Hur kan dagens oroliga migrantsituation bemötas? Här redovisas tre alternativ.

Lennart Bengtsson

Det senaste islamistiska illdådet mot oskyldiga människor i London visar att européerna blir alltmer skyddslösa även i sina egna länder. Det är sannolikt bara en tidsfråga innan även Sverige kommer att drabbas, trots att landet gjort alla tänkbara eftergifter mot extrem islamism, inte minst på det lokala planet. Tanken att kärlek skall stävja allt ont har varit rättesnöret, inte minst bland landets kvinnor. Säkert skulle det vara ännu bättre om kvinnorna också kunde klä sig och bete sig på ett sätt som mer skulle tilltala de islamistiska migranterna. Man behöver ju inte gå så långt som att klä sig i chador med det finns ju ingen anledning att promenera omkring halvnaken med fladdrande lockar. Lite hänsyn måste man ju ändå visa mot landets alla nya medborgare som har haft en svår tid bakom sig.

Eftersom kvinnor gärna vill följa modets växlingar så vore kanske det mest effektiva om modehusen snarast kunde komma fram med ett klädesätt som är mindre erotiskt utmanande än dagens och som inte väcker anstöt hos landets migranter. Kanske ett mode som kunde baseras på den svenska allmogens klädsel vid sent 1800-tal? Detta borde ju också kunna tilltala såväl vänstern som den gröna rörelsen. Med gemensamma ansträngningar är jag övertygad att detta skulle ge snabba resultat och också bidraga till en bättre börskurs för HM. Svenskar har ju lätt för att anpassa sig i andra kulturer som vi sett vid det senaste statsbesöket i Iran och det är ju ingenting som hindrar att svenska kvinnor kan bete sig på samma sätt även hemmavid.

Om man nu mot förmodan inte anser detta vore möjligt så får man undersöka möjligheten att försöka separera de olika folkgrupperna för att undvika oacceptabla spänningar. Eftersom Sverige är ett vidsträckt och delvis folktomt land som förre statsministern med brister i sin geografiska utbildning först upptäckte från luften, så skulle man ju kunna grunda en islamsk enklav i en lämplig del av landet för alla de som inte trivs att leva bland svenskar. En möjlighet skulle här kunna vara Ljusnarsbergs kommun som en energisk ung journalist vid DN för en tid sedan såg som ett framtida Singapore! Betänk bara vilken oerhörd effekt detta skulle få på en gammal avfolkningsbygd i Bergslagen.

Här skulle man kunna avsätta på en yta av nästan samma storlek eller 631 kvadratkilometer mot Singapores 719 kvadratkilometer. Med Singapores befolkning på 5.5 miljoner skulle man ju ändå klara en migration på ca 5 miljoner bara på en yta som inte är större än Ljusnarsbergs kommun! Tänk bara vilken effekt detta skulle få på den svenska bruttonationalprodukten. Det skulle få ögonen att stråla av lycka och framgång inte bara på dagens finansminister utan även alla tillkommande finansministrar!

Men om nu inte ens detta lysande förslag skulle fungera så finns ju det tredje alternativet nämligen att hjälpa migranterna att återvända till sina hemländer i stället för att de skall tvingas leva i ett gudlöst, syndigt och förtappat land med självsvåldiga och stridslystna kvinnor som ingen anständig islamist kan stå ut med i det långa loppet.

22 reaktioner på ”Hur kan dagens oroliga migrantsituation bemötas? Här redovisas tre alternativ.

 1. larslindblog skriver:

  Jag föreslår alternativ 3. Vi får med lock och pock försöka bli av med element som är alldeles hopplösa. Sedan införs en redig ordentlig gränskontroll , precis som i ”Gränsbevakarna Australien” i Kanal 9 .
  I vissa fall är det lättare..de lär finnas 50 000 Romer från Polen och fd Jugoslavien i Malmö…dessa får respektive land faktiskt hämta hem ! Migrationsverket byter både namn och personal . Repatrieringsverket annonserar efter personal på DGS , Nya Tider . Fria Tider , Kvällsstunden =opolitisk allmänbildande tidning för seniorer) , m.fl.

