor Phillips uttryck ”nation inom nationen” passar bra som beskrivning för stora delar av den turkiska diasporan i Europa, kanske framför allt i Tyskland. Lördagen den 29 september invigdes en jättemoské i staden Köln. Lokalbefolkningen har protesterat, men blev överkörda.

På plats vid invigningen fanns den turkiske presidenten Recep Tayyip Erdogan från det islamistiska partiet AKP. Han tackade regeringen för att den låtit bygga moskén, trots protesterna.

Tusentals personer med turkisk bakgrund hade gått ut på gatorna för att visa sitt stöd för Erdogan genom att skandera ”Allahu Akbar” och ”Vi är din armé, du är vår anförare”.

Erdogan tror inte att turkarna i Europa kommer att bli européer. I ett tal i mars 2017 uppmanade han turkar i diasporan att skaffa många barn: “Skaffa fem barn, inte tre. Ni är Europas framtid”.

Han ser alltså inte turkarna i Europa som européer. Inte nu och inte i framtiden. Han förutsätter att de europeiska turkarnas barn kommer att bli turkar, inte svenskar, tyskar eller holländare. Och att de ska ersätta européerna genom att bli Europas framtid.

I flera hundra år drömde turkiska sultaner om att erövra Europa. Två gånger, 1529 och 1683, belägrade turkiska arméer Wien. Den drömmen verkar leva vidare hos Erdogan. Fast nu ska inte erövringen ske genom svärdet, utan genom invandring och mission.

I Europa står kyrkor tomma, övergivna. Kristendomen trängs undan allt mer. Samtidigt blir moskéerna fler. Vissa moskéer är ombyggda kyrkor. Abo Raad, imamen i Gävle som uttryckte stöd för Islamiska Staten, predikar till exempel i en moské som tidigare var en metodistkyrka. Moskén finansierades av en stiftelse i Qatar som också finansierat Al-Qaida.

Jag tycker det ser mera ut som att massinvandringen från Mellanöstern gör Europa mer likt Mellanöstern snarare än att invandrarna blir mer lika européer.

Den 28 juli 2004 publicerade den tyska tidningen Die Welt en intervju med historikern och islamkännaren Bernard Lewis. Han förutspådde då att Europa skulle bli islamiskt under slutet av tjugohundratalet. Kommer han få rätt? Det beror på oss.

Historikern Niall Ferguson menar att det ligger mycket sanning i begreppet Eurabien: “Later historians will one day consider the coinage of the word Eurabia to be prophetic.”

Etablissemanget som förespråkar massinvandring påstår att det står för jämställdhet, demokrati, antirasism, tolerans och andra fina saker. Men vad de faktiskt skapar genom sina handlingar är något annat. Kommer de själva att trivas i Eurabien? Jag tvivlar.

Klicka här för att gilla min sida på Facebook. Du kan stödja mitt arbete genom att swisha till 0760078008 (Eddie Råbock).

45 reaktioner på ”Eurabien håller på att bli verklighet

 1. gmiksche skriver:

  ”Integrationen av brittiska muslimer”, sade Phillips, ”kommer sannolikt att bli den svåraste utmaningen vi någonsin har mött.”

  Bli? I min enfald trodde att de brittiska muslimerna var så väl integrerade att de t o m lyckats att få en av sina egna vald till Londons borgmästare.

  Gillad av 1 person

 2. Lars Bernhoff skriver:

  Det är uppenbart att Erdogan driver en politik som är på tvärs med Sveriges och Europas intressen. Han verkar utnyttja religionen för att få ett fastare grepp om Turkiet. Att uppmana sina turkiska landsmän i Europ att skaffa 5 barn är provocerande. Verkligheten är att antalet barn per kvinna i Turkiet är fallande och ligger på 2,0 ungefär. Hans Rosling hjälpte oss förstå att trenden i länder med ökat välstånd föds färre barn per kvinna. Muslimska kulturer verkar uppmana till att kvinnan ska vara hemma. Då blir det lätt fokus på många barn. Sverige ligger väldigt högt vad gäller kvinnligt yrkesarbetande.
  I Sverige i likhet med världen i övrigt så är det lågutbildade med utomeuropeisk bakgrund som föder flest barn. https://www.scb.se/statistik/_publikationer/le0001_2008k04_ti_09_a05ti0804.pdf
  De tomma kyrkorna beror troligen inte att kristendomen trängs undan av andra religioner. Normalsvensken blir oreligiös i det sekulariserade välståndslandet Sverige. Muslimska ledare får chans att driva samhällsfrågor som de inte kan göra i Sverige. Erdogan borde hålla tyst om vad turkar ska göra i Europa. Hans budskap är farligt bland de outbildade med män som låter kvinnor fastna i hemmet utan utbildning. Utbildade kvinnor som är starka nog att få hitta sin egen identitet även utanför familjen och rollen som barnafödare och hemmafru är viktigt för att motverka tex Erdogans uppmaning om många barn om man är turk och lämnat sitt hemland för att man tror att det är bättre utanför Turkiet.

