Gästskribent Rebwar Hassan: Kashif Virk försöker ursäkta SSU Skånes antisemitism och homofobi

Ahmadiyya-imamen Kashif Virks försök att ursäkta SSU Skånes antisemitism och homofobi med hjälp av en ”Bagdad Bob” i Dagens Samhälle är typiskt för allt slags islam och islamism. Hat mot judar och homosexuella är välgrundat i islams läror. Att islam går ut på att tvinga på alla samhällen sharialagar är välbekant. Det islamisterna säger och gör i SSU är alltså, för dem, naturligt och i enlighet med normal-islam vare sig de tillhör Ahmaddiya-sekten eller någon annan islamisk gren.

Imamen Virk vet dock att den normale svensken, eller för den delen normale invandraren från muslimskt dominerade länder, ogillar shariasamhällen. Virk drar därför igång sin skademinimering. Han låter som Bagdad Bob i högform och försöker i en artikel i Dagens Samhälle få ett studiebesök som operasångaren Richard Söderberg – känd för att arbeta med HBTQ-frågor – gjorde i Malmömoskén till att ursäkta islams syn på homosexuella.

Islam är motsatsen till mångkultur, sekularism, vetenskap, jämställdhet och jämlikhet, demokrati och mänskliga rättigheter. Söderberg fick under sitt moskébesök såklart inte höra att grisar och homosexuella är haram.

I kampen mot radikal islam bör vi diskutera slöjförbud, förbud mot böneutrop, utvisning av utländska imamer och en omfattande avprogrammering av de invandrare som vill upprätta shariasamhällen. De behöver, precis som nazistavhoppare stöd och hjälp att kunna hoppa av. I de fall de insisterar med sina shariakrav bör de få en enkelbiljett till valfritt sharialand, till exempel Saudi-Arabien eller Iran eller Turkiet.

Islamisterna är fler än Säpo kan hålla efter och de infiltrerar alltfler myndigheter, organisationer och företag. Avslöjanden om förhållanden som i SSU Skåne och på andra platser kommer att stå som spön i backen om inte politiker, media och andra intressenter lyckas få bukt på hotet. Virk vill med artikeln bemöta påståenden om homofobi inom islam. Han skriver:

Synen på sexualitet inom församlingen är i enlighet med Quranen att äktenskapet sker mellan man och kvinna, vilket även är förenligt med ortodox judendom och kristendom. Enligt vår tro är det så Gud har skapat oss och därigenom möjliggjort vår fortlevnad. Är en sådan hållning per automatik ’homofobisk’? Nej, vi tar inte avstånd från människor med homosexuell läggning. När vår globale ledare Hazrat Mirza Masroor Ahmad besökte Sverige år 2016, sade han i en intervju till Sydsvenskan att homosexuella är välkomna i vår moské.

Men fråga en sunnit eller en shiit vad denne anser om Hazrat Ahmad! En avfälling, blir svaret. Islamisterna har ett omöjligt uppdrag att försöka förminska eller dölja att hela stater förutom grupper och enskilda följer islam i enlighet med Muhammeds uppfattning och tolkning. Vi har Saudiarabien eller Iran, Turkiet eller den Islamiska staten eller självmordsbombare, halshuggare, stenare, slavägare och annat elände som följer av islam. Oavsett riktning.

Jag skulle säkerligen kunna hitta citat i Hitlers bok ”Mein Kampf” som kan förleda en okunnig människa att tro att Hitler var ett slags tysk Messias. Men resultatet av hans framfart vittnar om total brist på omsorg om andra levande varelser. Precis som islam där Muhammed var en krigsherre och rövare vars politiska religion till helt avgörande delar inget annat är än en maktlysten och mordisk lära. Islam är sharialagar och kan i nuvarande form aldrig samexistera med andra utan förtryck.

Rebwar Hassan är före detta riksdagsledamot och utesluten ur Miljöpartiet på grund av kritik mot partiledningen, idag politisk vilde. 