  Liked by 2 people

  • Curt Widlund skriver:

   Jag har jobbat för Ericsson och vid många tillfällen besökt speciellt Iran. Kommer man med flyg till Iran försvinner de europaklädda vackra kvinnorna en till två timme före landning in på toaletten och kommer ut med hela stridsutrustningen på sig.
   Omvänt är det när dom lämnar landet i sin krigsutrustning kommer kjolar, blusar och högklackat på efter en timme när Irangränsen lämnats. Jag har haft ett antal Iranska damer på kurs i Sverige, vackert klädda i kvinnliga kläder.
   I Iran försöker kvinnorna driva huvudschalen mot ljusare färger. Hos Ericsson Iran fanns de flesta vackra välutbildade damer som jag kallade persikor. När dom fanns i Sverige försökte dom leva som Svenskar. På helgkvällarna i Iran roterade muslimpolisen runt för att hitta fester där det inte spelades muslimsk musik då fick man en påhälsning.

   Gilla

 2. Mickan skriver:

  Det Lennart skriver om sker redan, alla förorter är som små Singapore, och jag kan försäkra Lennart att svenska tjejer undviker att gå med bikini på stora delar av Malmös stränder redan. Man joggar inte heller ostraffat som kvinna sent på kvällen i Malmö. HM har redan lanserat slöja som klädesplagg och jag har personer i min bekantskapskrets som gör gilla och delar när det kommer reklam för burkini. Vi är redan där.

  Det vi verkligen borde ta efter istället det är Singapores stenhårda lagar för att hålla ihop samhället, vi borde kopiera deras lagar mot att spotta för att hålla denna kinesiska sedvänja stången. I vår variant så borde vi förbjuda alla muslimska uttryck, från slöja till moske. Jag hade föredragit kinesiska sedvänjor över muslimska.

  Liked by 4 people

 3. Gunilla skriver:

  Jag har funderat över vilken ‘naturlag’ som säger att en kvinna ska vara underlydande sin bror, far, man etc, inte får visa sin kropp (bada) eller hela sig (heltäckande klädsel) för andra än den som ‘äger’ henne; medan nämnda män får det. Inte får sjunga eller dansa (t.o.m att ens visa munnen är syndigt (täcks över med tygstycke)). Att tala och sjunga och dansa är naturliga mänskliga uttryck som t.o.m manifesteras i fosterstadiet. Detta är nu mänsklighetsfientliga religoiösa dogmet som vi tvingas förhålla oss till. Varför kommer de hit? Vill emigrera till en plats dit dessa ej når.

  Liked by 2 people

 4. oppti skriver:

  Lennart
  Ditt förslag är antaget.
  Stora områden är redan åtgärdade. Sharia råder till en del. Kvinnor får vackert klä sig från topp till tå, hålla sig inomhus och separerade från männen.
  Nalin Pekul skriver om detta i dagens SVD.
  Men det finns goda nyheter också. Utanförskapsområdena förbättras i snabb takt bla avseende på skolan och närvaron. De förbättras snabbare än innerstadens skolor påpekas det. Halvering av skolket i vissa skolor , från 12 till 6%, betydligt större förändring än mer prestigefyllda skolor på Östermalm. Där gick de från 1% till 0,8%-hepp!

  Gilla

 5. Sofi skriver:

  Härom dagen träffade jag en man från Irak som bott i Sverige i 5 år. Han har haft en framträdande roll i Irak inom affärsverksamhet och rest till 40 länder i sitt arbete. Nu bor han i Sverige och lever isolerad. Arbetar inte, går aldrig ut, lever på socialbidrag. Han känner sig inte hemma i kulturen här, han känner inte sig hemma bland sina landsmän här och han vill inte umgås med någon av dem. Han tror att det enda som skulle få honom att trivas med livet igen är att flytta tillbaka till Irak, men det är inte möjligt nu.
  Han tror att kulturer är olika varandra och då USA invaderade Irak så var det för att dels av ekonomiska skäl men även för att de ville skapa demokrati där. Men man kan inte komma från ett annat land och, utan ingående kundskap om landet och dess kultur, tror att man kan demokratisera landet efter de normer, kultur som gäller i USA. Det är dömt att misslyckas. Han tror inte att det kommer bli fred i Irak på länge än.
  Jag tänker, efter mötet med denna man, hur många andra män/kvinnor finns det i Sverige som lever som han. De kommer inte integrera sig, de vill inte. Det finns inte förutsättningar och kommer inte ske. Detta var en välutbildad person, vi samtalade på engelska eftersom han inte lärt sig svenska. Andra har inte ens gått ut grundskolan och lever i kulturella sammanhang där kvinnor av tradition inte arbetar. Kultur, det man får med sig från barnsben har större betydelse än man officiellt tror.