  Gillad av 2 personer

 3. Jari Norvanto skriver:

  Detta var väl mer eller mindre innebörden av Enoch Powells tal benämnt ‘Rivers of blood’ 1968…

  Och begreppet ‘euro islam’ tycks ha haft bidragande svenska impulser:

  ”The term euro Islam was introduced at a conference in Birmingham in the UK in 1988. Leader and initiator of the conference was Carl E. Olivestam, senior lecturer at Umea University, also Director at the Board of Universities and Colleges in Sweden. Islam in England, Germany and France, examples of European countries with large Islamic populations, could be named Euroislam. The term was first published in the Swedish handbook: Kyrkor och alternativa rörelser. (Churches and alternative Movements). There are two European Muslims who dominate the debate on Euro-Islam: Bassam Tibi, and Tariq Ramadan, who adopted the term in 1999 but are using it in a different meaning.”

  https://en.wikipedia.org/wiki/European_Islam

  Gillad av 1 person

 4. Rune skriver:

  ”I flera hundra år drömde turkiska sultaner om att erövra Europa. Två gånger, 1529 och 1683,”
  Och då hade de redan erövrat Mindre Asien och det Östromerska riket.

  Gillad av 1 person

 5. Aha skriver:

  Om det finns två världar som kolliderar med varandra så är det Islam och västlandet, och då särskilt PK-ismen. PK-isternas förhållningssätt till Islam saknar all form av självbevarelsedrift. Om de inte besinnar sig riskerar de att hänga där i lyktstolparna den dag radikal Islam tar makten i Sverige. Det var grovt men det är ju faktiskt vad som händer i Islamistiska länder – oklart om det gäller för könskorrigeringar som för PK-isten blivit närmast en modesak, men tänk ändå tanken.
  Denna PK-istiska vurm för något som är deras raka motsats fordrar sin förklaring. Man pratar om att vänstern/PK-isterna alltid ser med välvilja på de som är offer, de som är lägre i de samhälliga hierarkierna, men hur kan denna välvilja vara överställt destruktion av dem själva?
  PK-istens värdegrund kring kvinnor, sexualitet, brott och straff, frihet och annat förglömt är ju totalt väsensskild Islamistens värdegrund.

  En slutsats kan man i alla fall dra; PK-isterna förhållningssätt till Islam visar att de är förnuftsvidriga, att de är koko.

  Gillad av 5 personer

  • olle reimers skriver:

   PK-ismen bygger på rädsla och flykt från konfrontation. Det är människor som inte tror på något annat än att flyta med strömmen; utan andra ambitioner än att vara nytiga idioter. De sätter hellre på sig rosa hattar än säger emot.

   Pojkar ska uppfostras till flickor. Vi vet hur islam ser på det kvinnliga könet. Mansvarelser som beter sig som kvinnor kommer att bli de lägst stående i det islamska kalifatet.

   Dags att än gång för alla göra upp med feminazismen.

   Gilla

 6. V for Vendetta skriver:

  Frågan är om våra efterkommande kommer att studera Europas historia och tänka tankar om hur märkligt Europa tedde sig när kvinnor fick ha håret löst och var fria att göra karriär och gifta sig med vem de ville. När man själv bestämde om man ville vara religiös eller inte och när dödsstraff inte tillämpades. Jag hoppas att de slipper tänka så men jag tror det inte. Den invasiva arten är alltid den som avgått med seger. Så gott som aldrig har det i kulturer som mötts frammanats teser-antiteser -synteser utan den aggressiva kulturen har alltid var den som tagit över Så var det i syd och nordamerika, och Australien t e x. Där firas inga officiella kulturella dagar baserade på urinvånarnas kultur utan de får smyga in det i den ”nya” kulturen som är baserad på den katolska kyrkan och firas det något som inte påverkats av det nya så betraktas det som ett pittoreskt inslag mer än som egentlig kulturyttring. Likaså skedde här i vårt land efter kristnandet. Det tog 500 år för landet att fungera igen efter att man kristnats, jag tror det tar 1000 år innan det fungerar igen efter att man Islamiserats. Det största hotet mot vår sk demokrati är nämligen den Islamska kulturen som egentligen står för allt det vi motarbetat här i Europa sedan generationer tillbaka.

