Mohamed Omar: De rasifierade – en ny adel?

Mohamed Omar

Nyligen avslöjade Samhällsnytt att en rapartist från Lund uppmanade till mord på vita människor. I ett videoklipp säger han: ”Om någon vit kille eller vit tjej försöker snacka skit om dig – skjut dem!”

Mannen som kallar sig JCBUZ heter egentligen Jesse Ekene Nweke Conable. Han invandrade från Nigeria år 2008.

Så här sade han i videon:

Mina bröder och systrar, mina svarta bröder och systrar jag har ett viktigt meddelande till er. Jag vill bara säga till er alla mina svarta bröder och systrar där ute – ni är speciella och ingen är som er. Fortsätt kriga.

Vi svarta ska ta över – vi ska bli nummer ett – en vacker dag vi ska bli nummer ett – vi ska ta över de här vita. Så som de här vita tog oss som slavar vi ska ta de här som slavar och behandla de ännu värre.

Men just nu vi bara kämpar igenom, vi ska vara smartare, vi ska vara snabbare, vi ska vara bäst på allt. Vi ska deras bitches och vi ska ta deras pengar. Vi ska bli helt ärligt bli den bästa rasen någonsin. Det här är bara början, det börjar litet men tro mig vi kommer växa och bli större. Vi kommer vara den starkaste gruppen i Sverige – ingen kommer våga jiddra med oss. Bara vänta, en vacker dag.

De vita försöker jiddra med oss – då du vet vad som kommer komma fram [pistoltecken med fingrarna]. Vi ska visa de hur vi gör. Vi är krigare förstår du? Vi är afrikansk warrior – de är inte på våran nivå. Det här är bara början, black power, black power.

Om någon vit kille eller vit tjej försöker snacka skit om dig – skjut dem! Om de snackar skit om din familj – skjut dem!

De så kallade ”antirasisterna” har inte visat något intresse för Jesse Ekene Nweke Conables hatvideo. Om det hade varit en vit man som uppmanade till mord på svarta hade det så klart blivit starka reaktioner. Man skulle nästan kunna tro att de så kallade ”antirasisterna” tycker att vita är mindre värda än svarta.

Inte heller polisen bryr sig – eftersom vita utgör majoriteten i Sverige, så kan de inte skyddas av lagen om hets mot folkgrupp. Man tar inte hänsyn till att vita kan vara i minoritet i vissa områden eller stadsdelar.

I Strängnäs den 23 augusti 2015 blev en svensk småbarnsmamma överfallen och våldtagen av två asylsökande män, en från Syrien och en från Algeriet. ”I’m gonna fuck you little Swedish girl”, sade en av våldtäktsmännen. När han var färdig med våldtäkten spottade han småbarnsmamman i ansiktet.

Den rasistiska kränkningen i detta brott borde göra att brottet räknas som grövre. Vilken tröst är det för denna småbarnsmamma att folk med hennes hudfärg eller ”gammelsvenskar” fortfarande är i majoritet i landet som helhet?

Sociala medieföretag som YouTube och Twitter har tagit bort flera konton på grund av ”hat”, men av någon anledning så får hat mot vita människor vara kvar. På Twitter kan man skriva “I hate white people” utan att det leder till några konsekvenser.

Det var under min tid i Kenya som jag insåg att jag uppfattades som en vit man och att jag delar denna erfarenhet med världens vita människor. Vi klumpas ihop och anklagas för allt möjligt. I Kenya kallades jag ”mzungu”, ett ord man använder om vita.

Jag blev utsatt för hat eftersom jag fick stå för allt ont vissa menade att de vita hade gjort. Jag blev utsatt för förakt eftersom vita ansågs vara veka. Jag blev utsatt för avundsjuka eftersom vita ansågs ha allt och vara bortskämda. Jag blev också föremål för beundran för allt de som vita ansågs ha. Det var många och motstridiga känslor som riktades mot mig. Det viktiga i sammanhanget är jag att inte bara betraktad som en individ utan som en del av ett kollektiv – de vita. När det var fotbolls-VM hejade man i Kenya alltid på de färgade lagen. Fanns det inga afrikanska lag, så hejade man på Brasilien eller något liknande. Men hejade aldrig på vita.

