Krig mellan korset och halvmånen

Mohamed Omar

Turkiets islamistiske president Erdogan varnar för ett krig mellan korset och halvmånen. Detta efter att Österrike beslutat att stänga sju turkiska moskéer och utvisa sextio imamer i ett tillslag mot ”politisk islam”.

”Parallella samhällen, politisk islam och radikalisering har ingen plats i vårt samhälle”, säger landets förbundskansler Sebastian Kurz.

Österrikes förbundskansler Sebastian Kurz, som tillhör det konservativa partiet ÖVP, valde efter segern i höstens val att bilda regering med Frihetspartiet, FPÖ.

I sin tidigare roll som integrationsminister 2015 bidrog Kurz till en lag som förbjuder utländsk finansiering för religiösa grupper. Den gjorde också islamiska föreningar skyldiga att ha en grundläggande positiv syn på det österrikiska samhället.

Den direkta orsaken till att moskéerna ska stängas ner är ett antal bilder som visade hur barn i en turkisk moské spelade upp slaget vid Gallipoli. Barnen var klädda i uniform och fick spela lik inlindade i turkiska flaggor. Moskén i fråga drivs av ATIB, förbundet för turkisk-islamska kulturföreningar med säte i tyska Köln, som är en gren av Turkiets religionsmyndighet Diyanet.

Bilderna satte igång en utredning och det är den som nu ligger till grund för regerings beslut.

”Det här är bara början”, säger vicepresidenten och FPÖ:s partiledare Heinz-Christian Strache.

Man får hoppas att han har rätt. Det är ett steg i rätt riktning, men betydligt mer måste göras för att stävja islamiseringen av Europa.

Den österrikiska tidningen der Standard talade med en muslim utanför en av de stängda moskéerna som sade:

”Den här moskén är inte politisk, alla är välkomna hit.”

Självklart är alla välkomna – islam är en missionerande religion. Det är svårt att se någon motsättning i att en organisation kan vara politisk och samtidigt välkomna alla.

Moskéns hyllning av det osmanska kalifatets seger i slaget vid Gallipoli den 9 januari 1916 visar att man inte känner sig som en del av det österrikiska samhället. Det är den turkiska historien som ska läras ut till barnen, så att de förblir turkar.

Erdogan tror inte att turkarna i Europa kommer att bli européer. I ett tal i mars 2017 uppmanade han turkar i diasporan att skaffa många barn: “Skaffa fem barn, inte tre. Ni är Europas framtid”.

Han ser alltså inte turkarna i Europa som européer. Inte nu och inte i framtiden. Han förutsätter att de europeiska turkarnas barn kommer att bli turkar, inte svenskar, tyskar eller holländare. Och att de ska ersätta européerna genom att bli Europas framtid.

I flera hundra år drömde turkiska sultaner om att erövra Europa. Två gånger, 1529 och 1683, belägrade turkiska arméer Wien. Den drömmen verkar leva vidare hos Erdogan. Fast nu ska inte erövringen ske genom svärdet, utan genom invandring och mission.

Ett uttryck för att många turkar i Europa inte känner sig som européer kunde vi se den 11 mars 2017 då tusentals turkar demonstrerade i den holländska staden Rotterdam. De viftade stolt med turkiska flaggor och skanderade “Allahu akbar!” Stämningen blev allt hätskare och demonstrationen övergick i upplopp.

Det kunde lika gärna ha varit scener från Mellanöstern.

Upploppet i Rotterdam berodde på att turkarna i staden var arga för att inte Erdogans utsända fick valkampanja i Nederländerna. De är ju turkiska medborgare och tänkte rösta i det kommande valet i Turkiet om en ny konstitution som skulle ge Erdogan mer makt. De är inte ens medborgare, men känner sig ändå att de kan demonstrera på detta respektlösa sätt.

Vi har inte haft turkupplopp av det slaget, men vi fick uppleva något liknande den 9 april 2016. Då höll Turkiska Riksförbundet möte på Sergels torg i Stockholm. Förbundets vice ordförande Barbaros Leylani uppmanade också till mord på armenier. ”Turken vaknar!” skrek han. ”Armeniska hundar bör akta sig! Död åt armeniska hundar! Död! Död! Död!”

Talaren fortsatte att tala kärleken till fosterlandet. Han gav sedan uttryck för en storturkisk tanke om att alla folk som tillhör den turkiska folkgruppen ska enas i ett land. Med ”fosterland” menade han inte bara det nuvarande Turkiet utan alla områden som bebos av etniska turkar. För att förverkliga den storturkiska staten kan blod komma att flyta, tillade han.