  Gillad av 5 personer

  • uppstigersolen skriver:

   Om utvecklingen fortsätter med 10 000 utlänningar i månaden framöver så kommer ingen i Sverige vilja eller tillåtas skriva historien om Sverige fordom. Detta eftersom Islam tagit över. Så kanske nån svenskättling i Amerika kommer att skriva historien om landsförrädarna som förstörde ett land.

   Gillad av 6 personer

   • V for Vendetta skriver:

    Dr #r vi redan idag. Man sm#lter ned fornl#mningar I en aldrig f’rr sk]dad takt och chefen f’r riksatikvariet #r muslim. AQiusar Mahmood ‘r chef f;r samh’llsavdelningen…..den som sk;ter artefrakter.

    Gillad av 3 personer

   • Gregor Samsa skriver:

    Flera historielärare i Malmö har redan vittnat om hur de i praktiken undviker eller ”nyanserar” undervisningen om förintelsen för att undvika oroligheter och direkta bråk i klassrummet. Lärare kröker alltså i praktiken rygg inför den högljudda intoleranta minoritet som redan förorsakat betydande judisk emigration i Malmö.

    Det här är om något totalt haveri i praktiken för de värdegrundsfloskulösa moralisternas luftslott.

    Gillad av 7 personer

 7. heraldikern skriver:

  Skulle Eurabien vara en konspiration? Vad är det EU håller på att bygga bakom ryggen på EU-medborgarna? Det finns såvitt man kan förstå redan planer på att utöka EU med länder från Nordafrika. Man hävdar väl att man bara vill ha samarbetsavtal, men det är väl för att gå in sakta i en senare federation, som tanken är över huvud taget med EU. Kommentra gärna det i en artikel!

  Gillad av 1 person

 8. Svarta fanor skriver:

  Nej de kommer inte att trivas, men en vändning i deras insikt kommer inte, om den alls kommer, förrän de själva drabbas av sin utopis konsekvenser, som när tillräckligt många journalister och politiker får sina barn rånade, som Jörgen Huitfeldt. Det är det enda som kan påverka. Vad är konspiratoriskt med Eurabien, det är tröttande att pilla isär pk-logiken, det är ju enkel matematik, när det kommer fler muslimer, och föds fler muslimer, så blir det, hör och häpna fler muslimer i Europa, som, hör och häpna, vill leva som muslimer vill. Vari ligger konspirationen? Fler muslimer, mer islam, självklart, ett barn kan förstå detta.

  Jag skrev igår om sammanhållning, jag ser runt mig och ser ingen sammanhållning med andra svenskar. Den motkraft som vi möjligen utgör blir ingen reell kraft eftersom vi sitter ensamma i våra stugor. Vissa här tar fel om kristendomen, för det var den som tvingade oss samman, att sitta nära andra spelar roll, att sitta skuldra vid skuldra i kyrkan, det var vår sammanhållning i tusen år. Socialismen och socialdemokratin monterade ner detta, och ersatte det med ingenting, vi är atomiserade och isolerade. Vänstern och koherenta minoriteter de gillar däremot att träffas och de gillar att hata, att hata oss, så det har en gemensamt, en sammanhållning, men socialdemokratin och kristendomens försvinnande har förstört vår. Så det troliga skeendet framåt är att de vänsterliberala pk-isterna kommer att fortsätta sin marsch mot sin utopi, samtidigt som muslimerna försöker skapa sin, vi är irrelevanta, konflikten som kommer innefattar inte oss, inte SD, inte AFS, inte MED, utan den blir när vänstern och vänsterliberalerna till sist inser vad muslimerna vill, att de vill leva som muslimer med just sin variant av islam. Allt vi kan göra är att betrakta spektaklet.