Sommaren 2017 är jag på semester i Paris. Jag äkte med barnen till Montmartre för att besöka kyrkan Sacré Coeur. Därifrån har man utsikt över hela staden. På trappan på vägen upp mot kyrkan blir mina barn överrumplade av ett stort gäng afrikanska migranter som binder snören kring deras handleder. Jag ingriper och förklarar att de ska ge sig av, att vi inte är intresserade av snören. En afrikan blir aggressiv och kräver pengar. Jag säger till mina barn att ta av sig snörena och kasta dem. Afrikanen blir hotfull och säger: ”I will show you Black Power!” Jag undviker slagsmål genom att retirera.

Konflikten här handlade om att afrikanerna, utan att få lov, hade fäst snören på mina barn. Den handlade inte om ljus eller mörk hy. Men så fort afrikanen blev arg så tog han upp hudfärg: det var en en konflikt mellan vita och svarta och han skulle visa mig den svarta makten.

På detta sätt, genom att spela på européers rädsla för att uppfattas som rasister, rasism är ju numera den värsta synden man kan begå, kan icke-vita få som de vill. Man vågar inte sätta ner foten. Jag misstänker att det är därför som polisen inte gör någonting. Gängen med snör-bedragare trakasserar ju turister helt öppet på Montmartre. Jag kan tänka mig att om en polis skulle ingripa, särskilt om det är en ljushyad sådan, skulle upplopp kunna bryta ut. Det har skett förut.

Låt oss säga att jag inte retirerat utan tagit fajten med snörmånglaren. Vad hade kunnat hända? Jag hade åkt på en smäll, jag hade slagit tillbaka. Folk hade samlats. Han hade skrikit rasist. Det är inte omöjligt att polisen hade släpat bort mig, inte honom. Semester hade blivit förstörd.

Svarta och araber kan misshandla, råna och våldta etniska européer hur mycket som helst utan att det blir några upplopp. Du ser inga vita ungdomar som drar runt i horder och slår sönder saker, plundrar och bränner bilar för att uttrycka sitt missnöje över den rasism mot vita som faktiskt finns.

Inte ens de massiva jihadattackerna som dödat hundratals människor i Frankrike de senaste åren har fått fransmännen att gå ut och bråka på gatorna. Men när en svart eller en arab utsätts för en orättvis behandling, verklig eller föreställd, finns en risk för upplopp och kravaller där hela det franska samhället utpekas som rasistiskt. Är det detta som menas med Black Power?

I februari i år utbröt upplopp i den invandrartäta förorten Bobigny i Paris. Bilar och sopor sattes i brand och det kastades molotovcocktails. Orsaken var påstått polisvåld.

Håller de ”rasifierade” på att bli en ny adel i västvärlden, som man måste tassa runt av rädsla för att anklagas för rasism, samtidigt som det är fritt fram att hata och hetsa mot den krympande och åldrande vita befolkningen.

På Twitter skriver den ”rasifierade” amerikanske politikern Saira Rao så här:

Saira Rao företräder Demokraterna. Tweeten, som postades den 3 juni i år, finns fortfarande kvar.

30 reaktioner på ”Mohamed Omar: De rasifierade – en ny adel?

 1. Bo Svensson skriver:

  Det är hat och avund mot de framgångsrika som orsakar ojämförligt mest våld och dödsoffer och sådana hatbrott skall ge påföljder på minst samma nivå som de som handlar om förakt mot underlägsna.

  De som som frambringat det kunnande och den teknik som alla njuter frukterna av, är ganska vita i kulören och utgör en hotad minoritet globalt.

  Gillad av 2 personer

  • Humvee35 skriver:

   Jag vill gärna vända på det för varför gör de framgångsrika inget åt detta? Precis som man lätt kuvade kolonier så skulle detta lätt kunnat kuvas (märk väl att kuva folk ger inte integrering).