Något som slog mig när jag lyssnade på Leylani, är detta: om talaren nu menar, och av jublet att döma även de flesta av åhörarna, att turkarna är en överlägsen ras, att Turkiet är deras älskade fosterland och att den turkiska flaggan är den främsta av flaggor, vad gör de då i Sverige? Det är ju bara att säga upp sitt svenska medborgarskap eller uppehållstillstånd och resa hem till det turkiska paradiset.

Antalet muslimer ökar konstant i Österrike, liksom i alla länder i västvärlden. Av 8,8 miljoner invånare är drygt 600 000 muslimer. De flesta av dem har turkisk bakgrund.

Mångkulturalismen fungerar inte. För de olika kulturerna försöker hela tiden vinna mer utrymme och inflytande på bekostnad av de andra. Just nu ser vi hur islam växer i alla europeiska länder på bekostnad av de inhemska, europeiska kulturerna som trängs tillbaka.

Om detta fortsätter så kommer Europa att bli en del av islamvärlden. Vill vi ha det så? Om vi inte vill ha det så, så måste vi skrota mångkulturalismen. Vi måste ha en politik som skyddar och främjar den egna kulturen. Det räcker inte att bara sitta med armarna i kors och hoppas att en ny ”euroislam” ska uppstå eller att muslimerna ska integreras. Det krävs en aktiv politik där man står upp för det man tror på.

För vi ser motsatsen till integration, vi ser separation. Ju fler muslimerna blir, desto mindre benägna blir de att integrera sig. I stället skapas parallellsamhällen med egna normer där det islamiska främjas och det europeiska undertrycks. När dessa samhällen växer hotar svåra konflikter.

I hela Europa krävs en aktiv assimilationspolitik där man kräver att invandrare anpassar sig, man drar in allt stöd till mångkultur och villkorar medborgarskap. För att bli medborgare ska man kunna tala språket, känna till kultur och historia och vara lojal mot den nya nationen.

Erdogan varnar nu alltså för ett krig mellan korset och halvmånen. Han riktade dock ingen kritik mot turkarna i Österrike som stolt hissar sin flagga och därmed signalerar att de inte kommit för att anpassa sig, utan för att ockupera.

43 reaktioner på ”Krig mellan korset och halvmånen

 1. Lilla fröken PK skriver:

  I ett långt inslag i gårdagens ”Rapport” kunde man ta del av en utredning, som islamofilen Mattias Gardell hade åstadkommit. Den visade, med stora grafiska illustrationer, hur utsatta svenska moskéer är för bränder och skadegörelse, hakkorsklotter m.m. De högerextremister, som av allt att döma bar skulden, legitimerades av politiska, icke anständiga partier. Dessa skylde allt ont på invandrare och i synnerhet på muslimer. Allt enligt justitieminister Morgan Johansson. Vilket parti han avsåg överlåter jag till den begåvade läsaren att fundra över. När opinionssiffrorna sjunker, stiger desperationen tydligen också hos anständiga partier!

  Gillad av 1 person

   • Henning skriver:

    Så länge det inte finns bindande bevis så är det bara spekulationer. Morgan Johansson uppför sig som en propagandaminister på 30-talet och till sin hjälp har han M. Gardell. Senaste polistillslaget där man hittade I den mystiska gömman i Jönköping en polisuniform, peruker och automatvapen. Alltså föremål som tydde på planering av ett grovt brott. Personer som är intressanta i utredningen kopplingar till den vänsterautonoma rörelsen – och Säpo har nu involverats i ärendet.
    Det finns alltså skäl att ta alla anklagelser mot högerextrema med en nypa salt tills bevisningen är glasklar. Men räkna med att denna regering gör allt för att manipulera inför valet i september.

    Gillad av 2 personer

   • Jan Bengtsson skriver:

    Är det någon skillnad på Agendabudskapet?

    Hur många av dessa är antända Moskéer som är icke-Sunnitiska???
    Huvudfåran Sunniislam har ju en historia av att inte gilla konkurrens…

    Gilla

   • Elvin skriver:

    Fick ett samtal från en allianspolitiker att jag borde titta på kvällens Aktuellt och i synnerhet inslaget om attacker mot moskéer. Jag kan väl säga att jag inte är det minsta förvånad över hur SVT och redaktionen för Aktuellt hanterar inslaget.