20 reaktioner på ”Gästskribent Rebwar Hassan: Kashif Virk försöker ursäkta SSU Skånes antisemitism och homofobi

 1. Eva Danielsson skriver:

  Sverige är sekulärt och religion ska alltså inte tillåtas påverka politik och samhällsfrågor på något direkt sätt. Man skiljer på stat och kyrka, på världslig makt och det andliga livet. I teorin i alla fall. Men som vanligt gör vänstersinnade, S och V och C, vad de kan för att infiltrera maktens arenor, i detta fall även svenska kyrkan, och så länge sossarna styr staten får de hållas.
  Vad gäller islam är socialdemokratin mer direkt aktiva med statsbidrag till islamska föreningar och studieförbund och skriftliga samarbetsavtal om utlovade poster inom politiken mot muslimska S-röster. För att inte tala om ca 700 miljoner som årligen går från UD till Abbas palestinska gäng.
  Om socialdemokratiska väljare är medvetna om detta är svårt att veta, för det är mycket som sker utan att statsmedia rapporterar om det.

  Det är fel att vara överdrivet respektfull mot religiösa läror bara för att vi också har religionsfrihet.Det behövs ifrågasättanden och granskningar av hur sekter behandlar människor eller hur man agerar i religiösa friskolor m m. Och att vara vaksam på när religionen börjar lägga sig i samhällslivet. Vilken religion det än är fråga om.
  Islam är ju helt öppet mer politik än religion och ska mötas och bemötas som det. En politisk lära som inte hör hemma i västerländsk civilisation. Som är motsatsen till alla svenska värderingar om frihet, jämställdhet, sekularitet och demokrati.

  Gillad av 10 personer

 2. Aurora skriver:

  Idag redovisar Expressen nya inspelade avslöjande hur ordföranden Mansour hotfullt och skrämmande skriker mot podiet. Det finns nog inte mycket för Wirks att försvara och relativisra om den hotfulla och odemokratiska attityd som denna falang uppvisar. Men det visar återigen på den allvarliga infiltration av denna typ av antidemokratiska grupper med en egen religiöst präglad kulturell agenda som våra demokratiska partiforum är utatta för. Med fara för nationell säkerhet.

  Gillad av 6 personer

 3. V for Vendetta skriver:

  Islam är en pragmatisk livsåskådning. Om man inte kan ta makten och omvända folk med svärd får man göra det med ord eller politik. Man har inom islamska kretsar kommit så långt i sitt tänkande att man förstår att skapandet av ett rent islamiskt parti inte kommer att fungera, ännu vill säga, så man infiltrerar de redan etablerade partierna och jobbar fram frågorna som ligger islamisterna varmt om hjärtat lite i skuggan av allt annat partierna skall jobba med. Fördelen är ar att man värmer upp omgivningen långsamt och den finner sig tagen på sängen en dag när den vaknar till böneutrop, påtvingade av slöja (givetvis i den kvinnliga frigörelsens namn) samt halalslakt och bönestunder på jobbet. De etablerade partierna har här ett ansvar att agera kraftfullt mot det förmodligen största hotet mot vårt fria liv i modern tid. Det är de dock inte så villiga att göra i slutändan. De kan skrapa lite på lacken ibland och avsätta någon anonym person i periferin men de tar egentligen aldrig några krafttag. Orsaken till avsaknaden av krafttag är förmodligen att man så lite som möjligt vill förknippas med islamism och avvikande åsikter samt att det också i skär kontrast står emot ställningstagandet om alla lika värde. Detta spelar då de radikala muslimerna i händerna då deras arena fortfarande ligger öppen och deras pragmatiska synsätt på hur islam kan utvidgas i samhället kan fortsätta oberört.

  Gillad av 9 personer

  • Jan Bengtsson skriver:

   Infiltrationen pågår…
   Till den dag man har styrka nog,
   att gå ut öppet o visa Sharia korten!

   Får man säga, be en bön, Gud bevare oss (för) Allah…

   Då skall tilläggas att jag i princip inte är troende!