   Jo detta sker inte för det styrande vill ha det så här, och använder projicerad falsk skuld för att få folk att rösta rätt, dvs avhålla sig från att rösta på de som säger som det är. Hur många som skriver på DGS gör det för att de skäms för att de inte vågat rösta SD eller AfS, men den offentliga skulden väger tyngre, på något sätt kommer man fram till att det är mer moraliskt att inte rösta SD (som idag tyvärr är urvattnade).

   Så problemet ligger hos oss själva, att vi låter oss styras av en falsk skuld, politisk vänsterstrategi har tagit religionens plats som det som sätter den moraliska kursen. Vi måste bryta detta och återta det moraliska initiativet.

   Jag tror att detta skör igenom DGS också, det ör ganska lätt att identifiera de som gjort sig fria från det från staten satta moraliska imperativet, många försöker fortfarande navigera inuti detta imperativ och hamnar hela tiden i önsketänkande eller bara kritik över det som är.

   Gillad av 7 personer

 2. sva990 skriver:

  Sacré Coeur-incidenten visar att afrikaner är läraktiga i alla fall när det kommer till utpressningsrelaterad småbrottslighet. Detta med att pracka på allmänheten något sådär i förbifarten och omgående begära ersättning för det som påprackats är en gammal zigensk paradgren.

  Gillad av 3 personer

 3. Palle9 skriver:

  Fruktansvärd beskrivning av sakernas tillstånd. Påminner mig om en specialist på kampsport, som gick igenom de tre vanligaste felen ”vanliga” människor begår när någon aggressiv person antastar någon på gatan. Ett grundfel när man inser att våld kommer att användas är att man inbillar sig att kampen kommer att bli rättvis (åtminstone att vissa anständighetsgränser gäller).
  Något liknande gäller väl i vårt samhälle i stort – medelsvensken inbillar sig att människor från andra länder trots att alla vill väl, och inte minst S-politiker brukar framhäva som en självklarhet att allt invandrare önskar sig är utbildning, jobb och bostad osv. Som framgår av dina exempel och många liknande fall är så alls inte fallet för en förfärande hög andel av de ”nyanlända” och t.o.m. andra generationens invandrare.
  När en text som den anförda får framföras utan att det blir rättsliga konsekvenser, då är det något grundläggande fel med vår lagstiftning – den är tydligen anpassad till en annan tid och en annan typ av befolkning. Fängelse (gärna inhyrd i utländskt sådant) följt av utvisning borde vara en självklarhet i ett sådant fall.

  Gillad av 12 personer

 4. pllay skriver:

  Det är våra kristna kulturella flagellantgener som spökar, får vi det för bra beror det på att vi upprest oss mot GUD, vi har inte ödmjukat oss tillräckligt, vi behöver straffas.
  Nej, det är socialisternas hat av den framgångsrika västerländska kulturen, vänstern har haft exempellösa framgångar och nu går den in för banesår, vår kultur skall utplånas, vi skall tillbaka till jordhålor och svält.
  Socialismen är en suicidal väckelserörelse som hälsar döden välkommen, tiden är mogen.
  Som vanligt går Sveriges elit före och leder folket på vägen mot ytterligare en extrem.
  Sverige, landet lagom, pyttsan!

  Gillad av 11 personer

 5. Tomas skriver:

  Kvarvarande svenskarna får nog vänja sig vid att den svartes åsikt kommer besannas. Bensinupprorets demonstration igår var en bekräftelse på att de accepterar utförsbacken. Patetiskt få hade slutit upp. Själv är jag glad att ha en plan B dvs någorlunda snart emigrera. Under tiden kommer jag vid konfrontationer fortsätta kalla en gris för en gris. Bättre dö stående än att leva på knä. Morgan, RU och deras nysvenska vänner kan få slita ruinerna med hälsan. Låter det uppgivet? Ja för det är det.

