HITTAT PÅ NÄTET: Uppföljare till The Fast and the Furious – med bara kvinnliga skådespelare

HITTAT PÅ NÄTET The Fast & the Furious är en serie amerikanska actionfilmer om biltävlingar. Den första filmen kom ut 2001 och har följts av åtta uppföljare och en spin-off. Nu meddelar filmens skapare Vin Diesel att det ska komma en ny spin-off med bara kvinnliga huvudrollsinnehavare.

YouTubern Jeremy Hambly, som använder signaturen ”The Quartering”, kommenterar nyheten i en video (14/2). Han är skeptisk till den nya filmens framgångsmöjligheter och påminner om hur dåligt det gick för ”all-female”-versionen av Ghosbusters (2016).

Jeremy Hambly är en populär YouTuber (ca 670 000 prenumeranter) som gör kritiska videoinlägg om feminism, politisk korrekthet och kulturmarxism, särskilt inom film, teveserier och datorspel.

Se videon med The Quarterings kommentar nedan:

Redaktionen