BIRGITTA SPARF: Århundradets informationsmiss

Har de som deltog i de våldsamma muslimska upploppen runt om i landet under påskhelgen blivit felinformerade av de svenska myndigheterna?

De skulle inte kasta sten mot polisen och övrig blåljuspersonal i syfte att döda. De skulle inte bränna polisfordon och privatbilar. Inte heller skulle de sätta eld på skolor, dagis och soprum. Eller kasta in antända molotovcocktails i stadsbussar fyllda av passagerare. Eller kräva att vi inskränker vår yttrandefrihet, och därmed vår demokrati, i Allahs namn genom att förstöra sina egna förortsghetton för mångmiljonbelopp.

Istället skulle de rädda våra pensioner, vår sjukvård och hela vår välfärd. Samt förhöja våra skolresultat genom sin blotta närvaro i klassrummen. Samt bidra till ökad intellektuell kreativitet och genom detta, i kombination med sina unika kontaktytor, öka vår industriexport med hundratals miljarder per år.

Kort sagt: De skulle rädda och lyfta landet, som enligt våra politiker stod vid den demografiska ruinens brant. De skulle få vårt land att blomstra, inte förvandla det till ett nytt Libanon.

Det var vad vi fick höra, vi som redan bor här och tvingas betala för hela kalaset. Glömde man att informera de ”nyanlända” om deras egentliga uppdrag här i Sverige?

I så fall är detta århundradets i särklass största informationsmiss!

Birgitta Sparf