HITTAT PÅ NÄTET: År 2020 segrade ”det sunda förnuftet” över ”transdårskapen”

I en artikel på sajten Spiked (22/12 2020) nämner journalisten Jo Bartosch flera exempel från året som gått som visar att ”det sunda förnuftet” håller på att segra över ”transdårskapen” (trans lunacy) i det så kallade ”TERF-kriget” (TERF är en engelsk akronym som står för ”trans-exclusionary radical feminist”).

Med ”transdårskap” menar artikelförfattaren åsikten att en människa kan byta kön genom att ”identifiera sig som” det andra könet.

Finally, it seems more and more people are on Santa’s naughty list, waking up to the reality that biological sex cannot be changed by clothes or pronouns any more than a pair of Christmas antlers makes one a reindeer. All any of us gender heretics, ‘nasty’ feminists and free-thinkers want for Christmas is for politicians to show some common sense and to publicly state that a ‘woman is an adult human female’.

Läs hela artikeln här

Redaktionen