   Gilla

  • Linden skriver:

   VforV
   Bra sammanfattning.
   Att mussarna flyttar fram sina positioner är en sak. De är den invasiva arten.
   Men att pursvenskarna och våra fårskallar till politiker låter det ske och betalar för det!
   Man skäms att tillhöra en folkgrupp av sådana korkade syltrygggar.

   Gillad av 3 personer

 4. brrr skriver:

  ”…säkerligen kunna hitta citat i Hitlers bok ”Mein Kampf” som kan förleda en okunnig människa att tro…”

  Tage Danielsson lär ska ha läst ur en bok under publikens jubel och applåder. När han läst en stund slår han ihop boken och säger att ”Jaha, detdär var några stycken ur Mein Kampf”.
  Tyvärr lyckas jag inte finna det på YouTube, någon annan DGS-läsare kanske lyckas?

  Gillad av 3 personer

 5. Pelle skriver:

  Visst är det fascinerande hur snabbt det islamistiska entrismen lyckades bereda sig tillgång till några av våra riksdagspartier. Moderaterna vann på den borgerliga sidan då de lyckades med konststycket att tillsätta en moderat riksdagsman men fullgången shariainriktning redan för flera år sedan. Centerpartiet var mer pragmatiskt inriktade på att ”göra skillnad” på riktigt och utsåg således sharianämndemän via Solna kommunfullmäktige. I åtminstone ett domslut hann de med att utöva sin gudomliga sharia på svenska medborgare. Första priset går dock till Miljöpartiet! De lyckades få igenom en islamist hela vägen till minister, en islamist som dessutom tilläts att bedriva parallell utrikespolitik under sin tid. När de sedan ville toppa genom att introducera en riktigt fullblodsislamist som inte ens ville ta kvinnor i hand gick de dock ett steg för långt. Nåväl, tiden blir nog snart mogen för även det och jag gissar på att det blir Miljöpartiet som försöker igen. Sist men inte minst, låt oss inte förglömma Socialdemokraterna. De satsar nu för fullt på den unga generationen och låter därför islamisterna ta över hela SSU-distriktet i Skåne. Räkna därför med att en kommande S-regering åtminstone kommer att innehålla ett par ministrar som kräver sharia für alle.

  Gillad av 9 personer

 6. Vaknauppnu skriver:

  Tack för detta kvitto! När skall folket vakna det finns ju ingen tid att förlora . vi måste starta om bygget av Sverige utan islam inom våra landsgränser.

  Gillad av 1 person

 7. kristina skriver:

  Barbariet är inte bara tillåtet utan numera dessutom skattefinansierat. Landstinget i Skåne lär sedan flera år tillbaka könsstympa små pojkar för ett antal miljoner kronor per år. Två religioner påbjuder, så vitt jag vet, stympning av pojkar. Här om året fick C***O-koncernen uppdraget. Är det försvarbart att prioritera religiöst motiverad kirurgi när resurserna krymper för medicinskt motiverad kirurgi? Är det förenligt med barnkonventionen att könsstympa små barn in i föräldrarnas religion? Förlorar man inte i trovärdighet om man bekostar stympning av pojkar i Sverige samtidigt som man bekostar omfattande återställande kirurgi för könsstympade flickor och kvinnor? Slutligen, vilka av oss har med våra röstsedlar givit vårt tysta medgivande till detta?

  Gillad av 3 personer

 8. kristina skriver:

  Könsstympning: tack för upplysningen Anders! Intressant att företeelsen rönt så pass mycket uppmärksamhet att utföraren C***O skyltar med prislappen på ingreppet. Tror någon läsare här verkligen att ”patienternas” föräldrar står för just denna kostnad, när så många av dem får övriga vård- och levnadsomkostnader täckta till 100%? Det verkar dock sannolikt att den mindre etnisk-religiösa gruppen bekostar sina ingrepp själv. Den gruppen har å andra sidan nästan fördrivits från Skåne av den större gruppen, så den utgör ju en allt mindre del av efterfrågan. Frågan om barnkonventionen och ” alla barns lika värde” kvarstår och lär inte besvaras av någon landstingspolitiker…

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.