BIRGITTA SPARF: Sådant som gör mig vansinnig

Jon Nilsson i Aktuellt visar en karta över hur låg vaccinationsgraden är i Haiti, Västindien och Afrika och ställer uppfordrande frågor till en professor i infektionsepidemiologi varför Sverige inte gör mer för att ge dem gratis vaccin!

Nyhetsredaktionerna i statsmedia rapporterar upphetsat om ett helt nytt klimat- och väderfenomen som uppstått i Sverige, vilket leder till historiskt höga elpriser – vinter och kyla!

Jag tar en promenad till ICA BEA och det kommer en självgod miljöpartist susande på en stor elcykel med två ungjävlar i lådan. På trottoaren!

En partilös kommunist från Iran som vill införa socialism i Sverige håller vid samtliga statsministeromröstningar tal på typ 1,5 timme om sitt älskade kurdiska Peshmerga.

Någon skriver att hon gör väldigt mycket för att bekämpa hedersvåld och islamism. Men eller hur! Först stödjer man en politik som förstör landet genom massimport av islamism och hedersvåld, sedan bekämpar man vad man varit med och infört. Voilá – vi har fått en ny hjälte!

Politiska expertkommentatorn Mona Sahlin får för 18:e gången uttala sig i statsmedierna om hur ”fantastiskt fint det är att det blev en kvinna!”. Jag börjar allvarligt överväga att byta kön.

Måttet rågas när Carina Bergfeldt i På spåret börjar räkna upp alla sin kunskaper om olika ryska knypplingstekniker. Jag skriker rakt ut och skrämmer katterna:

– Svara! Du är där för att svara på frågorna! Vi skiter i allt vad du vet! Svara bara på frågan nu, för i helvete!!

Herre Gud, man blir ju helt slut. Och detta på bara fyra dagar!

Birgitta Sparf