  Liked by 1 person

 6. Sten Lindgren den äldre skriver:

  Det finns en enkel lösning, ett fåtal åtgärder räcker:

  • avskaffa socialbidrag och assistansersättning och andra förmåner för dem som inte har svensk bakgrund
  • skärp kontroll på högskoleprovet
  • förbjud halal
  • avskaffa tolkarna
  • ta bort bidrag till exotiska föreningar

  Liked by 5 people

  • Hortensia skriver:

   Ja, Sten d ä, och byt ut barnbidraget mot en ”barnavgift” med rejält flerbarnstillägg, så att dysfunktionella länders oönskade befolkningsöverskott, som söker ”asyl” i Sverige, inte längre premieras ekonomiskt, för att man är omdömeslös och ansvarslös nog, att sätta barn till världen medan man själv är ”på flykt” i en helt annan kultur – och försörjs av densamma.

   Erbjud sexualupplysning, subventionerade preventivmedel (inklusive kemisk kastrering eller vasektomi) direkt vid ankomsten när det magiska ordet ”asyl” uttalas. Topsa både vuxna ”män” och ”skäggebarn”, för framtida behov (faderskaps- eller våldtäktsmål) och låt det kosta multum, att skaffa stora barnaskaror under ”asyltiden” i Sverige…

   … så skulle sannolikt många bidragsturister avstå från den långa och ofta strapatsrika färden till Sverige, alternativt självmant söka sig ut ur landet… och islamiseringstakten hejdas dramatiskt. 🙂

   Liked by 1 person

 7. Jan Ahlström skriver:

  Mkt bra!
  Ettt bidrag för att återvända kan ju funka men kanske gör att Sverige invaderas av fler lyckosökare som tar dig hit för att få återvändarbidrag.

  Skräckscenario:
  Charterbussar fr MENA med bidragsturister som kommer hit för att få återvändarbidrag.
  Under väntetiden får de naturligtvis de bidrag de måste ha för att inte frysa/svälta ihjäl.
  De som sedan tycker att ”Sverje topen, fåt många ny kompis på såsialkontåret, tenker stanna sverje” är naturligtvis välkomna ljuga sig kvar och att söka en framtid i landet.
  Så reser en del hem, med säkert generösa bidrag,och andra blir kvar.
  Mp och Fi (Fri invandring) applåderar.

  Vart är vi väg??

  Gilla

 8. Egon skriver:

  Tyvärr alla konflikträdda svenskar!
  Nu är det dags att kliva ur komfortzonen.
  Det går inte längre att låsa dörren och käka chips framför TVn.
  Verkligheten har importerats av våra politiker och levererats framför din dörr.

  Vill vi att Sverige skall bli inkörsporten för Islam i Europa?
  Om inte så måste vi agera.
  Annars blir vi överkörda.
  Det är inte” love and peace” som Imamerna predikar i moskeerna.
  Utan ett övertagande av Europa som varit deras våta dröm sen Muhammeds tid.

  Erdougan tar till brösttoner i Turkiet.
  ”Gör som jag säger annars öppnar jag flyktingkranen!”
  Går det att föra en vettig dialog med en sån inkrökt idiot?
  Han bevisar ju bara att muslimska länder har misslyckats gång på gång!
  När det blir riktigt illa här….
  Så erövrar vi ett annat land som vi kan köra i botten.

  Hur många muslimska Nobelpristagare har skurkstaterna producerat?
  Jag Googlade!
  Ingen.
  Ganska talande för hur det ligger till med intelligensen hos Muhammeds folk.

  Memet Kaplan diskvalificerade sig själv från en ministerpost i Sveriges regering.
  För att han var bostadsminister men mer intresserad av att driva Islamistisk erövrings politik.
  Löven vart tvungen att sparka skitstöveln även om Stefan innerst inne inte ville.
  Stefan vet att det inte är arbetare som är sossarnas väljarbas längre.
  De bidragsberoende är den verkliga maktfaktorn i Sverige idag!
  I Husby Norra röstade nästan 60% på sossarna 2014…..
  Hur många gick till ett icke skattefinansierat jobb dagen efter?

  Vi får de politiker vi väljer.