  Gillad av 5 personer

 6. Aurora skriver:

  Det finns ett monumentalt hat mot vita. Inte heller är vita skyddade från hets mot folkgrupp. Brott mot vita, enkom för att de just är vita eller ser svenska ut (såsom våldtäkter och Ikea-morden) är hatbrott. I USA har svarta helt oprovocerat angripit vita bakifrån genom att besinningslöst slå dem till marken med redskap eller karatespark. Nyligen anmälde flera kvinnor i en svensk stad att en ’mycket mörkhyad” man knackade på dem bakifrån för att sedan spotta på dem när de vände sig mot honom. Videon från personen från Lund kommer inte att vara den sista. Det förekommer ett globalt krig mot vita. Och det är hämnd som gäller. Nu ska 7-klöverpolitikerna diskutera hur det eskalerande våldet och mördandet ska hanteras. Det kommer inte att hända något. Inte förrän de som personen i Lund vill ska ta över. Då kommer straffen att bli hårda; mot de vita.

  Gillad av 8 personer

 7. Richard skriver:

  Jesse Ekene Nweke Conables ska hålla truten och återbetala allt han kostat oss. Om han ljugit om asylskäl eller annat ska han betala dryga böter för bedrägeri. Har han begått andra brott (tex uppvigling som detta verkar handla om) ska han straffas hårt för dessa. Om han saknar medel ska han straffarbeta tills räkningen är betald. Sen ska han slängas ut ur Sverige.

  För övrigt anser jag att den vidriga lagen om häst mot soffgrupp genast ska skrotas och de vidriga människor som står bakom dess tillkomst och upprätthållande ska straffas för detta.

  Gillad av 14 personer

 8. V för Vendetta skriver:

  Mycket bra krönika Omar. Det är så lätt att fastna i det ekonomiska tänkandet när vi talar immigration och helt glömma vad den kulturella biten kommer att betyda för oss gammelsvenskar. Helt klart håller vi på att undanmanövreras inte bara på det ekonomiska planet utan också på det kulturella och inte minst det etniska. Dessa mellanmörka och helt svarta typerna kan häva ur sig vad som helst på sociala medier och t o m hyllas för eländet, ett privilegium endast de besitter. Den stora massimporten sliter inte bara på vår ekonomi utan också på vårt kullturella och etniska tålamod. Frågan är bara om vi skall resa oss upp och ta en gnistrande strid eller för evigt befinna oss i en mental fimbulvinter där vi likt packdjur skall slita och dra under glåpord och tillmälen från vår nya adel?

  Gillad av 7 personer

  • Jari Norvanto skriver:

   ”Det är så lätt att fastna i det ekonomiska tänkandet när vi talar immigration och helt glömma vad den kulturella biten kommer att betyda för oss gammelsvenskar.”

   Ungefär som ledarskribenten Cwejman – och de andra ‘liberalerna’ – på GP, senast idag, ständigt ‘glömmer’ svensken.

   Gillad av 1 person

 9. Göran Holmström skriver:

  Precis som i allt annat i livet så finns det en smärtgräns.
  När den är passerad så kommer den stora konflikten blossa upp
  Tyvärr fattar inte dom styrande detta,
  eller så önskar dom kaos vad vet jag?
  Tiden att vända andra kinden till börjar gå mot sitt slut.

  Gillad av 6 personer

 10. Aha skriver:

  Ilskan är bottenlös över att denne man inte fälls för inte bara rasistiskt hat utan även för reellt hot genom att hetsa mot de vita människorna. Äldre svenska kvinnor tas till domstol för att de uttryckt sig med överord, men inte denne rasistiska agitator.

  Det är obegripligt att ett folk som det svenska folket tiger när de utsätts för smälek från människor som de tagit emot och försörjt.

  PK-ismen tolererar alltså detta. Finns det något mer flagrant exempel på hur skruvad PK-ismen är? Måste vara rekord.

  Gillad av 8 personer

  • Kalle skriver:

   Vi mesiga svennar måste bli som den revolusionära vänstern . Upp till väpnad kamp, först mot den slemmiga regringen som vill krama bort problemen, sedan alla som hatar oss vitingar.

