MOHAMED OMAR: Varför vill så många ”rasifierade” invandra till det rasistiska helvetet Sverige?

I en artikel i Expressen (30/6 2020) beskriver Bilan Osman, anställd på den skattefinansierade ”antirasistiska” tidskriften Expo, Sverige som ett rasistiskt helvete.

Den hemska rasism som grasserar här har en lång historia:

”Det är från Sverige Louis de Geer, han som räknas som svensk industris fader, åkte för den första svenska slavhandelsexpeditionen till Afrika. Han som använde svarta människor som en handelsvara, kroppar som inte var värda mer än socker. Det var till Stockholm De Geer senare förde fyra svarta slavar, som gåva till rikskanslern Axel Oxenstierna.”

Inte en slav, inte två, inte tre, utan fyra!

Så hemsk var den svenska, rasistiska slavhandeln.

Bilan Osman, som är muslim, nämner inte att vita svenskar var slavar i Nordafrika, tillfångatagna av muslimska sjörövare. Islams heliga skrift Koranen tillåter slaveri. Islams profet Muhammed var, enligt islams egna källor, slavägare och slavhandlare.

Bilan Osman nämner inte heller något jag skrev om här på Det Goda Samhället den 23 juni, nämligen att det i huvudstaden i hennes ursprungsland Somalia står en staty av nationalhjälten Muhammed ibn Abdallah Hassan (1868-1920).

Han kallas för den somaliska nationens fader. Av britterna kallades han The Mad Mullah, ”den galna mullan”.

Muhammed ibn Abdallah Hassan förde heligt krig, jihad, mot etiopier, britter och italienare från 1899 till 1920. En anledning till krigandet var att européerna ville avskaffa det islamiska slaveriet.

Se detta i stycke i boken Islam and the Abolition of Slavery av William Clarence-Smith (2006). Här framgår det att den somaliske nationalhjälten tog kvinnor som krigsbyte och fördelade dem bland sina krigare som sexslavar:

Somalia var ett slavsamhälle in på 1900-talet. Slaveriet avskaffades av det italienska kolonialstyret. Av den onde, vite mannen alltså.

I sin artikel i Expressen skriver Bilan Osman:

”Svarta hjältar i historien var briljanta på att formulera sin samtids utmaningar.”

Muhammed ibn Abdallah Hassan hade mörk hudfärg – han var svart – och ses av somalierna som en hjälte. Den utmaning han tog sig an var att strida till det islamiska slaveriets försvar. Han styrde också med grymma sharialagar. Ungefär som Islamiska Staten i vår tid.

Det rasistiska helvetet Sverige har under decennier haft en extrem massinvandring av ”rasifierade” från Afrika och Mellanöstern. De har kommit hit frivilligt. Bland dem Bilan Osmans familj.

Jag var muslim i många år och umgicks mycket med somalier, araber, turkar, bosnier, kurder med flera i Sverige och Storbritannien. Jag har även bott flera år i Östafrika där jag umgicks med somalier, swahilier, araber, indier och andra. Jag pratar swahili.

Min erfarenhet är att förakt mot svarta är betydligt mer utbrett bland till exempel araber än bland vita västerlänningar. Även bland somalier mötte jag mycket förakt mot svarta och afrikaner. Många somalier ser sig nämligen som ”högre stående” än andra svarta, särskilt bantufolk.

Västvärlden är idag sannolikt den minst rasistiska delen av världen.

Klicka här för att gilla min sida på Facebook. Om du uppskattar det jag gör kan du donera genom att swisha till 0760078008 (Eddie)

Mohamed Omar