    Egentligen är det helt häpnadsväckande hur journalisten Nike Nylander undviker att ställa kritiska frågor till justitieminister Morgan Johansson som gång på gång lägger skulden på SD i förtäckta ordalag utan att Nike Nylander reagerar på detta. Hela intervjun blir mer eller mindre en fars där Nike Nylander tillåter Morgan Johansson att gång på gång beskylla vissa högergrupper för attackerna mot moskéerna.
    http://mobil.thoralf.bloggplatsen.se/2018/06/11/11540392-vilken-falsk-skitstovel/

    Gilla

  • Jvk skriver:

   Frågan är väl om vi närmar oss en tipping point, där kvinnorna triggas att känna rädsla vid varje nämnande av muslimer istället för ömkan och medkänsla, vad ämnet än är. Jag tror vi är ganska nära. I så fall så börjar propaganda som ovan att generera röster till SD med full kraft hur många nazistkors SVT än sprayat.

   Gillad av 4 personer

  • Fredrik Östman skriver:

   Hittills har samtliga attacker på moskéer, och på kyrkor med för den delen, utförts av muselmaner av muselmanska skäl. De flesta hakkors sprejas av vänsterextremister. Nästan allt politiskt våld som inte är muselmanskt kommer från vänsterextrema rörelser. Och som grädde på moset är national-socialism bara ännu en vänsterextrem sekt. Vänster och islam så långt ögat når. En skön pakt för död, elände och förstörelse!

   Gillad av 2 personer

 2. plq017 skriver:

  Det är nödvändigt att ta problemet vid roten, inte bara nypa bort maskrosens knoppar.
  Vi måste ha en folkomröstning som tar bort ambitionen att Sverige skall vara ett multikulturellt land från grundlagen.
  Det fungerar inte, det är för kostsamt, och det är inte heller ett behagligt land att leva i.

  Gillad av 14 personer

 3. Rikard skriver:

  Hej.

  Är det kanske dags för svenskar att begripa att skall vi överleva så skall det till etnisk rensning?

  Fråga dig själv, du som är gammal nog att minnas Sverige när det var svenskt (du som är åtminstone över fyrtio år gammal): var Sverige bättre när 95%+ var svensk, eller var Sverige sämre?

  Vill du svensk att ditt land skall vara Sverige, så måste nästan alla som invandrat de senaste fyrtio åren utvisas – om de inte är helt assimilerade och inte är muslimer.

  Sverige är svenskarnas – ut med islam! Riv moskéerna, riv ghettona, kör ut ockupanterna!

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Gillad av 15 personer

  • Henning skriver:

   Du har fel Rikard. Min fru är från Iran och muslim sedan födseln. Hon praktiserar inte islam däremot och man kan fråga sig om hon då är muslim eller inte men enligt islamisk lag är hon fortfarande muslim om än en mindre bra dito. Assimilationen med den svenska kulturen har gått väldigt bra. Vi firar alla svenska högtider och vi talar svenska hemma. Barnen är döpa i Svenska kyrkan och har helt svenska namn. För de muslimer som vill praktisera islam i Europa och Sverige kommer det dock till problem med den omgivande europeiska kulturen eftersom vi har att göra med två olika värderingsgrunder: den ena är grundad i västerländsk humanism, sekularism och vetenskap medan den andra grundas i gudomlig lag förmedlad genom sharia. Troligtvis är vi på väg mot en större konflikt med detta som bakgrund. Lösningen kan dock förhandlas precis som turkarna och grekerna förhandlade om uppdelningen av Grekland och Turkiet under 1800-talet. I denna förhandling blev både Turkiet och Grekland homogeniserat vilket har varit till gagn för båda parter. Jag tror vi kommer att komma dithän i en framtid med alla de som vill fortsätta praktisera islam i Västerlandet.

   Gillad av 2 personer

   • educaremm skriver:

    En vardaglig enkel artighet behöver kultiveras, behöver odlas, behöver läras, övas och tränas varje dag i de flesta samhällen för att kunna minska stress…..

    Men….

    En kommunism, tillsammans med en liberalism och en s.k. vetenskaplig upplysning, har kunnat arbeta för en s.k. rationalism, samt för en s.k. feminism, och har också i en maskinell industriell storskalig fabriks- och vinstmaximerings-iver, eller fokus, gjort en västvärld fattigare på kultur?…

    Dvs., gjort en västvärld fattigare på vardaglig artighetsförmågor? …

    På förmågor till respektfullhet och till aktningsfullhet?…

    Vem vet….