   Gilla

 11. Elisabeth skriver:

  Mycket bra, Mohamed/Eddie.Det är omåttligt löjeväckande att höra afrikaner som haft den stora lyckan och förmånen att hamna i Sverige här köra med rasism och kolonialism, detta i ett land som aldrig haft med någotdera att göra. Men historielösa dum-svenskar tycks alltför villiga att axla dessa ok. Tja, för både dem och afrikanerna är de ju ett politisk/ekonomiskt verktyg. Och de får en media-plattform. Just nu är jag mer än skadeglad över det som drabbat Canadas PM, Justin Trudeau. Någon har hittat gamla foton av Justin i ” blackface” – något som i dagens identitetspolitiska hysteri anses som värsta rasism. Fotona har nu publicerats, det är bara några veckor kvar till valet, Canada kokar. Sällan har detta galna synsätt drabbat en mer lämplig person.Skiten har så att säga träffat fläkten. Justin har ju skapat sin politiska persona runt ”diversity and inclusion” , antirasism, HBTQ och och allt som är PK. Jag har alltid ansett att han är falsk som vatten, en bortskämd överklassgrabb som nästlat sig in i politiken genom släkt, förbindelser ( pappa var PM ) och de för dagen ”rätta” åsikterna. Om någon annan hade klätt ut sig på motsvarande sätt hade Justin utan vidare kastat honom under bussen, som man säger där. Nåväl, han är, precis som Obama, ett exempel på en Fake-politiker, fake både på det personliga och politiska planet. Någon kommentator skrev: ” I am not shocked. Has anybody found photos of him impersonating a straight man ? ”……. …….https://www.theguardian.com/world/2019/sep/19/justin-trudeau-wearing-blackface-details-emerge-third-incident

  Gillad av 7 personer

  • Jari Norvanto skriver:

   Våpet Justin Trudeau kunde ju ha desarmerat den långsökta konflikten genom en tjusig parering: ‘Black is beautiful’. Och sedan motattack: ‘Do YOU hate blacks?’

   Gillad av 2 personer

 12. A skriver:

  En av vänsterns idèer är raskrig by proxy Omar. Att kapitalisera på detta. Det pågår just NU i Sverige. Om man ÖNSKETÄNKER så är detta INTE uppenbart för en svensk. Han tror att makten EGENTLIGEN vill lösa ”problemen” och att han isåfall skulle tjäna på det. Finns det någon enda sak som maktetablissemanget GÖR som tyder på det. Inte SÄGER, utan GÖR, för att skydda svensken från rasism och etniskt våld. Vad skulle det vara?? En enda sak? Önsketänkande är det ENDA problem svensken har!

  Mvh A

  Gillad av 4 personer

 13. Vaknauppnu skriver:

  Helt rätt, mycket bra Omar. Visst har vi fått en ny adel och deras nya undersåtar är alla våra fiender. De svenskar som sent skall vakna, kommer inte att få det lätt. Att behöva göra en 180 omsvängning tär på psyket. Men när det är över så kanske vi kommer ut som folk mer samlat, mer beslutet att återföra ordningen till vårt land. Sen aldrig mer bjuda in dessa dysfunktionella mena-länder till samarbete eller att ta emot deras folk. De måste hem och omarbeta sin hemska religion och sin syn på människan. De lever inte fullvärdiga liv med allt sitt hat och våld!

  Gillad av 3 personer

 14. Willy Lindqvist skriver:

  Av någon anledning tycks araber som — dåtida och nutida — slavägare stå högre i kurs än dåtida vita. Araber tog och köpte slavar i Afrika långt innan européer kom på idén. Att det var européer som avskaffade slaveriet, vilket i praktiken ännu inte skett i arabiska länder, tycks inte vara något militanta rasistiska afrikaner förstått. Eller är det kanske just det det som irriterar dem.

  Gillad av 3 personer

  • Niklas R skriver:

   Det var kristna européer som avskaffade slaveriet. Detta skedde långt tidigare än vad folk vanligtvis är medvetna om. När Europa kristnades på 500-talet avskaffades slaveriet och överallt där kristendomen blev den dominerande religionen försvann det.
   I Sverige blev det olagligt att hålla slavar slutet av 1000- talet, början av 1100-talet. Detta infördes även i de områden där svensk lag infördes, t.ex. i Baltikum. Där blev slaveriet förbjudet när svenskarna tog över och de sista slavarna försvann på 1300-talet.

