HITTAT PÅ NÄTET: Den brittiska arbetarklassen har tröttnat på Labour

Den här veckan pågår flera viktiga val i Storbritannien och trenden från 2019 håller i sig. Den brittiska arbetarklassens revolt mot Labourpartiet fortsätter och i flera lokala val har Labourpartiet röstats bort från styret.

I Derby, Dudley och Sunderland har invånarna sagt sitt och till och med i Hartepool, som varit Labourstyrt sedan 1974, har Labour bytts ut mot Tory. Fler resultat kan väntas under helgen.

Brendan O’Neill, chefredaktör på Spiked menar att orsaken är Labours omstrukturering från arbetarparti till en politiskt korrekt maskin som har större intresse för könsneutrala toaletter och för att böja knä vid offentliga tillställningar än av sina väljares liv och mående. Läs hans analys här

BILD: Labourpartiets ledare Keir Starmer talar under mottot ”For the many, not the few”.

Redaktionen