    ”Där konsten slutar tar våldet vid.”

    (Läs mer…)

    Gillad av 1 person

   • uppstigersolen skriver:

    Du Henning skriver att Turkiet och Grekland hittade en lösning. Såvitt jag förstår innebar den att greker på områden där turkar bestämde fick flytta till Grekland. Samma med områden där greker bestämde så fick turkarna flytta på sig. Det är ju exakt den lösningen Rikard föreslår. Alltså Sverige åt svenskarna och muslimer får lämna landet. Vill muslimer vara kvar i Sverige så går det naturligtvis bra om de inte ska ha moskéer och särbehandling. Islam i det egna hemmet och svenska seder och bruk utanför hemmet. Sen kan nämnas att de greker jag känner inte är särskilt förtjusta i turkar. De har ju fått känna på vad Turkiets maktambitioner betyder.

    Gillad av 1 person

   • Fredrik Östman skriver:

    Vilken motsägelse ville du här framhäva? Jag kan inte följa din argumenation, den bygger inte alls vidare på det som påstås i den första meningen. Varför skall en avfällig nominalmuslim gift med en svensk och med kristna svenska barn omfattas av etnisk rensning?

    Gilla

   • Jvk skriver:

    Henning, jag är för en politik där din fru får lämna landet helt enkelt, vill du flytta med så gärna för mig.

    Gilla

   • olle reimers skriver:

    Problemet med de moderata muslimerna är att de inte har någon legitim företrädare som driver en reformering av islam.

    Så länge man är muslim får man alltså finna sig i att man betraktas som en nyttig kugge för Muslimska Brödraskapet och Erdogan.

    Jag förstår väl dilemmat för muslimer som, om de försöker sig på att reformera eller till ooch med att lämna läran, hotas med dödsstraff.

    Du är säkert medveten om att Hassan- Al- Banna, Brödraskapets grundare, var väl medveten om att utan de stränga straffen skulle islam idag bara vara en sekt.

    Menar man allvar med att inte vara en del av det som vi andra ser som en invasion syftande till islam ska dominera, demokratin, yttrande- och religionsfriheten ska avskaffas, så måste man offentligt ta avstånd. I annat fall kommer man rättvist att anses som en kugge i invasionsmaskineriet för att införa en totalitär politisk lära i Sverige.

    Gilla

  • Fredrik Östman skriver:

   Så är det. Alternativ för Sverige i höst! Repatriering på bred front och totalförbud för alla intoleranta religioner och för utländsk finansiering av utlänningar i Sverige och av religiös och politisk verksamhet! Och inte med flygplan och hundra tjänstemän som dadda, utan på skepp och i godsfinkor på långa tåg.

   Gillad av 9 personer

  • educaremm skriver:

   På mig verkar det som att det förekommer s.k. aktivister eller påverkansagenter, från någonting som kan beskrivas från båda håll, inom de europeiska och även skandinaviska nationerna….

   Det är då drömmare och viljor som, likt en George Bush, men även andra s.k. globalister, storindustrialister och övriga, då önskar sig att en s.k. New World Order skall kunna infinna sig?

   Så, åt vilket håll man än vänder sig idag, och från vilket håll än aktivister av olika slag vill påverka eller förespråka än den ena än den andra politiska lösningen, så kommer utfallet ändå att bli att en Ny Världsordning, med en Ny Världsregering, kan drivas fram i Europa….?

   Vem vet….

   Gilla

 4. Soho skriver:

  Såg också det tendentiösa inslaget i både Rapport och Aktuellt om moskéerna igår. Morgan Johansson begriper inte orsakerna till protesterna och pratar om islam som något naturligt i ett sekulärt land som Sverige. Islamiseringen är ett hot mot svensk kultur, det handlar om att islamister vill att politisk islam ska växa och ta sig in i maktsfärer i det svenska samhället. SVT spelar naturligtvis med i spelet om de stackars muslimerna som är offer för protesterna, dessa som då mycket följdriktigt hänger ihop med högerextrema krafter enligt PK-ismen. Motståndet till politisk islam är större än så, Österrike gör helt rätt även Danmark börjar ställa krav på muslimers integrering i det danska samhället, inte en dag för tidigt.