   Sedan utvecklade fastlands Europa saker som livegna, vilket är en typ av slaveri men det infördes aldrig i Sverige. Adeln försökte men blev bryskt tillrättavisade av kungen och de fria bönderna.

   Därefter finns ingen egentligt slaveri förrän vi kommer till den nya världen och dess plantage.

   Poängen är att jag pratar om kristendomen som den faktor som avgjorde slaveriets avskaffande. Européer som inte var kristna höll slavar oavsett om vi pratar om asatroende nordbor eller muhammedaner och avgudadyrkare i sydöstra eller östra Europa.

   Gillad av 7 personer

   • Tina skriver:

    Det sprids konstiga myter här på DGS. Slaveriet i Baltikum avskaffades inte förrän gradvis på 1800-talet. Den ”goda svenska tiden” i Estland var inte alls särskilt god, 20 % av befolkningen dog. Esterna slogs på svenskarnas sida för att de blev lovade att bli fria bönder, men den svenska makten höll inte det löftet. Feodalherrarna, svenska som tyska, behöll sina privilegier att köpa och sälja ester och letter som slavar på bland annat slavmarknaden i Valga, de kunde prygla eller döda sina estniska slavar på godsens egna domstolar som heller inte behövde föra några protokoll. Hur många som t. ex. brändes som häxor vet man inte, eftersom inga protokoll finns. Men i städerna brändes fler män än kvinnor.

    Bara om en slav lyckades rymma levande till Tallinn blev han fri, eftersom staden hade stadsprivilegier. Men godsherren hade rätt att döda en förrymd slav, om han hann upp honom på vägen, detta gällde under svensktiden 1561-1710. Men han/hon fick som estländare aldrig upptas i något hantverkargille. Svensktiden var en tid av slaveri, att den kallas god är bara för att tiden efter, då ryssarna vann det blodiga kriget blev det sådan masslakt av ester att landet nästan tömdes, ryssarna jagade dem med till häst med hundar och dödade alla de hittade som försökte gömma sig i skogarna. Enligt en uppgift fanns bara 75 000 av befolkningen kvar. Så att svenskar under stormaktstiden har varit delaktiga i slavhandel står bortom allt tvivel. Det finns idag flera intressanta böcker om estnisk historia på engelska. De svenskar bönder som av olika anledningar (på beordran eller frivilligt) bosatte sig där fick genom konungabrev dock inte hållas som slavar till skillnad mot esterna.

    Gillad av 1 person

 15. Eva Danielsson skriver:

  Är vi verkligen fortfarande rädda för att kallas rasister av invandrare? Är det inte helt enkelt våldet vi är rädda för? Eftersom våld är vad man kan vänta sig både i Paris och i Strängnäs.
  Man kan förstås vara rädd för att bli ansedd som rasist av våra egna vita ”anti-rasistiska” landsmän eftersom man då kan förlora sin försörjning, bli åtalad för HMF eller att ens anhöriga blir trakasserade. Annars är det ju inget att fästa sig vid. Jag är stolt över min vita kaukasiska rastillhörighet och över vår svenska och västerländska kristet präglad kultur. Varför skulle jag inte få vara det??
  Jag skulle önska att folk i andra delar av världen också vore äkta stolta över sig och sitt, så skulle de inte behöva vara aggressiva, avundsjuka och hämndlystna (för vad??). Fast det är förstås illa nog att så många är ute efter pengarna. Och några efter makten.
  Den nigerianske mannen i Lund visar att Sveriges (västvärldens) problem inte bara handlar om misslyckad ”integration” eller svårartade kulturkrockar, utan att det handlar om krig. Från hans sida. Han är här för att kriga. En av ”soldaterna i de invasionsstyrkor” som våra egna beslutsfattare har använt våra gemensamma pengar till att ta hit. Som man försörjer och fjäskar för och uppmuntrar – genom att vissa av dem vill ha den här utvecklingen och genom att de andra i alla fall inte stoppar det hela. Resultatet blir ödeläggelse av vårt svenska samhälle, ekonomiskt, socialt och etniskt. Det krigas mot oss med ord, mord, våldtäkter, bränder, rån, stenkastning och infiltration i samhällssystemet. Generalerna, klicken krigshetsare resp flata oduglingar, sitter i regering och riksdag.