  Gillad av 3 personer

  • Fredrik Östman skriver:

   De är så djupt inne i sin livslögn att de bara kommer att ändra den för att passa till omständigheterna allterftersom. Det kommer att hävda att de alltid, i hela sitt liv, varit hemliga förespråkare för polygami, könsstympning (egen och andras), underkastelse, rumpan i vädret och den arabiska härskarrasen.

   Vi kommer få se en artikel på Aftonbladets kultursida där den ena eller andra kulturprofilen beskriver hur mycket bättre sexet har blivit sedan han skurit av halva snoppen.

   Inget kan rädda dessa människor. Inget kan rädda Sverige. Jag kapar alla band, alla.

   Enligt den senaste artikeln på Mörkläggning flyttar nästan lika många svenskar ut ur Sverige varje år som utlänningar flyttar in. Det filtrat som blir kvar är evigt förlorat, evigt.

   Gillad av 7 personer

  • Sixten Johansson skriver:

   Någon oväntad, omskakande och elektriserande händelse, en ”svart svan”, helst kopplad till någon obstinat och mediasexig person med genomslag, skulle möjligen kunna flytta det åsiktstotalitära magnetfältets pol märkbart, eftersom svenska journalister och andra moralister traskar på som lämlar med nosen i varandras ändor och inte kan hålla sig borta från ett så hett ämne. Men chansen är minimal.

   På eget initiativ gör politiker och andra aktiva värdegrundister bara det lilla som de för syns skull tvingas till dag för dag. Så vitt jag kunnat utläsa har de ingen plan, ingen utopi, inga ambitioner utom de rent taktiska, ögontjänande och parasitiska. Just så infantilt som de agerat t ex efter valen, just så diande och halvblinda är de inför verkligheten och utvecklingen. Sverige driver utan maskineri och roder och makteliten agerar låtsasbesättning, klarar inget annat, ser inget annat. Och de flesta har inte ryggrad nog för att dra sig ur spelet ifall deras ögon skulle öppnas.

   Det går att beskriva hur miljoner myrsteg efter andra världskriget har lett fram till detta kollektivpsykotiska syndrom, detta religionssubstitut utan Gud, utan Mästare, utan vuxna. Troende värdegrundister lever med sitt psyke i en egen mytomanisk verklighet lika väl som troende muslimer och troende kommunister. Dag för dag kommer de att ta miljoner nya mobbkollektivistiska myrsteg, så omärkligt, att de aldrig uppfattar sig ha stått någon annanstans än där de nu knäböjer, med ändan i vädret och nosen mot Mekka.

   Gillad av 3 personer

   • olle reimers skriver:

    Jag tror på svarta svanar. Vår tids svarta svan heter Donald J Trump.

    Jag tror också att det ultimata flockdjuret människan kommer att svänga 180 grader när de ser effekten av den svarta svanen. Det kommer de att göra inom en mycket nära framtid.

    Gilla

 9. Fredrik Östman skriver:

  Jag har tagit bort tramslögnen om konspirationsteori från Wikipedia. Vi får se hur många minuter det får stå. Fake News har tagit över Wikipedia.

  Den anförda referensen för påståendet om konspirationsteori var för övrigt en artikel från Döden nedrigheters nöjessidor, som inte längre existerade.

  Gillad av 6 personer

  • Svarta fanor skriver:

   Eurabia is a political neologism, a portmanteau of Europe and Arabia, used to describe a conspiracy theory of globalist elements, allegedly led by French and Arab powers, to Islamise and Arabise Europe, thereby weakening its existing c

   Gillad av 1 person

  • cmmk10 skriver:

   Svenska Wiki. ”I teorin ingår ofta en föreställning om att den muslimska befolkningen kommer att bli i majoritet eller en dominerande kraft i flera av Europas traditionellt kristna länder inom loppet av några decennier. De uppskattningar som gjorts av den förväntade ökningen av antalet människor från muslimska länder har dock aldrig stannat på en högre siffra än 8 % av Europas totala befolkning för år 2030.”

   Prognoserna för Sveriges del ligger mig veterligen på betydligt mer än 8%!?

   Gillad av 1 person

 10. OT. skriver:

  Den 10 december kommer FN att anta ”Global compact for safe, orderly and regular migration”. Ramverket har som huvudmål att luckra upp nationella barriärer mot migration och införa nya vägar in. Migranterna ska särbehandlas på ett positivt sätt: få hjälp med lån, sänkta avgifter för överföring av pengar till hemlandet, särskild tränad vårdpersonal och höjda straff för brott mot migranter.

