ROBIN ERIKSSON: Islamister som vill döda Paludan behöver utvisas

När Rasmus Paludan (Stram kurs) ansökte om att få bränna koranen runt påsk fick han sina ansökningar godkända. Han bränner ofta koranen i Danmark och verkar vara deras Lars Vilks. Han får ett väldigt skydd av den danska polisen. I valet år 2019 var han 0,2 procentenheter från att komma in i Folketinget.

När Paludan brände koranen i Stockholm, Linköping och Norrköping blev det upplopp. Islamister brände polisbilar, kastade sten, kapade en polisbil och skadade nästan 200 poliser. Sverige har 21 000 poliser så islamisterna skadade en procent av Sveriges poliser. När det blev för våldsamt drog sig poliserna tillbaka. Detta bevisar att islamisterna är mäktigare än Sveriges polis (trots att poliser kommit från andra städer). Kanske skulle Sveriges polis plus militär kunna klå islamisterna. Det vet man ej för det har ej testats. Ebba Busch (KD) sa ”Varför har vi inte 100 skadade islamister?” vilket gör henne till Bolsonaro light. I Brasilien är det en valvinnare att säga att prickskyttar ska åka runt i polishelikopter och skjuta gängkriminella. Brasiliens president Jair Messias Bolsonaro säger att en polis som ej dödar är ej en polis. År 2005 brukade Sveriges politiker och journalister fördöma Brasilien och USA för att de var för elaka mot kriminella. Men nu när Sverige blivit farligt skriker politikerna om hårdare straff.

Sveriges medier kallar Paludan för högerextremist trots att han firar gay pride. Egentligen är Paludan liberal men i Sverige kallas du högerextremist om du har någon åsikt som PK-maffian ogillar. Magdalena Andersson (S) pekar ut islamister och högerextremister som det inre hotet.

Polisen lyckades ej skydda Paludan. Han fick ett sår på benet då en islamist prickade honom med en sten. Annie Lööf (C) säger att man ej ska få bränna koranen under ramadan eller i utsatta områden. Det är som att säga att man ej ska få bränna en bok av Milton Friedman (kapitalisternas profet) på Östermalm där nästan alla är kapitalister. Eller att två män ej ska få hålla varandra i handen utanför katolska kyrkor, i alla fall inte på söndagar för enligt katolska kyrkan är ”homosexuella handlingar” en synd. För några år sedan demonstrerade kristna från Mellanöstern helt fredligt utanför SVT för de blev sura över att SVT hade hånat Jesus.

För några år sedan hade Expressen en artikel där de hånade katoliker och sa att katolska präster har dopklänning. Men ingen politiker kräver att Expressen ska stängas ner eller åtalas för hets mot folkgrupp för att de hånar katoliker.

När Paludan ansökte om att få demonstrera igen runt 1 maj fick han automatiska avslag. Sverige islamiseras ett steg i taget. Självklart kommer islamisterna att hitta andra anledningar att starta upplopp i framtiden. Enligt Mark Steyn (den engelskspråkiga världens störste politiske författare) får muslimer i Europa 3,5 barn per kvinna jämfört med 1,3 barn per kvinna för sekulära européer. Turkiets islamistiske president Erdogan säger åt muslimer i Europa att skaffa fem barn. I Turkiet utförde islamisterna ett massmord på kristna. Idag är Turkiet i princip fritt från kristna. I Västeuropa behöver islamisterna ej utföra några massmord utan de ökar sin procentandel av befolkningen genom högre barnafödande.

Morgan Johansson (S) kallar Paludan för en ligist. Många journalister och politiker tycker ej att Paludan ska få yttra sig (han gillar att bränna koranen och säga att islam är en jättedålig religion) i utsatta områden. Journalister och politiker tycker alltså att Paludan är problemet för att han drar ner brallorna på politikerna och visar att de har importerat islamister. Det borde ses som något bra att Paludan demonstrerar för då skulle polisen och militären kunna gripa alla som blir våldsamma när han hånar islam och sedan skulle islamisterna kunna utvisas.

Robin Eriksson är en funktionshindrad och kristen man. Den som vill kan swisha en gåva till 0760836744.