Gästskribent Rebwar Hassan: Död mans grepp!

Allah är vårt mål, Profeten är vår ledare, Koranen är vår lag, jihad är vår väg och döden för Allahs ära är vår högsta strävan.

Den döde mannen är profeten och valspråket är Det Muslimska Brödraskapets (MB). Med tanke på Trumps utspel om att terrorklassa MB och den kritik som vänsterliberalerna lär komma med så bör vi erinra oss MBs och andra islamisters syften, planer och strategier.

I det offentliga förespråkar MB som bekant inte en våldsam jihad men så snart de får chansen så startar den sedvanliga islamistiska brutaliseringen av samhället. Det såg vi även när MBs Mursi valdes till egyptisk president. Det följde förföljelse, förstörelse och mord på bland annat kristna. Till slut tvingades militären att gripa in. Det mest skrämmande var väl ändå att egyptierna tyckte det var en fin idé att ge MBs man makten? Skrämmande är också att se den stora och över hela Västeuropa spridda rekryteringsbas som IS haft tillgång till.

Att integrationen inte fungerar när MB och andra snarlika organisationer som på olika sätt motsätter sig allt utom klanstyrda shariasamhällen förvånar väl knappast någon längre. Därför är det ett gott tidens tecken att Donald Trump förbereder USA och världen på att MB kommer att klassas som en terroristorganisation. Dagens islam är detsamma som sharia och sharia är ett lagsystem för ett samhälle som inte är demokratiskt, jämlikt eller vetenskapligt och som kränker flickor och kvinnor och icke-muslimer och homosexuella. Dumheterna från den döde profeten har förstås också lämnat den muslimska världen långt bakom den utvecklingsresa resten av jordens invånare gjort eller är på väg att göra.

För att återgå till MB så har länder som Ryssland redan förbjudit organisationen vilket även gäller saudierna som tillämpar stränga sharialagar.

Terrorklassningen skulle förstås skett redan förr förrförra året men bättre sent än aldrig och omhändertagandet häromdagen av Gävleimamen Abo Raad, med hänvisning till rikets säkerhet, blir med denna bakgrund betydligt mer begriplig. Sveriges regering kommer alltså äntligen att pressas att agera.

Så står både Socialdemokrater och Miljöpartiet inför att tvingas välja sida. Dessa partier kommer inte länge att kunna komma undan med ”tuffa” officiella avståndstaganden mot hedersvåld samtidigt som de finansierar och underlättar för klanstyrda shariasamhällen där hederskulturer råder.

Begrav därför profetens irrlära i samma mörka och omärkta hörn av den arabiska öknen där hans kropp lämnades att förmultna. Begrav alla dessa hundratals terroristiska al-Qaidas och andra haram-organisationer på samma ställe och passa även på att jorda den ideologiska propagandamaskinen som ibland går under namnet det Muslimska Brödraskapet.

Knäcks islamismen så kommer integrationen att ta fart. Alternativet är annars att låta dem bygga sina shariastyrda parallellsamhällen med egna lagar och egna poliser. Här!

Hur svårt kan det vara att välja mellan den döde Profeten och den levande Friheten?

Rebwar Hassan är före detta riksdagsledamot och utesluten ur Miljöpartiet på grund av kritik mot partiledningen, idag politisk vilde .