Gästskribent BIRGITTA SPARF: En riktigt skrämmande man

Hans Dahlgren är Sveriges EU-minister. Nu vill Ungern förbjuda HBTQ-indoktrinering av små barn i skolorna vilket får Dahlgren att tugga fradga av upphetsning (se Aktuellt 8/7). Den gamle sossen vaknar till liv, han kan medverka till att dra in corona-bidragen från EU till Ungern som straff. Vilket väl får anses som den värsta bannbulla som kan drabba en stat som försöker tänka självständigt och utanför PK-boxen. Och det främsta vapnet en sosse har är ju att dra in skattefinansierade bidrag.

Han riktigt spritter av nyväckt energi. Här har vi en lydstat som mopsar upp sig och inte tänker rätta in sig i ledet. Ungern tänker inte på BARNEN som måste få veta att de kanske inte är flickor eller pojkar utan något helt annat. Förmodligen både och, vilket är mest troligt. Det viktiga är att de ungerska barnen får veta att de inte är vad de tror sig vara. Deras flytande könsidentitet, fastställd av EU, måste uppmuntras och bejakas.

Titta på Dahlgren och se en diktator i EU-parlamentet. Det går en spikrak historisk linje från honom till Stalin. De som avviker från den enda rätta vägen ska förgöras och utplånas. Ty så anser Dahlgren och det är han som bestämmer. Varje litet ungerskt barn som skådar en regnbåge i skyn ska veta att den i själva verket är global reklam för Priderörelsen, sponsrad av EU, och att det är deras förbannade plikt att bli könsidentitetiskt förvirrade i enlighet med EU-direktiven. Det är en rättighet som de för fan måste leva upp till.

Dahlgren är en skrämmande man som jag finansierar genom mina skattepengar. Varken han eller jag fick någon HBTQ-undervisning i skolan, trots det har vi aldrig någonsin haft några problem med homosexuella eller andra. Det handlar inte om tolerans utan att vi ser alla som våra jämlikar.

Måhända är det överdrivet av Ungern att förbjuda information om saken till de under 18 år och jag känner inte till homosexuellas rättigheter i landet. Men låt småbarnen vara ifred, de har vanligtvis ingen tanke på sin sexuella läggning förrän de kommer i puberteten. Låt Ungerns barn vara barn så länge de kan, fria från klåfingriga tanter och farbröder inom EU som vill uppfostra dem i den rätta läran! ❤

Birgitta Sparf är utbildad socionom. Hon har varit verksam i 22 år i olika utanförskapsområden i Storstockholm. Nu egenföretagare och konsult inom socialtjänsten.

Birgitta Sparf