  Samtidigt beläggs medier med munkavle – ingen negativ rapportering om invandringen kommer att tillåtas. Nu bekräftar Regeringskansliet till Samhällsnytt att Sverige ska skriva under ramverket. ”Frågan om införlivande (i nationell lagstiftning – anm.) kommer att aktualiseras när ramverket är antaget”, kommenterar Justitiedepartementets kansliråd till oss.

  Gillad av 4 personer

  • Asta skriver:

   EU måste byta invandringspolitik och göra sig av med tanken att invandrare ska släppas in i EU och sedan omfördelas mellan medlemsländerna. Invandrare ska hållas utanför EU och få hjälp i närområdet. Det är kravet i ett nytt förslag som Danmark och Österrike arbetat fram ihop, uppger DR.

   Syftet är dels att minska invandringen till Europa, men även att ge bättre skydd åt riktiga flyktingar. Enligt Danmark och Österrike är det mer fördelaktigt att hjälpa människor i närområdena.
   Förslaget innebär också en mer effektiv återvandring.
   – Framför allt handlar det om att vi går bort från ett system där vi hjälper de starkaste. Vi ska hjälpa de som behöver skydd närmare de områden som de kommer ifrån, säger Inger Støjberg enligt DR.”

   Det finns kanske fortfarande ett litet hopp om att förnuftet ska segra?

   Gillad av 1 person

   • Jagoda skriver:

    Kalergi-planen som innebär ett drastiskt genomfört folkutbyte och även ett folkmord på Européer är faktiskt inskriven i EU-grundardokument.Att hävda att det är möjligt att få Eurokommissionen att överge den mordiska Kalergi-planen är som att hoppas att vargen skall bli vegetarian.

    Gillad av 3 personer

   • heraldikern skriver:

    ”Kalergi-planen som innebär ett drastiskt genomfört folkutbyte och även ett folkmord på Européer är faktiskt inskriven i EU-grundardokument.”

    Vorer bra om du kunde påvisa den lagtexten i EUs grundardokument! Skulle vara användbart i den allmänna debatten.

    Gilla

 11. Hosianna skriver:

  Tack, Eddie, men Europa har ingen framtid om islamiseringen inte kan hejdas och nogsamt reverseras genom resolut repatriering i rasande fart.

  Ett tokreligiöst vanstyrt Eurabien, där ursprungsbefolkningen har flytt, fördrivits eller dött ut skulle, naturligtvis, bli precis lika dysfunktionellt; våldsamt ojämlikt, misogynt, krigshärjat, andefattigt, allmänt kaotiskt och obeboeligt som resten av den muslimska världen.

  Gillad av 4 personer

 12. Jagoda skriver:

  Eurabien är redan en verklighet.Bara i efterblivna européers av nationella vanföreställningar deformerade föreställningsvärldar finns det fortfarande i Europa nationer.Framtiden är nu.Inse att ni redan är besegrade.Fröjda Er över ert slaveri!Resistance is futile!

  Gilla

   • Jagoda skriver:

    Det var menat ironiskt.Ironi är ett rätt bra stilmedel ibland om man vill få folk att vakna upp ur sin halvslummer.En provokation således med ironisk udd.

    Gilla

  • olle reimers skriver:

   Jagoda; det är väl titeln på Ann Coulters senaste bok? Hon avser dock motstånd mot Trumps politik och inte tvärtom.

   Det är dags att rycka bort de svarta hucklena och låta dessa kvinnor få se och beses fritt!

   Gilla

 13. Ingeborg skriver:

  http://eutext.blogspot.com/2009/05/eu-eurabia.html
  EU – Aurabia
  ORIANA FALLACI – orädd journalist

  Kanske finns det anledning att påminna om Oriana Fallaci och hennes inställning och varningar för utbredningen av islam. Hon föddes 1929 i Florens och dog den 15 september 2006 på ett sjukhus i Florens efter en lång kamp mot cancer. I Sverige skrevs inget om detta men i utländsk press uppmärksammades hon återigen. Vem var hon då? Sv.wikipedia
  …Efter en självvald isolering under tio år talade hon inför ett stort antal åhörare vid American Enterprise Institute den 22 oktober 2002. Kortfattat framförde hon ungefär följande: Jag gömmer mig inte. Jag har stannat hemma därför att jag tycker om att vara hemma. Jag har inte visat mig offentligt på åtminstone tio år men nu bryter jag tystnaden. Varför? Därför att sedan den 11 september befinner vi oss i krig. Hon kallade sitt tal ”A Sermon for the West”. scribd

