MOHAMED OMAR: I Det Nya Sverige är det snarare de så kallade ”nysvenskarna” som är privilegierade

OPINION Vad som helst förutom invandringen! Det verkar vara den vänsterliberala regeringens linje. Hellre en långsökt eller en orimlig eller en bisarr förklaring än att peka på det uppenbara: invandringen. Ja, invandringen är en helig ko.

Tidigare sa statsminister Stefan Löfven att mångkriminaliteten i de mångkulturella utanförskapsområdena inte beror på invandring och mångkultur utan på socioekonomiska faktorer. Budskapet: ger vi dem bara mer bidrag så blir de svenneföraktande gängen goda medborgare.

Före dess skyllde Löfven de mångkulturella gängens knarkhandel på svennebrats i Djursholm. Om inte dessa ”gammelsvenska” rikemansbarn köpte så mycket partydroger så skulle vi inte ha några problem med gettogangstergäng.

Och gruppvåldtäkterna, där män med bakgrund i Afrika och Mellanöstern, förnedringsvåldtar flickor och kvinnor med svensk bakgrund, beror enligt Löfven på försämringar av LAS.

I Strängnäs den 23 augusti 2015 blev en svensk småbarnsmamma överfallen och våldtagen av två asylsökande män, en från Syrien och en från Algeriet. ”I’m gonna fuck you little Swedish girl”, sa en av våldtäktsmännen. När han var färdig med våldtäkten spottade han småbarnsmamman i ansiktet.

När nu Löfven ska förklara förnedringsrånen, det vill säga när så kallade ”nysvenska” gäng misshandlar, rånar och förnedrar så kallade ”gammelsvenska” barn och ungdomar, skyller han på Alliansens skattesänkningar.

När man pratar om etno-religiösa konflikter i Irak och Syrien pratar man om shiiter och sunniter, araber och kurder. Ingen säger att förnedringsvåldet i Syrien, när till exempel sunnitiska milisgäng förnedrar alawiter, beror på trångboddhet och brist på fritidsgårdar. Men när vi har etniska konflikter i Sverige, då kan man inte längre säga som det är, utan hummar obegripligt.

Vänsterpartisten Linda Snecker skriver så här på Twitter:

Tänk om nån vågade säga den r i k t i g a anledningen till ungdomsrånen – att det är årtionden av utanförskap, fattigdom och klasspolitik som ser till att ungdomar med invandrarbakgrund står helt utan framtidsutsikter och därför bli kriminella.

Snecker använder ordet ”ungdomsrån”. Det är ungefär som när man pratar om problemen i islamiska skolor och använder ordet ”religiösa skolor”.

Hon skriver att ”ungdomar med invandrarbakgrund står helt utan framtidsutsikter och därför bli kriminella”.

Humbug.

Invandrarungdomar har det betydligt bättre i Sverige än de hade det i sina hemländer. I länderna i Afrika och Mellanöstern varifrån invandrarna kommer kostar högre utbildning pengar. Här får de plugga gratis.

Svenska folket har visat stor generositet och stort tålamod. Men i stället för att tacka svenska folket och visa lite medkänsla, säger Snecker att svenssons gjort för lite, ja, att det är deras fel att deras svennebarn blir pissade på. Svensson måste öppna plånboken och ge mer bidrag till ”invandrarbakgrundarna” i förorten. Hur mycket ska svensson ge? När har ”invandrarbakgrundarna” fått det så bra att det inte längre finns skäl att pissa svenssonbarn i munnen?

Utanförskapet som Snecker anger som förklaring till förnedringsrånen har Vänsterpartiet och de andra i sjuklövern skapat genom massinvandringen. Först ska de kasta massor av skattepengar på massinvandringen, sedan massor av skattepengar för att minska utanförskapet som deras massinvandring lett till. Varför ha massinvandring från början?

Värstingarna säger själva att de gör vad de gör för att de ser ner på ”svennar”. I en sociologisk studie av Petra Åkesson, Vi krigar mot svenskarna: unga rånare om hur och varför de begår brott (Lunds universitet, 2005), citeras värstingar som säger så här:

”När vi är ute på stan och rånar, så krigar vi, vi krigar mot svenskarna!”

”Makt för mig är att svenskarna ska se på mig och lägga sig ner på marken och pussa mina fötter.”

Men Sneckar lyssnar inte på värstingarna. Hon vet bättre. Egentligen är de små söta änglar. De har bara fått för lite bidragsgodis.

För två decennier sedan delade fyra Rinkebykillar med sig av sin syn på svenska tjejer. Reportaget, ”Det kan hända den snällaste kille”, publicerades i Dagens Nyheter den 11 februari 2000.

”Men det är inte lika fel att våldta en svensk tjej som att våldta en arabisk tjej”, säger Hamid. ”Den svenska tjejen får ju massor av hjälp efteråt, och hon har nog redan knullat. Men arabtjejen får problem med sin familj. För henne är det en stor skam att bli våldtagen. Det är viktigt att hon har kvar oskulden när hon gifter sig.”

”En tjej som går ut på kvällen utan någon kille som kan skydda henne får skylla sig själv”, fortsätter Hamid, ”särskilt om hon är full.”

När SD-riksdagsledamoten Adam Marttinen under torsdagens (13/2) frågestånd i riksdagen frågade Per Bolund (MP) om han kan ”erkänna svenskfientlighet som ett existerande och växande problem?” i Sverige, sa Bolund att något sådant finns inte, utan brott är brott.

Brott är inte alls brott. Svensk lag gör skillnad på hatbrott och andra brott. Hatbrott innebär en straffskärpning. Och detta är något som vänstern stödjer. För rasism är det värsta som finns i vänsterns värld. När den riktas mot rasifierade ”nysvenskar” förstås. Riktas den mot Kalle och Lisa rycker Bolund och andra humana och goda ”antirasister” på axlarna. Hur kan man tolka detta på annat sätt än att ”invandrarbakgrundarna” är mer värda än ”svenskbakgrundare”?

I Det Nya Sverige är det snarare de så kallade ”nysvenskarna” som är privilegierade.

Klicka här för att gilla min sida på Facebook. Du kan visa din uppskattning genom att donera via swish till 0760078008 (Eddie)

Mohamed Omar