MOHAMED OMAR: Dårskapen vill inte ta slut

Ännu ett exempel på att dårskapen inte vill ta slut. Aida Badeli, språkrör för Grön Ungdom, anser att invandringen måste öka för att vi ska kunna klara välfärden. I Expressen (3/5 2021) skriver Aida:

Utan en stabil och växande invandring på mellan 30 000 till 50 000 människor per år, så kommer välfärden att kollapsa. Vi måste öka invandringen till Sverige. Punkt slut.

Twitter lägger hon kaxigt till:

Och nej det pågår ingen jävla massinvandring som det blåbruna blocket försöker hävda. Invandringen är den lägsta på 20 år, Sverige måste ta emot fler.

En ledare inom en politisk organisation som förespråkar feminism vill öka invandringen från kvinnoförtryckande länder.

En ledare för en politisk organisation som förespråkar miljömedvetenhet vill öka invandringen från länder där många skiter i miljön och ”klimatångest” är ett okänt begrepp.

En ledare för en politisk organisation som förespråkar sekularism vill öka invandringen från länder som har stora problem med islamisk fundamentalism.

En ledare för en politisk organisation som förespråkar demokrati vill öka invandringen från odemokratiska länder.

En ledare för en politisk organisation som förespråkar välfärd vill öka invandringen av välfärdsbehövande från Afrika och Mellanöstern.

Och så vidare.

Det här är dårskap. Men det är också bedrägeri. För Miljöpartiet lovar de svenska väljarna att man ska främja feminism, jämställdhet, klimatet, miljön, välfärden, demokratin, mänskliga rättigheter med mera. Men samtidigt har man en invandringspolitik som innebär att Sverige kommer att gå i motsatt riktning inom alla dessa områden.

Aida Badeli bör besöka ett socialkontor i valfri storstad och kolla vilka som finns där. Hon kommer snabbt att konstatera att en stor del av klienterna är samma folk som hänger i moskéerna och cafeteriorna om dagarna.

Nu kommer självklart invandring från Afrika och Mellanöstern inte att rädda välfärden. Det är ju bara att titta på hur det ser ut i deras hemländer. Vi tar säkert hit en del produktiva människor, men i det stora hela ökar vi Sveriges problem och utgifter.

Dessutom är välfärd mer än bara materiella saker. Hemkänsla, stolthet, självförtroende och gemenskap är saker som bidrar till människors välfärd. Vänstern, och de som förespråkar massinvandring och mångkultur, vet ofta att dessa saker är viktiga. De pratar gärna om att det behövs bidrag till etniska föreningar för att invandrare ska kunna bevara sin kultur, känna gemenskap, lära sig sin historia och bibehålla sin identitet.

Att samma även gäller svenskar har de svårare att begripa. Sverige har förvandlats från en stor ”etnisk förening” till ett splittrat land på kort tid.

Sverige var ett välfärdsland före massinvandringen, vilket är bevis nog för att vi inte behöver någon massinvandring från Afrika och Mellanöstern för klara välfärden.

”En fungerande integration”, skriver hon, ”innehåller språkundervisning, boende och tillgång till arbetsmarknaden, och där behöver samhället kraftsamla”.

Ni har haft tre decennier på er att ”kraftsamla”. Integrationen fungerade inte då, fungerar inte nu och kommer aldrig fungera. Massinvandringen var en dålig idé. Vi har facit i hand. Dags att lägga ner massinvandringen, inleda en stimulerad återvandring, och satsa på att fixa Sverige.

BILD: Aida Badelis Twitterprofil.

Klicka här för att gilla min sida på Facebook. Du kan visa din uppskattning genom att donera via swish till 0760078008 (Eddie) eller bli månadsgivare på Patreon.

Mohamed Omar/Eddie Råbock finns på FacebookVKGABMeweTwitter och Instagram

Mohamed Omar