  Gillad av 6 personer

 5. Elof H skriver:

  Några minimiregler som krävs om vi ens skall tillåta islam över huvud taget i Sverige:

  1. All predikan skall ske på svenska.
  2. Ingen som helst åtskillnad mellan kvinnor och män får förekomma.
  3. Slöja är förbjudet fram till 20 års ålder och förbjudet inom all offentlig verksamhet. Arbetsgivare kan förbjuda det om de så önskar.
  4. Alla typer av religiösa hinder till arbete innebär att alla bidrag dras in.
  5. All form av utländsk finansiering av religiös verksamhet är förbjuden.
  6. All predikan skall videodokumenteras och vara tillgänglig för polis och andra myndigheter.
  7. Alla brott mot ovanstående innebär ovillkorligen utvisning på livstid och förverkande av eventuell moské.
  8. Allt offentligt stöd till religion upphör.

  Gillad av 2 personer

  • Jvk skriver:

   Halleda, och skall svensk dialogpolis upprätthålla detta? Med kalkonkorv? Jag häpnar över denna dumhet, att folk fortfarande efter allt man kan se kan sitta på sin kammare och tänka upp perfekta regler för samvaro med muslimer, man tar sig för pannan. Ser ni då inte hur det ser ut där det finns många muslimer?? Ser ni då inte att svenskar inte rör sig i muslimska områden? Ser ni inte tangentens riktning, tror ni att imamerna tar er lista och säger, tack vilka bra regler, så gör vi?? Man vet att man är i Sverige när folk efter 38 lavetter fortfarande tänker, bara jag vänder andra kinden till..

   Gillad av 3 personer

   • 5ven55on skriver:

    Ja. De ska återbetala vad de kostat oss (genom tvångsarbete om så krävs) och sedan ska de ut ur landet snabbt, billigt och effektivt. De har inte här att göra. Massinvandringen har genomdrivits med lögner och fulspel. Den saknar fullständigt legitimitet.

    Gillad av 1 person

  • CD skriver:

   Ser du inte att de sysslolösa muslimerna håller på att ta över det offentliga rummet i stad efter stad
   För att inte tala om alla gamla brukssamhällen.
   Ursvenskarna stryker efter väggarna dagtid, att gå ut på kvällen är inte bara att tänka på.

   Mer och mer av inköpen sker i köpcentra utanför stadskärnan. Tankning av bilen måste planeras på ett säkert sätt.
   Svenskarna håller på att förlora sitt nationalarv med allt vad det innebär, och snabbt går det.

   Gillad av 2 personer

 6. Martin skriver:

  Offerkoftan på som vanligt när det gäller de stackars muslimerna.
  Nästa gång kunde svt göra reportage om attentatet mot synagogan som begicks av palestinier och syrier och be om ett uttalande från Gardell.

  Gillad av 2 personer

 7. Hosianna skriver:

  Ja, kors i taket, Eddie, nu skiljs äntligen agnarna från det månskäreskördade vetet med slipade argument, skarpt uttalade av ett antal stolt europeiska och västerländskt civiliserade politiker i kristna länder söder om Öresundsbron. Gudskelov!

  I ett (nära förestående?) krig mellan korset och halvmånen på europeisk mark lär Erdoğan få bita i gräset. Hans jihadistiska hejdukar är ju inga stjärnor precis, snarare stora svarta hål, som slukar välfärd i hela universum medan de ynkligt fegt…

  … trakasserar förhatligt regnbågsviftande ”otrogna”, men islamisterna lär bli varse, att aldrig så civiliserade och vänliga, upplysta och väluppfostrade riktiga karlar som går i krig är en annan match än värnlösa kvinnor, barn, djur och åldringar.

  Gillad av 5 personer

  • uppstigersolen skriver:

   Ja det är ju själva f–n att jag är 71 år. När jag gjorde lumpen på sextitalet fick vi lära oss hur man oskadliggjorde den lede fi. En repövning blev det men inte fick jag ta itu med den lede fi. Nu är han här. Kan man få en ordentlig utrustning även som oldboy? Jag minns hur man skulle göra.

   Gillad av 2 personer

   • Hosianna skriver:

    Vuxna, svenska män i alla åldrar som likt du, Uppstigersolen, redan är väl utrustade mellan öronen och har fullgjort värnplikten på den gamla goda tiden, när hela Sverige fortfarande fungerade som ett normalt västland, utgör redan nu grundtryggheten för övriga svenskar, som utsätts för fientlig ”berikning” till leda.

    Ännu har landsförrädarna i Sjupartiet inte lyckats byta ut hela ursprungsbefolkningen mot tokreligiöst aggressiva, utländska ”män” i vapenför ålder – eller beröva oss vår rösträtt – så måtte alla kloka svenska män och kvinnor göra sitt allra yttersta, för att oskadliggöra så många uslingar som möjligt via valurnan!