  Drygt två år senare gav Oriana Fallaci ut en ny bok ”The Strength of Reason” (Förnuftets styrka). Hon kallar Europa för ”Islamisk provins” och menar att det i varje stad i Europa finns en andra stad, en muslimsk stad som styrs av Koranen. Detta är ett steg i den islamiska utvecklingen. fajaf

  Bakgrunden till EU:s Medelhavssamarbete eller Barcelonaprocessen (fallacikoden). nyt
  …Oriana ställer frågan huruvida den muslimska invandringen till Europa är en konspiration? På tre decennier blev Europa ett hem för ca 20 miljoner muslimer. Hur kunde det bli så att islam blev en religion som hotar kristendomen i Europa? Hon ställer sig också frågande till att ena dagen var araberna ett folk långt borta, som bodde i tält och vaktade kameler. Nästa dag var de grannar. bgf
  …Oriana Fallaci beklagar att hon så länge var omedveten om omvandlingen av väst som hon anser fanns tecken på redan under 60- och 70-talen.

  Sammanfattningsvis konstaterar Fallaci att det är en konspiration iscensatt av Europas och Arabvärldens regeringar för att få tillgång till den arabiska oljan som blivit ännu mer värdefull för Europa efter OPEC-krisen 1973. I utbyte mot oljan skulle Europa acceptera ”överskjutande arabisk arbetskraft”, d.v.s. invandrare. Läs gärna hela artikeln

  https://www.samtiden.com/node/252

  På marsch mot Eurabia
  Läs hela artikeln

  Gillad av 1 person

 14. Axel T skriver:

  Sverige är ju redan uppdelat i svennar och resten. Såssarnas och miljömupparnas budskap innan valet 2014 var ju att Sverige skulle utvecklas mycket bättre än andra länder. Våra öppna gränser var garantin för detta, samt kunskapsregnet som följde med och skulle frälsa oss från stagnation. Vi har ju facit idag. Poliser får utslagna tänder och medvetslöshet under tjänsgöring. När samhällskollapsen kommer, då får 7 klövern skydda sig själva bäst dom kan. Då fattar t o m de mesiga Svenskarna att det är våra flummiga politiker som bär ansvaret för eländet.
  Jag tror dom lämnar landet, med rädsla för sitt eget liv. Den dagen kommer!

  Gillad av 1 person

  • Jagoda skriver:

   Inte bara poliser drabbas av invandrarvåldett utöver helt oskyldiga människor som bara slumpvis råkar befinna sig på fel plats på fel tidpunkt förekommer grovt invandrarvåld sedan decennier tillbaks mot lärare som t ex får tänder inslagna eller som får motta ”danska skallar”-varav en del med livshotande konsekvenser.Även inom andra delar av samhällsapparaten är det nu regel med dödshot,fysisk misshandel,våldtäktshot och genomförda våldtäkter.Detta mörkas sedan decennier tillbaka och ofta viktimiseras och skuldbeläggs offret och får sitt liv förstört.Kort sagt:Sverige befinner sig i fritt fall.

   Gillad av 4 personer

 15. olle reimers skriver:

  Som alla vet som varit utsatta för trakasserier, mobbning, hån och liknande för att man varit annorlunda; upphör allt detta som genom ett trollslag när man visar att man inte tolererar det längre.

  Sverige och svenskarna är förlamade av skräck inför dessa små råttor som springer omkring och hotar oss. När några på allvar ställer sig upp och säger att nu får det vara nog bryts förtrollningen. Avsossefieringen kan börja.

  Gilla

 16. Egon skriver:

  Omar vet.
  Alla Muslimer vill mötda en otrogen.
  Snart är jag ensam kvar i mitt område.
  Tack Stefan Löven.
  Han skiter fullständigt i vad som händer med oss som bor i den verkligheten, han och miljöpartiet skapat.
  Flytta hit Stefan du skall väl bo här hos dina väljare…….
  Multikulturen har etnocentrerat Sverige.
  Få jobbar här bland”svenska” socialdemokrater.
  Ni vet väl att er väljarbas är bland de som hellre går på bidrag än jobbar
  Tyvärr.
  Han är så feg att han vägrar sätta sin fot i Akallla.
  Skäms Stefan Löven!!!!!!!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.