Gästskribent ROBIN ERIKSSON: Nya svenskar begår 96 procent av överfallsvåldtäkter  

Joakim Jonasson har lagt ner sex timmar om dagen i fem månader på att forska om sexbrott. Han har begärt ut alla sexbrottsdomar från Sveriges tingsrätter. Alla tingsrätter utom Haparanda och Norrtälje ville samarbeta. Det blev 4000 domar att gå igenom. Resultaten han kom fram till gäller år 2012 – 2017. Nya svenskar producerar 96 procent av överfallsvåldtäkter. Joakim kallar överfallsvåldtäkt för ett afrikanskt fenomen. I toppen ligger Somalia med 15 procent, följt av Eritrea med 9 procent och Algeriet med 7 procent.  

I augusti år 2015 var en dam på romantisk utflykt vid havet i Göteborgstrakten. Hon skulle gå och handla i affären medan mannen stod och försökte dra upp gammelgäddan. Hon mötte en somalier som knöt skorna. Karlsloken sprang efter henne, drog på henne en huva, höll en kniv mot hennes hals och slet in henne i vassen. Flera gånger hotade han att dränka henne. Hon trodde att hon skulle mördas. Sedan fullbordade somaliern våldtäkten både analt och vaginalt. Åklagaren yrkade ej på utvisning. Utlänningen var ej svensk medborgare.  

93 procent av gruppvåldtäkter begås av nya svenskar. Joakim säger att gruppvåldtäkt är ett fenomen från Mellanöstern och Afghanistan. Han säger detta om afghaner och gruppvåldtäkter: 

Med 25 procent tar de ju förstaplatsen med lätthet. 

Irak kommer på andra plats i gruppvåldtäktsligan med 15 procent.  

Homogruppvåldtäkter har ökat sedan år 2014. 85 procent av homogruppvåldtäkter begås av afghaner och 15 procent av iranier. En tonårskille utan tolkbehov blev polare med två afghaner. De hängde i en park. Plötsligt började de våldta honom.  

Nya svenskar står för 90 procent av grova våldtäkter. Afghaner toppar denna lista med 23 procent. Somalier och irakier delar andraplatsen med 11 procent.  

Det är ofta intellektuellt funktionshindrade svenskar som är måltavlor då araber och afrikaner ska våldta.  

I Stockholm kommenterade en etnisk palestinier och en etnisk tunisier (tunisiern var född i Sverige) en intellektuellt funktionshindrad kvinnas klädsel då hon var på stan. Hon hade varit på dansträning. De lurade kvinnan att de var judar för hon litade på den folkgruppen. De lurade henne till en lägenhet i Fisksätra där de gruppvåldtog henne oralt och vaginalt på en madrass nedanför soffan. Hon bodde på ett gruppboende. PK-media rapporterade ej att gärningsmännen var nya svenskar och att offret var intellektuellt funktionshindrad. Gruppvåldtäktsmännen dömdes till två års fängelse. Sedan fick de fortsätta att drälla omkring i Sverige.  

Vid sexuella ofredanden är det fem gånger så vanligt att måltavlan är svensk jämfört med utländsk.  

I de flesta fall av sexbrott yrkar åklagaren ej på utvisning. En somalier i Nacka våldtog två funktionshindrade damer. Samtidigt som han höll i deras huvuden tvingade han dem att suga av honom. Han körde in sina fingrar i vaginan på en av damerna. Båda damerna bodde på LSS-boenden. Somaliern dömdes till tre års fängelse och slapp utvisning. Han var enbart somalisk medborgare.  

Ulf Kristersson säger att brottsligheten till stor del beror på en för stor migration och en för dålig integration. Politikerna gör misstaget att de pratar om det för breda begreppet invandring. Det är en viss sorts migration som har orsakat den grova våldsbrottsligheten i Sverige. Många svenska gentlemän gifter sig med damer från Östeuropa, Asien och Sydamerika. Dessa damer brukar ej begå brott. Invandrade män från västvärlden våldtar mindre än svenskar. Invandrade män från Ostasien våldtar någon procent mer än svenskar.    

Det är asylinvandringen av män från Afrika och Mellanöstern som ligger bakom mycket av den grova sexbrottsligheten i Sverige. Även kärleksinvandringen där svenska tanter gifter sig med unga gambiska snubbar har lett till våldtäkter. Sveriges 7100 gambier producerar sex procent av överfallsvåldtäkter. Sveriges sju miljoner pursvenskar producerar fyra procent av överfallsvåldtäkter. Låt den statistiken sjunka in. 

Robin Eriksson är en funktionshindrad och kristen man. Den som vill kan swisha en gåva till 0760836744. 

Gästskribent