    Gillad av 1 person

 8. Fredrik Östman skriver:

  Liten rättelse: Heinz-Christian Strache är inte vicepresident, utan vicekansler, d.v.s. vice statsminister. Det är ju en titel som brukar tilldelas ledaren i det mindre koalitionspartiet.

  Gilla

 9. Anette skriver:

  Henning du råkar ha en muslimsk fru med Iransk bakgrund och tar därför det för en sanning att det på ett enkelt sätt skulle gå att lösa alla konflikter med islam – för din fru är ju ett typexempel på hur lätt en muslim anpassas till västerländskt leverne. Där har DU fel. Människor från Iran har betydligt lättare för att anpassa sig till Västvärlden jämfört med t.ex araber eller folk från Afrika för den delen. Vi kommer inte att kunna behålla vårt samhällsskick om vi tillåter islam att fortsatt breda ut sig. Lyssna på de människor som växt upp med, och sedan försökt lämna denna så kallade religion.

  Gillad av 2 personer

 10. O.t. skriver:

  Varken Italien eller Malta vill ta emot dem har Spanien erbjudit en hamn åt flyktinfartyget Aquarius.

  Spanien ger i princip bara asyl till de som kan bevisa att de är från Syrien. I princip alla övriga nekas. Sedan har Spanien detta med att man låser in asylsökande också. Talande att det är en socialdemokratisk regering i Spanien som släpper in migranterna.

  Maltas premiärminister tackar sin spanska kollega och lovar sända förnödenheter till fartyget.
  Spanien ville ta emot dom, men det var inte bra nog för migranterna, så nu ligger dom och guppar i havet.
  Spanien erbjöd migranterna matkuponger och härbärgen.

  Förstår att det inte passade, då försökte Aquarius få Italien att ta emot dem, genom att säga att de har kvinnor och barn ombord, när Italien då sade att dom kunde komma och hämta barnen, så visade det sig att barnen var 22-åriga män.
  http://foliehatteniteckomatorp.blogspot.com/

  Gillad av 1 person

 11. Raw skriver:

  Det saknar betydelse vilken inställning ansvariga har som beslutat att fläskkött inte får serveras.

  Det som räknas är hur det muslimska kollektivet i Sverige och utomlands uppfattar beslutet.

  I Sverige uppfattar naturligtvis muslimerna detta som ett tydligt, närmast statligt, ställningstagande att fläskkött är nu ”haram” här och då skall förbudet införas nationellt.

  Alla som ser Islams framfart i Sverige med öppna ögon inser att Islam nu vädrar blod här. Snart sagt varje krav som Islam ställer i Sverige tillfredställes av naiva politiker och myndigheter även om det flagrant bryter mot svensk lagstiftning.

  Snart är väl själva den svenska lagstiftningen ”haram”.

  Det är bara att hoppas att svenskar med barn i turneringen tar sina barn ur den tills svenska värderingar karakteriserar den. Varje svensk idrottsförening som ställer upp i turneringen visar att man stöder att fläskkött är ”haram”.

  Men man begriper inte detta själv.

  Kommande val blir en kraftmätning mellan Sverigevänliga och Sverigefientliga krafter.

  https://samnytt.se/se-dagens-nyheter-och-faktiskt-se-blaljuga-om-flaskkott-i-gothia-cup/

  Gilla

 12. vlennstrand skriver:

  I alla beskrivningar av detta jag läst var det bara en turkisk moske. Inte 7.
  Reuters
  //
  One organization that runs a mosque in Vienna and is influenced by the “Grey Wolves”, a Turkish nationalist youth group, will be shut down for operating illegally, as will an Arab Muslim group that runs at least six mosques, the government said in a statement.

  https://www.reuters.com/article/time-warner-m-a-at-t-antitrust-int/ma-gates-open-with-judges-blessing-on-att-time-warner-merger-idUSKBN1J82SV?utm_source=reddit.com
  //

  Turknationalisterna ‘De grå vargarna’ har terrorism åtminstone i sin historia. En anledning att stänga den mosken som inte ansluter till islam.

  //
  “Political Islam’s parallel societies and radicalizing tendencies have no place in our country,” said Chancellor Sebastian Kurz, who, in a previous job as minister in charge of integration, steered the Islam bill into law.
  //
  Han har inte fel.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.