  Liked by 3 people

 9. Hovs-svartaste-hallar skriver:

  Ja, roande… och jag kommer att tänka på några av Sveriges politiker, som t.ex. Annie Lööf med sina våta drömmar om 20 miljoner ”nybyggare” i Sverige!

  Sveriges folkmängd har ökat med cirka 2 miljoner personer på några få decennier, och hela denna folkökning beror på asylinvandringen. Detta har lett till att vi skattebetalare får bidra med ca. 200-300 miljarder kronor per år för att försörja dessa så kallade ”nya svenskar”, vilket motsvarar 20-30 procent av statsbudgeten. (Enbart Mig-verket drar över 70 miljarder, och de så kallade ”ensamkommande” lär kosta runt 35 miljarder. Så har vi socialbidrag och liknande utgifter för mera så att säga ”etablerade” personer, som kanske efter 30 år i landet inte kan svenska.)

  Visst är det fantastiskt att vi blir fler — eller? Och att vi har sådana begåvade politiker, som verkligen besitter massor av sunt förnuft?

  Liked by 4 people

 10. JAN BENGTSSON skriver:

  Vad skulle poängen vara med att upprätta isolerade enklaver,
  mer eller mindre ute i ödemarken?
  Där inga svenskar har klarat att försörja sig själva, ens att överleva…
  Mångfald vore det knappast, enbart gränslös enfald!

  Skulle dessa då bli försörjda av svenska samhället, eller få klara sig bäst de kan?
  Föröka sig ohämmat, för att sen en vacker dag invadera Sverige!
  Våra nya herrar…

  Snacka om rasistiska tankegångar,
  Allah tycks ej klara att leva i ett civilicerat samhälle som vårt?

  Alternativ tre är nog bättre?

  Liked by 3 people

 11. Anders F1 skriver:

  Nå, detta datum får man vara försiktig vad man påstår. Betraktar dock det tredje förslaget som gångbart. Ett hundratal bussar som går i skytteltrafik Sverige – MENA. På så sätt kan man få ut några tusen per dygn. Trafiken bör pågå i ett år.

  Liked by 2 people

 12. Mickan skriver:

  Jag tycker slutklämmen har ett djup, troende muslimer, imamer i synnerhet, kommer de någonsin att slå sig till ro i ett land där kvinnorna badar topless? Där kvinnor bestämmer? Jag tror inte det, därmed kan man bara konkludera att antingen måste man, i det långa loppet, lämna islam eller lämna Sverige. Islam verkar dock har särdeles stor plats för hyckleri, så det kanske ändå är bättre att gnälla i Sverige för svenska skattebetalares pengar än att själv behöva tjäna till brödfödan i ett muslimskt land. Otroligt vad jag börjat hata de (struket).

  Gilla

 13. Tobbe skriver:

  Det faktum att man lägger områden under sig (oftast i storstäders förorter), kastar sten och utropar egen lag och högljutt förkunnar att ”-detta är inte Sverige” borde alltså innebära en rad konsekvenser:
  a) Man har ockuperat området från främmande stat b) Man kan inte längre räkna med service och ekonomiskt understöd från grannstaten (i detta fall Sverige) c) Man får räkna med att grannstaten anser sig ha rätt till området och kan tänkas ta tillbaks det med våld och/eller d) upprättar gränser med passeringskontroll mot det invaderade området eftersom detta inte ingår i Schengen. Är man klar över detta?
  I övrigt röstar jag för alternativ 3. I de fall hemland inte kan verifieras kan man ju upprätta en karantän på någon ö tills dess att vederbörande kommer ihåg var han (för det är oftast en han) kommer ifrån.

  Gilla

 14. pettersonaxeagentlemansgentleman skriver:

  Mycket underhållande och tankeväckande inslag!
  Eljest torde det väl ur regeringssynpunkt vara önskvärt om samtliga etniska svenskar ekiperade sig i säck och aska för att manifestera sin samhälleliga sekundärposition – allt enligt den antirasistiska och rasifieringsfokuserade globalistregimen, vilken gör sitt yttersta för att kuva det svenska folket. Det skulle icke förvåna undertecknad om man inom makthierarkin till yttermera visso även umgicks med såta planer på att förvandla oss till en hunsad skara moderna flagellanter, vilka i akt och mening att bevisa sin totala underkastelse, nyttjar piskor och fakirmattor för att späka sina kroppar.
  Tiderna äro i sanning bistra!
  Andreas 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.