  Gillad av 8 personer

  • pllay skriver:

   Att ta ifrån socialisterna rasismen är att ta ifrån dem livsnerven, de kan inte leva utan den Marxistiska dualiteten goda och onda, vi och dom, rika och fattiga, den som inte är med oss är emot oss, rasister antirasister. Orden har slutat ha mening, men syftet är klart, konflikt.
   Deras hela existens vilar på konflikt mellan människor och grupper, något Lövet antingen inte förstår eller försöker dölja med sitt: Vi ska inte ställa grupp mot grupp, ökad jämlikhet.
   Vi lever bortom Orwells 1984, ett datoriserat 1984 med kreditkort, ansiktsigenkännande teknik, oändlig datakraft i statens tjänst, ett riktigt skräcksamhälle berövat meningen med livet.
   Se håglösheten hos barnen, se de konstruerade livsuppgifterna, klimatalarmist, antirasist, genusterapeut, ADHD, inkvoterad expert.

   Gillad av 5 personer

 16. C de Longueville skriver:

  När riksmarionetten skränade: ”Mitt Europa bygger inte murar”, så höll de allra flesta tyst.
  Att inte instämma i det sanslösa svamlet var inte comme-il-faut.
  Det ansågs inte anständigt, tillbörligt eller passande.

  Med desinformation och rökridåer kunde de självutnämnda, förment renhjärtade och moraliskt högtstående rättesnörena manipulera ett helt folk.
  Med lögner och myter och ett massivt stöd från tredje statsmakten kunde de ”anständiga” tillskansa sig makten.

  Den sorgliga följden blev ett Svea rike, som kom att sätta ett oslagbart världsrekord i att härbärgera och inhysa allsköns oändliga koppel av rasifierade och ”utsatta grupper”.
  Omätliga skaror med vilka det daltas till ytterlighet.
  Outsinliga grupperingar, vilka skall ömkas omåttligt och för evigt.

  De invällande är och förblir missnöjda med att planetens ”godaste” rike är så diskriminerande mot dem.
  Deras ständiga taktik är att provocera och utnyttja varje möjligt tillfälle till att stämpla invånarna i det lilla nordliga landet som rasister eller islamofober.

  Gillad av 1 person

 17. Mats R skriver:

  Jesse Conable har tydligen gått på myten om att det skulle finnas människoraser, vilkas egenskaper i sin tur skulle vara beroende av den hudfärg de anses ha. Om vi nu håller oss till den ras han anser sig tillhöra, alltså den svarta, så kan man konstatera följande: I Afrika finns det hundratals olika folkslag. De har olika språk, religioner och kulturer. Rent fysiskt så är de också mycket olika. Det enda som Afrikas invånare har gemensamt, är att de, i varierande grad, har mörkare hudfärg än de folk som bor på norra sidan av Medelhavet.

  Att dra alla dessa folk och kulturer över en kam och påstå att de utgör en ”ras” är ganska långsökt, tycker jag. Och ja, jag är medveten om att ett sådant synsätt förekommit hos européer och araber under vissa perioder. Det gör inte dumheterna på något vis bättre. Därför anser jag att det år väldigt trist att man blåser liv i och försöker slå mynt av denna gamla skit från 1800-talet.

  Och förresten, vem tillhör den ”svarta rasen”? Folk från t.ex. Bangla Desh och Australien har ofta mörkare hudfärg än de flesta afrikaner. Tillhör de också ”den svarta rasen” eller är de födda på fel plats?

  Gillad av 1 person

 18. ludviggeorgiev skriver:

  Av rapparens text att döma verkar han inte hysa någon respekt för gula östasiater heller. Det är endast svarta som hyllas. Vad jag vet har inte östasiater haft några kolonier i Afrika.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.